Dodaj do ulubionych

DV-2005 wyniki

IP: *.aster.pl 15.06.04, 15:52
Hi,
czy ktos mi moze napisac do kiedy przesylaja ew. "wylosowanie" green card?
juz trace nadzieje;_)))))
A.
Obserwuj wątek
    • prawdziwystarywiarus Re: DV-2005 wyniki 15.06.04, 16:14
      Gość portalu: AGGA napisał(a):

> Hi,
      > czy ktos mi moze napisac do kiedy przesylaja ew. "wylosowanie" green card?
      > juz trace nadzieje;_)))))
      > A.

Czy ktos moze mi napisac, ile zgloszen z Polski wplynelo na DV-2005?

Ja takze grywam od czasu do czasu na loterii, i trace nadzieje za kazdym razem
      kiedy sprawdzam kupon, ale nie skarze sie z tego powodu na caly swiat.
      • Gość: kotka Re: DV-2005 wyniki IP: *.crowley.pl 15.06.04, 20:06
        a ja juz dostałam powiadominie listowne ze wylosowali mnie hihihhi, teraz tylko
        musze wypisac pare wnioskow i czeka mnie rozmowa z konsulem smile
        • Gość: Jonatan Re: DV-2005 wyniki IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 21:45
          Zapomniałeś dodac i nie mały koszt. Z tego co słyszałem koszt od jednej osoby
          to ok. 2 tys zł + bilet lotniczy i opłaty lotniskowe.
          • Gość: VIP-1 Re: DV-2005 wyniki IP: *.cwshs.com 15.06.04, 21:58
            i co z tego?
            z salcesiakiem na dachach porobi
            to w tydzien koszta sie zwroca
            • Gość: Emm Re: DV-2005 wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:14
              haha, VIP-to bylo dobre, hahaha, ale sie usmialam.Ja dzis bylam w firmie, z
              ktorej wysylalam zgloszenie.Koles powiedzial, ze dopiero przyszlo moze ( z ich
              firmy oczywiscie) kilka wylosowan, a prawdziwy bum zacznie sie teraz-w ciagu
              najblizszych 2 tygodni.Wyniki beda przychodzic do polowy lipca (tak bylo w
              zeszlym roku).Tez pytalam ile bylo zgloszen z Polski, nie ma jeszcze
              oficjalnych wynikow, wiec nie sugeruj sie tym , co ludzie pisza na ten
              temat.Wiem tylko , ze z tej mojej firmy bylo 6 tysiecy zgloszen.A zakladajac ,
              ze nie jest to jedyna firma tego typu to tych zgloszen bylo pewnie mnostwo plus
              wyslane osobiscie(nie przez firmy).Nie trac nadziei-ja tez czekam na wymarzona
              green card.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka