Dodaj do ulubionych

sam sie dziwie, ale tym razem powaznie....

IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 14.08.01, 08:48
przyjmujac dwa zalozenia wstepne:

1. istnieje duza wrogosc pewnych elementow zydowskich do polakow
2. istnieje duza alergia na owe sentymenty w sporej ilosci polakow

rozwiaz problem polsko zydowski bez uzywania brzydkich slow...

czekam na propozycje - nostromo
Obserwuj wątek
    • Gość: barabasz Re: sam sie dziwie, ale tym razem powaznie.... IP: *.bund.de 14.08.01, 09:59
      jaka "alergia na sentymenty" ? nie bredzisz ty czasem, nostromo ?
      twoj "nowy" watek jest niczym innym, niz nastepnym przykladem bardzo polskiego
      fenomenu: antysemityzmu bez zydow. coz, to smutne, ale niepoprawnych nie da sie
      widocznie uleczyc, nie mowiac o przekonaniu...
      b.
      • Gość: balbina Re: sam sie dziwie, ale tym razem powaznie.... IP: 62.88.128.* 14.08.01, 10:49
        Blagam cie na kolanach: skoncz ten temat zydowski!!! Przestalam czytac forum
        Kraj etc bo mi sie zygac che od tego tematu. Jeszcze Polonia nam zostala a ty
        juz wleczesz ten temat tutaj. Tyle jest innych problemow. trzeba byc chorym
        psychicznie zeby sie tak podniecac Zydami.Ludzie jak inni, dobrzy i zli,
        przestancie mietosic do obrzydzenia ten temat. Proponuje wizyte u jakiegos
        dobrego psychoterapeuty, ktory by cie wyleczyl z tej nienawisci do ludzi. Ta
        zlosc doprowadzi cie tylko do raka watroby. Zobacz jak pieknie jest na swiecie,
        ptaszki spiewaja i slonce swieci.
        • Gość: ........ Re: sam sie dziwie, ale tym razem powaznie.... IP: *.sympatico.ca 14.08.01, 15:56
          Gość portalu: balbina napisał(a):

> Blagam cie na kolanach: skoncz ten temat zydowski!!! Przestalam czytac forum
          > Kraj etc bo mi sie zygac che od tego tematu. Jeszcze Polonia nam zostala a ty
          > juz wleczesz ten temat tutaj. Tyle jest innych problemow. trzeba byc chorym
          > psychicznie zeby sie tak podniecac Zydami.Ludzie jak inni, dobrzy i zli,
          > przestancie mietosic do obrzydzenia ten temat. Proponuje wizyte u jakiegos
          > dobrego psychoterapeuty, ktory by cie wyleczyl z tej nienawisci do ludzi. Ta
          > zlosc doprowadzi cie tylko do raka watroby. Zobacz jak pieknie jest na swiecie,
          >
          > ptaszki spiewaja i slonce swieci.

......i az sie kochac chce! Pozdrawiam
    • Gość: SS Re: sam sie dziwie, ale tym razem powaznie.... IP: *.physik.uni-ulm.de 14.08.01, 11:06
      Zydzi z Unii Wolnosci chcieli ubezpieczyc i opodatkowac
      Polakow za granica na sile i za to wszyscy Zydzi ida do
      gazu.
      Zydzi tez probuja wymuszac obywatelstwo wolnym Polakom
      obywatelom innych panstw.
      Holokaust to mercy killing, bo Zyd jest za slaby zeby
      zyc
      w normalnym systemie czyli kapitalizmie.
      Zyd umie tylko krasc i oszukiwac przy pomocy papierkow,
      ktore mu przyniosly smierc.
      • Gość: barabasz Re: do SS (schmutzige Sau ?) IP: *.bund.de 14.08.01, 15:12
        posluchaj chloptysiu,

ustalenie, kto wysylal dzis o godz. 11.06 poczte do "gazety" korzystajac z
        servera uni ulm nie jest zbyt trudne. jesli jestes studentem uni ulm (w co
        watpie) mozesz sie liczyc z relegowaniem z uczelni, jesli pracownikiem - z
        utrata pracy. jesli jestes kims z zewnatrz - coz, administrator uni ulm (Thomas
        Benda) jest powiadomiony o naduzyciach adresu do rozpowszechniania propagandy
        antysemickiej i nie tylko. dzis jeszcze lub najpozniej jutro podjete zostana
        odpowiednie kroki, ktorych celem koncowym bedzie doniesienie (Strafanzeige) +
        postepowanie karne. nie sadz chloptysiu, ze cie nie znajdziemy ! z prawem
        pobytu na terenie RFN pozegnasz sie szybko !
        b.
        • Gość: Facet Re: do SS (schmutzige Sau ?)Kolejny naiwny lub klamca? IP: 213.98.114.* 14.08.01, 19:16
          Gość portalu: barabasz napisał(a):

> posluchaj chloptysiu,
          >
          > ustalenie, kto wysylal dzis o godz. 11.06 poczte do "gazety" korzystajac z
          > servera uni ulm nie jest zbyt trudne. jesli jestes studentem uni ulm (w co
          > watpie) mozesz sie liczyc z relegowaniem z uczelni, jesli pracownikiem - z
          > utrata pracy. jesli jestes kims z zewnatrz - coz, administrator uni ulm (Thomas
          >
          > Benda) jest powiadomiony o naduzyciach adresu do rozpowszechniania propagandy
          > antysemickiej i nie tylko. dzis jeszcze lub najpozniej jutro podjete zostana
          > odpowiednie kroki, ktorych celem koncowym bedzie doniesienie (Strafanzeige) +
          > postepowanie karne. nie sadz chloptysiu, ze cie nie znajdziemy ! z prawem
          > pobytu na terenie RFN pozegnasz sie szybko !
          > b.

Od dluzszego czasu czytam na tym forum wszelkiego rodzaju pogrozki i obietnice
          uciszenia tego kretyna z IP uni.ulm.To juz nie on ale Wy wszyscy sie
          osmieszacie.Bo albo mozna cos zrobic i sie robi albo jest sie bezradnym i
          przykro.Facet ma doskonala zabawe ot i wszystko.jakos te straszenia jakimis
          nazwiskami itp nie pomaga.A tak przy okazji to nie straszcie jakimis
          konsekwencjami policyjno prawnymi,sami wiecie ,ze to bzdury.Wam sie juz troche
          zmysl(poczucie)realnosci skrzywil.Zaczynacie traktowac Forum jak cos waznego
          ogolnego itp.podejrzewam ,ze nie wielu ma pojecie o forum,i jeszcze mniej ma
          ochote na pisanie lub czytanie postow.KOchani forowicze nie bierzcie sie tak
          serio,to co piszecie nie ma wplywu na nic(dzieki bogu)Proponuje by ktos zrobil
          spis Autorow postow,za wieloma nickami ukrywaja sie te same osoby,wielu sami
          pisza i sami odpowiadaja naswoje posty-zabawa trwa.Tak serio to jest autorow nie
          tak wielu!I idiote jak uni-ulm traktujcie jak czesc tej zabawy zwanej "forum"
          ktoregos dnia przestaniecie brac udzial w tej zabawie i on i jemu podobni beda
          wspomnieniem.Bawmy sie dobrze i olewac kogos kto nas denerwuje.Kazdy ma prawo do
          idiotyzmow.PS nikt go z niemiec nie wyrzuci itd.naiwne myslenie.Pozdrawiam
          virtualnych przeciwnikow.
          • Gość: barabasz Re: do Faceta IP: *.pppool.de 14.08.01, 20:31
            czesc Facet !
            coz, chlopie, nie masz racji w zadnej z poruszonych kwestii:

1) ja nigdy nikogo na tym forum nie straszylem konsekwencjami prawnymi, ten
            prymitywny prowokator "wpadl mi w oko" dopiero dzis,

2) widze, ze nie orientujesz sie kompletnie w sytuacji prawnej w rfn: szerzenie
            nienawisci rasowej (w tym antysemityzmu) jest zagrozone kara do 5 lat
            pozbawienia wolnosci i to wcale nie teoretycznie:prymitywy podobne do "ss"
            dostaly juz swoje odsiadki,

3) jesli uwazasz, ze odzywki typu "zydzi do gazu" to "dobra zabawa", to
            doprawdy odbiera mi mowe...

4) skoro sadzisz, ze moje kroki to "straszenie" nazwiskami lub czymkolwiek
            innym - zdobadz sie po prostu na pare dni cierpliwosci. bedziesz mogl
            stwierdzic, czy pojawiaja sie dalej kretynskie "posty" z adresem "uni-ulm.de"

pozdrawiam
            i zycze refleksji przynajmniej nad pkt. 3
            b.
            • Gość: Facet Re: do Barabasza IP: 213.98.114.* 15.08.01, 16:19

> czesc Facet !
              > coz, chlopie, nie masz racji w zadnej z poruszonych kwestii:
              >
              > 1) ja nigdy nikogo na tym forum nie straszylem konsekwencjami prawnymi, ten
              > prymitywny prowokator "wpadl mi w oko" dopiero dzis,
              >
              > 2) widze, ze nie orientujesz sie kompletnie w sytuacji prawnej w rfn: szerzenie
              >
              > nienawisci rasowej (w tym antysemityzmu) jest zagrozone kara do 5 lat
              > pozbawienia wolnosci i to wcale nie teoretycznie:prymitywy podobne do "ss"
              > dostaly juz swoje odsiadki,
              >
              > 3) jesli uwazasz, ze odzywki typu "zydzi do gazu" to "dobra zabawa", to
              > doprawdy odbiera mi mowe...
              >
              > 4) skoro sadzisz, ze moje kroki to "straszenie" nazwiskami lub czymkolwiek
              > innym - zdobadz sie po prostu na pare dni cierpliwosci. bedziesz mogl
              > stwierdzic, czy pojawiaja sie dalej kretynskie "posty" z adresem "uni-ulm.de"
              >
              > pozdrawiam
              > i zycze refleksji przynajmniej nad pkt. 3
              > b.

Cze barabaszu.Mam kilka pytan ale to by zajelo duzo czasu.pkt3 slyszalem chyba
              nie mniej wyraznie niz Ty.Na ukaranie tegp psychola czekam od wielu miesiecy.
              Poczytaj inne moje posty(szkoda czasu)Kto dostal odsiadke za cos podobnego do
              belkotu tego wariat?Tylko prosze o konkrety (dotyczy forum i tylko)Jak
              mowisz :czekam cierpliwie kilka dni.Cos nie moge w to uwierzyc!Uklony
              • Gość: Facet Re: do Barabasza IP: 213.98.114.* 15.08.01, 16:29
                PS Nie wdajac sie w dywagacje prawne - forum jest polskie ,uni piosze po polsku
                dla polakow,co o tym mowi prawo bundesr.? Polskie prawo jakos za to nie
                karze.Innaczej by nie bylo dawno tego u itp FORUM Trudno obiecales czekam!
            • Gość: Vito Re: do Barabasza IP: *.mgi.de 15.08.01, 16:28
              Czesc Barabasz,
              jezeli uda ci sie uciszyc tego(albo tych) prymitywnego kmiotka u Uni Ulm bede
              ci ogromnie wdzieczny. Od dluzszego czasu nie zabieralem glosu na tym forum,
              gdyz wczesniej czy pozniej ten idiota mieszal sie do kazdego tematu i odbieral
              mi ochote na pisanie.

Ja tez poczekam cierpliwie kilka dni.
              Pozdrawiam
              • Gość: barabasz Re: do Faceta i Vito IP: *.ibc.de.easynet.net 15.08.01, 22:59
                witajcie !

prawo niemieckie przewiduje kary za szerzenie nienawisci rasowej zupelnie
                niezaleznie od tego, w jakim jezyku, na terenie jakiego kraju i poprzez jakie
                medium owo szerzenie sie odbywa. prawo to dosiegac moze obywateli niemieckich
                lub przebywajacych na terenie rfn obywateli innych krajow. poniewaz
                interesujacy nas adres konczy sie "de" wyszedlem na poczatek z zalozenia,
                ze "posty" nadawane sa z terenu rfn, lecz wcale tak byc nie musi.
                na poczatek administratorzy serwera uni ulm, z ktorymi jestem w kontakcie od
                wczoraj, postaraja sie ustalic, czy "posty" nadawane sa z terenu uczelni, jesli
                tak, to przez kogo. w przypadku ustalenia osoby relegacja (studenta) lub
                wypowiedzenie umowy o prace beda pierwsza i oczywista konsekwencja.
                jesli szukana osoba nie ma nic wspolnego z uni ulm, a jedynie posluguje sie tym
                adresem (jest taka mozliwosc), trzeba bedzie rozpoczac dzialania operacyjne na
                wieksza skale; nie martwcie sie jednak Panowie - kilka osob z mojego bliskiego
                otoczenia (z zona wlacznie !) twierdzi, ze w niektorych sprawach bywam
                cholernie uparty...(ja nazywam to oczywiscie konsewencja dzialania)
                pozdrawiam
                b.
                • Gość: facet Re: do Faceta i Vito IP: 213.98.114.* 16.08.01, 07:38

> witajcie !
                  >
                  > prawo niemieckie przewiduje kary za szerzenie nienawisci rasowej zupelnie
                  > niezaleznie od tego, w jakim jezyku, na terenie jakiego kraju i poprzez jakie
                  > medium owo szerzenie sie odbywa. prawo to dosiegac moze obywateli niemieckich
                  > lub przebywajacych na terenie rfn obywateli innych krajow. poniewaz
                  > interesujacy nas adres konczy sie "de" wyszedlem na poczatek z zalozenia,
                  > ze "posty" nadawane sa z terenu rfn, lecz wcale tak byc nie musi.
                  > na poczatek administratorzy serwera uni ulm, z ktorymi jestem w kontakcie od
                  > wczoraj, postaraja sie ustalic, czy "posty" nadawane sa z terenu uczelni, jesli
                  >
                  > tak, to przez kogo. w przypadku ustalenia osoby relegacja (studenta) lub
                  > wypowiedzenie umowy o prace beda pierwsza i oczywista konsekwencja.
                  > jesli szukana osoba nie ma nic wspolnego z uni ulm, a jedynie posluguje sie tym
                  >
                  > adresem (jest taka mozliwosc), trzeba bedzie rozpoczac dzialania operacyjne na
                  > wieksza skale; nie martwcie sie jednak Panowie - kilka osob z mojego bliskiego
                  > otoczenia (z zona wlacznie !) twierdzi, ze w niektorych sprawach bywam
                  > cholernie uparty...(ja nazywam to oczywiscie konsewencja dzialania)
                  > pozdrawiam
                  > b.
                  >

Kolego Barabasz,jezeli Twoja zona twierdzi to oczywiscie polegam na jej
                  ocenie.Nareszcie moge spokojnie spac "zona twierdzi"gwarantuje szybkosc i
                  solidnosc operacji jak to nazywasz.Mimo to oczywiscie nasz pomyleniec ,zony sie
                  nie ulakl i dalej grasuje po forum.Oczym donosze pozdrawiajac szanowna Malzonke.
                  • Gość: barabasz Re: do Faceta IP: *.bund.de 16.08.01, 09:25
                    gdzie "grasuje", w ktorym miejscu ?
                    b.
                • Gość: Vito Re: do Barabasza IP: *.mgi.de 16.08.01, 12:24
                  Czesc Barabasz,

z tym co piszesz o prawie niemieckim zgadzam sie.
                  Obawiam sie jednak, ze ten nasz "osobnik", moze nawet pomyleniec, dobrze zna
                  swoje mozliwosci i tak szybko nie da sie zlapac lub zlokalizowac -
                  prawdopodobnie to spec od komputerow (informatyk?).
                  Prawdopodobnie po przeczytaniu naszych postow jeszcze bardziej bedzie uwazal,
                  nie wierze jednak ze sam z dobrej woli zaprzestanie siania tu idiotyzmow -
                  napewno nie bedzie chcial "stracic twarzy".

Mysle jednak, ze go dorwiesz.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Groznyj Re: do Barabasza IP: *.rz.uni-leipzig.de 16.08.01, 14:42
                    Szkoda ze tego maniaka z uni-ulm zescie przepedzili z forum. On jest prawdopodobnie studentem, bo
                    nadaje jako physik, czyli musi sie zalogowac z nickiem. uni moze go rozpoznac. Mnie nie, bo ja nadaje z
                    biblioteki gdzie stoi kilkanascie niekontrolowanych komputerów.
                    • Gość: barabasz Re: do Groznyj IP: *.ibc.de.easynet.net 16.08.01, 17:37
                      Gość portalu: Groznyj napisał(a):

> Szkoda ze tego maniaka z uni-ulm zescie przepedzili z forum. On jest prawdopodo
                      > bnie studentem, bo
                      > nadaje jako physik, czyli musi sie zalogowac z nickiem. uni moze go rozpoznac.
                      > Mnie nie, bo ja nadaje z
                      > biblioteki gdzie stoi kilkanascie niekontrolowanych komputerów.

ok, groznyj, wszystko ladnie i pieknie, ale... nie da sie wykluczyc, ze
                      ow "maniak" - to ty wlasnie. twojw "wyjasnienia" sa co najmniej balamutne. coz,
                      pozyjemy-zobaczymy.
                      b.

• Gość: barabasz Re: do Faceta powtornie IP: *.ibc.de.easynet.net 16.08.01, 17:39
                      gdzie grasuje uni ulm, Facet ? czekam na wskazanie miejsca.
                      b.
                      • Gość: Facet Re: do Faceta powtornie Dobrze juz odpowiadam IP: 213.98.114.* 16.08.01, 23:45

> gdzie grasuje uni ulm, Facet ? czekam na wskazanie miejsca.
                        > b.

oj cos mi sie wydaje ,ze mam do czynienia z pierdola 1-szej klasy.Czlowieku jak
                        nie umiesz zauwazyc postow uni ulm kazdego dnia na roznych forach.To zapytaj o
                        rade zony!(jak ona cie nazywa?)Ja nie nazwe cie jakos jeszcze kilka dni!Potem
                        uslyszysz moje zdanie o takich ..........i........oraz.......!
                        • Gość: barabasz Re: do Faceta na koniec IP: *.bund.de 17.08.01, 09:35
                          przykro mit, Facet, Twoj poziom mi nie odpowiada. sadzilem poczatkowo, ze
                          jestes autentycznie zainteresowany wyplenieniem z forum wypowiedzi
                          rasistowskich badz antysemickich. po Twojej "odpowiedzi" na moje konkretne
                          pytanie zaczynam miec powazne watpliwosci...
                          b.
                          • Gość: elinor Re: do Faceta na koniec IP: 62.88.128.* 17.08.01, 10:37
                            byloby cudownie pozbyc sie tych typow, ale mozna tez"olewac"ich posty.
                            • Gość: Facet Re: do Barabasza IP: 213.98.114.* 17.08.01, 20:26
                              Przykro mi strasznie.Troche mnie zdenerwowales.Przeciez by zniszczyc wroga to
                              trzeba go znalezc.Dlaczego sie mnie pytasz o niego.Dzien po dniu pelno jest
                              jego postow.najwyrazniej zwierzyna kpi z mysliwego.PS Nie wlaz na wysokie
                              konie,jego posty to nie tylko rasistowskie czy tez antysemickie! wiekszosc to
                              obrazliwie irytujace kazdego.I jeszcze jedno nie oceniaj ludzi ktorych nie
                              znasz.Uklony dla malzonki.Czekam na dzien triumfu sprawiedliwosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka