Dodaj do ulubionych

Polacy wiadomo wiedze samochodowa wyssali

IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 22:15
z mlekiem matki, to jest sport narodowy pochwalic sie na forum kto ma lepsza
bryke. A wiec, prosze mi doradzic jaka bryka amerykanska jest naprawde
najlepsza bo musze cos kupic/lease autko a nie mam pojecia jakie zebym sie
nie nabral i zeby sie ze mnie potem na forum nie smieli jak z wiesniaka.
Forsa nie gra roli bo jak za drogie do kupna to bedzie leasing ale musi byc
najtrwalsze bo zakup na cale zycie. Zadne obce outa sie nie licza. A wiec:
GM, Ford czy Chrysler?
Obserwuj wątek
    • soup_nazi Debilu, nawet prowokowac nie potrafisz, hehehe 22.06.04, 22:17

• Gość: DOnald Duck Pewnie lepiej na piechote tylko problem ze maja IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 23:13
        cie za polglowka. Najlepiej im powiedz ze sa wisniakami i jeszcze kilka innych
        obrazkow idyllicznych z Siemiatycz i Moniek.
        • Gość: tato Re: Pewnie lepiej na piechote tylko problem ze ma IP: *.fastres.net 22.06.04, 23:17
          ....donald......spierdalaj chuju na kaczych lapach do fontanny.........
          • Gość: tato .....p.s................ IP: *.fastres.net 22.06.04, 23:19
            ....i nie pij tyle wody.......hehehehe
            • Gość: Donald Duck nie gadam z pijakami ntxt IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 23:22
              • Gość: tato Re: nie gadam z pijakami ntxt IP: *.fastres.net 22.06.04, 23:23
                .....to chuj ci w dziob......hehehehe
                • Gość: nazi_soup Re: nie gadam z pijakami ntxt IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 23:30
                  wiesz on ma racje ze jestes wulgarnie glupi. Czy tak byles zawsze czy dopiero
                  zostales cynikiem jak ci sie nedza dala we znaki na zachodzie?
                  • soup_nazi Czy tobie naprawde nikt nie powiedzial nigdy 22.06.04, 23:43
                    jak bardzo jestes cienki? Rumienie sie za twoje biedne, spocone posty. Juz
                    brunon potrafi cos lepiej pierdolnac. Jesli nie jestes jakims etatowcem, to
                    odpusc sobie. Beret sobie szyjesz.
                    • Gość: Donald Duck Re: Czy tobie naprawde nikt nie powiedzial nigdy IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 23:49
                      Jestem etatowcem! Ciekawe ze tak dlugo trawalo zebys na to wpadl? O berecie nic
                      nie wiem; mam zaczac sobie szyc?
                      • soup_nazi Re: Czy tobie naprawde nikt nie powiedzial nigdy 22.06.04, 23:53
                        Gość portalu: Donald Duck napisał(a):

> Jestem etatowcem!

A kto takiego nieprofesjonalnego chuja zatrudnil? No, tak, ale z drugiej
                        strony, co mozna dostac w kolchozie za 800 miesiecznie, hehehe?
                        • Gość: Donald Duck Nie jestem Etatowcem IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 22.06.04, 23:54
                          czy juz sie cieszysz? Nadal nie wiesz nic o mnie a ja wiem wsyzstko o tobie. To
                          cie denerwuje a ja przychodze na to forum zeby tobie dokopac!
                          • Gość: tow. wowa Re: Nie jestem Etatowcem IP: *.102-131-66.mc.videotron.ca 23.06.04, 01:12
                            jak nie potraficie gliniak zagluszac to nie wyrywajcie sie przed orkiestre bo jak tow. ppor. wytrzezwieje
                            i zobaczy to wasze zagluszanie to nie mysl sobie matole ze sie zchowasz do beczki po sledziach
                            i nikt cie nie znajdzie i ze masz tysz plan ze jak was zanajdzie to strzelisz sobie w leb bos gieroj na
                            kaczych lapach, tylko zapomnial gliniak zes to juz probowal kilka razy i zes nie trafil bos skonczony matol
                            i kropka a jak wam gliniak malo to zobacz swoj ryj w lustrze moze ci zaswieci
                            • Gość: Donald Duck Czy ty jestes czlowieku tak IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 23.06.04, 03:24
                              w 70% rabniety czy masz fiola na cale 100%? Twoje glupoty sa tak dobrze znane
                              ze juz nikt ich nie czyta. Moja diagnoza twojej przypladlosci jest taka ze
                              nabawiles sie depresji emigracyjnej i wlasciwie to masz juz w tym zyciu
                              przerabane czyli zadnych szans na poprawe. Mimo to zycze wam dobrze.

Towarzysz Major Gienek Rzerzula
                              • Gość: tow. kapelan Gratuluję skuteczności, Panie Generale Wowa :))))) IP: *.dyn.optonline.net 23.06.04, 11:09
                                kociarstwo na kaczych łapach aż spociło się z wrażenia he he he
                                Takom teraz mamy niestety młodzieżówkem - co to ani be ani me ani kukuryku.
                                Młodzieżówka to by tylko "dokopać" wszystkim chciała - a tu nóżki krótkie jak u
                                kaczuszki - a rozumek jeszcze krótszy he he he

do zobaczenia przy tacy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka