mcov 14.02.12, 00:48 " - Nie ma silnika (80 KM, 14 s do 100 km/h, 50,000 zł, wspaniała okazja" Hehehehhehehehe moto.pl/MotoPL/10,90142,11133006,Motodziennik__Piekielnie_drogi_Civic.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:20 mcov napisał: > " - Nie ma silnika (80 KM, 14 s do 100 km/h, 50,000 zł, wspaniała okazja" Ojej, takie drogie? A bo to pewnie automatyk? buhahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lola_canola Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:31 bucik 96 to automatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:54 heehhehe nie ma silnika ??? to trup sprowadzony z Rajchu ze szrotu !! takim jezdzi Czapo-yyeb i Czosnek ,,aha !! nalezy dodac ,,,sikniety na nowo farba i wyglada na "nufke" ,hahahahahaahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:58 lola_canola napisał: > bucik 96 to automatyk. Zeby tylko to.... oprocz tego ma silnik, (uwaga: tera bedzie nowopoloautomowa ktora mnie niezmiennie smieszy) ma klime, alufelgi, silowniki, szyberdach, zdalne odpalanie, pokladowy komputer i tępomat (!) hehe Do tego podgrzewane lusterka i skorzane fotele z pamiecia, 18" wheels, entertainment center z DVD, GPS, Bluetooth, kamera cofania i czujniki zblizeniowe, centralny zamek, elektryczne szyby and more!!! I to wszystko w dobrym amerykanskim roczniku 1996! hehehehe Czy lola_canola to gatunek grzyba czy poszlas na calosc i dajesz w krzakach przy drodze pod pseudonimem artystycznym? Pozdrow zone i jedno dziecko hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mcov Nie stresuj chłopaków od Cienkocienko, hehehehe 16.02.12, 03:37 Nie stresuj chłopaków od Cienkocienko, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Polacka mentalnosc kulisa 16.02.12, 04:07 "Kiedys pracowalem w krakowskiej firmie software'wej, ktora tworzyla oprogramowanie do projektowania elektryki dla Dreamlinera. Uczestniczylem w oficjalnych spotkaniach z przedstawicielami Boeinga i wspolpracowalem z ich inzynierami. Ogolnie mowiac profesjonalisci na bardzo wysokim poziomie, a do tego zupelnie zwykli, sympatyczni ludzie. Zero okazywania jakiejkolwiek wyzszosci albo pogardy dla nas Polakow. Pozdrowienia dla ludzi z projektu "Boeing" Mial durny polaczek szczescie, ze nie trafil na mnie, ja bym mu zara pogarde okazal hehehehe Oni teraz to juz odruchowo sie spodziewaja okazywania im pogardy. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Oszczendzaj sie, sily sie przydadzom. heheh 16.02.12, 16:11 heheheh Uwaga mamy tfardziela. heheheheheheheheheheheh Zylka ci penknie i nie bendziesz miec sily na spawanie. heheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ? 14.02.12, 16:21 W city nadal bez zmian widzę, gorączka i skacząca gula nad autem za $20k Szczur co tak kariera stanęła w miejscu co? Zapowiadało się tak prężnie z tego co pisałeś z prognoz to już od 2010 roku miałeś być prezesem kuli ziemskiej hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablju ? 16.02.12, 05:30 motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/wydal-220-tys-zl-na-nowe-bmw-a-po-przebiegu-87-tys,1759990,415 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 11:43 No i ? Po za tym że ci gul śmignął że ktoś sobie kupił nowe BMW za 220k? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 15:09 czapaiew_pl napisał: > No i ? Po za tym że ci gul śmignął że ktoś sobie kupił nowe BMW za 220k? a mnie sie wydaje, ze temu ktosiowi gul znacznie bardziej smiga, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 17:24 Może i śmiga. Myślisz że tylko jeden egzemplarz taki ujowy się trafił? Jeśli tak to miał pecha ale tak w życiu bywa. Gwarancja się skończyła BMW tak mu zredukowało koszty, jak nie jest zadowolony to oddać sprawę do sądu innego rozwiązania nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
donk To bardzo powazna sprawa. heheheh 16.02.12, 17:33 Czapa uwazaj bo naszemu struzowi siem cus zdaje, a to juz wiele, i wszyscy na forum zadrzeli. Nie wiadomo co od tego zdawania nasz ortalionek z nosa jeszcze wyciongnie. hehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: To bardzo powazna sprawa. heheheh 16.02.12, 17:54 donk napisała: > Czapa uwazaj bo naszemu struzowi siem cus zdaje, juz mnie sie nie zdaje kiedys sie mnie zdawalo, ze bahamas som na karaibach ale ty z mociorom na karaibach byles i zadnych bahamas tam nie widziales wienc juz mnie siem nic nie zdaje, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Pierdzieszewiak nie nadwyrenzaj siem. heh 16.02.12, 18:18 U ciebie Karaiby lezom na Bahamas. heheheheheheheheheh A ja jak belem na Karaibach nie widzialem Bahamas. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Pierdzieszewiak nie nadwyrenzaj siem. heh 16.02.12, 18:27 donk napisała: > U ciebie Karaiby lezom na Bahamas. a bahamas do pierdziszewa przeniosles, hehe > A ja jak belem na Karaibach nie widzialem Bahamas. a jak miales widziec skoro ci muzina sperma locy zakleila, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 17:41 czapaiew_pl napisał: > Może i śmiga. Myślisz że tylko jeden egzemplarz taki ujowy się trafił? Built by Turkish hands? hehehe Lola, idzie weekend, rozejrzyj sie za butelka canola oil hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 17:49 Już ci mówiłem nie grypsuj i nie schlebiaj sobie wieśniaku. I się ciesz że w buciku się nic nie psuje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś