Gość: AGGA IP: *.aster.pl 15.06.04, 15:52 Hi, czy ktos mi moze napisac do kiedy przesylaja ew. "wylosowanie" green card? juz trace nadzieje;_))))) A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwystarywiarus Re: DV-2005 wyniki 15.06.04, 16:14 Gość portalu: AGGA napisał(a): > Hi, > czy ktos mi moze napisac do kiedy przesylaja ew. "wylosowanie" green card? > juz trace nadzieje;_))))) > A. Czy ktos moze mi napisac, ile zgloszen z Polski wplynelo na DV-2005? Ja takze grywam od czasu do czasu na loterii, i trace nadzieje za kazdym razem kiedy sprawdzam kupon, ale nie skarze sie z tego powodu na caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: DV-2005 wyniki IP: *.crowley.pl 15.06.04, 20:06 a ja juz dostałam powiadominie listowne ze wylosowali mnie hihihhi, teraz tylko musze wypisac pare wnioskow i czeka mnie rozmowa z konsulem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan Re: DV-2005 wyniki IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 21:45 Zapomniałeś dodac i nie mały koszt. Z tego co słyszałem koszt od jednej osoby to ok. 2 tys zł + bilet lotniczy i opłaty lotniskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: DV-2005 wyniki IP: *.cwshs.com 15.06.04, 21:58 i co z tego? z salcesiakiem na dachach porobi to w tydzien koszta sie zwroca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: DV-2005 wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:14 haha, VIP-to bylo dobre, hahaha, ale sie usmialam.Ja dzis bylam w firmie, z ktorej wysylalam zgloszenie.Koles powiedzial, ze dopiero przyszlo moze ( z ich firmy oczywiscie) kilka wylosowan, a prawdziwy bum zacznie sie teraz-w ciagu najblizszych 2 tygodni.Wyniki beda przychodzic do polowy lipca (tak bylo w zeszlym roku).Tez pytalam ile bylo zgloszen z Polski, nie ma jeszcze oficjalnych wynikow, wiec nie sugeruj sie tym , co ludzie pisza na ten temat.Wiem tylko , ze z tej mojej firmy bylo 6 tysiecy zgloszen.A zakladajac , ze nie jest to jedyna firma tego typu to tych zgloszen bylo pewnie mnostwo plus wyslane osobiscie(nie przez firmy).Nie trac nadziei-ja tez czekam na wymarzona green card. Odpowiedz Link Zgłoś