Gość: krajowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 03:06 z tego że takich kretynów jak wy polaczki na obczyźnie już nie ma w kraju. Jak czytam wasze posty to mi się wydaje że mam do czynienia z kompletnym bezmózgowiem. Poczytajcie sami siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Re: Cieszę się 07.03.04, 03:14 My, Polaczki obczyznie, doceniamy Twoja spostrzegawczosc!! Czytamy samych siebie i az nam sie nie chce wierzyc!! Co za bezmozgowie!!! Przebacz nam, RODAKU!!! SP Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: Cieszę się 07.03.04, 03:37 To super! Mysmy wlasnie dlatego wyjechali zeby Cie ucieszyc! Misja spelniona, mozesz spac spokojnie - nie wrocimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajowiec Re: Cieszę się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 03:42 I chwała wam za to że nie wrócicie. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Cieszę się, jak w modlitwie Polaka :)))))))))) 07.03.04, 03:47 I chwała tobie za to, że nie dostaniesz wizy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlanta cipek.us aka komunista foruma IP: *.oc.oc.cox.net 07.03.04, 03:50 cipek.us ty moglbys wrocic do polski bo tutaj milosnikow komunizmu jak ty nie potrzeba. Tam zapiszesz sie do SLD i bedziesz wsrod swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meksykanin cipek.us idz spac IP: *.oc.oc.cox.net 07.03.04, 03:58 Rzygam to ja na twoja glupte komuchu. Zagraj sobie ruska czastuszke do snu, pomodl sie za dusze stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajowiec Re: Cieszę się, jak w modlitwie Polaka :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 04:08 W dupie mam tę wizę o czym napisałem szanownej ambasadzie USA w związku z jej nachalnością odnosnie wzięcia udziału w losowaniu zielonej karty. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Cieszę się, jak w modlitwie Polaka :))))))))) 07.03.04, 04:14 Gość portalu: krajowiec napisał: > W dupie mam tę wizę o czym napisałem szanownej ambasadzie USA w związku z jej > nachalnością odnosnie wzięcia udziału w losowaniu zielonej karty. A ja qrwa wszystko mam w dupie. No qrwa wszystko. I to, że się cieszysz, mam qrwa w dupie. I to, że wizę masz w dupie - ja też qrwa mam w dupie. I meksyka mam w dupie. I Mlodego ma qrwa w dupie. No wszystkich, ale to wszystkich mam qrwa w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 a ja sie nie ciesze! 07.03.04, 11:11 Kolego, w Polsce sa teraz sklepy z bronia. dlaczego jeszcze do tej pory nie pierd... sobie w leb? Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us W Polsce teraz każdy ma w dupie odkurzacz & tv & i 07.03.04, 12:35 artur666 napisał: > Kolego, w Polsce sa teraz sklepy z bronia. dlaczego jeszcze do tej pory nie > pierd... sobie w leb? W Polsce teraz każdy ma w dupie lodówkę i telewizor oraz odkurzacz (znaczy się szmatę flanelową Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Radujmy sie na okolicznosc... 07.03.04, 13:03 ja sie ciesze ty sie cieszysz on sie cieszy ona sie cieszy ono sie cieszy my sie cieszymy¨ wy sie cieszycie oni sie ciesza one sie ciesza¨ mozna jeszcze uzyc czsu przeszlego, przyszlego, zaprzeszlego, trybow .Ale wykluwa sie pytanie, po co? Lepiej zacytowac Filipka i miec to wszystko w ... glebokim powazaniu. No to na zdrowie! co za czasy, co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Zacytować motylka, droga karelio ;) Znowu nie uważ 07.03.04, 13:39 Znowu nie uważałaś na lekcji Polski motylek Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Droga karelio, ale z]masz latwo ... 07.03.04, 13:42 Ile to bys miala wypisywania w innych jezykach ktore maja duzo wiecej czasow. Taki na przyklad hiszanski. Formy jednego czasownika = cala strona. A jak to jest po Szwedzku?? Tez tyle czasow?? SP Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Cieszę się 07.03.04, 04:03 Ja tez sie bardzo ciesze, ze mnie nie ma od dawna w kraju nad Wisla. Jeszcze bardziej sie ciesze z tego, ze mieszkam w Kanadzie, nie mam kontaktow z Polakami a od krajowego cyrku, lepperoidalnej, bezinteresownej upierdliwosci moich rodakow, jak i od ich mentalnosci sprowadzajacej sie do "mnie sie nalezy i juz" i wynikajacej z niej postawy "ja i tak wiem lepiej", jak i od ich totalnego lekcewazenia wszelkich norm etycznych, praw fizyki i ekonomii, tudziez prawa w ogole, dzieli mnie bariera wielkiej wody pomiedzy Europa i Ameryka, jak i scisle przestrzegana polityka wizowo-imigracyjna, stosowana przez oficerow imigracyjnych mojego kraju jednako wobec kazdego, nawet wobec waszego milosciwie panujacego, jasnie oswieconego, z bozej laski wybranego, nic nie robiacego prezydenta Kwasniewskiego...Boze Ci dzieki zes sprawil, ze dane mi bylo przybyc do tego kraju, i zes sprawil, ze nie mam absolutnie zadnych powodow i zobowiazan by odwiedzac Pomroczna teraz ani w przyszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taurus Re: Cieszę się IP: *.oc.oc.cox.net 07.03.04, 04:16 A nie mogles sobie lepiej wybrac? Cos ta Kanada robi bokami ostatnio. Rzadzaca partia na czele z premierem kradnie pieniadze publiczne pieniadze. Sluzba biezpieczenstwa wyrzuca wlasnych obywateli i daje amerykanom bez pozwolenia ich dane. kiepsciunio Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Cieszę się 07.03.04, 04:37 Gość portalu: Taurus napisał(a): > A nie mogles sobie lepiej wybrac? Cos ta Kanada robi bokami ostatnio. > Rzadzaca partia na czele z premierem kradnie pieniadze publiczne pieniadze. > Sluzba biezpieczenstwa wyrzuca wlasnych obywateli i daje amerykanom bez > pozwolenia ich dane. > kiepsciunio No nie mowilem, lepperoidalna upierdliwosc to cecha niemal wrodzona 95% pechowcow ktorzy urodzili sie w pomrocznej. Teraz zacznie sie wyliczanka wszystkich afer i problemow a to w Kanadzie, a to w USA (tam tez sa przeciez, a to Enron, a to Martha Stewart, a to blackout). No w Polsce tez sa afery...ale to wszystko nie zmienia faktu, ze moge sobie byc w Kanadzie zwyklym "average Joe" bez ambicji dorobienia sie w trzy lata domu na milion dolarow, z basenem, pieciu samochodow, sluzby, i nie musze latac na zakupy do Paryza czy Nowego Jorku co tydzien. Wystarczy mi ze mam prace ktora lubie, w swoim wyuczonym zawodzie, ze placa mi za nia tyle, ze swoj dom moglem kupic, samochod tez, no nie jest to zaden Lamborghini czy inne cudo, mnie wystarczy moja Honda Accord, na zakupy do Nowego Jorku moge pojechac raz, dwa razy do roku, a do Paryza raz na rok...moim jedynym problemem na ogol jest co zrobic z moimi 4 tygodniami urlopu co roku, czy jechac do Australii, Nowej Zelandii, a moze do Europy ? Wiem jedynie, ze odwiedzanie Pomrocznej jest tylko strata czasu i pieniedzy a udawanie, ze sie nie widzi, ze wszyscy niemal chca od Ciebie po prostu najbezczelniej wyciagnac szmal, jest zbyt nuzace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taurus Re: Cieszę się IP: *.oc.oc.cox.net 07.03.04, 04:44 Coz, rodziny sie nie wybiera ale szczerze ci wspolczuje ze masz takich bezczelnych zebrakow wokol siebie. Szkoda mi ciebie i jeszcze na dodatek mieszkasz w Kanadzie. U nas Enron i Martha to fakt ale to prywatne osoby/korporacje a was wlasny rzad okrada. Zupelnie jak ta twoja zebrzaca rodzina w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Cieszę się 08.03.04, 15:20 No to do tej wrodzonej upierdliwosci pozostaje jeszcze dorzucic nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem nawet prostego tekstu, o mysleniu to juz nawet nie wspomne. Nigdzie w soim poscie nie napisalem, ze mowie o rodzinie, to po pierwsze, a po drugie...czy z punktu widzenia kogos kto jest okradany ma to istotne znaczenie czy sie jest okradanym przez panstwo, czy przez prywatne osoby/korporacje ? Efekt przeciez jest ten sam...tak jakby a Stanach Zjednoczonych rzad nigdy nikogo nie okradl lub nie oklamal... Tak mieszkam w Kanadzie, tak w Kanadzie sa afery...ja pomimo tych afer zycze wszystkim Polakom w Polsce, szczegolnie tym pracujacym pielegniarkom, nauczycielom, inzynierom robiacym na 2-3 etaty tylko po to by ledwo zwiazac koniec z koncem, tej szarej wiekszosci dla ktorej zarobki na reke w wysokosci 1000 zlotych miesiecznie (340 CAD) to swietne zarobki, ja im wszystkim zycze by byli tak samo okradani przez swoj rzad, jak ja jestem okradany przez rzad kanadysjki i by panswto polskie tak samo robilo bokami jak panstwo kanadyjskie. Mysle, ze wiekszosc z nich bylaby z tej sytuacji zadowolona. No ale jeszcze beda musieli poczekac troche... Odpowiedz Link Zgłoś
plum.plum No, no, uwazaj ty sagi_woman 07.03.04, 05:31 to jest zwyczajne chamstwo co piszesz i sugeruje leczenie, najlepiej na nocnym dyzurze bo musza pania przyjac. pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg dobrze, już dobrze synku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 11:54 to drobiazg, zmów szybko paciorek i już mi nie zawracaj głowy. Bardzo zajęty ostatnio jestem, postanowiliśmy uruchomić call-center 1 (800) CALL-GOD, powstał spór czy linia ma być jednak darmowa czy odpłatna, poza tym anieli się rozleniwili i nie ma chętnych do odbierania telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieza alfa Re: dobrze, już dobrze synku IP: 5.3.1R2DEBUG* / *.noos.net 07.03.04, 12:15 Gość portalu: Bóg napisał(a): > postanowiliśmy uruchomić call-center 1 (800) CALL-GOD, powstał > spór czy linia ma być jednak darmowa czy odpłatna, poza tym anieli się > rozleniwili i nie ma chętnych do odbierania telefonów. Juz od dawna Wam proponuje umieszczenie call centre na moim szczycie bo blizej i jakosc odbioru lepsza, no ale jak juz nawet aniolowie nie chca odbierac telefonu to nie ma o czym rozmawiac. Nastepny pomysl biznesowy poszedl sie pasc psiakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 wracaj buraku do pirdziszewa IP: *.mt.sfl.net 07.03.04, 20:18 ze tez wam tam net zalozyli soltys chyba beczke bimbru dac musial Odpowiedz Link Zgłoś
donk Tyko vipa nie zapomnij! 08.03.04, 00:40 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > ze tez wam tam net zalozyli > soltys chyba beczke bimbru dac musial Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi A ja tam lubie takie posty... 08.03.04, 18:59 ... ze wzgledu na wyrazne i przyjemne wibracje wywolane gula piszacego, skaczaca z duza amplituda i wysoka czestotliwoscia, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś