artur666 14.12.11, 22:47 Pilkarz druzyny M.Hajfa nosi interesujace nazwisko "Yampolsky". Wygladu typowego polaka jednak chyba nie posiada...ale nazwisko pierwsza klasa. de.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/clubs/player=97872/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Obserwacja 15.12.11, 00:08 Nazwiska konczace sie na "y" sa w olbrzymiej wiekszosci Ukrainskie. W dodatku jest "Y" na poczatku naswiska (Y-griega), Wiec zapewne Ukrainiec (albo jakis tam obywatel pochochodzenia Ukrainskiego "po mieczu"). Obserator SP Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Obserwacja 15.12.11, 00:20 Mocna teoria, nawet nie mialbym nic przeciwko niej...lecz wtedy powinien nazywac sie "Yamukrainsky"...nazywa sie jednak jednoznacznie "Yampolak", a wiec jakis rodak... ...zwatpilem gdy ogladalem dzisiaj mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Moja obserwacja miala charakter ... 15.12.11, 01:35 ..."ogolny". Ani nie ogladalem meczu, ani video, i nie bardzo wiem o czym piszesz. No ale zgodnnie z moimy zasadami zawsze zabieram glos w sprawach na ktorych sie nie znam SP (z zasadami) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Moja obserwacja miala charakter ... 15.12.11, 01:51 Wez podziel to nazwisko na dwa czlony, Yam polak. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Moja obserwacja miala charakter ... 15.12.11, 01:59 a kogo to interesuje ? jakis ciec ,,,,co jest ukrainsko-zydowsko,niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
aldi_zabanowany13 Re: Obserwacja 15.12.11, 03:20 na 'y' koncza sie zydowskie, kulego. Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter takie jak hotdogovsky 15.12.11, 03:30 zydowskie hotdogovsky zydowskie? e nie! on jest za glupi na zyda predzej jakis mongou! Odpowiedz Link Zgłoś
aldi_zabanowany16 Re: takie jak hotdogovsky 16.12.11, 14:33 fakt ze zeby byc zydem to trzeba miec kiepele, nie pytaj skad wiem, hahaha! aaa, shalom i te pare slow bez samoglosek ktore juz mi sie zapomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś