ratpole 26.02.12, 03:45 trzeba przyznac, ze sie do roboty przykladali i starali o dobra jakosc produktu hehehe www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wcielo_zupe Re: Niemiecka solidnosc 26.02.12, 04:15 a jak myslisz regulowano drzwi i maske twojego bucika 96? Chuchali na drzwi swiezym chuchem ze Szwajcarii czy walili mlote az im sie znudzilo a potem poprawiali brecha? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Niemiecka solidnosc 26.02.12, 04:32 wcielo_zupe napisał: > a jak myslisz regulowano drzwi i maske twojego bucika 96? Chuchali na drzwi swi > ezym chuchem ze Szwajcarii czy walili mlote az im sie znudzilo a potem poprawia > li brecha? Tos ty i na lajnie w Detroit robil??? I zdrowaske po angielsku odmowisz i pieczarke zahodujesz Normalnie kuzwa czlowiek-orkiestra hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Niemiecka solidnosc 26.02.12, 19:55 > Tos ty i na lajnie w Detroit robil??? > I zdrowaske po angielsku odmowisz i pieczarke zahodujesz > Normalnie kuzwa czlowiek-orkiestra hehehehe Domniemam że do mnie oszołomie pijesz, już ci mówiłem nie schlebiaj sobie tym że jesteś w centrum mojej uwagi tak czasem od nie chcenia cię w topmenadzierski ryj mogę kopnąć ale nie za często i na pewno nie o 4 rano! Mnie w przeciwieństwie do ciebie żona nie opuściła i mam inne zajęcia na weekend niż przesiadywać na tym chorym forum! Gdybyś zamiast tutaj siedzieć non stop zajął się swoją żoną ( i zarabianiem pieniędzy) to nadal prawdopodobnie byś ją miał . Kurwa weekend a ciecie bejzmenciane nonstop tu siedzą ! Odpowiedz Link Zgłoś