internetrat.com 29.10.09, 22:37 hmmm, pewnie poleruje burlap, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata_japoxa Re: stoalarza ktos widzial? 29.10.09, 22:52 skleja głupa tudzież struga wariata! Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: stoalarza ktos widzial? 30.10.09, 02:02 slyszalem ,ze z wegla a moze hehe z hawajskiego drewna dla swego frenda sciura rzezbi flecik hehehs Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: stoalarza ktos widzial? 30.10.09, 13:08 flecik powiadasz? pochwal siem na jakim ty lubisz grac flecie? wiem wiem, na takim ci sie w renkach gniecie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa ortalion 30.10.09, 13:13 powiedz ty mnie czy ty kiedys pisales jako VIP-1 czy to byl inny wielbiciel Donka? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ortalion 30.10.09, 13:47 hehehe, jam ci to byl aczkolwiek bylo kilka podrobek ktore to po IP mozna bylo odroznic a ty mi powiedz, jak to sie stalo, ze ty tatom zostales przeciez ty nawet jajec ni masz, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Re: ortalion 30.10.09, 14:56 > hehehe, jam ci to byl > aczkolwiek bylo kilka podrobek > ktore to po IP mozna bylo odroznic tak wlaseniem siem mi zdawalo > a ty mi powiedz, jak to sie stalo, ze ty tatom zostales > przeciez ty nawet jajec ni masz, hehehe ano ni mom dlatego ino japox wyszedl! Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: ortalion 30.10.09, 15:22 heheheheheheheheheheheheh tepy govniasty przyglupie po tych kilku lomotach co ci sprawilem, stwierdziles ze moze bezpieczniej dla ciebie bedzie spoufalic sie ze mna ale na drzewo strugaj sobie drag do srania, a jak czas to wpyerdol dostaniesz jak za dawnych czasow buahahahahaahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Re: ortalion 30.10.09, 15:30 synus zostaw govniaka w spokoju bo sie skonczy tak jak zeszlym razem ze do domu z placzem przybiegniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: ortalion 30.10.09, 15:34 hehehehehehehehehehehehehehehe stary jelopie przypomnij mi kiedy to plakalem (oczywiscie w twoim mniemaniu0 buahahahahaahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Re: ortalion 30.10.09, 15:40 synus a pamietasz jak twoj kolega sobie mercedesa kupil i jeszcze bezczelnie zdjecia przyslal malo w gacie nie naroboles z zalu a potem plakales w kacie ze jak to tak ty tyle lat na dachu a jakis japonczyk sie mercem wozi. Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: ortalion 31.10.09, 00:59 heheheheheheheheheheheh goovniasty japcoku jezdzisz mercem? czy moze fotografujesz sie w bagazniku merca to zasadnicza roznica buahahahahahaahahahahahaha forumowy clownie Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa synus aj synus 01.11.09, 17:13 teraz probujesz sie z tego smiac ale pamietasz jaki roztrzesiony byles matka cie trzy dni uspokajala tak zes beczol ze siompa ci z nosa do kolan wisiala! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_olszowski Re: ortalion 31.10.09, 01:20 piec lat uplynelo, 5000 postow jako vip-1, 20000 jako ontarian, nie mowiac o tej mendzie nazi a ludzie nadal cie nienawidza nienawidza i kopia jak wtedy. Jestes przypadkiem terminalnym. ontarian napisał: > hehehe, jam ci to byl > aczkolwiek bylo kilka podrobek > ktore to po IP mozna bylo odroznic > > a ty mi powiedz, jak to sie stalo, ze ty tatom zostales > przeciez ty nawet jajec ni masz, hehehe > Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_olszowski Re: ortalion 31.10.09, 01:21 forum.gazeta.pl/forum/w,44,21956866,21973331,Vip_ty_Qpolu_QtasPOLonijny_.html Odpowiedz Link Zgłoś
foot_stamps Re: ortalion 31.10.09, 01:22 e tam nienawidza ja tam lubie jak sie z bonkiem za skorki szarpia he he Odpowiedz Link Zgłoś
foot_stamps Re: ortalion 31.10.09, 01:30 sorry ale co ty chcesz powiedziec ze donk i ortalion to ta sama osoba???? (niechce mi sie czytac calego tamtego watku a tym bardziej po wyszukiwarce skakac) Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: ortalion 31.10.09, 03:19 dwoch roznych: donk to inteligent a oratalion to wulgarny kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
foot_stamps mam nadzieje ze znikniecie 31.10.09, 01:05 hawajczyka to nie z mojego powodu, nie darowalbym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_olszowski Re: mam nadzieje ze znikniecie 31.10.09, 01:21 zdaje sie ze znowu nabral sil do tarzania sie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
foot_stamps Re: mam nadzieje ze znikniecie 31.10.09, 01:36 ale przeciez caly czas sie tarzal tylko pernamentnie klamal ze on to nie on! Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: mam nadzieje ze znikniecie 31.10.09, 03:20 hehehe, nie rozumiem po co ten czlowiek az tak strasznie klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: mam nadzieje ze znikniecie 31.10.09, 04:07 internetrat.com napisał: > hehehe, nie rozumiem po co ten czlowiek az tak strasznie klamie. hmmm drewni-eczki tak majom zwlaszcza te prawe i katolickie Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: mam nadzieje ze znikniecie 31.10.09, 14:59 hmm, a moze mormonow? Bo kaChuna to juz sa duzo bardziej rozwinieci. Odpowiedz Link Zgłoś