zaza 01.03.02, 14:13 nie chce, tak po prostu czy to zle o mnie swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: ja nie wracam... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:32 Ależ nie ! Każdy powinien być tam, gdzie jest mu najwygodniej. O ile miał możliwość wyboru. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: ja nie wracam... IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.02, 14:48 Nie,nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: ja nie wracam... IP: 193.0.117.* 01.03.02, 14:59 Wrecz przeciwnie, Zaza. Powodzenie i pozdrowienia. A moze i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ja nie wracam... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 15:03 Gość portalu: paul napisał(a): < A moze i do zobaczenia.> Do zobaczenia ? Gdzie ? W Australii ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: ja nie wracam... IP: *.sympatico.ca 01.03.02, 15:02 Bardzo Zle ! Pojdziesz do piekla ! matka_boska@niebo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: ja nie wracam... IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.02, 15:03 Gość portalu: MB napisał(a): > > Bardzo Zle ! Pojdziesz do piekla ! > > matka_boska@niebo.pl LOL!!! www.niebo.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: ja nie wracam... IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.03.02, 15:25 Masz racje-JAK ZASZLAS TO NIE WRACAJ ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ja nie wracam... 01.03.02, 15:24 zaza napisał(a): > nie chce, tak po prostu > czy to zle o mnie swiadczy? moze nie wracasz bo ci sie attachment z pieknymi zdjeciami z polski nie otwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
zaza Re: ja nie wracam...Do jot-23 01.03.02, 15:36 oj nie dlatego!! juz mi sie otwiera, ale dzieki za to ze jak zwykle jestes taki sarkastyczny! Za to cie lubie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily A ja wracam !!!! IP: 170.28.16.* 01.03.02, 17:06 ...z Teddy's Bar & Grill na Williamsburgu do domu, co piatek wieczorem. Chociaz raz jak popilem, to wrocilem dopiero w sobote rano... Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: A ja wracam !!!! 01.03.02, 17:53 Gość portalu: Mily napisał(a): > ...z Teddy's Bar & Grill na Williamsburgu do domu, co piatek wieczorem. > Chociaz raz jak popilem, to wrocilem dopiero w sobote rano... > Ale sie uśmiałam! Dobre! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: A ja wracam !!!! IP: 170.28.16.* 01.03.02, 19:27 optymistka napisał(a): > Gość portalu: Mily napisał(a): > > ...z Teddy's Bar & Grill na Williamsburgu do domu, co piatek wieczorem. > > Chociaz raz jak popilem, to wrocilem dopiero w sobote rano... > > > Milo mi. Bo ja Mily jestem. Dzis tez ide. I tez wracam dzis. Wpadnij, jak bedziesz w okolicy. > Ale sie uśmiałam! Dobre! Pozdr. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: A ja wracam !!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 00:01 Jest taka piosenka dla emigrantow wyk.Irena Santor-Powrocisz tu ...znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Nie mam po co nie mam gdzie. 02.03.02, 00:18 Tam gdzie chleb tam ojczyzna. Chalupe moge kupic tu tansza i nie musze jej nawet zamykac czy pilnowac. Wszystko zalatwie w promieniu kilku mil. Kazdy kazdego olewa. Podatki ustalone, nic sie nie zmienia. Lato, zima, lato zima. Wisienki. Forum. Primum non nocere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Don, Don, Don !!! IP: *.proxy.aol.com 02.03.02, 00:52 Masz sluch muzyczny? Dobry glos? To nagraj plyte z nowa wersja tej piosenki. Zamiast placzacych wierzb i latajacych ptakow powstawiaj kije do basebola i zlodziei samochodow. A pamietasz pisenke Urszuli ? Te o zaryglowanych drzwiach w domach z betonu? Chyba bardziej na czasie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: do Mily IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.03.02, 01:25 Gość portalu: Mily napisał(a): > Masz sluch muzyczny? Dobry glos? > To nagraj plyte z nowa wersja tej piosenki. > Zamiast placzacych wierzb i latajacych ptakow powstawiaj kije do basebola i > zlodziei samochodow. > A pamietasz pisenke Urszuli ? Te o zaryglowanych drzwiach w domach z betonu? > Chyba bardziej na czasie .... Podobno jest jak piszesz-nie bylem w kraju kupe lat.-szkoda,ze takie zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Mily IP: *.sympatico.ca 02.03.02, 03:57 Skad nie wracasz? Powiedz gdzie tak chodzisz i co maz na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Napisz jeszcze raz IP: *.proxy.aol.com 02.03.02, 04:15 ...jak ci spadnie goraczka. Odpowiedz Link Zgłoś