artur666 28.08.10, 12:52 www.youtube.com/watch?v=YUCeUP--2FE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pryszczaty.edek Re: Sen Polaczka 28.08.10, 19:11 czyzbys chcial przekazac nam informacje o stanie twego umyslu? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals artur 28.08.10, 19:59 mam pytanie, na czym jezdzi rezyser tego clipa, ja stawiam na lsd i chyba sie nie myle a i wydaje mi sie, ze ty tez Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Sen Polaczka 28.08.10, 20:10 artur666 napisał: > www.youtube.com/watch?v=YUCeUP--2FE Nie rozumiem o co chodzi krytykantom w tym watku. Przeciez debilenie ludzkosci jest obserwowalnym faktem. Pierwszy z brzegu przyklad: czosnek lub donk, o Krawczyku nie wspominajac hehe Dobry clip tylko, ze ten band przyklada reke (lape?) do tego idiocenia swoimi malpimi wrzaskami i podrygami. Obejrzyjcie sobie hamerykanski film "Idiocracy". To niby komedia, ale w sumie dosc wstrzasajaca hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pryszczaty.edek Re: Sen Polaczka 30.08.10, 07:37 arTUREK, rozchyl poly czarnego plaszcza i wypaluj sie, moze wrocisz do normalnosci, oby... Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club Przestań śnić, obudź się! 30.08.10, 07:58 Nie masz tam jakiejś muzyki dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Specjalnie na twoje zyczenie 30.08.10, 09:23 Przy tym mozesz sie dobrze palowac. www.youtube.com/watch?v=DGQ1yiHQ__Y Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Specjalnie na twoje zyczenie 30.08.10, 09:54 artur, przestan, przeciez wszyscy znaja twoje upodobania i kluby do ktorych chadzasz www.aroma-duesseldorf.de/ artur, milego pobytu, pelnego dobrych wsadow, smacznych lodow, baw sie dobrze i zapamietaj , nie mam nic przeciwko kochajacym inaczej, poki mnie to nie tyka, pozdo artur Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Specjalnie na twoje zyczenie 30.08.10, 10:30 F kanatce tez lubiom mazofsze. Kolorowe spudnice majom i indianom siem bardzo podoba. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski A juz myslamem ze Artur 30.08.10, 11:04 ale nie bo zna sie tylko na malowaniu krasnali Niemiecka telewizja zaprezentowała film, na którym polski złodziej pokazuje jak kradnie samochody. motoryzacja.interia.pl/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503 Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: A juz myslamem ze Artur 30.08.10, 16:48 Znalazles se f tfojej prasufce temacik akurat dla ciebie. heheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: A juz myslamem ze Artur 30.08.10, 17:05 ty sobie o trzepaniu temaciku poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: A juz myslamem ze Artur 30.08.10, 17:26 Znalazlem o takim gupim struzu s kanatki. heheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś