Dodaj do ulubionych

do sugar_mamy_danielcia

09.03.04, 10:18
od jakiegos czasu nie widze Cie na necie, a wiem, ze wczesniej czesto
bywalas. Mam nadzieje, ze u Was ok, Danielek i fasolka.
pozdrawiamy
ania i Paula
Obserwuj wątek
    • mrufkaa Re: do sugar_mamy_danielcia 09.03.04, 15:19
      Sugar ma klopoty z wejsciem na forum, a wlasciwie na gazete w ogolesad Pozwalam
      sobie odpisca, bo wiem, ze Ona nie moze. Niestety ostatnio znow miala grype...
      Trzymajcie kciuki za Sugar i spolkesmile
      • socka2 Re: do sugar_mamy_danielcia 09.03.04, 15:47
        dzieki wielkie. tak jakos sie przejelam tym ze nie wchodzi, wiedzac ze miala
        problemy z pierwsza ciaza. trzymamy mocno kciuki
        Ania i Paula
        • sugar_mama_danielcia Re: do sugar_mamy_danielcia 10.03.04, 10:05
          Hej, No wlasnie bylam na przymusowym odwyku crying( Nie wiem co mi sie z kompem
          stalo, bo caly czas wyswietlala mi sie informacja, ze strona nie zostala
          odnaleziona. No ale dzis sprobowalam i udalo sie - nie wiem tylko jak to bedzie
          za kolejnym razem.

Ide dzis na pierwsze usg i baby - trzymajcie kciuki. Jestem w 12 tyg + 4 dni i
          duzo do tej pory sie wydarzylo. Ostatni tydzien byl najgorszy bo dostalam od
          Danielka grypy jakiej swiat nie widzial. 4 dni na paracetamolu, dreszcze,
          wysoka goraczka, migreny. Wiecie co - ja naprawde myslalam, ze umieram - nie
          wspomne o czarnych myslach dotyczacych babla wewnatrzsad Ale, strasznie sie dzis
          boje i potrzebuje cieplych mysli, po tym wszytskim wiecej przy tym usg stresu
          niz entuzjazmu. Jesli mi sie uda ponownie nawiazac kontakt z Ziemia (tj.
          edzieckiem) to na pewno dam znac co mi dzis powiedza.

A na razie uciekam i niech Wam kciuki rozgrzeja sie do czerwonosci dzis o 14.45.

POzdrawiam i przyznam, ze tesknilam za Wami

Sugar
          • bibba trzymamy kciuki 10.03.04, 10:14
            Sugar, mam nadzieje ze powrocisz tu dzis wieczoram uradowana i rozemocjonowana!
            Bedziemy trzymac kciuki i czekamy na wiesci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka