Dodaj do ulubionych

Poland-najglupszy narod pod sloncem?

IP: 5.5R* / *.kodak.com 19.03.04, 22:23
Polecam ksiazke James A Michner.To stara ksiazka z 1983 rok.Autor opisuje
dzieje Polski zaczynajac od 996 roku.Debile, chamy iprywata.narod niezdolny
do samodzielnego kierowania panstwem.Wstapienie do Unii jest tego
przykladem.Nic nie potafimy zrobic sami.Mam nadzieje ze juz wiecej nie urodze
sie polakiem.
Obserwuj wątek
    • pluskwa_jestem no co ty..pokaz ze jestes dumny z pochodzenia.. 19.03.04, 22:35
      zmow pare produktow, ktore pokaza jak bardzo dumny jestes. Ja proponuje
      akcesoria samochodowe oraz osobiste. Wybor jest dosyc duzy, szczegolnie polecam
      te klamerki na paski, ktore mozna sobie od swieta nalozyc na zabawy w klubie
      polskim...ah.. te fajanse sa po prostu..piekne.

myethnicpride.com/poland.html
      • nocna.mara spokojnie panowie 19.03.04, 23:34
        to ze jakis ch. z Deboleki ma zloty zab na przodzie, smaruje sie brylantyna i
        zapieprza na dachu w Chicago to jest jego problem. Co, w waszych pieknych
        nowych krajach sa tylko Piekni Ludzie?

Najwazniesze ze i wy i ja nie mamy zlotego zeba i nie smarujemy sie brylantyna,
        w Chicago nawet.

Co do reinkarnacji jako Polak to z marksistowskiego punku widzenia to masz
        przey..ne, ale jezeli chodzi o ideologie wegetarianska to wszystko jest przed
        toba i na wszelki wypadek jednak bym sie radzil nauczyc wyplatac te koszyki z
        wikliny.
        nm
        • Gość: mysz Re: spokojnie panowie IP: *.abhsia.telus.net 20.03.04, 00:02
          Ja bardzo lubie spogladac na opasle i wytatuowane
          spoleczenstwo amerykanskie-sam intelekt.Te grube panie maja
          zawsze powyginane buty ,ale to nie jest wazne-szata nie zdobi czlowieka.
          • nocna.mara myszulku, swiat bez ciebie, to forum-byly by 20.03.04, 01:54
            niczym gdybys ty nie pisala. Rzeczywiscie, zauwazylem juz ze panie sa bardzo
            przy kosci a buty? Wszyscy lataja w tenisowkach i trampkach. Ale skolowali
            Chinczykow, nie?
    • starywjarus Głupsza jest już tylko diaspora narodu polskiego 20.03.04, 02:01
      • Gość: gen mylycyi [...] IP: *.95-202-24.mc.videotron.ca 20.03.04, 02:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • pluskwa_jestem Re: Głupsza jest już tylko diaspora narodu polski 20.03.04, 02:20
          Gość portalu: gen mylycyi napisał(a):

> co to za nowy pluton przy zagluszarce ma sluzbe

najnowsze wcielenie filipka.cipka
          • kup_pan_paszport Re: Łgarzem pluskwa jesteście albo durniem.. 20.03.04, 19:19
            ..albo i tym i tamtym zarazem he he he

pluskwa_jestem napisała:

> Gość portalu: gen mylycyi napisał(a):
            >
            > > co to za nowy pluton przy zagluszarce ma sluzbe
            >
            > najnowsze wcielenie filipka.cipka
            >
            • pluskwa_jestem Re: Łgarzem pluskwa jesteście albo durniem.. 20.03.04, 19:26
              no i nastepne wcielenie filipka.cipka. Facet, naprawde nie jest ciebie trudno
              rozpoznac, szczegolnie jak sobie sam odpowiadasz na wlasne posty.
              • filipek.us Re: Łgarzem plusqwa jesteście, durniem i zarazkiem 20.03.04, 19:33
                pluskwa_jestem napisała:

> no i nastepne wcielenie filipka.cipka. Facet, naprawde nie jest ciebie trudno
                > rozpoznac, szczegolnie jak sobie sam odpowiadasz na wlasne posty.

To mówita pluskwa, że jezdem tyż wjarusem? Fascynująca hipoteza. Szkoda, że
                jesteś pederastą, ale przynajmniej przestałeś bić swoją żonę. Kroczem do EU
                plusqwa i nie pij już tyle.
                • pluskwa_jestem Re: Łgarzem plusqwa jesteście, durniem i zarazkie 20.03.04, 20:48
                  filipek.cipek, zabierz sie za jakies hobby bo pisanie i odpowiadanie samemu
                  sobie musi byc meczace. Rozumiem ze ignoruja cie i jest to denerwujace bo
                  zadnego hobby nie masz aby sie oderwac od tego spaczonego sowieckiego marszu co
                  ci wciaz czekisto we lbie gra. A jak juz zmieniasz nicki to przynjamniej
                  przestan klepac na ten sam temat w kolko. Czuc za bardzo TWOIM kroczem w tych
                  postach.
                  • Gość: Поляков Czuć Meksykiem na kilometr. Ale meksyk! he he he.. IP: *.dyn.optonline.net 20.03.04, 21:24
                    • pia.ed TRAMPKI I TENISOWKI 20.03.04, 22:57
                      Nie ma co sie smiac, bo to faktycznie moda retro! Za trampki placisz drozej
                      niz za skorzane buty, bo trampki zrobily sie markowe.
                      Cala Europa tez chodzi w tenisowkach. W tym roku wrocily sukienki a la Brigit
                      Bardot. Teraz w tenisowkach chodza BOGACI LUDZIE, bo ci biedni boja sie byc
                      wzietymi za biednych i chodza w skorach i sprawiaja sobie zlote zeby. Tylko
                      bogaci odwazaja sie wygladac na biednych!
    • nadau Nie jest wcale tak źle... 21.03.04, 19:03
      members.shaw.ca/delajara/NationalIQs.html
      • nocna.mara niestety 21.03.04, 19:13
        to bylo w roku 1981. Dlatego doszlo do tranformacji. Nie ma obawy- obecne
        badania nie bylyby tak optymistyczne.
        • Gość: wowa Re: niestety IP: *.95-202-24.mc.videotron.ca 21.03.04, 20:27
          u nas w kolchozie chodzimy w gomowcach , kierownik kolchizu jest naszym szefem wszysczy kradna i jak motylek maja to gdzies
          a mylycya czuwa i jest wesolo wiec alora fjucze is no wiza i jeszcze tak w kolchozie nie bylo zeby nie moglo byc gorzej
          zegnamy zapatrzeni w motylka
          • nadau Wowa, nie odzywaj się bo znowu Cię wyłączymy. 21.03.04, 23:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka