donk 24.01.12, 17:36 Psy doopami szczekajom jak f calej kanatce. Nawet coorvy i struza nie uwidisz. heheheheheheheh heheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian to teraz sobie chlewik odwiedz 24.01.12, 18:38 to przynajmniej maciore zobaczysz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl odwiedz forum australia 24.01.12, 20:17 tam sie teraz polonia kanatkowa realizuje albo fprum UK tam udziela wskazowek jak zostac milionerem w kanatce heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: odwiedz forum australia 24.01.12, 20:32 czapaiew_pl napisał: > tam sie teraz polonia kanatkowa realizuje albo fprum UK tam udziela wskazowek j > ak zostac milionerem w kanatce heheheh To sie nazywa "stalking" i jest choroba. Nietrudno mi sobie wyobrazic jak walisz konia czytajac moje wpisy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: odwiedz forum australia 24.01.12, 20:45 To sie nazywa "stalking" i jest choroba. > Nietrudno mi sobie wyobrazic jak walisz konia czytajac moje wpisy hehehehe wiem ze ci nie trudno w takim zrytym berecie nie takie govno sie tylko legnie! tos ty przyczlapal z tym drugim golodupcem na moj watek o pieczarkarni dla hotdoga i tam rozpaczliwie gula machal. Ja tylko zaproponowalem hotdogowi grzecznie zeby sobie kupil pieczrkarnie i nie placil ludziom tak jak mi zarzuca a tys sie tam z nerwow porzygal hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: odwiedz forum australia 24.01.12, 21:06 czapaiew_pl napisał: > a tys sie tam z nerwow porzygal hehehe. a ja widzialem, ze cie cieplym moczem olal, hehe i gdybys bereta ze lba nie sciongnol, jak to zawsze czynisz na widok Panow Emigrantow, to by ci lysiejoncego lba nie zmoczyl, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: odwiedz forum australia 24.01.12, 21:23 szkoda ze przy tym olewaniu mu gul po potylicy tak naperdalal ze az mu siem renca czensla biedak myslal ze to prostata a to tylko gul. Cos jeszcze widzial moze cos w toruniu hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: odwiedz forum australia 24.01.12, 23:55 heheh Wszystkie Pierdziszewiaki ortalionowe majom to do siebie. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: odwiedz forum australia 25.01.12, 14:32 czapaiew_pl napisał: > Cos jeszcze widzial moze cos w toruniu hehehe? z obawy przed wdepnienciem w jakiegos psiego kloca, nie odwiedzam zapyzialych bulbonskich miejscowosci. wolem princesom karaibskie plaze odwiedzac, hehe Odpowiedz Link Zgłoś