karina233 06.10.07, 14:30 Witam.Poszukuję dobrego adwokata w sprawach majątkowo-rozwodowych z okolic Katowic.Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majkel Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 16:12 1266224 gg napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.fenix.katowice.pl 06.10.07, 19:29 Dobry adwokat jest drogi, taniej Cię wyjdzie "kupić: sędziego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karina233 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 06.10.07, 20:59 A znasz jakiegoś sędziego:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.fenix.katowice.pl 07.10.07, 07:23 Już nic nie piszę, bo jeszcze mi zarzut podżegania przedstawią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.ccc.de 08.10.07, 09:15 Zapytaj w sądzie w Tychach w które drzwi w sądzie okręgowym trzeba wejść aby sprawę ustawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.se.biz.rr.com 08.10.07, 09:23 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69906,4538651.html a potem przeczytaj posty pod artykułem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.ip.tsinghua.edu.cn 08.10.07, 09:32 Adwokat zdziała tyle na ile mu Sędzia pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 12:34 lex , coz za analityczny umysl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miasto bezprawia Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.ccc.de 09.10.07, 08:14 Nawet sobie nie zdajecie sprawy jaka ściśle powiązana bezwzględna banda działa w sądach. Jak się kumotersko,towarzysko,rodzinna sędziowska sitwa skrzyknie to nawet najlepsza "papuga" nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izak Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.chello.pl 12.10.07, 14:56 Dużo forsy i wszystko załatwisz, niemożliwe rzeczy - natychmiast, na cuda chwilkę trzeba czekać. Katowice to najbardziej skorumpowane miasto w Polsce i powiązane różnego rodzaju ponadpartyjnymi układami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawo na lewo Czy w katowickim sądzie działała spóldzielnia? IP: 89.150.202.* 14.10.07, 11:42 tu jest ciekawy artykuł opisujący śląską prawniczą sitwę serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3564206.html a jeszcze lepsze i wymowne posty pod nim :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawo na lewo [...] IP: *.pppoe.mtu-net.ru 07.11.07, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini [...] 07.11.07, 17:29 szanowny forumowiczu, nie musisz nas epatowac kilkustronicowymi artykulami i komentarzami internautow, ktore nie dotycza bezposrednio tematu. jesli chcesz zainteresowac czytelnikow jakims problemem, podaj link i swoj komentarz, wowczas wszystko bedzie git i zgodnie z netykieta :) pozdrawiam Cię pogodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic8 Kancelarie prawne IP: *.chello.pl 07.11.07, 10:40 Nie polecam kancelarii prawnej adwokata Janusza WCISŁO znajdującej się na ulicy Ligonia w Katowicach. To wyjatkowy hosztapler, ciągnący bez umiaru pieniądze od klienta, nie przychodzi na rozprawy, wyjątkowo cyniczny białokołnierzykowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 20:57 Najlepsza jest w tych sprawach kancelaria mec. Teresy Esnekier (aktualnie ul. Królowej Jadwigi w Katowicach). Korzystałem.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dottoyrr@wp.pl Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.toya.net.pl 22.11.23, 21:43 Adwokat Magdalena Chróścielewska to najlepszy i jedyny słuszny wybór. Nr do Pani Mecenas (na wypadek jak ktoś będzie w potrzebie to +48 666 609 065. . Jej wiedzę i doświadczenie widać na pierwszy rzut oka. Konsultacja jak i cała sprawa przeprowadzona wzorowo. Jest prawdziwym wsparciem i nieocenioną pomocą. Sfokusowana na klienta i cel jaki ma do osiągnięcia. Wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkajakis@wp.pl Re: Poszukiwany dobry adwokat. IP: *.toya.net.pl 05.04.24, 21:10 Adwokat Magdalenę CHRÓŚCIELEWSKĄ i do rozwodu i do podziału majątku. Pani Mecenas ma bardzo strategiczne podejście do każdej sprawy i nie ma mowy o przypadku. Przeszukałam cały internet i wybór mógł być tylko jeden czyli właśnie Pani Chróścielewska. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_bak24 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 10.06.24, 15:26 Polecam bardzo Panią Adwokat Chróścielewską, pomogła bardzo, ale to bardzo. Mega skuteczna. Serdecznie z całego serca polecam👌 Numer do niej 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
lewandowskaewa1 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 18.06.24, 11:56 Zachęcam do współpracy z mecenasem Igorem Klimkowskim. Jest adwokatem z ogromnym doświadczeniem. Na każdym kroku zaskakuje klientów wiedzą prawniczą. Dla mnie jednak najważniejszy był osobisty kontakt z panem mecenasem. Polecam serdecznie i zostawiam numer telefonu: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
lukimee Re: Poszukiwany dobry adwokat. 20.06.24, 14:24 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka1684 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 25.06.24, 10:30 Mecenas Igor Klimowski to super fachowiec! Takiego adwokata ze świecą szukać. Rzetelny, kompetentny, terminowy, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Na dodatek kontaktuje się osobiście ze swoimi klientami. Polecam łapać go osobiście pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8376 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 16.07.24, 09:52 Pan mecenas Igor Klimkowski to świetny fachowiec. Od pierwszego spotkania widać, że zna się na rzeczy jak mało kto. Bardzo duża wiedza prawnicza, a także doświadczenie w branży. Dla mnie super adwokat, serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaolaf Re: Poszukiwany dobry adwokat. 21.08.24, 14:59 Gorąco zachęcam do skorzystania z porad prawnych adwokat Magdaleny Chróścielewskiej. Kontakt z Nią jest czymś niezwykle miłym i sympatycznym. Zastanawiałam się co jest największą zaletą Kancelarii i na pierwsze miejsce wysuwa się skuteczność działania. Jest aktywna podczas rozprawy, potrafi zadawać trudne pytania, ma po prostu pomysł na prowadzenie sprawy i są tego efekty. Widać to w zaangażowaniu w sprawę... Dostałam konkrety, ale podane w miły, uprzejmy i cierpliwy sposób (dla laika takiego jak ja nie wszystko było od razu jasne). Wszystkim osobą potrzebującym porady prawnej polecam Panią Mecenas, miała Ona ogromny wpływ na moją obecną sytuację i wiem że gdyby nie Ona nie miałabym tyle szczęścia co teraz. Nie potrafię ująć w słowach wdzięczności!!! Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
helenaszczepanska62 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 04.09.24, 12:42 Pan Adwokat Igor Klimkowski to mecenas z prawdziwym powołaniem. Na każdym etapie sprawy można liczyć na jego wsparcie. Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. Z panem mecenasem można kontaktować się telefonicznie pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 10.09.24, 13:38 Adwokat Chróścielewska-no cóż mogę napisać. Najlepszy adwokat z którym mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
arturdworski Re: Poszukiwany dobry adwokat. 11.09.24, 06:39 Cześć polecam skorzystanie z tej kancelarii Kancelaria Prawna Smok sp.k. mój kuzyn był zadowolony i nie wołali milionów za usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
optik-lon Re: Poszukiwany dobry adwokat. 26.09.24, 13:11 W mojej skromnej ocenie zwykłej kobiety najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości choć mam nadzieje, że nie będę musiała już chodzić do sądów, bo bardzo się stresowałam podczas przesłuchania, choć wiem że miałam od początku rację i sędzia też tak na koniec powiedział. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Dziękuję też za osobisty kontakt i osobistą reprezentowanie mnie w sądzie. I dziękuję za wygraną w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
olgapaw7894 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 30.09.24, 16:55 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowski to gwarancja sukcesu. Pan mecenas ma ogromną wiedzę i doświadczenie w prowadzeniu spraw przed sądem. Bardzo cenię sobie też bezpośredni i osobisty kontakt z panem mecenasem. Takie wsparcie jest naprawdę rzadko spotykane. Pana mecenasa znajdziecie pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 30.09.24, 18:10 Adwokat Magdalena Chróścielewska z KANCELARII ADWOKACKIEJ CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI najlepsza. 👏👏👏 WYGRANA 👌polecanko wszystkim:) Tutaj telefon +48 666 609 065 I jej blog rodzinne-prawo.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaswoboda8 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 31.10.24, 12:51 Polecam w 100% pana mecenasa Igora Klimkowskiego. To adwokat z powołania, który przy każdej sprawie wkłada całe swoje serce. Nie ma dla niego spraw niemożliwych. Jets bardzo zaangażowany w swoją pracę. Możecie się z nim kontaktować pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_win Re: Poszukiwany dobry adwokat. 31.10.24, 15:04 Serdecznie polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską Podejście i załatwienie sprawy oceniam na 5 gwiazdek!! Wygrana. Pani ADWOKAT MAGDALENA CHRÓŚCIELEWSKA to rzeczywiście rewelacja!!!! Tutaj do niej bezpośredni telefon 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrap5678 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 10.11.24, 11:55 Z pełną odpowiedzialnością i czystym sumieniem mogę polecić mecenasa Igora Klimkowskiego. Jest bardzo rzetelny i zaangażowany w każdą sprawę, którą prowadzi. Można liczyć na empatię i indywidualne podejście do klienta. Do tego ogromna wiedza prawnicza i doświadczenie - zdecydowanie top. Kontakt telefoniczny do pana mecenasa: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
pukamarian Re: Poszukiwany dobry adwokat. 12.11.24, 14:03 Dostałem telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę wszystkiego. Nie zawiodłem się co do Niej i dziś dalej mogę spać spokojnie i dała mi wytchnienie. Polecam szczerze. Podaję namiary +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
agatanowakk753 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 27.11.24, 13:35 Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to profesjonalizm oraz usługi na najwyższym poziomie. Na każdym kroku wsparcie, osobisty kontakt z klientem - czułam się naprawdę zaopiekowana. Polecam z całego serca i zostawiam kontakt telefoniczny: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
zuskaangel Re: Poszukiwany dobry adwokat. 28.11.24, 12:52 Ja ze swojej strony moge polecić Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewska. Prowadziła moją sprawę. Wszystkie pisma przygotowane perfekcyjnie. Miałam z Nią bardzo dobry kontakt. Zawsze pomagała i wspierała. Wlasnie taki powinien byc Adwokat. Do tego bardzo waleczna w sprawach spadkowych. Wygrywa w sądzie, sądy się z liczą, a przepisy i kruczki prawne ma w 1 palcu. Tu masz komórkę +48 666 600 773. Poczytajcie sobie opinie jakby co: www.oferteo.pl/kancelaria-adwokacka-adw-magdalena-chroscielewska/firma/3479467 Odpowiedz Link Zgłoś
aniaradecka60 Re: Poszukiwany dobry adwokat. 14.12.24, 11:55 Polecam kancelarię mecenasa Igora Klimkowskiego. Jestem szczerze wdzięczna za wsparcie podczas całego procesu. Pan mecenas Klimkowski to osoba empatyczna, kompetentna, sumienna i przede wszystkim skuteczna. Możecie kontaktować się z panem mecenasem osobiście pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś