ratpole 15.09.10, 10:08 to nie Gdynia hehe www.youtube.com/watch?v=rEMIAC0LwiI&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_czosnek_ Re: Z cala pewnoscia 15.09.10, 10:14 Powinienies sobie pyerdolnac w ten chory leb. buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Z cala pewnoscia 15.09.10, 10:28 _czosnek_ napisała: > Powinienies sobie pyerdolnac w ten chory leb. buahaha Dlaczego ja? To nie moj autobus, a zwlaszcza jego pasazerowie Pieknie sobie zyjecie bulwiaste. Zazdroszcze wam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Z cala pewnoscia 15.09.10, 10:42 juz wiem, ze z twoja glowa, sciur jest, ze tak powiem delikatnie, cos nie tak.. lubisz jezdzic komunikacja miejska? wspolczuje, myslalem, ze nadstawianie doopy wlochowi wystarczy, yeb siem dalej bulbiaku Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Z cala pewnoscia 15.09.10, 11:04 rat_canals napisał: > juz wiem, ze z twoja glowa, sciur jest, ze tak powiem delikatnie, cos nie tak.. > lubisz jezdzic komunikacja miejska? wspolczuje, myslalem, ze nadstawianie doop > y wlochowi wystarczy, yeb siem dalej bulbiaku I cos tu chcial rzygnac, ale ci znowu nie wyszlo, belkotliwe scierwo? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 15.09.10, 11:22 a w czem bulbiaste scierwo rozni siem ode ciebie, plissska wytlumacz mnie, kapralowi Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals hehehe 15.09.10, 17:58 cos zabolalo? wlascicielu czarnej visa z dochodem 7100 hehehe rubli Odpowiedz Link Zgłoś