donk 03.03.04, 19:29 Czy skora byla dzisiaj juz w robocie? Cos mi tu na forum krzywo gadasz i mam wrazenie, ze chyba nie byla. Zrob to jak najszybciej i kolorki na twarzy znowu powroca. no!...vip, splunij w rece i roboty! tfuj donk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Jedno pytanie vip! IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:32 twoja skora jeszcze nie byla ale moze byc jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Jedno pytanie vip! 03.03.04, 19:36 Powroce do innego pytania. Temat: ta twoja metrowa lechtaczka, o ktorej ciagle tutaj piszesz. Pytanie: czy ciebie w dziecinstwie ciocia nie przeruchala? Bo cos mi sie wydaje, ze jakies zle wspomnienia z dziecinstwa toba targaja nieboraku.hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
shiny_lemur Mnie sie zdoje ze 1m lechtaczki to przesada 03.03.04, 19:44 ale foot-long clitoris to jak najbardziej. Pewnie od tej cioci...hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Jedno pytanie vip! IP: *.mt.sfl.net 03.03.04, 19:58 fajnie sie z wami zwierzatkami gada ale na dzisiaj wystarczy do domu zmykam do jutra zboczency pojebane wasz VIP-1 Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l vip, nie opuszczaj nas! Ty jestes naszym zbawienie 03.03.04, 19:59 m bez cieboe slonce nie ma wyrazu ty skurwysynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Lolo Re: vip, nie opuszczaj nas! Ty jestes naszym zbaw IP: *.vc.shawcable.net 03.03.04, 21:45 Szanuje Cie za TO,ze niedajesz sie POKONAC temu CIEMNIAKOWI VIPOWI-Janek- Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l Re: vip, nie opuszczaj nas! Ty jestes naszym zbaw 03.03.04, 21:52 drogi do lolo, dziekuje ci.... jests fajny gosc... jutro mu powiem co o nim mysle... dlaczego jest taki mily... inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś