Dodaj do ulubionych

[Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.)

14.04.04, 11:17
Witam po swietach.

Ale pogoda nam sie zrobila - i podobno ma byc tak caly tydzien...
Obserwuj wątek
    • ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:30
      Nie powiesz, ze w Meksyku lalo caly czas. Jak wam sie udal urlop?

Co do spotkania, to moze 8/9. Moze na sie uda dojechac. Jak ujde z zyciem
      karzacej rece chirurga.

ex-rak.sympatico.ciao
      • xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:48

Znowu sie odezwaly jakies zombie... Jak na strasznych nudziarzy to powodujemy
        niezle zainteresowanie, nie?

Wiec ustalamy spotkanie na sobote 8 maja - bedziemy swietowac wszystkie majowe
        swieta od Dnia Pracy, poprzez Konstytucje, Dzien Zwyciestwa, Dzien Matki, az po
        moje urodziny smile

Mam nadzieje, ze nikt nie wybiera sie na Barbados, Bangoku i Bialegostoku w
        tenze wlasnie weekend tongue_out
        • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:53
          > Mam nadzieje, ze nikt nie wybiera sie na Barbados, Bangoku i Bialegostoku w
          > tenze wlasnie weekend tongue_out

Oczywiscie my sie wybieramy... do Wroclawia wink. Bawcie sie dobrze.

• magsie Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:55
            Jak na razie sobota 8 maja to jedyny weekend bez zadnych konkretnych planow ale
            to moze sie zmienicwink
            A gdzie w Mexico byliscie?
            • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 12:45
              > A gdzie w Mexico byliscie?

W roznych miejscach na Jukatanie. A potem tydzien w Xcaret.
      • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:57
        > Nie powiesz, ze w Meksyku lalo caly czas. Jak wam sie udal urlop?

Raz padal grad - wielkosci golebich jaj. Nawet nasz przewodnik mowil, ze to
        dosc rzadkie.
        Urlop udal sie wspaniale - dzieki. Poza tym wlasnie sie dowiedzialem, ze w
        jednej restauracji sklonowali mi karte kredytowa - jak na razie wydali ok
        £400 wink)))

> Co do spotkania, to moze 8/9. Moze na sie uda dojechac. Jak ujde z zyciem
        > karzacej rece chirurga.

Badz dzielny! I powodzenia.
        • xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 13:53
          Nie ma to jak klonowanie karty - moze trzeba sobie nowe wyrabiac na kazdy
          wyjazd do Meksyku lub Polski? Do Maroka nie trzeba - przydatnosc bliska zeru smile.

DSom nie pasuje 8 maja - a jesli zaproponuje nastepny weekend? Pewnie nie
          bedzie pasowac Mags...

A i oczywiscie mozemy sie spotkac w oberzynie - pracuje teraz w okolicy
          Liverpool Street, wiec nawet sie nie spoznie smile
          • magsie Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 14:56
            > DSom nie pasuje 8 maja - a jesli zaproponuje nastepny weekend? Pewnie nie
            > bedzie pasowac Mags...

pewnie nie bedzie a Bank Holiday tym bardziej niewink
            • xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 15:17
              Bank Holiday to nawet mi nie pasuje smile
    • Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 14.04.04, 15:24
      dsl, ten Meksyk trzymales w tajemnicy do samego konca... wink

Tak email dostalam, moze ktos jest chetny:

I am e-mailing from the Henley Centre a strategic marketing consultancy based
      in Farringdon, London.

www.henleycentre.com

We are holding a focus group on Wednesday 28th April 2004 and are looking for
      participants from Eastern European countries to take part.

The group will run from 6.30 – 8.30pm. Drinks, nibbles and £25 cash incentives
      will be provided. The only requirement is that participants have lived and
      worked in the UK for approximately 1 year and that prior to that, lived in an
      Eastern European country(Poland in this instance).
      The focus group will be based on exploring some international research we
      carried out last year - with participants bringing their experiences/knowledge
      of Poland.

If you know anyone who may be interested please ask them to email me at
      nbunkin@henleycentre.com or phone on 020 7955 1858 for more details.

• ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 15:48
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> dsl, ten Meksyk trzymales w tajemnicy do samego konca... wink
        >
        >
        Widac ja nieszczesny puscilem farbe.
        • Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 14.04.04, 15:56
          Juz dsl wie o co mi chodzi.....
          • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 17:00
            > Juz dsl wie o co mi chodzi.....

Chyba nie do konca wiem o co chodzi ale jestem polprzytomny wiec mam nadzieje,
            ze usprawiedliwiony...

Ano Rak puscil farbe ale ze ma niedlugo pojsc pod noz to ujdzie mu to na
            sucho... wink
      • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 14.04.04, 17:31
        > The only requirement is that participants have lived and
        > worked in the UK for approximately 1 year and that prior to that, lived in an
        > Eastern European country(Poland in this instance).

Jeden rok? Fatalnie, a juz bym dostal vouchery za 25 funtow smile

BeXa
    • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 15.04.04, 10:56
      W ramach systemu wczesnego ostrzegania - przyjezdza do Londynu zespol piesni i
      tancz "Elk" - 21 (Balham) i 22 (Angel) maja. Prowadzi go Piotr Witaszczyk -
      niesamowity czlowiek, pelen energi, inicjatywy i poczucia humoru.

Szczegoly u Ani smile

BeXa
      • Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 15.04.04, 11:59
        Mialam jeszcze z tym poczekac, bo wystepy dopiero 21 i 22 maja, ale skoro juz
        zostalo wspomniane to tak:

Tytulem reklamy od kierownictwa zespolu:

Koncert Mazurskiego Zespołu Piesni Tanca ELK, jaki chcemy Panstwu przedstawic
        to 1,5 godzinna, piekna podroz w swiat regionalnego i polskiego folkloru, gdzie
        piesni, tance i przyspiewki przeplataja sie wzajemnie tworzac barwne, zywe i
        atrakcyjne widowisko. Zespol zaprezentuje tance: warminsko-mazurskie,
        kaszubskie, krakowskie, sląskie oraz najpiekniejsze piesni i przyspiewki
        ludowe.

W prezentacji wezma udzial: dwie 16-osobowe grupy taneczne – dziecieca (10-13
        lat) i młodziezowa (14-18 lat), 6-osobowy zespol wokalny oraz kapela ludowa:
        skrzypce, akordeon, kontrabas, klarnet, trabka i beben). Zespol tworzy
        utalentowana młodziez szkol podstawowych, gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych, a
        kapele uczniowie i osoby pracujace w roznych miejscach i zawodach. Tych
        wszystkich ludzi, laczy wspolne zamiłowanie do tanca, muzyki i spiewu.

Chociaz Zespol nasz istnieje stosunkowo krotko, ma na swoim koncie wiele
        koncertow w Polsce i za granica. Jego wystepy goraco oklaskiwano w Wilnie i
        Trokach na Litwie, gdzie młodzi artysci wzruszali do lez rodakow stesknionych
        za polska kultura. Z okazji jubileuszu pontyfikatu Jana Pawła II Mazurski
        Zespol Piesni i Tanca brał udzial w nagraniu telewizyjnym TVP1 i radiowym
        koncertu dedykowanego Ojcu Swietemu. We wrzesniu 2003 r. reprezentował nasz
        kraj podczas Dni Kultury Polskiej w Szwecji. Tam zauroczył swoimi wystepami
        nie tylko Polakow mieszkajacych w Szwecji ale i chłodnych z natury Szwedow.

Dla kazdego zespolu bardzo wazne jest spotkanie z publicznoscia, możliwosc
        wystepow, a jeszcze wazniejszy jest odbior tych koncertow przez publicznosc.
        Zywiołowosc, dynamika, czesto zmieniające sie stroje decyduja o tym, ze
        koncerty Mazurskiego Zespołu Piesni Tanca ELK to widowiska niepowtarzalne i
        zawsze gorąco przyjmowane przez publicznosc, a urok młodych wykonawcow, radosc
        spiewania i tanczenia gleboko zapadaja w pamieci odbiorcow.

Wystepy:

21 maja, piatek: 19.00 w Polish White Eagle Club in Balham, 211 Balham High
        Road, London SW17
        Metro: Balham or Tooting Bec

22 maja, sobota: 19.00 Polish church in Islington.
        2 Devonia Road, London N1 8JJ.
        Metro: Angel

23 maja, niedziela, godzina do ustalenia
        Polish Milenium House
        Bordesley Street
        Birmingham B5 5PH

Tel. 0121-643 3577 / 6434119

Bilety mozna rezerwowac (jak ktos koniecznie musi siedziec w pierwszym rzedzie)
        u mnie: ania@aniaspoland.com
        Bilety w cenie £7 i £8

• izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 14:01
          to ja rezerwuje 4 bilety smile
          dam ci pieniadze w operze
          czy Mateusz wspomnial, ze spotkalam go na swieceniu w kosciele na Balham?
          • Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 15.04.04, 14:06
            Nie wspomnial..... Ale on w ogole malo mowi smile Teraz wlasnie sprzedaje cos na
            ebay i nawet nie moge sie dowiedziec co dokladnie.
            Na ktory dzien rezerwujesz?
            • izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 15:02
              rezerwuje piatek na Balham
              a on moze sprzedaje twoje komputery wink)
              • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 15.04.04, 15:17
                ... to juz chyba przestane uzywac eBaya... a powazniej, jesli cos pojdzie zle -
                czy rodzice odpowiadaja majatkiem za poczynania niepelnoletniego sprzedawcy?

ds, kiedy sprzedajesz samochod?

BeXa
                • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 17:07
                  > ds, kiedy sprzedajesz samochod?

Na razie mi przeszlo - zona nie narzeka.
                  Mowia, ze lepsze jest wrogiem dobrego wink.
                  • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.sympatico.ca 30.04.04, 10:47
                    Baby myslom cipami ... hehe!
                    • alaskanka3 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 30.04.04, 10:54

a skadze nagle to blyskotliwe spostrzezenie ?
                      • ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 30.04.04, 11:15
                        alaskanka3 napisała:

>
                        > a skadze nagle to blyskotliwe spostrzezenie ?
                        >

Punkt widzenia Kanadyjczyka. Nie ma na to wplywu, ani lekarstwa.
                        • alaskanka3 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 30.04.04, 11:19
                          ex-rak napisał:

> alaskanka3 napisała:
                          >
                          > >
                          > > a skadze nagle to blyskotliwe spostrzezenie ?
                          > >
                          >
                          > Punkt widzenia Kanadyjczyka. Nie ma na to wplywu, ani lekarstwa.

A niech se mysla czym chca, czytanie map w zalezosci od plci mozgu to temat
                          jakiejs rozprawy doktorskiej moze ?
                          W kazdym razie ja odalam sie w kraine niebytu, bye.
                • Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 15.04.04, 18:09
                  Wlasnie mi raczyl powiedziec ze sprzedaje swoje yu-gi-oh cards.....
    • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 15.04.04, 14:00
      Wkurzaja mnie powoli reklamy na gazecie - pal licho, gdy sie otwieraja na pol
      strony, ale maja gdzies ukryty krzyzyk i mozna je zamknac. Teraz jest taka
      reklama PSA auta (kto to kupi???) ktore gania po stronie i tylko wkurza.
      Wczoraj ogladalem program o wkurzajacych reklamach angielskich - taka jest
      zdecydowanie z pierwszej dziesiatki.

BeXa
      • niejack Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 15:19
        Gość portalu: BeXa napisał(a):

> Wkurzaja mnie powoli reklamy na gazecie - pal licho, gdy sie otwieraja na pol
        > strony, ale maja gdzies ukryty krzyzyk i mozna je zamknac. Teraz jest taka
        > reklama PSA auta (kto to kupi???) ktore gania po stronie i tylko wkurza.
        > Wczoraj ogladalem program o wkurzajacych reklamach angielskich - taka jest
        > zdecydowanie z pierwszej dziesiatki.
        >
        > BeXa

Nie placz BeXawink))
        Zlosc pieknosci szkodzi i znow sie w Bestyje zamieniszwink))
    • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 16.04.04, 14:00
      spicie dzisiaj czy co?

czy byliscie juz na Pasji? jak wrazenia?

BeXa
      • Gość: BeXa Nawet jesli polacy... IP: 193.115.168.* 16.04.04, 14:22
        ... zaleja tutejszy rynek pracy, to do 20% droga daleka:

news.bbc.co.uk/1/hi/business/3631417.stm
        BeXa
      • ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 16.04.04, 14:40

> spicie dzisiaj czy co?
        >
        > czy byliscie juz na Pasji? jak wrazenia?
        >
        > BeXa

Kurde, pracujemy. Konkurencja z Europy do drzwi sie dobija wiec trzeba sie
        wykazywac.
        Nie mam nawet czasu sie nudzic i nic ciekawego do lba mi nie przychodzi, tak
        aby na forum cos nastukac.
        Na Pasyji nie bylismy jeszcze. Ale czesciowo sie wybieramy.
    • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 19.04.04, 10:45
      Pogoda wariuje... ds, zapomnialem komorki sad 12.30 - dalej aktualna (?)

BeXa
      • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 19.04.04, 13:26
        > Pogoda wariuje... ds, zapomnialem komorki sad 12.30 - dalej aktualna (?)

A ja nie mam czasu spojrzec na forum.
        12:30 dalej aktualna (czekam do 12:40).
    • opty13 podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 13:48
      kiedys (pare miesiecy temu) troche Wam glowe zawracalem...bo sam nie
      wiedzialem jechac, nie jechac no i czego mozna w tym UK oczekiwac.
      Chcialem podziekowac za porady szczegolnie izabelski i Magsie. 3 maja laduje na
      dluzej w UK. Praca ciekawa, warunki tez. Do zobaczenia (byc moze) w UK.

Opty13
      • izabelski Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 14:11
        extra

daj znac jesli chcesz sie dolaczyc do jednego z naszych spotkan lub tez
        zainicjuj wycieczke krajoznawcza do swojego miasta/dzielnicy (nie pamietam
        gdzie sie miales osiedlac) smile
        • opty13 Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 14:19
          Dzieki za zaproszenie. Pewnikiem na poczatku musze okrzepnac troche. Familia
          dojedzie w sierpniu, a ja do ich przyjazdu mam urwanie glowy. Do Londynu dosc
          blisko, praca w Aylesbury, gdzie dokladnie zamieszkam...to sie jeszcze zobaczy.
          Na poczatek chce wynajac cos w miescie, a pozniej moze rozejrze sie za czyms na
          stale (wszelkie rady w tej materii jak zawsze mile widziane) smile)
          • ex-rak Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 14:35
            opty13 napisał:

> Dzieki za zaproszenie. Pewnikiem na poczatku musze okrzepnac troche. Familia
            > dojedzie w sierpniu, a ja do ich przyjazdu mam urwanie glowy. Do Londynu dosc
            > blisko, praca w Aylesbury, gdzie dokladnie zamieszkam...to sie jeszcze
            zobaczy.
            >
            > Na poczatek chce wynajac cos w miescie, a pozniej moze rozejrze sie za czyms
            na
            >
            > stale (wszelkie rady w tej materii jak zawsze mile widziane) smile)

Czuje sie wyciagniety za uszy do gory.
            Tak do Londynu masz gdzies tyle co ja-my. Nie tak daleko. Inni maja gorzej.
            Taka 3e3 to z Warszawy musi na spotkania dojezdzac. Nie mowiac o tych co siedza
            cicho gdzies na polnocy i maja sie ponoc dobrze.
            Jak przyjedziesz w maju to zaraz wpadniesz pewnie w typowa ciezka, rozlakowa
            depresje emigracyjna.
            Xiv jednak organizuje jakies spotkanie w okolicach 8 maja (sobota) w celu
            zalania i zdezynfekowania ran post-akcesyjno-ekscesyjnych. Jak sie to mu uda, a
            zadanie ostatni nielatwe, to czuj sie goraco zaproszony.

Jak nie tajemnica to co bedziesz robil w Aylesbury?
            • xiv Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 15:13

Nasz nowy adres podam na oberzynie. Nie chce od razu calej watachy glodnych
              post-akcesyjnych karierowiczow smile))). Co sie stalo z Nexusem? Mam nadzieje, ze
              tez wpadnie.

PS. Tez dostaliscie ladne zdjecie koszyczka od Joszki?
              • ex-rak Re: podciagne Was troche do gory .... 20.04.04, 10:09
                xiv napisał:

>
                > Nasz nowy adres podam na oberzynie. Nie chce od razu calej watachy glodnych
                > post-akcesyjnych karierowiczow smile))). Co sie stalo z Nexusem? Mam nadzieje,
                ze
                > tez wpadnie.
                >
                > PS. Tez dostaliscie ladne zdjecie koszyczka od Joszki?
                >

Zostalem dzis w domu uswiadomiony, ze niezamierzenie poprzez grzech
                niedoczytywania postow polelnilem straszna, ale to straszna gafe.
                Proszac o grzechow odpuszczenie, klecze juz od godziny w kacie na grochu
                posypujac moj wredny leb popiolem i rozsylam elektroniczna skruche.
            • opty13 Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 16:04
              Account Manager w IT. O szczegolach poza forum. Na depresje rozlakowe raczej
              nie jestem podatny. Powiedzmy, ze mam juz troszke takich doswiadczen, moze
              nawet....trudniejszych wink. A "rany" dezynfekowac..hehe..to moze i nawet jakies
              urojone znajde...zeby sie kurowac.
              • Gość: BeXa Re: podciagne Was troche do gory .... IP: *.sympatico.ca 30.04.04, 11:23
                Jestes wulgarny!
    • Gość: Desel WONTEK ZAMKNIENTY! IP: *.sympatico.ca 19.04.04, 16:08
    • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 20.04.04, 11:52
      ale sie nam wiosna porobila - jakies plany na dlugi weekend? moze ktos chce
      pojechac na zwiedzanie Pembrokeshire (spanie pod namiotem of koz)

BeXa
      • niejack Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 20.04.04, 12:47

> ale sie nam wiosna porobila - jakies plany na dlugi weekend? moze ktos chce
        > pojechac na zwiedzanie Pembrokeshire (spanie pod namiotem of koz)
        >
        > BeXa

Pora wreszcie zakonczyc sezon narciarskiwink
        Dzieki za propozycjewink

Pozdr.
        Jack
        • magsie Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 20.04.04, 14:08
          > Pora wreszcie zakonczyc sezon narciarskiwink

A ja bylam pod wrazeniem ze sezon narciarski bedziesz konczyl w Bank Holidaywink)

• niejack Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 20.04.04, 14:16
            > A ja bylam pod wrazeniem ze sezon narciarski bedziesz konczyl w Bank Holiday;-
            )
            > )
            >

No przeciez dlugi weekend to Bank Holidaytongue_out
            • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 20.04.04, 16:08
              Spoko - jak dla mnie mozesz pojechac z nartami - przerobimy na wodne smile)))

BeXa
    • 3e3 Po swietach. 20.04.04, 16:48
      Rak mnie wywolal jak wilka z lasuwink totez witam poswiatecznie, troche mnie
      zajezdzili w pracy totez dopiero mam chwile czasu. Za to dostalam nowa, stala
      umowe o prace!!! W zwiazku z tym zaszalalam i kupilam sobie w sobote super
      fajny rowerwink) Zwlaszcza, ze pogoda bardzo wiosenna 19C.

Raku dlaczego Ty idziesz pod noz? Zycie Ci nie mile?wink
      • joszka Re: Po swietach. 20.04.04, 17:30
        Halo halo, xiv, jakie koszyczki? czy znowu sie ktos podszywa pode mnie czy ci
        sie sie cos pomylilo? smile
      • ex-rak Re: Po swietach. 21.04.04, 10:01
        3e3 napisała:

> Rak mnie wywolal jak wilka z lasuwink totez witam poswiatecznie, troche mnie
        > zajezdzili w pracy totez dopiero mam chwile czasu. Za to dostalam nowa, stala
        > umowe o prace!!! W zwiazku z tym zaszalalam i kupilam sobie w sobote super
        > fajny rowerwink) Zwlaszcza, ze pogoda bardzo wiosenna 19C.
        >

Pogoda tylko dla bogaczy. U nas paskudnie leje.

> Raku dlaczego Ty idziesz pod noz? Zycie Ci nie mile?wink

Malzonka kazala. Maja mi wyciac taki ponoc juz bezuzyteczny polip.

Ale za to zdobywam nowe doswiadczenie -czyli anielski szpital. Mam nadzieje, ze
        obsluga pielegniarska bedzie pierwsza klasa.
        • 3e3 Re: Po swietach. 21.04.04, 15:20
          Moze to bedzie taka anielska "nemocnica na kraje mesta" wink a obsluga moze byc
          i rodem z PL, kto wie....wink)
          • ex-rak Re: Po swietach. 21.04.04, 16:26
            3e3 napisała:

> Moze to bedzie taka anielska "nemocnica na kraje mesta" wink a obsluga moze
            byc
            > i rodem z PL, kto wie....wink)

A najlepiej gdyby byla rodem z piekla i PL jednoczesnie.
            • 3e3 Re: Po swietach. 21.04.04, 16:36
              Marzy Ci sie kroplowka z EtOH? wink
              Pogoda w kraju boomu gospodarczego, 21 C!! Gotowosc spec sluzb na zblizajace
              sie Forum gospodarcze w stolicy osiagnela szczyty szalenstwa.
    • dsl Szczeki 5 we Wroclawiu? Na Morskim Oku? ;-) 21.04.04, 17:05
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2032900.html
      • Gość: BeXa Re: Szczeki 5 we Wroclawiu? Na Morskim Oku? ;-) IP: 193.115.168.* 21.04.04, 18:29
        Ostatnim razem gdy bylem na Morskim to znalazlem pare szczek, ale nie wiem czy
        to akurat rozmiar piec. Byl taki tlok, ze ciezko bylo znalezc 10 cm wolnej
        przestrzeni wodnej, ale starzy bywalcy twierdzili, ze to jeszcze nie to. Pewnie
        dlatego mieli juz sztuczne szczeki, bo dostac w takim tloku z lokcia nie jest
        zadnym problemem.

BeXa
        • ex-rak Re: Szczeki 5 we Wroclawiu? Na Morskim Oku? ;-) 22.04.04, 09:56

> Ostatnim razem gdy bylem na Morskim to znalazlem pare szczek, ale nie wiem
          czy
          > to akurat rozmiar piec. Byl taki tlok, ze ciezko bylo znalezc 10 cm wolnej
          > przestrzeni wodnej, ale starzy bywalcy twierdzili, ze to jeszcze nie to.
          Pewnie
          >
          > dlatego mieli juz sztuczne szczeki, bo dostac w takim tloku z lokcia nie jest
          > zadnym problemem.
          >
          > BeXa

Moze on chcial w ''Szczeke Raz a Dobrze'' we Wroclawiu nakrecic.
    • Gość: desel WONTEK ZAMKNIENTY IP: *.sympatico.ca 22.04.04, 00:59
    • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 22.04.04, 10:33
      Dzien dobry wszystkim. Nawet uzytkownikom z Kanady smile. Ponawiam propozycje
      wyjazdu w dlugi weekend do Pembrokshire (polnocenj czesci) w dlugi weekend.

BeXa
      • izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 22.04.04, 12:50
        czy chodzi o date:
        1-3.05
        czy tez
        29-31.05
        • Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 22.04.04, 15:02
          chodzi o pierwszy dlugi weekend smile

drugi bedzie w Snowdonii - bo tam sie Raki wybieraja smile))

re: Legoland
          ktos polecal Legoland - mam kod, ktory daje 25% znizki (rezerwacja przez
          telefon, podaje sie ten kod) - wazny do konca pazdziernika tego roku.

BeXa
          • rj7 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 11:08
            Poprosze smile

Moge prosic wiecej szczegolow dotyczacych wyjazdu w dlugi weekend? Mam
            dwuletnia corke.

Czy bedzie miala sie z kim bawic?

Pozdrawiam,
            Robert
            • xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 14:01

rj7 - jestes moze na oberzynowej liscie? tam wysle kodzik - moze sie przyda
              innym Legolandowym bywalcom

co do dlugiego weekendu, to moj plan jest taki jak zwykle - pojechac,
              pochodzic, rozbic sie na tanim kempingu - nie mamy zadnych kokretow, ani
              obczajonego kempingu, bo jedziemy tam po raz pierwszy; obawiam sie takze, ze
              nie posiadamy dzieci i jedziemy w skladzie cztery x dorosli, co nie oznacza, ze
              nie bedziemy chcieli sie bawic z Twoja dwuletnia corka smile
              • rj7 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 24.04.04, 16:18
                Co to jest oberzynowa lista? Nie jestem w temacie sad

Co do wyjazdu to wole na razie jechac na jednodniowy wypad. Legoland pasuje mi
                chyba najbardziej.

Pozdrawiam,
                Robert
            • izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 14:46
              my jedziemy w te niedziele do Legolandu - daj znac czy taki wyjazd tez cie
              interesuje
              • rj7 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 24.04.04, 16:16
                W ktora niedziele? Jutro czy za tydzien?

Jezeli za tydzien to jak najbzrdziej.

Pozdrawiam,
                Robert
          • ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 12:18

> chodzi o pierwszy dlugi weekend smile
            >
            > drugi bedzie w Snowdonii - bo tam sie Raki wybieraja smile))
            >
            Planujemy na koniec sierpnia. Skonczy sie juz polska szkola, a w angielskiej
            jest inset day w poniedzialek. Korzysc z tego taka, ze w bedzie tlumow jak w
            dlugi weekend. Moze nawet slonce wyjrzy.
            U mnie za oknem zarowa jak w lecie. Nareszcie.
            • ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 21:50
              ex-rak napisał:

> Gość portalu: BeXa napisał(a):
              >
              > > chodzi o pierwszy dlugi weekend smile
              > >
              > > drugi bedzie w Snowdonii - bo tam sie Raki wybieraja smile))
              > >
              > Planujemy na koniec sierpnia.

Znowu cos pochrzanilem. Mialo byc koniec czerwca.
    • Gość: BeXa Polska zywnosc jest smaczna... IP: 193.115.168.* 22.04.04, 15:06

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040422/ekonomia/ekonomia_a_2.html
      bylem w Costco - jak zwykle polowa wedlin byla z Polski, z serami sie chyba nie
      przebijemy (chyba, ze za pomoca cen), ale wedliny niezle sie trzymaja

[Juz nie wspomnie, ze w SZAPie smarowidlo orzechowe Milky Way potrafi miec
      notke: Product of Poland - ze tez im sie chce ciagac go przez pol swiata!]

BeXa
      • ex-rak Re: Polska zywnosc jest smaczna... 23.04.04, 12:15

>
        > www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040422/ekonomia/ekonomia_a_2.html
        > bylem w Costco - jak zwykle polowa wedlin byla z Polski, z serami sie chyba
        nie
        >
        > przebijemy (chyba, ze za pomoca cen), ale wedliny niezle sie trzymaja
        >
        > [Juz nie wspomnie, ze w SZAPie smarowidlo orzechowe Milky Way potrafi miec
        > notke: Product of Poland - ze tez im sie chce ciagac go przez pol swiata!]
        >
        > BeXa

U nas w Waitrose polska wedlina dochodzi czesto na polkach do stanu
        nieuzywalnosci. Rodakow malo, chociaz ostatnio w Tesco regularnie raz w
        tygodniu natykamy na cala grupe.
    • Gość: BeXa Dsl to czerstwiak nad czerstwole - ja pier***ole! IP: *.sympatico.ca 23.04.04, 13:49
    • izabelski Prosze zagladnac i sie dopisac 23.04.04, 15:17
      • izabelski ...tutaj... 23.04.04, 15:17
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=12174224
    • dsl Polecam 23.04.04, 17:36
      Rzadko klikam w reklamy ale na ta na naszym forum ("Pan Zbyszek ... etc")
      kliknalem.

Rewelacja!
      na forum mozna tez przeczytac dalsze odcinki:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=279&w=310582
      Chyba kupie ksiazke wink

• xiv Re: Polecam 23.04.04, 18:04

Ja "Pana Zbyszka" zaczalem czytac szybko (chyba przy piatym odcinku). Pamietam
        jak czekalem na kolejne kawalki - pojawialy sie "on daily basis", ale pozniej
        sie cos zacielo, chyba przy pietnastym i styl sie zrobil troche koslawy
        (taki "na kolanie"). Zgadzam sie jednak z przedmówca, ze warto.
    • xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 11:21

Spedzilismy weekend w Norfolk (ktory jest jak splunal od Rakow!!!) - bardzo
      fajnie, ladna pogoda, ladne okolice - spokoj, woda, sloneczko - nawet plaze
      zaliczylismy. Polecam! (Jakby ktos chcial namiery na fajny i IMHO tani kemping
      to prosze krzyczec)
      • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 11:29
        A my na kopaniu ogrodka i wycieczce rowerowej do Wakehurst Place (wieksza
        wersja Kew Gardens).

Wycieczke rowerowa w okolicach polecam - duzo lasow, w dwie strony niecale 30km
        a mozne troche zobaczyc. Nawet ta Anglia wtedy calkiem ladnie wyglada... wink

• ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 12:09
        xiv napisał:

>
        > Spedzilismy weekend w Norfolk (ktory jest jak splunal od Rakow!!!) - bardzo
        > fajnie, ladna pogoda, ladne okolice - spokoj, woda, sloneczko - nawet plaze
        > zaliczylismy. Polecam! (Jakby ktos chcial namiery na fajny i IMHO tani
        kemping
        > to prosze krzyczec)
        >

Jak plaze Norfolk, to my polecamy Wells next.... Piekna plaza, wydmy, sonowy
        las, przestronny kemipng w poblizu. Male rybackie miasteczko 1 km w glab
        portowej zatoki. Troche daleko (od nas z 2 godziny), ale warto.

Ja za to mialem swietny widok na kroplowke w taka pogode.
        • dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 12:16
          > Ja za to mialem swietny widok na kroplowke w taka pogode.

I jak poszlo? Wszystko OK? Siedzisz w domu i rozkoszujesz tygodniowym lenistwem?
          • ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 16:44
            dsl napisał:

> > Ja za to mialem swietny widok na kroplowke w taka pogode.
            >
            > I jak poszlo? Wszystko OK? Siedzisz w domu i rozkoszujesz tygodniowym
            lenistwem
            > ?

Lenistwem? Zartujesz!!
            Rezim gorszy niz w wojsku. Nic mi robic nie mozna. Przemykam sie chylkiem, aby
            sie dostac na forum.

Operacja zasadniczo OK. Zeszlo mi sie raz tylko troche i teraz juz wiem na
            pewno, ze pielegniarki po tamtej stronie w stringach i ze skrzydelkami chodza.

• dsl jednak nie Szczeki 5 ale i tak... 26.04.04, 11:48
      gora Wroclaw!!!

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2040014.html
      dsl - patriota lokalny
      • Gość: BeXa Re: jednak nie Szczeki 5 ale i tak... IP: 193.115.168.* 26.04.04, 14:10
        chyba zaczne zapuszczac wlosy, aby sie zalapac smile

BeXa
        • ex-rak Re: jednak nie Szczeki 5 ale i tak... 26.04.04, 16:47

> chyba zaczne zapuszczac wlosy, aby sie zalapac smile
          >
          > BeXa

Do roli Wladka Komara to sie moge osobiscie zglosic. W pchnieciu kula na obozie
          harcerskim prestizowa druga pozycje zajalem.
    • izabelski Na Bank Holiday ... 26.04.04, 14:14
      my wybralismy:
      www.shewan.com/rochester/sweeps.htm
      eh, to se ponancymy smile
      • Gość: Ania Re: Na Bank Holiday ... IP: *.demon.co.uk 26.04.04, 15:46
        Zawsze myslalam ze takie ludowe zabawy to sie organizuje na ten bank holiday
        pod koniec maja, may pole, itp, nie teraz.

A dla patriotow akcesyjnych, w poniedzialek 3 maja w Covent Garden Plaza
        wystepuje Karolinka o 13, rowniez graja Polanie.
        • ex-rak Praca w Unii 27.04.04, 11:50
          He, po takich artykulach jak ten w gazecie to Poltop na wyspach moze stac sie
          faktem. Dla mnie zbytnio rozbudza nadzieje.

serwisy.gazeta.pl/ue/1,36173,2029999.html
          Ja zas w ramach rekonwalescencji wypacam kolejny plagiat, tak jak wedlug Gazety
          robia to niektorzy profesorowie polskich uczelni.

• izabelski http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/whatson 27.04.04, 13:30
          Polish Dance Troupe
          Monday 3rd May

1-2pm
          West Terrace

Today Karolinka will express the joy of the Polish community residing in the
          United Kingdom and will celebrate both Poland's accession to the European Union
          and Polish National day.

• Gość: BeXa Re: http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/wh IP: 193.115.168.* 27.04.04, 14:00
            A ja laczac sie z Karolinka wyjade na walijska wies opic ta chwile.

przypomninam, ze wspolne picie z okazji:
            - przeprowadzki (28 marca)
            - wstapienia do EU (1 maja)
            - Swieta Pracy (1 maja)
            - Krolowej Polski / Konstytucji (3 maja)
            - Dnia Zwyciestwa (8/9 maja)
            - Dnia Matki (26 maja)
            - moich urodzin (hmmmm...)
            - moich imienin (jak wyzej)
            i ewentualnie dnia dziecka odbedzie sie 8 maja

wszyscy zaproszeni, adres na liscie, co by sie kanadyjczycy nie jarali zbyt
            mocno smile))

B.

• Gość: Ania Re: http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/wh IP: *.demon.co.uk 27.04.04, 14:03
            Izabelski,przychodzicie? My sie wybieramy cala rodzinka.
            • izabelski Re: http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/wh 27.04.04, 14:25
              mielismy w planie ten festiwal w Kencie - musze pogadac z A.

a czy to bedzie cos wiecej niz tylko ta godzina wystepu - mam na mysli inne
              ciekawe wystepy?
              • ex-rak nowa akcesyjna atrakcja.. 28.04.04, 13:12
                Co do nowych atrakcji to jakby ktos mial ochote na program z udzialem A.
                Leppera, kapiel w gnojowce to zapraszam do MTV Polska:

serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2044399.html

Tylko dlaczego ktos wcisal slowo ''kultura'' do tego linku?

• Gość: BeXa WONTEK ZAMKNIENTY IP: *.sympatico.ca 28.04.04, 01:38
      • ex-rak dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 12:56
        to tak aby otworzyc ponownie ten wontek.

Od jakiegos czasu napotykamy sie na nazwisko i prace tego rodaczego goscia,
        ktory zaczyna cos znaczyc na rynku amatorskiej/profesjonalnej fotografii w UK
        (ostatnio kilka specjalistycznych wyroznien).

Joanna przegladala wczoraj jego prace na stronie internetowej. Jednym moga sie
        podobac, u innych budzic niepokoj, wsrod innych kontrowersje.

Ciekawe jak bedzie z wami specjalistami? Co sadzicie o nich?

Wybralem ten link jako drzwi wejsciowe do galerii:

www.piotrkowalik.co.uk/4images/categories.php?cat_id=1&page=2
        • niejack Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 13:31
          ex-rak napisał:

> Od jakiegos czasu napotykamy sie na nazwisko i prace tego rodaczego goscia,
          > ktory zaczyna cos znaczyc na rynku amatorskiej/profesjonalnej fotografii w UK
          > (ostatnio kilka specjalistycznych wyroznien).
          >
          > Joanna przegladala wczoraj jego prace na stronie internetowej. Jednym moga
          sie
          > podobac, u innych budzic niepokoj, wsrod innych kontrowersje.
          >
          > Ciekawe jak bedzie z wami specjalistami? Co sadzicie o nich?

Od razu zastrzegam ze specjalista nie jestemwink
          Tez kilkakrotnie natknalem sie na jego dziela w Photography Monthly - wygral
          kilka konkursow.
          Nawet przez jakis czas sledzilem forum na ktorym sie udziela (niektorych zraza
          liczba bykow jakie popelnia, ale mozna mu to wybaczycwink):
          networkpl.com/forum/modules.php?mop=modload&name=Forums&file=viewforum&forum=10

Osobiscie wole jego wczesniejsze dziela, zanim przeszedl na zawodostwo:

www.photo.net/photodb/member-photos?include=all&user_id=523340
          • ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 13:52
            niejack napisał:

> ex-rak napisał:
            >
            > > Od jakiegos czasu napotykamy sie na nazwisko i prace tego rodaczego goscia
            > ,
            > > ktory zaczyna cos znaczyc na rynku amatorskiej/profesjonalnej fotografii w
            > UK
            > > (ostatnio kilka specjalistycznych wyroznien).
            > >
            > > Joanna przegladala wczoraj jego prace na stronie internetowej. Jednym moga
            >
            > sie
            > > podobac, u innych budzic niepokoj, wsrod innych kontrowersje.
            > >
            > > Ciekawe jak bedzie z wami specjalistami? Co sadzicie o nich?
            >
            > Od razu zastrzegam ze specjalista nie jestemwink
            > Tez kilkakrotnie natknalem sie na jego dziela w Photography Monthly - wygral
            > kilka konkursow.
            > Nawet przez jakis czas sledzilem forum na ktorym sie udziela (niektorych
            zraza
            > liczba bykow jakie popelnia, ale mozna mu to wybaczycwink):
            > networkpl.com/forum/modules.php?mop=modload&name=Forums&file=viewforum&forum=10

A to jest jeszcze jedno Londynskie forum!!! Nigdy tam nie dotarlem.

Byki na forum. Ha, skad ja to znam.
          • Gość: BeXa Re: dzieki Bogu juz sroda IP: 193.115.168.* 28.04.04, 14:11
            ostatnio Piotr Kowalik wygral jedna z nagrod Fuji Photo - jest doceniany

mam uczucia ambiowalentne - na photo.net mozna znalezc jego zdjecia "normalne",
            natomiast w galerii wychodzi jego zamilowanie do grafiki komputerowej (bo w
            koncu jest grafikiem)

mimo wszystko zycze mu jak najlepiej, szczegolnie, ze zanim przeszedl na
            zawodostwo pokazywal, ze Canonem trzydziestka mozna zrobic naprawde dore
            zdjecia - doceniane i wyrozniane

BeXa

PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke sad
            • ex-rak A teraz test 28.04.04, 14:17
              reklamowany w Gazecie test BBC:

news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3645451.stm
              Mi wiedzy wystarczylo na maly talerzyk rozgotowanego bigosu z baru dworcowego
              pkt. 8).

• niejack Re: A teraz test 28.04.04, 14:26
                ex-rak napisał:

> reklamowany w Gazecie test BBC:
                >
                > news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3645451.stm
                > Mi wiedzy wystarczylo na maly talerzyk rozgotowanego bigosu z baru dworcowego
                > pkt. 8).
                >

9 pktwink
                • izabelski Re: A teraz test 28.04.04, 14:28
                  10 pkt smile
                  • niejack Re: A teraz test 28.04.04, 14:29
                    izabelski napisała:

> 10 pkt smile

Wynocha do Polski!!!wink
                    Nie nadajesz sie na wyspiarke z tym wynikiemwink)))))))))
                    • ex-rak Re: A teraz test 28.04.04, 14:42
                      10 pkt!!!! Izabelski gratuluje.

Mam nadzieje, ze jak we wtorek pojawie sie w pracy to ludzie nie zaczna na
                      korytarzu stukac sie porozumiewawczo w szyje w gescie powitania.
                      • niejack Re: A teraz test 28.04.04, 14:51
                        ex-rak napisał:

> 10 pkt!!!! Izabelski gratuluje.
                        >
                        >
                        > Mam nadzieje, ze jak we wtorek pojawie sie w pracy to ludzie nie zaczna na
                        > korytarzu stukac sie porozumiewawczo w szyje w gescie powitania.

A nie lepiej sie szklem stuknac?wink)))
                        • ex-rak Re: A teraz test 28.04.04, 14:59
                          niejack napisał:

> ex-rak napisał:
                          >
                          > > 10 pkt!!!! Izabelski gratuluje.
                          > >
                          > >
                          > > Mam nadzieje, ze jak we wtorek pojawie sie w pracy to ludzie nie zaczna na
                          >
                          > > korytarzu stukac sie porozumiewawczo w szyje w gescie powitania.
                          >
                          > A nie lepiej sie szklem stuknac?wink)))

Niebezpiecznie. Mozna sobie tetnice szyjne ponacinac. Krwawia wyjatkowo
                          paskudnie. Mamy co prawda zespol szybkiego reagowania i zespol pierwszej
                          pomocy, ale to moze nie wystraczyc.
            • ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:24

> BeXa
              >
              > PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke sad

Sluze pomoca. Z moich infromacji idzie na slonce.

www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4759
            • niejack Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:28

> ostatnio Piotr Kowalik wygral jedna z nagrod Fuji Photo - jest doceniany
              >
              > mam uczucia ambiowalentne - na photo.net mozna znalezc jego
              zdjecia "normalne",
              >
              > natomiast w galerii wychodzi jego zamilowanie do grafiki komputerowej (bo w
              > koncu jest grafikiem)
              >
              > mimo wszystko zycze mu jak najlepiej, szczegolnie, ze zanim przeszedl na
              > zawodostwo pokazywal, ze Canonem trzydziestka mozna zrobic naprawde dore
              > zdjecia - doceniane i wyrozniane
              >
              > BeXa
              >
              > PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke sad

Chyba jest jedynym ktoremu zdjecia z Canoona wychodzawink)))))))
              Dobra, dobra nie wywoluje wojnywink))

Wezcie wiecej wodki i zadna pogoda Wam nie bedzie strasznawink))
              • ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:47
                niejack napisał:

> Gość portalu: BeXa napisał(a):
                >
                > > ostatnio Piotr Kowalik wygral jedna z nagrod Fuji Photo - jest doceniany
                > >
                > > mam uczucia ambiowalentne - na photo.net mozna znalezc jego
                > zdjecia "normalne",
                > >
                > > natomiast w galerii wychodzi jego zamilowanie do grafiki komputerowej (bo
                > w
                > > koncu jest grafikiem)
                > >
                > > mimo wszystko zycze mu jak najlepiej, szczegolnie, ze zanim przeszedl na
                > > zawodostwo pokazywal, ze Canonem trzydziestka mozna zrobic naprawde dore
                > > zdjecia - doceniane i wyrozniane
                > >
                > > BeXa
                > >
                > > PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke sad
                >
                > Chyba jest jedynym ktoremu zdjecia z Canoona wychodzawink)))))))
                > Dobra, dobra nie wywoluje wojnywink))
                >
                > Wezcie wiecej wodki i zadna pogoda Wam nie bedzie strasznawink))

Nie jest jedynym. Zrobilem w swieta dwa i wyszly swietnie. Moze to kwestia
                talentu?
                • niejack Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:51
                  > Nie jest jedynym. Zrobilem w swieta dwa i wyszly swietnie. Moze to kwestia
                  > talentu?

Nie sadzewink)) Raczej to kwestia przypadkuwink)))))
                  • ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:55
                    niejack napisał:

> > Nie jest jedynym. Zrobilem w swieta dwa i wyszly swietnie. Moze to kwestia
                    >
                    > > talentu?
                    >
                    > Nie sadzewink)) Raczej to kwestia przypadkuwink)))))

Dobrze sadzisz. ''Swietnosc'' to byla racej kwestia obnizonej tolerancji
                    artystyczno-techniczno-estetycznej artysty.
    • dsl WATEK ZAMKNIETY 28.04.04, 14:58
      Wystarczy juz tego dobrego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka