Gość: Breslauer IP: *.sympatico.ca 07.05.04, 20:29 www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=3564992&thesection=news&thesubsection=world&thesecondsubsection= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grafiti Polska obywatelka byla "in charge" IP: *.lu.dl.cox.net 07.05.04, 21:03 POLSKA OBYWATELKA, Brig. Gen. Janis Karpinski (ktora chwilowo pracuje w USArmy), jest odpowiedzialna za to co jej podwladni robili. (www.msnbc.msn.com/id/4881156/) Ona jest nie tylko "podejrzana o obywatelstwo Polskie" ale rowniez jej zachowanie bylo zgodne z tradycjami Polskich urzednikow, w ktorej sie zwala wine na kogos innego. Zgodnie z Polskim prawem o obywatelstwie, ona jest i zawsze bedzie obywatelka Polski az do czasu kiedy odpowiednie formularze beda wypelnione, umiejscowione w Polskich USC i zgoda na jej zrzeczennie sie obywatelstwa, bedzie wyrazona przez prezydenta RP. Prosze dac kredyd gdzie kredyt sie nalezy! Tzn. Polskiemu rzadowi i ich tradycyjnym rolom jako rzadzacy ponad innymi! Dziekuje.....grafiti PS. Inna sprawa, to ze jak oni (terrorysci) lamiom prawa i walcza NIEZGODNIE z przepysami Geneva Convention to jest dla was OK. Ale jak US zolnieze spowoduja terrorystom wstyd i trudnosci w dostaniu sie do "muzulmanskiego nieba i czekajacych tam na nich 72 cnotliwych kobit" to caly swiat narzeka na zle traktowanie przez Amerykanow. Jak terrorysci morduja kogo popadnie(wlacznie kobiety i dzieci) to dla was jest ok, ale jak my ich zawstydzimy to caly swiat protestuje. Gdzie byliscie jak Sadam torturowal ludzi? A jak narzekaliscie przeciwko "normalnym" prawie w muzulmanskich krajach gdzie urzednicy rzadowi ucinajom ludziom glowy i nne czesci ciala? Oni to lubiom robic publicznie, np. na skrzyzowaniach ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti W Polsce kaci sa nagradzani. IP: *.lu.dl.cox.net 07.05.04, 21:05 www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=7067 "SLD, przywracający uprawnienia kombatanckie funkcjonariuszom totalitarnego systemu m.in. Urzędu Bezpieczeństwa i Służby Bezpieczeństwa. Wysokie dodatki mają otrzymywać ci, którzy jeszcze do niedawna aktywnie uczestniczyli w zniewalaniu Polski. Szacunkowy koszt wdrożenia w życie nowych rozwiązań, zrównujących w prawach katów i ich ofiary, to ok. 90 mln zł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: W Polsce kaci sa nagradzani. IP: *.phil.east.verizon.net 07.05.04, 21:18 Nareszcie zaczyna mi sie to podobac. Jest taki termin psychologiczny termin - ukierunkowanie agresji. Ja tez nie cierpie komuchow, ale szanuje Polske jako moja Ojczyzne. KOMUCHY DO REZERWATOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnel Re: W Polsce kaci sa nagradzani. IP: *.bchsia.telus.net 08.05.04, 12:18 Gość portalu: terminator napisał(a): > Ja tez nie cierpie komuchow, ale szanuje Polske jako moja Ojczyzne. > ******8 Acha ! I ze wzgledu na szacunek do Ojczyzny nie mozna zwalczac komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: Polska obywatelka byla "in charge" IP: *.lu.dl.cox.net 07.05.04, 21:13 "Zgodnie z obowiązującym prawem obywatel polski nie będzie uznawany równocześnie za obywatela innego państwa" www.sg.gov.pl/poradnik/index.asp?id=17 A wiec, ona (pani general), zgodnie z Polskimi przepysami jest uwazana przez Polski rzad jako TYLKO i WYLACZNIE Polski obywatel. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnel Re: Polska obywatelka byla "in charge" IP: 154.11.98.* 08.05.04, 12:08 A polski obywatel nie moze sluzyc w obcej armii. Pod sad wojskowy RP,pod sad! hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś