eczek1 23.10.09, 19:30 Dla zlagodzenia obyczajow. www.youtube.com/watch?v=yakW10rgKX0 To jest piosenka ktora leci dosc czesto w moim radio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Ja lubiem tom 23.10.09, 19:38 z dedykacjom wszystkim zalosnym forumowym nieudacznikom hehehe www.youtube.com/watch?v=9yLnYO9gPMc Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: Ja lubiem tom 23.10.09, 19:58 ty jak widac to zn tych ktorzy gryza hydranty przechodzac ulica do wloskiego piekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 a ja tom, zapomnianom 25.10.09, 01:40 eech, land of confusion... co prawda tamten szeryf odszedl, ale dzis balagan jeszcze wiekszy www.youtube.com/watch?v=oepXF2B5NK4 Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com fanie to wyglada 23.10.09, 19:57 jak sie temu pudelkowi z doopy sypie mak na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Just another day in paradise 23.10.09, 20:59 Ekspertom w temacie Harley Davidson dedykuje ponizszy klip www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=44vuWWQWmI8&feature=related If you don't ride you don't know! Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Fascynujace... 24.10.09, 03:20 harlista napisał: > Ekspertom w temacie Harley Davidson dedykuje ponizszy klip > www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=44vuWWQWmI8&feature=related > If you don't ride > you don't know! ... czemu post-krapole zawsze lapia sie na najbardziej prymitywne lokalne klimaty? Najbardziej mi sie podoba motyw goscia yja na tle flagi amerykanskiej. Kaczi. Very kaczi i w dodatku taczi. Kaczi za serce bo jest taczi. Wolnosc, harlej, lojczyzna. W strone zachodzacego slonca. Mieszkam w trejler park ale its ok bo ajem fri. Harlista, no more needs to be said. Heheheh... No moze poza malym pytankiem. Widuje od jakiegos czasu gosci jezdzacych na motorach w orzeszkach i maskach typu hokejowych, z malunkiem kociotrupa na froncie. Nie wiem, moze to sa takie chusty z wyprintowana buzia Koscianej, anyways, co to jest za moda stary, przygotowania do Halloween? Fear me I am so ql? WTF? Hehehehe... BTW. HD ma dusze wiec nie potrzebuje nic innego. . Odpowiedz Link Zgłoś
be.e Re: Fascynujace... 24.10.09, 03:38 A ty co masz "nad_spokojnym", zeby Harleya przebic? Pochwal sie to Ci ulzy... Ja tam kooooocham bad boyzzz na Harleyach. Alem ja gupia i nudna, jak juz to ustalilismy wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 24.10.09, 04:05 be.e napisała: > A ty co masz "nad_spokojnym", zeby Harleya przebic? Pochwal sie to > Ci ulzy... Ja tam kooooocham bad boyzzz na Harleyach. Alem ja gupia > i nudna, jak juz to ustalilismy wczesniej. Nie przejmuj sie nim. Ma wieczna depresje, bo chociaz za homoseksualizm w dzisiejszych czasach juz nie bija, to jednak cos w duszy wyje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Fascynujace... 24.10.09, 04:21 No wiem sciur ze w duszy ci wyje. Moze czas zebys wyszedl z szuflady i zaczal pisac odwaznie!!! Hehehehe. Wieczna depresje? Qrva skad ty bierzesz te revele? Od kumpla eczka? ratpole napisał: > be.e napisała: > > > A ty co masz "nad_spokojnym", zeby Harleya przebic? Pochwal sie to > > Ci ulzy... Ja tam kooooocham bad boyzzz na Harleyach. Alem ja gupia > > i nudna, jak juz to ustalilismy wczesniej. > > Nie przejmuj sie nim. Ma wieczna depresje, bo chociaz za homoseksualizm w > dzisiejszych czasach juz nie bija, to jednak cos w duszy wyje hehehe > > Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 24.10.09, 04:26 nad_oceanem napisał: > No wiem sciur ze w duszy ci wyje. > Moze czas zebys wyszedl z szuflady i zaczal pisac odwaznie!!! > Hehehehe. > Wieczna depresje? > Qrva skad ty bierzesz te revele? Hehehe jestes tak pogodnym czlekiem, ze uczestnicy forum widzac twoj nick zaczynaja sie rozgladac za sznurem. Niektorym pomaga gryzienie sie po palcach. Zreszta co tu duzo gadac wymien na jednym palcu ilu masz tu kumpli. Nie, przesadzilem, to za duze wymaganie hehehe Pokaz ile razy NIE zostales kopniety w smutna pedrylska doope? Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Fascynujace... 25.10.09, 00:31 > Nie przejmuj sie nim. Ma wieczna depresje, bo chociaz za homoseksualizm w dzisiejszych czasach juz nie bija, to jednak cos w duszy wyje hehehe > Oj trafnie, oj trafnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Fascynujace... 25.10.09, 01:05 Hehehe, hawaj, wyglada na to ze znasz to wycie z autopsji skoro tak tak energicznie przytakujesz? "eczek1 napisał: > > Nie przejmuj sie nim. Ma wieczna depresje, bo chociaz za > homoseksualizm w dzisiejszych czasach juz nie bija, to jednak cos w > duszy wyje hehehe > > > > Oj trafnie, oj trafnie." Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 25.10.09, 01:14 nad_oceanem napisał: > Hehehe, hawaj, wyglada na to ze znasz to wycie z autopsji skoro tak tak energicznie przytakujesz? Rynce ci siem czensom, redahtor? Jakbys byl glodny to bym wiedzial jak ci pomoc, ale w tym wypadku po prostu niewiem. Nic mi do glowy nie przychodzi poza sznurem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Nie lam sie... 25.10.09, 01:56 Chyba dla nikogo, sciur, to nie jest zaskoczenie ze ostal ci siem ino sznur. Spadl snieg, siedzisz w bejsmencie, a tu Hawaje, BC i jakos tam ladniej, optymistyczniej. Jeszcze ten twoj dylemat o wychodzeniu z szuflady. Nie lam sie, napewno masz tam u siebie, w pieknej, hehe, MISisadze, jakas infolinie dla perdyli w depresji. Jestes sprytny, pogoglujesz, znajdziesz. "ratpole napisał: ... Nic mi do glowy nie przychodzi poza sznurem hehe" Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Fascynujace... 24.10.09, 05:00 Zwroc uwage na pierwsze zdanie mojego postu: "Ekspertom w temacie Harley Davidson dedykuje ponizszy klip " Jeden juz sie tradycyjnie odezwal. Dwoch jeszcze nie. Ale niedluga tez powinni sie tradycyjnie "wypowiedziec" Te modele tak juz maja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: Fascynujace... 24.10.09, 05:35 poniewaz ladnie prosisz wiec sie odezwe. Towje zainteresowania sa bardzo madre i zdrowe, bo w koncu jak tu zyc bez tego umilowanego Harleja? Jedynie Harlej jest poslyszny woli wlasciciela, nie pyskuje, nie placze i nie ma bolu glowy. Troche cieknie ale coz za roznica, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Fascynujace... 24.10.09, 05:53 Nic tak dobrze nie opisaloby krapola w hameryce jak ten klip ktory zamiesciles. Wiedzialem ze tego typu z ciebie gosc, a jak wiesz, rzadko sie myle. harlista napisał: > Zwroc uwage na pierwsze zdanie mojego postu: > "Ekspertom w temacie Harley Davidson dedykuje ponizszy klip " > > Jeden juz sie tradycyjnie odezwal. Dwoch jeszcze nie. > Ale niedluga tez powinni sie tradycyjnie "wypowiedziec" > Te modele tak juz maja. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Fascynujace... 24.10.09, 06:47 Mordeczko ty moja Reakcja twoja, yapy i tego co dopiero przyjdzie na slowa "harlista, Harley" jest w 100% przewidywalna. Ja dzisiaj powiedzialem tylko sprawdzam A wiec do nastepnego sprawdzenia Dobranoc )) Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Fascynujace... 25.10.09, 01:10 Dobra dobra, klipa zamiesciles takiego na swoja miare, pewnie jak go go ogladasz mrowki ci chodza po kregoslupie, lzy staja w oczach, jakby byl gdzies obok ciebie punkt werbunkowy, od razu bys sie zamustrowal na lotniskowiec plynacy do Wietnamu czy innego Iraku. No i w koncu nie wyjasniles co z tymi maskami... W koncu musisz sie znac na modzie wsrod harlejowcow? "harlista napisał: > Mordeczko ty moja > Reakcja twoja, yapy i tego co dopiero przyjdzie na slowa "harlista, Harley" jes > t > w 100% przewidywalna. > Ja dzisiaj powiedzialem tylko sprawdzam > A wiec do nastepnego sprawdzenia > Dobranoc > ))" Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 25.10.09, 01:16 nad_oceanem napisał: > Dobra dobra, klipa zamiesciles takiego na swoja miare, pewnie jak go go ogladasz To ona byla tancerka go go, ta z Ipanema czy znowu tradycyjnie lapy ci lataja. A moze Habib ci zadek obrabia jak piszesz? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Fascynujace... 25.10.09, 01:21 Wykonczyles faceta. Bedziesz go mial na sumieniu. hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Fascynujace... 25.10.09, 05:02 Harlista napisał: > Zwroc uwage na pierwsze zdanie mojego postu: > "Ekspertom w temacie Harley Davidson dedykuje ponizszy klip " > ODP; Harlista bedzie zawsze kojarzyl mi sie z tym video oraz piosenka, ktore baaardzo lubie; www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w Jesli kogos ten 'clip' nie rusza - to jest martwy juz od jakiegos czasu. Reanimacja trupa??? Toz to zadanie dla swietgo - nie harlejowca. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Fascynujace... 25.10.09, 15:33 heheheheheheheheheheh nakryto spcjalizde od harlejow i motoryzacji amerykanskiej - zamurzyna www.youtube.com/watch?v=vHSM3hhmH7A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 24.10.09, 04:15 nad_oceanem napisał: > ... czemu post-krapole zawsze lapia sie na najbardziej prymitywne lokalne klima > ty? Prymitywne? Bo pamietasz tatowa SHLke na ktorej pomykal do GSu? Najbardziej mi sie podoba motyw goscia yja na tle flagi amerykanskiej. Kacz > i. Very kaczi i w dodatku taczi. Kaczi za serce bo jest taczi. Faktycznie, takie wulgarne. Nie ma to jak subtelnosc t-shirta z wyjebistym orelem i Tera Bulwa! > Wolnosc, harlej, lojczyzna. W strone zachodzacego slonca. Mieszkam w trejler park ale its ok bo ajem fri. Nigdy nie zrozumiesz idei wolnosci bedac wiezniem swojego pedalstwa. Myslalem, ze Kugarka kupiles by poczuc freedom of the open road, ale okazuje sie, ze akurat miales tylko 500 bucks, a kebaby czyms w koncu wozic trzeba > Harlista, no more needs to be said. Heheheh... Masz racje. Lepiej juz nic nie mow. Co otworzysz ryj to jakby golab nasral > Widuje od jakiegos czasu gosci jezdzacych na motorach w orzeszkach i maskach A nie widzisz malego zdolowanego pedrylka, nienawidzacego siebie i swiat za swoje kalectwo? Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Fascynujace... 24.10.09, 04:34 Hehehe.. Sciur, musze z przyjemnosciom przyznac zes typowy prymitywny, wasaty krapol, z tym ze zakonserwowany, bo wyjechany. Takich krapoli jak ty, juz coraz mniej bo ci w Bulbie jezdzom, uczom sie. A ty gdzie jezdzisz z tej MISisagi, czego sie mozesz nauczyc na FP lub tudziez w polonijnym, toronckim klubie Menda? BTW. T-shirty z orlem i "tera bulwa" to domena parady 3 maja w chicago i innych polonijnych okolicach. Sorry sciur, ale chyba czas cie olac bo zes ewidentnie krapolska cwiartka. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 24.10.09, 06:22 nad_oceanem napisał: > Sorry sciur, ale chyba czas cie olac bo zes ewidentnie krapolska cwiartka. Sluchaj, ja zartowalem. Nie mam nic przeciwko pedalom*. Wyluzuj. *O ile najblizszy mnie znajduje sie w Vancouver Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Fascynujace... 24.10.09, 06:44 Wiem ze nie masz. Dlatego nie ma chyba powodu zebys w koncu nie wyszedl z szuflady? Is there? ratpole napisał: > nad_oceanem napisał: > > > Sorry sciur, ale chyba czas cie olac bo zes ewidentnie krapolska cwiartka > . > > Sluchaj, ja zartowalem. Nie mam nic przeciwko pedalom*. Wyluzuj. > > > > > > > *O ile najblizszy mnie znajduje sie w Vancouver Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Fascynujace... 25.10.09, 01:26 On dopiero bedzie chwalil Harleya jak ta moda po 100 latach przyjdzie wreszcie do Polski. Choc watpie ze kiedykolwiek przyjdzie. Najtanszy Harley to wydatek $15tys. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.pazi Re: Fascynujace... 25.10.09, 02:16 ty smigales do gsu hehe na shl-ce, jak nabazgral sciur kryptopedryl,duet z was zaybyaszczy hehehe sciur z matolem Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Fascynujace... 25.10.09, 02:23 Harleyowcy na pewno pojawia sie na polskiej wsi, gdzie sieja glupote, beda parkowac pod remiza. To wiecej niz pewne bo glupota amerykancka jest zarazliwa. Sam motur nie lepszy niz Junak 500, ale za to jaki amerykancki szpan. Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Fascynujace... 25.10.09, 03:59 hehehehehehehe phd przyglup juz som KRAPOL BAJKER CLUP buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Fascynujace... 25.10.09, 04:13 hehehehehehehehehe zamurzyn ty masz swoje flagi ULUBIONE FLAGI ZAMURZYNA BUAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Fascynujace... 25.10.09, 04:19 japoxx napisała: > hehehehehehehehehe zamurzyn > > ty masz swoje flagi > ULUBIONE FLAGI > ZAMURZYNA > > BUAHAHAHAHAHAHA Zeby nie ta muzyka to pomyslalbym, ze to kondukt pogrzebowy. Swietnie sie bawia. Radosni jak zamurzyn hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole hehehe 25.10.09, 04:24 Festiwal Piosenki Zaangazowanej www.youtube.com/watch?v=PDrE3599O-o&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Just another day in paradise 25.10.09, 04:53 eczek1 napisał: > Dla zlagodzenia obyczajow... ODP; Ten tytul, ktory podales bedze zawsze kojarzyl mi sie z Philem Collinsem, oraz tym clipem; dwa rownolegle istniejce obok siebie swiaty...bogaty, zrealizowanych tworczo np; artystow jak Collins oraz ten drugi, na obrazkach...dla niektorych. www.youtube.com/watch?v=DfZqXLnBYb4Kan Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Just another day in paradise 25.10.09, 04:55 jeszcze raz link; www.youtube.com/watch?v=DfZqXLnBYb4 Kan Odpowiedz Link Zgłoś