09.11.11, 00:41
Kraj bogaty poznac po tym, ze ludzie w weekendy rozpalaja BBQ.
Czy sa juz w bulwiastych salonach Mercedesa najnowsze modele z wbudowanym BBQ? hehehe

auto.dziennik.pl/paliwo/artykuly/365657,eksperci-do-konca-roku-liczba-aut-na-gaz-wzrosnie-do-2-5-mln.html
Obserwuj wątek
    • tata_japoxa Re: BBQ 09.11.11, 01:27
      Nie ma i nie bedzie jak kupujesz auto za 320k zlociszy to stac cie na benzyne zwlaszcza ze sobie ja odliczasz od kosztow uzyskania przychodu. Nie jest wiec tak zle! Za chwile te smieszne gazowe wynalazki nie zdadza egzaminu bo LPG bedzie po 5 zlotych i po zabawie!
      • ratpole Re: BBQ 09.11.11, 01:31
        tata_japoxa napisał:

> Nie ma i nie bedzie jak kupujesz auto za 320k zlociszy to stac cie na benzyne z
        > wlaszcza ze sobie ja odliczasz od kosztow uzyskania przychodu. Nie jest wiec ta
        > k zle! Za chwile te smieszne gazowe wynalazki nie zdadza egzaminu bo LPG bedzie
        > po 5 zlotych i po zabawie!

No, taka mam nadzieje hehehehe i co wtedy?
        Nie daj sie prosic, pokaz fotki papierow i VINu. Dawno nie bylem chory z zawisci hehehehe
        • tata_japoxa Re: BBQ 09.11.11, 01:41
          no jak to co wtedy male autka na gaziku a reszta bedzie mniej jezdzic lub wcale wejdzie do obrotu tansza lewa benzyna nielegalna a my nadal bedziemy tankowac normalnie tak to w polandzie juz jest potem sie ludki wku...a i ukreca lba ryzegi i 0rezesa PKNORlen
          • ratpole Re: BBQ 09.11.11, 01:47
            tata_japoxa napisał:

> no jak to co wtedy male autka na gaziku a reszta bedzie mniej jezdzic lub wcale
            > wejdzie do obrotu tansza lewa benzyna nielegalna a my nadal bedziemy tankowac
            > normalnie tak to w polandzie juz jest potem sie ludki wku...a i ukreca lba ryze
            > gi i 0rezesa PKNORlen

Moj Leninie, ilez to juz lat minelo odkad mnie ostatnio taka rozrywka krecila hehehe
            W takim razie zycze pomyslnej ucieczki, jak z dachu amb. amerykanskiej w Sajgonie
            • tata_japoxa Re: BBQ 09.11.11, 01:58
              alez mnie to nie kreci jaki bulbon jest kazdy widzi a polaczenie obecnego ru...ia przez rzad bulbona musi sie taka naturalna reakcja bulbona skonczyc wolalbym starosc w bulbie spedzic ale jak sie nie uda no to trudno trzeba bedzie jechac zanim wsciekly bulbon bedzie chcial mnie powiesic
              • ratpole Re: BBQ 09.11.11, 02:06
                tata_japoxa napisał:

> alez mnie to nie kreci jaki bulbon jest kazdy widzi a polaczenie obecnego ru...
                > ia przez rzad bulbona musi sie taka naturalna reakcja bulbona skonczyc wolalbym
                > starosc w bulbie spedzic ale jak sie nie uda no to trudno trzeba bedzie jechac
                > zanim wsciekly bulbon bedzie chcial mnie powiesic

Jasne.
                Masz zamiar byc pierwszym czy ostatnim szczurem?
                Bo juz kiedys takie cwaniaki tez tak kombinowaly, ale ich bulbony zamknely w stodole hehehe
                • tata_japoxa Re: BBQ 09.11.11, 02:36
                  kontroluje stodole na tym to wlasnie polega
    • _czosnek_ Gula ci wali cieciu i czytasz polskie portale. 09.11.11, 09:41
      buahahahahahahaha

Pingpong napie... przez ocean az milo popatrzec buahahahahahahahahahahahahahahahah

buahahaha

Wszystko jasne. buahahahahahahahahahahahahah
      • ratpole Re: Gula ci wali cieciu i czytasz polskie portale 09.11.11, 16:22
        Czosnku, czy zaplaciles juz abonament za radio, o ile je posiadasz oczywiscie hehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka