socka2 09.03.04, 10:18 od jakiegos czasu nie widze Cie na necie, a wiem, ze wczesniej czesto bywalas. Mam nadzieje, ze u Was ok, Danielek i fasolka. pozdrawiamy ania i Paula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: do sugar_mamy_danielcia 09.03.04, 15:19 Sugar ma klopoty z wejsciem na forum, a wlasciwie na gazete w ogole Pozwalam sobie odpisca, bo wiem, ze Ona nie moze. Niestety ostatnio znow miala grype... Trzymajcie kciuki za Sugar i spolke Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: do sugar_mamy_danielcia 09.03.04, 15:47 dzieki wielkie. tak jakos sie przejelam tym ze nie wchodzi, wiedzac ze miala problemy z pierwsza ciaza. trzymamy mocno kciuki Ania i Paula Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: do sugar_mamy_danielcia 10.03.04, 10:05 Hej, No wlasnie bylam na przymusowym odwyku ( Nie wiem co mi sie z kompem stalo, bo caly czas wyswietlala mi sie informacja, ze strona nie zostala odnaleziona. No ale dzis sprobowalam i udalo sie - nie wiem tylko jak to bedzie za kolejnym razem. Ide dzis na pierwsze usg i baby - trzymajcie kciuki. Jestem w 12 tyg + 4 dni i duzo do tej pory sie wydarzylo. Ostatni tydzien byl najgorszy bo dostalam od Danielka grypy jakiej swiat nie widzial. 4 dni na paracetamolu, dreszcze, wysoka goraczka, migreny. Wiecie co - ja naprawde myslalam, ze umieram - nie wspomne o czarnych myslach dotyczacych babla wewnatrz Ale, strasznie sie dzis boje i potrzebuje cieplych mysli, po tym wszytskim wiecej przy tym usg stresu niz entuzjazmu. Jesli mi sie uda ponownie nawiazac kontakt z Ziemia (tj. edzieckiem) to na pewno dam znac co mi dzis powiedza. A na razie uciekam i niech Wam kciuki rozgrzeja sie do czerwonosci dzis o 14.45. POzdrawiam i przyznam, ze tesknilam za Wami Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
bibba trzymamy kciuki 10.03.04, 10:14 Sugar, mam nadzieje ze powrocisz tu dzis wieczoram uradowana i rozemocjonowana! Bedziemy trzymac kciuki i czekamy na wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś