plonus5 19.12.11, 02:55 czy chcesz sie pozegnac z tym swoim nowym nickiem? ile to juz miales hotdog spalonych albo przejetych nickow co? tego tez ci moge zablokowac jak bedziesz dalej tak fikal panial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czossnek Re: pLonus5 mam pytanie 19.12.11, 03:01 chcesz miec spalone konto forumowe ?? i wywalony raz na zawsze na zbity pysk stad ? moge ci to szybko i zgrabnie zalatwic ,,rzeknij tylko slowo ,,ehehheheehehhehehheheheheheehehehhehehe a poki co ,to... do budy !!!! heheheheehehehheheehehehhehehhhehehehheheheheehehehhhe Odpowiedz Link Zgłoś
plonus5 Re: pLonus5 mam pytanie 19.12.11, 03:22 jedyne co ty mozesz zalatwic to paczke zajebanych nailsow z budowy i to po cichu zeby sie majster nie dowiedzial hehehehe pamietasz kurfo swoje nicki zawsze_mondry wuefemka etc co sie z nimi stalo co? Odpowiedz Link Zgłoś
warchol_poyeb Re: CzoSSnek mam pytanie 19.12.11, 03:06 wiesz co? Cmoknij mnie w silowniki mercedesa! Odpowiedz Link Zgłoś
czossnek Re:pLonus5 mam pytanie 19.12.11, 03:11 czyli warchol p. [kolejny nik vel Capa vel Gasarbitera vel pLonusa] heheheehheheheehehheeh mozesz to zrobic calujac rure wydechowa mojego Cadillaka jak tam nocna sluzba ????? daleko do rana !nameczysz sie tu jeszcze biedaku ,zmieniajac niki co 5 minut , jak ten strus co chowa glowe w piasek i mysli ze nikt go nie widzi ,,hahahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahahahahaahhaha ALE GOOPEK !!!!!!!!!!! ,,,hahahahahahaahahaahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
plonus5 Re:pLonus5 mam pytanie 19.12.11, 03:24 lo to teraz dziadzie z dzipa linkolna o cadillaku marzysz buahahahahah przeciez to szrot Odpowiedz Link Zgłoś