ratpole 11.12.10, 03:29 www.youtube.com/watch?v=zzLId8NfcWo&feature=player_emb Hehehe Ruch mniejszy niz w Muzeum Rewolucji Pazdziernikowej Can you spell B-I-E-D-A? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Dys yz e gut laf 11.12.10, 03:40 www.youtube.com/watch?v=JC4xh1bO7ww&feature=player_embedded Dawno sie tak nie usmialem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mcov musieli zrobic animacje 11.12.10, 05:43 Musieli zrobic animacje, bo raczej w plenerach nie dalo pokazac sie tego "sukcesu", hehehehe. A co ze srajacymi do reklamowek? Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: musieli zrobic animacje 11.12.10, 20:18 Zrobili animacje i dzieki temu nawet trafili pod kanadyjsko/amerykanskie papa kryte strzechy. Hehehehe. Co do plenerow polecam wygoglowac Warszawa w Swieta, tylko uwazaj mcov zebys se we lpa nie jebl wychodzac pozniej na twoja pikna, hehe, subdivision. BTW. z duza satysfakcja zamieszcze tutaj opinie o Wawce osob nie obciazonych polaczymi zmianami genetycznymi: travel.yahoo.com/p-reviews-191501786-action-read-from-11-prod-travelguide-ratings_and_reviews-i;_ylt=A0S0z.7kyQNNSHkBcbIV9boF mcov napisał: > Musieli zrobic animacje, bo raczej w plenerach nie dalo pokazac sie tego "sukce > su", hehehehe. A co ze srajacymi do reklamowek? > Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: musieli zrobic animacje 13.12.10, 15:08 nad_oceanem napisał: > BTW. z duza satysfakcja zamieszcze tutaj opinie o Wawce osob nie obciazonych po > laczymi zmianami genetycznymi: > travel.yahoo.com/p-reviews-191501786-action-read-from-11-prod-travelguide-ratings_and_reviews-i;_ylt=A0S0z.7kyQNNSHkBcbIV9boF Trzeba byc wyjatkowo bezczelnym sqrvysynem, zeby cos takiego uzyc jako dowod hehehe Tys to w ogole czytal? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Dys yz e gut laf 13.12.10, 14:19 ratpole napisał: > www.youtube.com/watch?v=JC4xh1bO7ww&feature=player_embedded > Dawno sie tak nie usmialem hehehe hehe, ja tez, swietny filmik Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Czy to reklamowka z World Expo w Szanghaju? 14.12.10, 05:37 Corka chyba ogladala ja w polskim pawilonie, ktory byl bardzo fajnie zaprojektowany na bazie polskich wycinanek. Najpopularniejszym filmem reklamowym Polski byla Animowana historia Polski Baginskiego. Ale zeby cos z tego filmu wyniesc, trzeba znac historie Polski, inaczej jawi sie jako cykl niekonczacych sie wojen i innych zabaw chlopcow. Luiza-w-Ogrodzie Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Czy to reklamowka z World Expo w Szanghaju? 14.12.10, 07:32 Nie wiem, ale to nie wazne skad. Wazne, ze smieszna hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian reklamowka czego? chyba gupoty bulbonuf 14.12.10, 13:40 dla mnie to wyglada na filmik zrobiony z duzym sarkazmem przez angoli Odpowiedz Link Zgłoś
c_rat Re: Bizi szoping mol rajt bifor krismas 11.12.10, 05:40 b-u-l-k-a o-d w-l-o-c-h-a Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 11.12.10, 06:11 mimo, ze wychlalem dzisiaj wilka schm(id)tha ze mojom przyjaciolkom, to i tak nie wzbudzasz u nas usmiechu, yebe siem na ryj paszkwilu Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Bizi szoping mol rajt bifor krismas 11.12.10, 20:11 Ju now sciur, pojebawszy ci sie z Misisaga cusik, widocznie Europce bifor kristmas ludzie majom inne zajencia. Hehehe. Byles juz dzis w Canadian Tire na sejlu? Pochwal sie swoim eksajting lajf. ratpole napisał: > www.youtube.com/watch?v=zzLId8NfcWo&feature=player_emb > Hehehe > Ruch mniejszy niz w Muzeum Rewolucji Pazdziernikowej > Can you spell B-I-E-D-A? Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter ty !! zamurzyn ! 11.12.10, 22:39 jeszcze zyjesz????? i znowu wpychasz tu swego goopiego ryja na to forum !!!,,ehhehehehheheheh!! =========================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: ty !! zamurzyn ! 12.12.10, 02:36 np popatrz co za bydle, nie dosc , ze przyglupi to jeszcze podyebal nicka gassarbajtera i tego no tego wiecie o kogo biega no, wilk mnie nie odpuszcza ahhhhha gassarbajtera, paskudne bydle z niego, mowie wam Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Bizi szoping mol rajt bifor krismas 12.12.10, 05:39 nad_oceanem napisał: > Pochwal sie swoim eksajting lajf. Jesli chodzi ci o to ze nie bywam jak ty w Klubie Nokaut to masz racje. Nie mam tez zwyczaju szarpac sie z Ahmedami za dzwonki. Nie mam czym sie chwalic. Lepiej ty nam sie pochwal swoim eksajting lajf! Byles w miescie Tulon? hehehe vimeo.com/16238575 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Ten film ma date 10/02/2008, nie "bifor krismas" 13.12.10, 04:34 Ten filmik ze Starego Browaru w Poznaniu ma date 10 lutego 2008. To jest 10 miesiecy "bifor krismas" Luiza-w-Ogrodzie Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ten film ma date 10/02/2008, nie "bifor krism 13.12.10, 14:17 luiza-w-ogrodzie napisała: > Ten filmik ze Starego Browaru w Poznaniu ma date 10 lutego 2008. nie zmienia to faktu, ze kupujacych jest mniej niz sprzedajacych, hehe > To jest 10 miesiecy "bifor krismas" no tak, na krismas karpie "na speszial" by tam rzucili to tlumy emerytow od razu by sie zbiegly Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Stary Browar to piekny projekt 14.12.10, 05:57 ontarian napisał: > nie zmienia to faktu, ze kupujacych jest mniej niz sprzedajacych, hehe Film pokazuje glownie przejscie z jednej czesci Starego Browaru do drugiej, przez dziedziniec sztuki, gdzie sie nie sprzedaje. Nie wiem tez o ktorej godzinie byl nakrecony. Ale z mojego doswiadczenia sprzed roku wynika, ze zazwyczaj jest tam duzo ludzi, szczegolnie odkad od strony ul. Ratajczaka otwarto druga czesc centrum (Pasaz) gdzie oprocz duzych sklepow jest tez Multikino. starybrowar5050.com/ > > To jest 10 miesiecy "bifor krismas" > no tak, na krismas karpie "na speszial" by tam rzucili to tlumy emerytow od razu by sie zbiegly Nie wiem, czy tam nawet sie sprzedaje karpie a emerytow tez zbyt wielu nie widzialam, pewnie ze wzgledu na ceny. Zapomnialam dodac ze Stary Browar otrzymal nagrode International Council of Shopping Centers: "Best Shopping Center in the World in the medium-sized commercial buildings category". Prize awarded to 9 December 2005 during a gala celebration in Phoenix in Arizona U siebie takiego nie macie, pozostaje Wam tylko zazdroscic... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Stary Browar to piekny projekt 14.12.10, 07:34 luiza-w-ogrodzie napisała: > U siebie takiego nie macie, pozostaje Wam tylko zazdroscic... Jest dokladnie jak mowisz hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Stary Browar to piekny projekt 14.12.10, 13:48 luiza-w-ogrodzie napisała: > U siebie takiego nie macie, no takiego nie mamy ale mamy inne na przyklad taki www.google.ca/images?hl=en&q=eaton%20center&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi albo taki www.google.ca/images?um=1&hl=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=edmonton+mall&aq=f&aqi=g9g-m1&aql=&oq=&gs_rfai= wydaje mi sie, ze ten wasz browar kilka razy by sie tam zmiescil > pozostaje Wam tylko zazdroscic... no przeciez nic innego tu nie robimy Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Stary Browar to piekny projekt 17.12.10, 02:28 ontarian napisał: > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > U siebie takiego nie macie, > no takiego nie mamy > ale mamy inne > na przyklad taki > rel="nofollow">www.google.ca/images?hl=en&q=eaton%20center&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi > albo taki > rel="nofollow">www.google.ca/images?um=1&hl=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=edmonton+mall&aq=f&aqi=g9g-m1&aql=&oq=&gs_rfai= > wydaje mi sie, ze ten wasz browar kilka razy by sie tam zmiescil > > > pozostaje Wam tylko zazdroscic... > no przeciez nic innego tu nie robimy Hehe, co za prymityw )))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Ten film ma date 10/02/2008, nie "bifor krism 14.12.10, 04:19 No jakto? Sfiatelka som i to nie kristmas? Hehehehe, co za tooman ))))))). luiza-w-ogrodzie napisała: > > Ten filmik ze Starego Browaru w Poznaniu ma date 10 lutego 2008. To jest 10 mie > siecy "bifor krismas" > > Luiza-w-Ogrodzie > Pour vivre heureux vivons cachés - By żyć szczęśliwie, żyjmy w ukryciu. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Ten film ma date 10/02/2008, nie "bifor krism 14.12.10, 06:15 heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ratpoles_tamer Re: Bizi szoping mol rajt bifor krismas 14.12.10, 09:11 Primo - ten film nakręcono w poniedziałek rano po przechlanych imprezach. Secundo - Stary Browar dorobił się niestety konkurencji - dużo większego i nowoczesnego malla Malta. www.epoznan.pl/news-news-22417-Poznaniacy_szturmuja_centra_handlowe Niestety również galeria Malta będzie musiała się wkrótce zmierzyć z jeszcze większym centrum Łacina. www.epoznan.pl/index.php?id=13771§ion=news&subsection=news Odpowiedz Link Zgłoś
donk heheh My juz znamy zakupy ortaliona. heheheh 14.12.10, 13:41 Wreszcie siem moze najesc do syta. heheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś