eczek1 31.10.09, 07:28 www.cnn.com/2009/WORLD/europe/10/30/poland.us.navy.shoot/index.html Ja im nie kazalem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-kochol-8 Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 08:03 co, Mlody strzelal? dziewczyny go amerykana zignorowaly w porcie? Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 10:27 al-kochol-8 napisał: > co, Mlody strzelal? dziewczyny go amerykana zignorowaly w porcie? ---------------------------- Zignorowały, bo wyciągnął dolary zamiast euro. Też byś się wkurzył, gdyby twojej kasy laska nie chciała przyjąć! Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 10:35 a jaka laska dzis da sie nabrac na t.zw. dolar dewizowy? Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 08:26 wstyd !!swiadczy o tym ze brak wyszkolenia i zadnej dyscypliny ,dlatego powstalo cos takiego jak -FRIENDLY FIRE -w Iraku poloa zginela od swoich duzo tez US army zabilo Anglikow w Iraku , Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 08:29 Heheheheh jak mozna czyscic karabin naladowany ?? moza kiedys dobry wojak szwejk tak robil heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 11:55 Hehehehe, a najlepsze jest, że amerykański okręt wojenny stojący w porcie walecznego sojusznika bulbońskiego tak bezpieczny się w tym porcie czuje, że na wszelki wypadek na burcie zwróconej w kierunku miasta trzyma się na tym okręcie w gotowości ciężki karabin maszynowy M240 z ostrą amunicją i założoną taśmą. Ciekawe to jest o tyle, że jak amerykanski okręt stoi w bazie macierzystej w Stanach, albo w porcie jakiegoś prawdziwego sojusznika, w UK na przykład, to ten cekaem jest zdjęty z podstawy i schowany, bo przykrycvh niepodzianek portowych się nie przewiduje. Ten cekaem w Gdyni to pewnie na wypadek, gdyby jakiś Bulbon chciał popłynąć do USA bez wizy. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Ty kapuś. Jak tam rozprawa Zanussiego ? 31.10.09, 12:00 Nie wpyerdalaj się w sprawy, które cię nie dotyczą. Goowno w Polsce i Ameryce obchodzi opinia jakiegoś polackiego donosiciela z Aborygenii. Siedź tam na doopie z tymi kangurami i zamknij wreszcie ryj na polskich witrynach, bo ci rząd zabierze żarcie i dach nad glową! Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Ty kapuś. doniosles zeby mnie znowu zabanowali ? 01.11.09, 16:49 hehehehehehehehehehehehehe phd lesiu keller jak w tytule gnido Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 14:21 cekaem, jezeli to byl, trzyma sie na kazdym statku wojennym, takie czasy. Co mnie dziwi ze to byl cekaem a nie ta wspaniala bron uglupiajaca na odleglosc (internet sie nazywa czy tak jakos...). Odpowiedz Link Zgłoś
eczek1 Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 21:55 Ciekawe czy jest ktos kto uwierzyl ze kilkakrotne serie z automatu byly wynikiem czyszczenia broni? Amerykanie to narod wesoly. Lubia sobie postrzelac. A w Gdyni byly dobre cele. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Strzelali do Macka? 31.10.09, 22:03 eczek1 napisał: > Ciekawe czy jest ktos kto uwierzyl ze kilkakrotne serie z automatu > byly wynikiem czyszczenia broni? > Amerykanie to narod wesoly. Lubia sobie postrzelac. A w Gdyni byly > dobre cele. ---------------------------------------- Jakie cele masz na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Jak to hawaj. 31.10.09, 22:36 Hehehe, teraz to on juz zapomnial co mial na mysli. O ile cos wogole mial. . Odpowiedz Link Zgłoś
doctorjames Re: Jak to hawaj. 31.10.09, 23:45 Amerykanie dostali poufna wiadomomosc ze Yapo,Kelner i Zamurzyn umowili sie na Molo.I wtedy zaczeli "czyscic " bron..... Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Qr..a dochtor Wilczor czy co? 01.11.09, 06:09 W cywilizowanym swiecie panuja pewne zasady, im wyzej, tym bardziej panujo, a dochtorzy to wysoko som. Ty niby dochtur a nie wiesz ze po znaku przestankowym stosuje sie spacje? To dopiero bedzie oswiecenie dla wielu z tego forumna. Ale co tam. Taki bonus. W koncu cus wynioso z FP. A dochtorowi napewno sie przyda przy wypisywaniu "recipes"... Hehehehe... doctorjames napisał: > Amerykanie dostali poufna wiadomomosc ze Yapo,Kelner i Zamurzyn umowili > sie na Molo.I wtedy zaczeli "czyscic " bron..... Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Qr..a dochtor Wilczor czy co? 01.11.09, 16:46 nad_oceanem napisał: > A dochtorowi napewno sie przyda przy wypisywaniu "recipes"... > Hehehehe... heheheheheheehehehehehehe zamurzyn wez opraw sobie w zlote ramki takie swoje zlote mysli i powies na scianie obok zdjecia stoiska z serami buahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Strzelali do Macka? 01.11.09, 01:55 starywiarus napisała: > Ciekawe to jest o tyle, że jak amerykanski okręt stoi w bazie macierzystej w S > tanach, albo w porcie jakiegoś prawdziwego sojusznika, w UK na przykład, to ten > cekaem jest zdjęty z podstawy i schowany, bo przykrycvh niepodzianek portowych > się nie przewiduje. Widziałeś jakiś amerykański okręt w bazie w UK? Wygląda na to, że nie. Ja widziałem. Stał poobstawiany kontenerami i uzbrojonymi wartownikami tak samo jak w Gdyni. Anglicy mieli z tego taki sam ubaw jak my mamy tutaj. Co ciekawe tylko amerykańskie okręty stosują taka procedurę wszędzie poza USA i Izraelem (tam tylko dlatego, że gospodarze nie maja kompleksów i po prostu na taki cyrk nie pozwolą). Np. w Gdyni często stoją okręty duńskie, niemieckie, holenderskie, norweskie a nawet szwedzkie (nie są w NATO, więc teoretycznie Gdynia to żaden sojuszniczy port) - bez żadnej dodatkowej ochrony. Cyrk się zaczyna wokół okrętów US Navy. Rozmawiałem z ich marynarzami - sami przyznają, że maja idiotyczne procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Strzelali do phd lesia, japcoka i zamurzyna 01.11.09, 01:37 hehehehehehehehehehehehe ostrzegli gang zlomiarzy - phd lesiu, japcok, zamurzyn i kilku innych ze US Navy spi,a zlomiarze beda musieli poczekac jakies 30 lat kiedy okret ten bedzie najnowoczesniejszym okretem mw po podarowaniu go przez US Navy buahahahahahahahahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Zgadnij... 01.11.09, 04:22 ...do kogo sie zglosza jak trzeba bedzie azbest ze scian powyrywac. Hehehehe... japoxx napisała: > hehehehehehehehehehehehe > ostrzegli gang zlomiarzy - phd lesiu, japcok, zamurzyn i kilku innych ze US Nav > y > spi,a zlomiarze beda musieli poczekac jakies 30 lat kiedy okret ten bedzie > najnowoczesniejszym okretem mw po podarowaniu go przez US Navy > > buahahahahahahahahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Zgadnij... 01.11.09, 16:40 ehhheheheheheheheheheheh zamurzyn zgadnij do kogo sie zglosisz kiedy zjednoczony i solidarny eurokolchoz przestanie dawac wam dodatkowe terminy na zerwanie wszystkich eternitow? i gwarantuje ci ze moje amerykanskie uprawnienia na zrywanie azbestow pozwola mi otworzyc firme w kRaju i zgadnij kogo zatrudnie? nie, nie ciebie stary durniu TWOJEGO SYNA! niezbyt rozgarniety ale mlody w sam raz do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
jeki_kopola Re: Zgadnij... 01.11.09, 17:07 > otworzyc firme w kRaju > i zgadnij kogo zatrudnie? otworzyc to ty sobie mozesz piwo tym jednym zebem ktory ci w smierdzacej mordzie zostal! haha byznesmen sie znalazl nie stac go na lecznie zebow ale firme bedzie otwieral to nie chicago gdzie firma to japoxx mop i wiaderko he he co chwieju byznesy sie marza za pozno 20 lat za pozno buahahahaha! jak nie masz przynajmniej $30mln to mozesz zapomniec o recyclingu azbestu w Polsce a nawet gdybys mial to i tak by ci nie pozwolono tego robic! Co najwyzej mozesz sie zatrudnic w takiej firmie jako zrywajacy za podobna stawke jaka teraz dostajesz w usa! Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Zgadnij... 01.11.09, 18:15 heheheheheheheheheheheh skosnooki chooyu na rope i pewnie ty juz otworzyles taka firme buahahahahahahahahahahahahahaha no bo w koncu mundry to ty jestes no i na miejscu buahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Strzelali do phd lesia, japcoka i zamurzyna 01.11.09, 19:48 hmm javoxx ty zawsze wzruszales mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Jak smiesz smiac sie z mojego japoxa 01.11.09, 17:10 ja mu pomoge! mamy juz wszystko obmyslone otworzymy firme: Japoxx Tata i łopata! Odpowiedz Link Zgłoś
alladyn15 Re: Jak smiesz smiac sie z mojego japoxa 01.11.09, 18:01 Glupie zachowanie Niemca(3 generacja w USA).Nie dostanie rocznej premii,ktora byla bardzo wazna finansowo.Jak tylko dobija do macierzustego portu to bedzie honorowo zwolniony ze sluzby w Marynarce Wojennej.Wierzcie mi,za taki numer to sa wewnetrzne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
japoxx Re: Jak smiesz smiac sie z mojego japoxa 01.11.09, 18:11 hehehehehehehehehehehehe swiatelko w doopie jak pijesz to przynajmniej zwracaj uwage co. pyerdolisz bordzij niz na trzezwo buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś