Dodaj do ulubionych

Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 14 s)"

14.02.12, 00:48
" - Nie ma silnika (80 KM, 14 s do 100 km/h, 50,000 zł, wspaniała okazja"

Hehehehhehehehe

moto.pl/MotoPL/10,90142,11133006,Motodziennik__Piekielnie_drogi_Civic.html
Obserwuj wątek
    • ratpole Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:20
      mcov napisał:

> " - Nie ma silnika (80 KM, 14 s do 100 km/h, 50,000 zł, wspaniała okazja"

Ojej, takie drogie?
      A bo to pewnie automatyk?
      buhahahahahahahahahahaha
      • lola_canola Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:31
        bucik 96 to automatyk.
        • fuck_u Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:54
          heehhehe nie ma silnika ??? to trup sprowadzony z Rajchu ze szrotu !! takim jezdzi Czapo-yyeb i Czosnek ,,aha !! nalezy dodac ,,,sikniety na nowo farba i wyglada na "nufke" ,hahahahahaahahahahahahahahahhahhahahahahahahahahahah
        • ratpole Re: Walą w rogi (5): " - Nie ma silnika (80 KM, 1 14.02.12, 02:58
          lola_canola napisał:

> bucik 96 to automatyk.

Zeby tylko to.... oprocz tego ma silnik, (uwaga: tera bedzie nowopoloautomowa ktora mnie niezmiennie smieszy) ma klime, alufelgi, silowniki, szyberdach, zdalne odpalanie, pokladowy komputer i tępomat (!) hehe
          Do tego podgrzewane lusterka i skorzane fotele z pamiecia, 18" wheels, entertainment center z DVD, GPS, Bluetooth, kamera cofania i czujniki zblizeniowe, centralny zamek, elektryczne szyby and more!!! I to wszystko w dobrym amerykanskim roczniku 1996! hehehehe

Czy lola_canola to gatunek grzyba czy poszlas na calosc i dajesz w krzakach przy drodze pod pseudonimem artystycznym?
          Pozdrow zone i jedno dziecko hehehe
          • mcov Nie stresuj chłopaków od Cienkocienko, hehehehe 16.02.12, 03:37
            Nie stresuj chłopaków od Cienkocienko, hehehehe
            • ratpole Polacka mentalnosc kulisa 16.02.12, 04:07
              "Kiedys pracowalem w krakowskiej firmie software'wej, ktora tworzyla oprogramowanie do projektowania elektryki dla Dreamlinera. Uczestniczylem w oficjalnych spotkaniach z przedstawicielami Boeinga i wspolpracowalem z ich inzynierami. Ogolnie mowiac profesjonalisci na bardzo wysokim poziomie, a do tego zupelnie zwykli, sympatyczni ludzie. Zero okazywania jakiejkolwiek wyzszosci albo pogardy dla nas Polakow. Pozdrowienia dla ludzi z projektu "Boeing"

Mial durny polaczek szczescie, ze nie trafil na mnie, ja bym mu zara pogarde okazal hehehehe
              Oni teraz to juz odruchowo sie spodziewaja okazywania im pogardy.
              • donk Oszczendzaj sie, sily sie przydadzom. heheh 16.02.12, 16:11
                heheheh
                Uwaga mamy tfardziela. heheheheheheheheheheheh

Zylka ci penknie i nie bendziesz miec sily na spawanie. heheheheheheheheheheheheheh
    • czapaiew_pl Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ? 14.02.12, 16:21
      W city nadal bez zmian widzę, gorączka i skacząca gula nad autem za $20k
      Szczur co tak kariera stanęła w miejscu co? Zapowiadało się tak prężnie z tego co pisałeś z prognoz to już od 2010 roku miałeś być prezesem kuli ziemskiej hehehehe!
      • ratpole Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablju ? 16.02.12, 05:30
        motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/wydal-220-tys-zl-na-nowe-bmw-a-po-przebiegu-87-tys,1759990,415
        hehehe
        • czapaiew_pl Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 11:43
          No i ? Po za tym że ci gul śmignął że ktoś sobie kupił nowe BMW za 220k?
          • ontarian Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 15:09
            czapaiew_pl napisał:

> No i ? Po za tym że ci gul śmignął że ktoś sobie kupił nowe BMW za 220k?
            a mnie sie wydaje, ze temu ktosiowi gul znacznie bardziej smiga, hehe
            • czapaiew_pl Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 17:24
              Może i śmiga. Myślisz że tylko jeden egzemplarz taki ujowy się trafił? Jeśli tak to miał pecha ale tak w życiu bywa. Gwarancja się skończyła BMW tak mu zredukowało koszty, jak nie jest zadowolony to oddać sprawę do sądu innego rozwiązania nie ma!
              • donk To bardzo powazna sprawa. heheheh 16.02.12, 17:33
                Czapa uwazaj bo naszemu struzowi siem cus zdaje,
                a to juz wiele, i wszyscy na forum zadrzeli.
                Nie wiadomo co od tego zdawania nasz ortalionek z nosa jeszcze wyciongnie.

hehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheh
                • ontarian Re: To bardzo powazna sprawa. heheheh 16.02.12, 17:54
                  donk napisała:

> Czapa uwazaj bo naszemu struzowi siem cus zdaje,
                  juz mnie sie nie zdaje
                  kiedys sie mnie zdawalo, ze bahamas som na karaibach
                  ale ty z mociorom na karaibach byles i zadnych bahamas tam nie widziales
                  wienc juz mnie siem nic nie zdaje, hehehe
                  • donk Pierdzieszewiak nie nadwyrenzaj siem. heh 16.02.12, 18:18
                    U ciebie Karaiby lezom na Bahamas.

heheheheheheheheheh

A ja jak belem na Karaibach nie widzialem Bahamas.

heheheheheh
                    • ontarian Re: Pierdzieszewiak nie nadwyrenzaj siem. heh 16.02.12, 18:27
                      donk napisała:

> U ciebie Karaiby lezom na Bahamas.
                      a bahamas do pierdziszewa przeniosles, hehe

> A ja jak belem na Karaibach nie widzialem Bahamas.
                      a jak miales widziec skoro ci muzina sperma locy zakleila, hehe
              • ratpole Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 17:41
                czapaiew_pl napisał:

> Może i śmiga. Myślisz że tylko jeden egzemplarz taki ujowy się trafił?

Built by Turkish hands? hehehe
                Lola, idzie weekend, rozejrzyj sie za butelka canola oil hehehe
                • czapaiew_pl Re: Oh Lord, won’t you buy me a Bi Em Dablj 16.02.12, 17:49
                  Już ci mówiłem nie grypsuj i nie schlebiaj sobie wieśniaku.
                  I się ciesz że w buciku się nic nie psuje hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka