n_ormal 28.10.03, 21:55 Śląski Oszolom 2003 już ponad 400 wejść Krzysztof Hanke, Krystyna Bochenek, Jerzy Gorzelik, Jacek Wódz i Grzegorz OSyra – to na razie faworcyci w naszym plebiscycie. Czekamy na wiecej Glosujcie sloszolom2003.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kce OSYRA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 13:50 A WIĘC NAJLEPSZY PREZYDENT WG - lokalnej prasy - WG RANKINGU INTERNETOWEGO - jest najbardziej nielubianym politykiem ... może ktoś z Wyborczej zainteresuje się rankingiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiga Re: OSYRA 29.10.03, 14:33 Gość portalu: kce napisał(a): > A WIĘC NAJLEPSZY PREZYDENT WG - lokalnej prasy - WG RANKINGU INTERNETOWEGO - > jest najbardziej nielubianym politykiem ... > > może ktoś z Wyborczej zainteresuje się rankingiem ? Chyba nie masz na myśli tego plebiscytu z TŚ. W czasie gdy się odbywał, nie kupiłeś w Mysłowicach tego szmatławca nigdzie. Całość znikała wykupiona przez aktyw PZPR. Na zainteresowanie Wyborczej nie licz. Nie interesuje ich nawet to, że zastępca Osyry jest oskarżany o sfałszowanie podpisów. Wyborcza lubi Osyrę bardziej niż inne dzienniki. To w Wyborczej było jego największe zdjęcia jek leżał w szpitalu "w stanie stabilnym" po napadzie;) z raną na 1,5 cm. To wyborcza popełniała najwredniejsze artykuły, gdy dostawali temat nadany od rzecznika prasowego UM w Mysłowicach, prywatnie kochanki tego od sfałszowanych podpisów. Nie wiem o co chodzi Wyborczej. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to zestawienie słynnej koszerności Wyborczej z plakatem wyborczym Osyry. Tylko to wiele wyjaśnia. PS Nie jestem antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Śląski Oszolom 2003 już ponad 400 wejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 00:17 rozumiem osyra osyrą , ale czemu Gorzelik ? rozumiem Bochenkową, ale czemu jej mąż to nie daje mi do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś