dsl 14.04.04, 11:17 Witam po swietach. Ale pogoda nam sie zrobila - i podobno ma byc tak caly tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:30 Nie powiesz, ze w Meksyku lalo caly czas. Jak wam sie udal urlop? Co do spotkania, to moze 8/9. Moze na sie uda dojechac. Jak ujde z zyciem karzacej rece chirurga. ex-rak.sympatico.ciao Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:48 Znowu sie odezwaly jakies zombie... Jak na strasznych nudziarzy to powodujemy niezle zainteresowanie, nie? Wiec ustalamy spotkanie na sobote 8 maja - bedziemy swietowac wszystkie majowe swieta od Dnia Pracy, poprzez Konstytucje, Dzien Zwyciestwa, Dzien Matki, az po moje urodziny Mam nadzieje, ze nikt nie wybiera sie na Barbados, Bangoku i Bialegostoku w tenze wlasnie weekend Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:53 > Mam nadzieje, ze nikt nie wybiera sie na Barbados, Bangoku i Bialegostoku w > tenze wlasnie weekend Oczywiscie my sie wybieramy... do Wroclawia . Bawcie sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:55 Jak na razie sobota 8 maja to jedyny weekend bez zadnych konkretnych planow ale to moze sie zmienic A gdzie w Mexico byliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 12:45 > A gdzie w Mexico byliscie? W roznych miejscach na Jukatanie. A potem tydzien w Xcaret. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 11:57 > Nie powiesz, ze w Meksyku lalo caly czas. Jak wam sie udal urlop? Raz padal grad - wielkosci golebich jaj. Nawet nasz przewodnik mowil, ze to dosc rzadkie. Urlop udal sie wspaniale - dzieki. Poza tym wlasnie sie dowiedzialem, ze w jednej restauracji sklonowali mi karte kredytowa - jak na razie wydali ok £400 ))) > Co do spotkania, to moze 8/9. Moze na sie uda dojechac. Jak ujde z zyciem > karzacej rece chirurga. Badz dzielny! I powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 13:53 Nie ma to jak klonowanie karty - moze trzeba sobie nowe wyrabiac na kazdy wyjazd do Meksyku lub Polski? Do Maroka nie trzeba - przydatnosc bliska zeru . DSom nie pasuje 8 maja - a jesli zaproponuje nastepny weekend? Pewnie nie bedzie pasowac Mags... A i oczywiscie mozemy sie spotkac w oberzynie - pracuje teraz w okolicy Liverpool Street, wiec nawet sie nie spoznie Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 14:56 > DSom nie pasuje 8 maja - a jesli zaproponuje nastepny weekend? Pewnie nie > bedzie pasowac Mags... pewnie nie bedzie a Bank Holiday tym bardziej nie Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 15:17 Bank Holiday to nawet mi nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 14.04.04, 15:24 dsl, ten Meksyk trzymales w tajemnicy do samego konca... Tak email dostalam, moze ktos jest chetny: I am e-mailing from the Henley Centre a strategic marketing consultancy based in Farringdon, London. www.henleycentre.com We are holding a focus group on Wednesday 28th April 2004 and are looking for participants from Eastern European countries to take part. The group will run from 6.30 – 8.30pm. Drinks, nibbles and £25 cash incentives will be provided. The only requirement is that participants have lived and worked in the UK for approximately 1 year and that prior to that, lived in an Eastern European country(Poland in this instance). The focus group will be based on exploring some international research we carried out last year - with participants bringing their experiences/knowledge of Poland. If you know anyone who may be interested please ask them to email me at nbunkin@henleycentre.com or phone on 020 7955 1858 for more details. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 15:48 Gość portalu: Ania napisał(a): > dsl, ten Meksyk trzymales w tajemnicy do samego konca... > > Widac ja nieszczesny puscilem farbe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 14.04.04, 15:56 Juz dsl wie o co mi chodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 14.04.04, 17:00 > Juz dsl wie o co mi chodzi..... Chyba nie do konca wiem o co chodzi ale jestem polprzytomny wiec mam nadzieje, ze usprawiedliwiony... Ano Rak puscil farbe ale ze ma niedlugo pojsc pod noz to ujdzie mu to na sucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 14.04.04, 17:31 > The only requirement is that participants have lived and > worked in the UK for approximately 1 year and that prior to that, lived in an > Eastern European country(Poland in this instance). Jeden rok? Fatalnie, a juz bym dostal vouchery za 25 funtow BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 15.04.04, 10:56 W ramach systemu wczesnego ostrzegania - przyjezdza do Londynu zespol piesni i tancz "Elk" - 21 (Balham) i 22 (Angel) maja. Prowadzi go Piotr Witaszczyk - niesamowity czlowiek, pelen energi, inicjatywy i poczucia humoru. Szczegoly u Ani BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 15.04.04, 11:59 Mialam jeszcze z tym poczekac, bo wystepy dopiero 21 i 22 maja, ale skoro juz zostalo wspomniane to tak: Tytulem reklamy od kierownictwa zespolu: Koncert Mazurskiego Zespołu Piesni Tanca ELK, jaki chcemy Panstwu przedstawic to 1,5 godzinna, piekna podroz w swiat regionalnego i polskiego folkloru, gdzie piesni, tance i przyspiewki przeplataja sie wzajemnie tworzac barwne, zywe i atrakcyjne widowisko. Zespol zaprezentuje tance: warminsko-mazurskie, kaszubskie, krakowskie, sląskie oraz najpiekniejsze piesni i przyspiewki ludowe. W prezentacji wezma udzial: dwie 16-osobowe grupy taneczne – dziecieca (10-13 lat) i młodziezowa (14-18 lat), 6-osobowy zespol wokalny oraz kapela ludowa: skrzypce, akordeon, kontrabas, klarnet, trabka i beben). Zespol tworzy utalentowana młodziez szkol podstawowych, gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych, a kapele uczniowie i osoby pracujace w roznych miejscach i zawodach. Tych wszystkich ludzi, laczy wspolne zamiłowanie do tanca, muzyki i spiewu. Chociaz Zespol nasz istnieje stosunkowo krotko, ma na swoim koncie wiele koncertow w Polsce i za granica. Jego wystepy goraco oklaskiwano w Wilnie i Trokach na Litwie, gdzie młodzi artysci wzruszali do lez rodakow stesknionych za polska kultura. Z okazji jubileuszu pontyfikatu Jana Pawła II Mazurski Zespol Piesni i Tanca brał udzial w nagraniu telewizyjnym TVP1 i radiowym koncertu dedykowanego Ojcu Swietemu. We wrzesniu 2003 r. reprezentował nasz kraj podczas Dni Kultury Polskiej w Szwecji. Tam zauroczył swoimi wystepami nie tylko Polakow mieszkajacych w Szwecji ale i chłodnych z natury Szwedow. Dla kazdego zespolu bardzo wazne jest spotkanie z publicznoscia, możliwosc wystepow, a jeszcze wazniejszy jest odbior tych koncertow przez publicznosc. Zywiołowosc, dynamika, czesto zmieniające sie stroje decyduja o tym, ze koncerty Mazurskiego Zespołu Piesni Tanca ELK to widowiska niepowtarzalne i zawsze gorąco przyjmowane przez publicznosc, a urok młodych wykonawcow, radosc spiewania i tanczenia gleboko zapadaja w pamieci odbiorcow. Wystepy: 21 maja, piatek: 19.00 w Polish White Eagle Club in Balham, 211 Balham High Road, London SW17 Metro: Balham or Tooting Bec 22 maja, sobota: 19.00 Polish church in Islington. 2 Devonia Road, London N1 8JJ. Metro: Angel 23 maja, niedziela, godzina do ustalenia Polish Milenium House Bordesley Street Birmingham B5 5PH Tel. 0121-643 3577 / 6434119 Bilety mozna rezerwowac (jak ktos koniecznie musi siedziec w pierwszym rzedzie) u mnie: ania@aniaspoland.com Bilety w cenie £7 i £8 Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 14:01 to ja rezerwuje 4 bilety dam ci pieniadze w operze czy Mateusz wspomnial, ze spotkalam go na swieceniu w kosciele na Balham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 15.04.04, 14:06 Nie wspomnial..... Ale on w ogole malo mowi Teraz wlasnie sprzedaje cos na ebay i nawet nie moge sie dowiedziec co dokladnie. Na ktory dzien rezerwujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 15:02 rezerwuje piatek na Balham a on moze sprzedaje twoje komputery ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 15.04.04, 15:17 ... to juz chyba przestane uzywac eBaya... a powazniej, jesli cos pojdzie zle - czy rodzice odpowiadaja majatkiem za poczynania niepelnoletniego sprzedawcy? ds, kiedy sprzedajesz samochod? BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 17:07 > ds, kiedy sprzedajesz samochod? Na razie mi przeszlo - zona nie narzeka. Mowia, ze lepsze jest wrogiem dobrego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.sympatico.ca 30.04.04, 10:47 Baby myslom cipami ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 30.04.04, 10:54 a skadze nagle to blyskotliwe spostrzezenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 30.04.04, 11:15 alaskanka3 napisała: > > a skadze nagle to blyskotliwe spostrzezenie ? > Punkt widzenia Kanadyjczyka. Nie ma na to wplywu, ani lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alaskanka3 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 30.04.04, 11:19 ex-rak napisał: > alaskanka3 napisała: > > > > > a skadze nagle to blyskotliwe spostrzezenie ? > > > > Punkt widzenia Kanadyjczyka. Nie ma na to wplywu, ani lekarstwa. A niech se mysla czym chca, czytanie map w zalezosci od plci mozgu to temat jakiejs rozprawy doktorskiej moze ? W kazdym razie ja odalam sie w kraine niebytu, bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: *.demon.co.uk 15.04.04, 18:09 Wlasnie mi raczyl powiedziec ze sprzedaje swoje yu-gi-oh cards..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 15.04.04, 14:00 Wkurzaja mnie powoli reklamy na gazecie - pal licho, gdy sie otwieraja na pol strony, ale maja gdzies ukryty krzyzyk i mozna je zamknac. Teraz jest taka reklama PSA auta (kto to kupi???) ktore gania po stronie i tylko wkurza. Wczoraj ogladalem program o wkurzajacych reklamach angielskich - taka jest zdecydowanie z pierwszej dziesiatki. BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 15.04.04, 15:19 Gość portalu: BeXa napisał(a): > Wkurzaja mnie powoli reklamy na gazecie - pal licho, gdy sie otwieraja na pol > strony, ale maja gdzies ukryty krzyzyk i mozna je zamknac. Teraz jest taka > reklama PSA auta (kto to kupi???) ktore gania po stronie i tylko wkurza. > Wczoraj ogladalem program o wkurzajacych reklamach angielskich - taka jest > zdecydowanie z pierwszej dziesiatki. > > BeXa Nie placz BeXa)) Zlosc pieknosci szkodzi i znow sie w Bestyje zamienisz)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 16.04.04, 14:00 spicie dzisiaj czy co? czy byliscie juz na Pasji? jak wrazenia? BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Nawet jesli polacy... IP: 193.115.168.* 16.04.04, 14:22 ... zaleja tutejszy rynek pracy, to do 20% droga daleka: news.bbc.co.uk/1/hi/business/3631417.stm BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 16.04.04, 14:40 Gość portalu: BeXa napisał(a): > spicie dzisiaj czy co? > > czy byliscie juz na Pasji? jak wrazenia? > > BeXa Kurde, pracujemy. Konkurencja z Europy do drzwi sie dobija wiec trzeba sie wykazywac. Nie mam nawet czasu sie nudzic i nic ciekawego do lba mi nie przychodzi, tak aby na forum cos nastukac. Na Pasyji nie bylismy jeszcze. Ale czesciowo sie wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 19.04.04, 10:45 Pogoda wariuje... ds, zapomnialem komorki 12.30 - dalej aktualna (?) BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 19.04.04, 13:26 > Pogoda wariuje... ds, zapomnialem komorki 12.30 - dalej aktualna (?) A ja nie mam czasu spojrzec na forum. 12:30 dalej aktualna (czekam do 12:40). Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 13:48 kiedys (pare miesiecy temu) troche Wam glowe zawracalem...bo sam nie wiedzialem jechac, nie jechac no i czego mozna w tym UK oczekiwac. Chcialem podziekowac za porady szczegolnie izabelski i Magsie. 3 maja laduje na dluzej w UK. Praca ciekawa, warunki tez. Do zobaczenia (byc moze) w UK. Opty13 Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 14:11 extra daj znac jesli chcesz sie dolaczyc do jednego z naszych spotkan lub tez zainicjuj wycieczke krajoznawcza do swojego miasta/dzielnicy (nie pamietam gdzie sie miales osiedlac) Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 14:19 Dzieki za zaproszenie. Pewnikiem na poczatku musze okrzepnac troche. Familia dojedzie w sierpniu, a ja do ich przyjazdu mam urwanie glowy. Do Londynu dosc blisko, praca w Aylesbury, gdzie dokladnie zamieszkam...to sie jeszcze zobaczy. Na poczatek chce wynajac cos w miescie, a pozniej moze rozejrze sie za czyms na stale (wszelkie rady w tej materii jak zawsze mile widziane) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 14:35 opty13 napisał: > Dzieki za zaproszenie. Pewnikiem na poczatku musze okrzepnac troche. Familia > dojedzie w sierpniu, a ja do ich przyjazdu mam urwanie glowy. Do Londynu dosc > blisko, praca w Aylesbury, gdzie dokladnie zamieszkam...to sie jeszcze zobaczy. > > Na poczatek chce wynajac cos w miescie, a pozniej moze rozejrze sie za czyms na > > stale (wszelkie rady w tej materii jak zawsze mile widziane) ) Czuje sie wyciagniety za uszy do gory. Tak do Londynu masz gdzies tyle co ja-my. Nie tak daleko. Inni maja gorzej. Taka 3e3 to z Warszawy musi na spotkania dojezdzac. Nie mowiac o tych co siedza cicho gdzies na polnocy i maja sie ponoc dobrze. Jak przyjedziesz w maju to zaraz wpadniesz pewnie w typowa ciezka, rozlakowa depresje emigracyjna. Xiv jednak organizuje jakies spotkanie w okolicach 8 maja (sobota) w celu zalania i zdezynfekowania ran post-akcesyjno-ekscesyjnych. Jak sie to mu uda, a zadanie ostatni nielatwe, to czuj sie goraco zaproszony. Jak nie tajemnica to co bedziesz robil w Aylesbury? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 15:13 Nasz nowy adres podam na oberzynie. Nie chce od razu calej watachy glodnych post-akcesyjnych karierowiczow ))). Co sie stalo z Nexusem? Mam nadzieje, ze tez wpadnie. PS. Tez dostaliscie ladne zdjecie koszyczka od Joszki? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: podciagne Was troche do gory .... 20.04.04, 10:09 xiv napisał: > > Nasz nowy adres podam na oberzynie. Nie chce od razu calej watachy glodnych > post-akcesyjnych karierowiczow ))). Co sie stalo z Nexusem? Mam nadzieje, ze > tez wpadnie. > > PS. Tez dostaliscie ladne zdjecie koszyczka od Joszki? > Zostalem dzis w domu uswiadomiony, ze niezamierzenie poprzez grzech niedoczytywania postow polelnilem straszna, ale to straszna gafe. Proszac o grzechow odpuszczenie, klecze juz od godziny w kacie na grochu posypujac moj wredny leb popiolem i rozsylam elektroniczna skruche. Odpowiedz Link Zgłoś
opty13 Re: podciagne Was troche do gory .... 19.04.04, 16:04 Account Manager w IT. O szczegolach poza forum. Na depresje rozlakowe raczej nie jestem podatny. Powiedzmy, ze mam juz troszke takich doswiadczen, moze nawet....trudniejszych . A "rany" dezynfekowac..hehe..to moze i nawet jakies urojone znajde...zeby sie kurowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: podciagne Was troche do gory .... IP: *.sympatico.ca 30.04.04, 11:23 Jestes wulgarny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 20.04.04, 11:52 ale sie nam wiosna porobila - jakies plany na dlugi weekend? moze ktos chce pojechac na zwiedzanie Pembrokeshire (spanie pod namiotem of koz) BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 20.04.04, 12:47 Gość portalu: BeXa napisał(a): > ale sie nam wiosna porobila - jakies plany na dlugi weekend? moze ktos chce > pojechac na zwiedzanie Pembrokeshire (spanie pod namiotem of koz) > > BeXa Pora wreszcie zakonczyc sezon narciarski Dzieki za propozycje Pozdr. Jack Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 20.04.04, 14:08 > Pora wreszcie zakonczyc sezon narciarski A ja bylam pod wrazeniem ze sezon narciarski bedziesz konczyl w Bank Holiday) Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 20.04.04, 14:16 > A ja bylam pod wrazeniem ze sezon narciarski bedziesz konczyl w Bank Holiday;- ) > ) > No przeciez dlugi weekend to Bank Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 20.04.04, 16:08 Spoko - jak dla mnie mozesz pojechac z nartami - przerobimy na wodne ))) BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Po swietach. 20.04.04, 16:48 Rak mnie wywolal jak wilka z lasu totez witam poswiatecznie, troche mnie zajezdzili w pracy totez dopiero mam chwile czasu. Za to dostalam nowa, stala umowe o prace!!! W zwiazku z tym zaszalalam i kupilam sobie w sobote super fajny rower) Zwlaszcza, ze pogoda bardzo wiosenna 19C. Raku dlaczego Ty idziesz pod noz? Zycie Ci nie mile? Odpowiedz Link Zgłoś
joszka Re: Po swietach. 20.04.04, 17:30 Halo halo, xiv, jakie koszyczki? czy znowu sie ktos podszywa pode mnie czy ci sie sie cos pomylilo? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Po swietach. 21.04.04, 10:01 3e3 napisała: > Rak mnie wywolal jak wilka z lasu totez witam poswiatecznie, troche mnie > zajezdzili w pracy totez dopiero mam chwile czasu. Za to dostalam nowa, stala > umowe o prace!!! W zwiazku z tym zaszalalam i kupilam sobie w sobote super > fajny rower) Zwlaszcza, ze pogoda bardzo wiosenna 19C. > Pogoda tylko dla bogaczy. U nas paskudnie leje. > Raku dlaczego Ty idziesz pod noz? Zycie Ci nie mile? Malzonka kazala. Maja mi wyciac taki ponoc juz bezuzyteczny polip. Ale za to zdobywam nowe doswiadczenie -czyli anielski szpital. Mam nadzieje, ze obsluga pielegniarska bedzie pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Po swietach. 21.04.04, 15:20 Moze to bedzie taka anielska "nemocnica na kraje mesta" a obsluga moze byc i rodem z PL, kto wie....) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Po swietach. 21.04.04, 16:26 3e3 napisała: > Moze to bedzie taka anielska "nemocnica na kraje mesta" a obsluga moze byc > i rodem z PL, kto wie....) A najlepiej gdyby byla rodem z piekla i PL jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: Po swietach. 21.04.04, 16:36 Marzy Ci sie kroplowka z EtOH? Pogoda w kraju boomu gospodarczego, 21 C!! Gotowosc spec sluzb na zblizajace sie Forum gospodarcze w stolicy osiagnela szczyty szalenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Szczeki 5 we Wroclawiu? Na Morskim Oku? ;-) 21.04.04, 17:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2032900.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: Szczeki 5 we Wroclawiu? Na Morskim Oku? ;-) IP: 193.115.168.* 21.04.04, 18:29 Ostatnim razem gdy bylem na Morskim to znalazlem pare szczek, ale nie wiem czy to akurat rozmiar piec. Byl taki tlok, ze ciezko bylo znalezc 10 cm wolnej przestrzeni wodnej, ale starzy bywalcy twierdzili, ze to jeszcze nie to. Pewnie dlatego mieli juz sztuczne szczeki, bo dostac w takim tloku z lokcia nie jest zadnym problemem. BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Szczeki 5 we Wroclawiu? Na Morskim Oku? ;-) 22.04.04, 09:56 Gość portalu: BeXa napisał(a): > Ostatnim razem gdy bylem na Morskim to znalazlem pare szczek, ale nie wiem czy > to akurat rozmiar piec. Byl taki tlok, ze ciezko bylo znalezc 10 cm wolnej > przestrzeni wodnej, ale starzy bywalcy twierdzili, ze to jeszcze nie to. Pewnie > > dlatego mieli juz sztuczne szczeki, bo dostac w takim tloku z lokcia nie jest > zadnym problemem. > > BeXa Moze on chcial w ''Szczeke Raz a Dobrze'' we Wroclawiu nakrecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 22.04.04, 10:33 Dzien dobry wszystkim. Nawet uzytkownikom z Kanady . Ponawiam propozycje wyjazdu w dlugi weekend do Pembrokshire (polnocenj czesci) w dlugi weekend. BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 22.04.04, 12:50 czy chodzi o date: 1-3.05 czy tez 29-31.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) IP: 193.115.168.* 22.04.04, 15:02 chodzi o pierwszy dlugi weekend drugi bedzie w Snowdonii - bo tam sie Raki wybieraja )) re: Legoland ktos polecal Legoland - mam kod, ktory daje 25% znizki (rezerwacja przez telefon, podaje sie ten kod) - wazny do konca pazdziernika tego roku. BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
rj7 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 11:08 Poprosze Moge prosic wiecej szczegolow dotyczacych wyjazdu w dlugi weekend? Mam dwuletnia corke. Czy bedzie miala sie z kim bawic? Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 14:01 rj7 - jestes moze na oberzynowej liscie? tam wysle kodzik - moze sie przyda innym Legolandowym bywalcom co do dlugiego weekendu, to moj plan jest taki jak zwykle - pojechac, pochodzic, rozbic sie na tanim kempingu - nie mamy zadnych kokretow, ani obczajonego kempingu, bo jedziemy tam po raz pierwszy; obawiam sie takze, ze nie posiadamy dzieci i jedziemy w skladzie cztery x dorosli, co nie oznacza, ze nie bedziemy chcieli sie bawic z Twoja dwuletnia corka Odpowiedz Link Zgłoś
rj7 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 24.04.04, 16:18 Co to jest oberzynowa lista? Nie jestem w temacie Co do wyjazdu to wole na razie jechac na jednodniowy wypad. Legoland pasuje mi chyba najbardziej. Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 14:46 my jedziemy w te niedziele do Legolandu - daj znac czy taki wyjazd tez cie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
rj7 Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 24.04.04, 16:16 W ktora niedziele? Jutro czy za tydzien? Jezeli za tydzien to jak najbzrdziej. Pozdrawiam, Robert Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 12:18 Gość portalu: BeXa napisał(a): > chodzi o pierwszy dlugi weekend > > drugi bedzie w Snowdonii - bo tam sie Raki wybieraja )) > Planujemy na koniec sierpnia. Skonczy sie juz polska szkola, a w angielskiej jest inset day w poniedzialek. Korzysc z tego taka, ze w bedzie tlumow jak w dlugi weekend. Moze nawet slonce wyjrzy. U mnie za oknem zarowa jak w lecie. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 23.04.04, 21:50 ex-rak napisał: > Gość portalu: BeXa napisał(a): > > > chodzi o pierwszy dlugi weekend > > > > drugi bedzie w Snowdonii - bo tam sie Raki wybieraja )) > > > Planujemy na koniec sierpnia. Znowu cos pochrzanilem. Mialo byc koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Polska zywnosc jest smaczna... IP: 193.115.168.* 22.04.04, 15:06 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040422/ekonomia/ekonomia_a_2.html bylem w Costco - jak zwykle polowa wedlin byla z Polski, z serami sie chyba nie przebijemy (chyba, ze za pomoca cen), ale wedliny niezle sie trzymaja [Juz nie wspomnie, ze w SZAPie smarowidlo orzechowe Milky Way potrafi miec notke: Product of Poland - ze tez im sie chce ciagac go przez pol swiata!] BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: Polska zywnosc jest smaczna... 23.04.04, 12:15 Gość portalu: BeXa napisał(a): > > www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040422/ekonomia/ekonomia_a_2.html > bylem w Costco - jak zwykle polowa wedlin byla z Polski, z serami sie chyba nie > > przebijemy (chyba, ze za pomoca cen), ale wedliny niezle sie trzymaja > > [Juz nie wspomnie, ze w SZAPie smarowidlo orzechowe Milky Way potrafi miec > notke: Product of Poland - ze tez im sie chce ciagac go przez pol swiata!] > > BeXa U nas w Waitrose polska wedlina dochodzi czesto na polkach do stanu nieuzywalnosci. Rodakow malo, chociaz ostatnio w Tesco regularnie raz w tygodniu natykamy na cala grupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Dsl to czerstwiak nad czerstwole - ja pier***ole! IP: *.sympatico.ca 23.04.04, 13:49 Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski ...tutaj... 23.04.04, 15:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=12174224 Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Polecam 23.04.04, 17:36 Rzadko klikam w reklamy ale na ta na naszym forum ("Pan Zbyszek ... etc") kliknalem. Rewelacja! na forum mozna tez przeczytac dalsze odcinki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=279&w=310582 Chyba kupie ksiazke Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Polecam 23.04.04, 18:04 Ja "Pana Zbyszka" zaczalem czytac szybko (chyba przy piatym odcinku). Pamietam jak czekalem na kolejne kawalki - pojawialy sie "on daily basis", ale pozniej sie cos zacielo, chyba przy pietnastym i styl sie zrobil troche koslawy (taki "na kolanie"). Zgadzam sie jednak z przedmówca, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 11:21 Spedzilismy weekend w Norfolk (ktory jest jak splunal od Rakow!!!) - bardzo fajnie, ladna pogoda, ladne okolice - spokoj, woda, sloneczko - nawet plaze zaliczylismy. Polecam! (Jakby ktos chcial namiery na fajny i IMHO tani kemping to prosze krzyczec) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 11:29 A my na kopaniu ogrodka i wycieczce rowerowej do Wakehurst Place (wieksza wersja Kew Gardens). Wycieczke rowerowa w okolicach polecam - duzo lasow, w dwie strony niecale 30km a mozne troche zobaczyc. Nawet ta Anglia wtedy calkiem ladnie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 12:09 xiv napisał: > > Spedzilismy weekend w Norfolk (ktory jest jak splunal od Rakow!!!) - bardzo > fajnie, ladna pogoda, ladne okolice - spokoj, woda, sloneczko - nawet plaze > zaliczylismy. Polecam! (Jakby ktos chcial namiery na fajny i IMHO tani kemping > to prosze krzyczec) > Jak plaze Norfolk, to my polecamy Wells next.... Piekna plaza, wydmy, sonowy las, przestronny kemipng w poblizu. Male rybackie miasteczko 1 km w glab portowej zatoki. Troche daleko (od nas z 2 godziny), ale warto. Ja za to mialem swietny widok na kroplowke w taka pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 12:16 > Ja za to mialem swietny widok na kroplowke w taka pogode. I jak poszlo? Wszystko OK? Siedzisz w domu i rozkoszujesz tygodniowym lenistwem? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: [Wirtualne] Spotkanie w Londynie nr 94 (c.d.) 26.04.04, 16:44 dsl napisał: > > Ja za to mialem swietny widok na kroplowke w taka pogode. > > I jak poszlo? Wszystko OK? Siedzisz w domu i rozkoszujesz tygodniowym lenistwem > ? Lenistwem? Zartujesz!! Rezim gorszy niz w wojsku. Nic mi robic nie mozna. Przemykam sie chylkiem, aby sie dostac na forum. Operacja zasadniczo OK. Zeszlo mi sie raz tylko troche i teraz juz wiem na pewno, ze pielegniarki po tamtej stronie w stringach i ze skrzydelkami chodza. Odpowiedz Link Zgłoś
dsl jednak nie Szczeki 5 ale i tak... 26.04.04, 11:48 gora Wroclaw!!! miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2040014.html dsl - patriota lokalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: jednak nie Szczeki 5 ale i tak... IP: 193.115.168.* 26.04.04, 14:10 chyba zaczne zapuszczac wlosy, aby sie zalapac BeXa Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: jednak nie Szczeki 5 ale i tak... 26.04.04, 16:47 Gość portalu: BeXa napisał(a): > chyba zaczne zapuszczac wlosy, aby sie zalapac > > BeXa Do roli Wladka Komara to sie moge osobiscie zglosic. W pchnieciu kula na obozie harcerskim prestizowa druga pozycje zajalem. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Na Bank Holiday ... 26.04.04, 14:14 my wybralismy: www.shewan.com/rochester/sweeps.htm eh, to se ponancymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Na Bank Holiday ... IP: *.demon.co.uk 26.04.04, 15:46 Zawsze myslalam ze takie ludowe zabawy to sie organizuje na ten bank holiday pod koniec maja, may pole, itp, nie teraz. A dla patriotow akcesyjnych, w poniedzialek 3 maja w Covent Garden Plaza wystepuje Karolinka o 13, rowniez graja Polanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Praca w Unii 27.04.04, 11:50 He, po takich artykulach jak ten w gazecie to Poltop na wyspach moze stac sie faktem. Dla mnie zbytnio rozbudza nadzieje. serwisy.gazeta.pl/ue/1,36173,2029999.html Ja zas w ramach rekonwalescencji wypacam kolejny plagiat, tak jak wedlug Gazety robia to niektorzy profesorowie polskich uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/whatson 27.04.04, 13:30 Polish Dance Troupe Monday 3rd May 1-2pm West Terrace Today Karolinka will express the joy of the Polish community residing in the United Kingdom and will celebrate both Poland's accession to the European Union and Polish National day. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/wh IP: 193.115.168.* 27.04.04, 14:00 A ja laczac sie z Karolinka wyjade na walijska wies opic ta chwile. przypomninam, ze wspolne picie z okazji: - przeprowadzki (28 marca) - wstapienia do EU (1 maja) - Swieta Pracy (1 maja) - Krolowej Polski / Konstytucji (3 maja) - Dnia Zwyciestwa (8/9 maja) - Dnia Matki (26 maja) - moich urodzin (hmmmm...) - moich imienin (jak wyzej) i ewentualnie dnia dziecka odbedzie sie 8 maja wszyscy zaproszeni, adres na liscie, co by sie kanadyjczycy nie jarali zbyt mocno )) B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/wh IP: *.demon.co.uk 27.04.04, 14:03 Izabelski,przychodzicie? My sie wybieramy cala rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: http://www.coventgardenmarket.co.uk/events/wh 27.04.04, 14:25 mielismy w planie ten festiwal w Kencie - musze pogadac z A. a czy to bedzie cos wiecej niz tylko ta godzina wystepu - mam na mysli inne ciekawe wystepy? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak nowa akcesyjna atrakcja.. 28.04.04, 13:12 Co do nowych atrakcji to jakby ktos mial ochote na program z udzialem A. Leppera, kapiel w gnojowce to zapraszam do MTV Polska: serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34169,2044399.html Tylko dlaczego ktos wcisal slowo ''kultura'' do tego linku? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 12:56 to tak aby otworzyc ponownie ten wontek. Od jakiegos czasu napotykamy sie na nazwisko i prace tego rodaczego goscia, ktory zaczyna cos znaczyc na rynku amatorskiej/profesjonalnej fotografii w UK (ostatnio kilka specjalistycznych wyroznien). Joanna przegladala wczoraj jego prace na stronie internetowej. Jednym moga sie podobac, u innych budzic niepokoj, wsrod innych kontrowersje. Ciekawe jak bedzie z wami specjalistami? Co sadzicie o nich? Wybralem ten link jako drzwi wejsciowe do galerii: www.piotrkowalik.co.uk/4images/categories.php?cat_id=1&page=2 Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 13:31 ex-rak napisał: > Od jakiegos czasu napotykamy sie na nazwisko i prace tego rodaczego goscia, > ktory zaczyna cos znaczyc na rynku amatorskiej/profesjonalnej fotografii w UK > (ostatnio kilka specjalistycznych wyroznien). > > Joanna przegladala wczoraj jego prace na stronie internetowej. Jednym moga sie > podobac, u innych budzic niepokoj, wsrod innych kontrowersje. > > Ciekawe jak bedzie z wami specjalistami? Co sadzicie o nich? Od razu zastrzegam ze specjalista nie jestem Tez kilkakrotnie natknalem sie na jego dziela w Photography Monthly - wygral kilka konkursow. Nawet przez jakis czas sledzilem forum na ktorym sie udziela (niektorych zraza liczba bykow jakie popelnia, ale mozna mu to wybaczyc): networkpl.com/forum/modules.php?mop=modload&name=Forums&file=viewforum&forum=10 Osobiscie wole jego wczesniejsze dziela, zanim przeszedl na zawodostwo: www.photo.net/photodb/member-photos?include=all&user_id=523340 Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 13:52 niejack napisał: > ex-rak napisał: > > > Od jakiegos czasu napotykamy sie na nazwisko i prace tego rodaczego goscia > , > > ktory zaczyna cos znaczyc na rynku amatorskiej/profesjonalnej fotografii w > UK > > (ostatnio kilka specjalistycznych wyroznien). > > > > Joanna przegladala wczoraj jego prace na stronie internetowej. Jednym moga > > sie > > podobac, u innych budzic niepokoj, wsrod innych kontrowersje. > > > > Ciekawe jak bedzie z wami specjalistami? Co sadzicie o nich? > > Od razu zastrzegam ze specjalista nie jestem > Tez kilkakrotnie natknalem sie na jego dziela w Photography Monthly - wygral > kilka konkursow. > Nawet przez jakis czas sledzilem forum na ktorym sie udziela (niektorych zraza > liczba bykow jakie popelnia, ale mozna mu to wybaczyc): > networkpl.com/forum/modules.php?mop=modload&name=Forums&file=viewforum&forum=10 A to jest jeszcze jedno Londynskie forum!!! Nigdy tam nie dotarlem. Byki na forum. Ha, skad ja to znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeXa Re: dzieki Bogu juz sroda IP: 193.115.168.* 28.04.04, 14:11 ostatnio Piotr Kowalik wygral jedna z nagrod Fuji Photo - jest doceniany mam uczucia ambiowalentne - na photo.net mozna znalezc jego zdjecia "normalne", natomiast w galerii wychodzi jego zamilowanie do grafiki komputerowej (bo w koncu jest grafikiem) mimo wszystko zycze mu jak najlepiej, szczegolnie, ze zanim przeszedl na zawodostwo pokazywal, ze Canonem trzydziestka mozna zrobic naprawde dore zdjecia - doceniane i wyrozniane BeXa PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak A teraz test 28.04.04, 14:17 reklamowany w Gazecie test BBC: news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3645451.stm Mi wiedzy wystarczylo na maly talerzyk rozgotowanego bigosu z baru dworcowego pkt. 8). Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: A teraz test 28.04.04, 14:26 ex-rak napisał: > reklamowany w Gazecie test BBC: > > news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3645451.stm > Mi wiedzy wystarczylo na maly talerzyk rozgotowanego bigosu z baru dworcowego > pkt. 8). > 9 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: A teraz test 28.04.04, 14:29 izabelski napisała: > 10 pkt Wynocha do Polski!!! Nie nadajesz sie na wyspiarke z tym wynikiem))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: A teraz test 28.04.04, 14:42 10 pkt!!!! Izabelski gratuluje. Mam nadzieje, ze jak we wtorek pojawie sie w pracy to ludzie nie zaczna na korytarzu stukac sie porozumiewawczo w szyje w gescie powitania. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: A teraz test 28.04.04, 14:51 ex-rak napisał: > 10 pkt!!!! Izabelski gratuluje. > > > Mam nadzieje, ze jak we wtorek pojawie sie w pracy to ludzie nie zaczna na > korytarzu stukac sie porozumiewawczo w szyje w gescie powitania. A nie lepiej sie szklem stuknac?))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: A teraz test 28.04.04, 14:59 niejack napisał: > ex-rak napisał: > > > 10 pkt!!!! Izabelski gratuluje. > > > > > > Mam nadzieje, ze jak we wtorek pojawie sie w pracy to ludzie nie zaczna na > > > korytarzu stukac sie porozumiewawczo w szyje w gescie powitania. > > A nie lepiej sie szklem stuknac?))) Niebezpiecznie. Mozna sobie tetnice szyjne ponacinac. Krwawia wyjatkowo paskudnie. Mamy co prawda zespol szybkiego reagowania i zespol pierwszej pomocy, ale to moze nie wystraczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:24 Gość portalu: BeXa napisał(a): > BeXa > > PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke Sluze pomoca. Z moich infromacji idzie na slonce. www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4759 Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:28 Gość portalu: BeXa napisał(a): > ostatnio Piotr Kowalik wygral jedna z nagrod Fuji Photo - jest doceniany > > mam uczucia ambiowalentne - na photo.net mozna znalezc jego zdjecia "normalne", > > natomiast w galerii wychodzi jego zamilowanie do grafiki komputerowej (bo w > koncu jest grafikiem) > > mimo wszystko zycze mu jak najlepiej, szczegolnie, ze zanim przeszedl na > zawodostwo pokazywal, ze Canonem trzydziestka mozna zrobic naprawde dore > zdjecia - doceniane i wyrozniane > > BeXa > > PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke Chyba jest jedynym ktoremu zdjecia z Canoona wychodza))))))) Dobra, dobra nie wywoluje wojny)) Wezcie wiecej wodki i zadna pogoda Wam nie bedzie straszna)) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:47 niejack napisał: > Gość portalu: BeXa napisał(a): > > > ostatnio Piotr Kowalik wygral jedna z nagrod Fuji Photo - jest doceniany > > > > mam uczucia ambiowalentne - na photo.net mozna znalezc jego > zdjecia "normalne", > > > > natomiast w galerii wychodzi jego zamilowanie do grafiki komputerowej (bo > w > > koncu jest grafikiem) > > > > mimo wszystko zycze mu jak najlepiej, szczegolnie, ze zanim przeszedl na > > zawodostwo pokazywal, ze Canonem trzydziestka mozna zrobic naprawde dore > > zdjecia - doceniane i wyrozniane > > > > BeXa > > > > PS. Czy ma padac w weekend? Nie wiem czy jechac do tego Pembroke > > Chyba jest jedynym ktoremu zdjecia z Canoona wychodza))))))) > Dobra, dobra nie wywoluje wojny)) > > Wezcie wiecej wodki i zadna pogoda Wam nie bedzie straszna)) Nie jest jedynym. Zrobilem w swieta dwa i wyszly swietnie. Moze to kwestia talentu? Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:51 > Nie jest jedynym. Zrobilem w swieta dwa i wyszly swietnie. Moze to kwestia > talentu? Nie sadze)) Raczej to kwestia przypadku))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: dzieki Bogu juz sroda 28.04.04, 14:55 niejack napisał: > > Nie jest jedynym. Zrobilem w swieta dwa i wyszly swietnie. Moze to kwestia > > > talentu? > > Nie sadze)) Raczej to kwestia przypadku))))) Dobrze sadzisz. ''Swietnosc'' to byla racej kwestia obnizonej tolerancji artystyczno-techniczno-estetycznej artysty. Odpowiedz Link Zgłoś