ratpole 12.06.10, 21:22 "W porozumieniu z premierem jest już przygotowywana strategia naszego wyjścia z NATO – oświadczył marszałek Sejmu Bronisław Komu-ruski hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rat_canals Re: Ja mu wierze 12.06.10, 21:37 a ja juz nie wiem, czy mu sie tak yebie w przepitym lbie czy on tak powanie mysl, ktora to juz jego wywrota? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Do Celu - Kocham Cię Polsko 12.06.10, 21:43 czy Kaczor-podróbka już nauczył się hymnu? zoo24 12.06.10 pisiory powtarzaja jak im przykazano na każdym kroku jakie to gafy popełnia Komorowski. A gentyczny patriota Kaczyński nawet hymnu nie umie śpiewać. HYMN POLSKI - wykonanie J.KACZYŃSKI I to ma być prezydent? www.youtube.com/watch?v=hOJWAXvVtB8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
tata_japoxa Re: Do Celu - Kocham Cię Polsko 12.06.10, 23:09 polonus5 zomowski scierwiaku marzy ci sie prl jak tatus nkwdzista byl kims ch...u zdechniesz na wygnaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Ja mu wierze 13.06.10, 00:26 ale za to rasowy ten Kumu-ruski i jak to u psow rasowych skumulowaly sie w nim wajdliwe geny, zwlaszcza gen glupoty Odpowiedz Link Zgłoś