brow_arek 16.03.02, 17:57 Lista najlepszych piw w odroznieniu do postu NAJGORSZE PIWA SWIATA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brow_arek KIWI LAGER - New Zealand 16.03.02, 18:00 Nie wiem dlaczego Steinlager jest sprzedawany po calym swiecie a nie jest najlepszy. Kiwi lager jest tylko w NZ i utkwilo mi to piwo w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: GOLD FASSL - Austria IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 21:28 Gold Fassl produkuja na licencji w Polsce,ale wedlug mnie nie jest zbyt dobrym piwem oryginal austriacki rowniez.Znacznie lepszymi austriackimi piwami sa Zipfer,Goesser,Hubertus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzajk Stella Artois, Steinlager und Beck's ! IP: *.netcom.ca 16.03.02, 18:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Nie widze jakos zwolennikow piw belgijskich... IP: *.proxy.aol.com 16.03.02, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Moim zdaniem IP: 199.71.64.* 16.03.02, 19:29 Niektore czeskie jak np. Czechowar , Pilsner z Pilzna itp.Z niemieckich to np. Beks ,dunskie to Tuborg . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minieta Re: Nie widze jakos zwolennikow piw belgijskich... IP: *.netcom.ca 16.03.02, 19:44 Stella Artois "znawco" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Nie widze jakos zwolennikow piw belgijskich... IP: 205.189.191.* 16.03.02, 19:59 Gość portalu: Minieta napisał(a): > Stella Artois "znawco" Tutaj w Ameryce dostepne tylko w puszkach ; posmak syntetiku .Piwa belgijskie sa szeroko dostepne w Ameryce i maja posmak erzacu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minieta Re: Nie widze jakos zwolennikow piw belgijskich... IP: *.netcom.ca 16.03.02, 23:35 Re: Stella Artois. A nie, bo w butelkach lub puszkach, do wyboru do koloru. Coast-to-coast, Canada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Nie widze jakos zwolennikow piw belgijskich... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.03.02, 21:33 Hoegaarden,Stella Artois,Blanche des Honnelles,Leffe.To z belgijskich jeszcze Palm jest niezly produkowany zreszta w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Pytalem o PIWA belgijskie, nie o mocz IP: *.proxy.aol.com 16.03.02, 22:10 W rodzaju Stella Artois. Chimay we wszystkich odmianach, Duvel, ewentualnie w najgorszym razie Hoegaarden... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister1 Re: Pytalem o PIWA belgijskie, nie o mocz IP: 145.4.198.* 18.03.02, 22:04 a Grimbergen,a La Chateau a Leffe i wiele,wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady piwa belgijskie smakuja zawsze tylko nie kazdemu 18.03.02, 23:13 generalnie fuj. i pomyslec, ze maja 100kilometrow do granicy z niemcami a piwa zadnego nie umieja zrobic. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juju Re: Carib rules! IP: 57.67.18.* 16.03.02, 19:54 Czy to sa najgorsze piwa, bo slyszalem ze niemieckie sa najlepsze np.Früh Kölsch,Bitburger,Warsteiner.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojo Re: Carib rules! IP: *.netcom.ca 16.03.02, 20:10 Gos´c´ portalu: juju napisa?(a): > Czy to sa najgorsze piwa, bo slyszalem ze niemieckie sa najlepsze > np.Früh Kölsch,Bitburger,Warsteiner.... Bitburger und Warsteiner to i owszem dosc kiepskie, juju. Co to znaczy slyszalem? Tu chodzi o opinie z pierwszej reki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juju Re: NAJLEPSZE PIWA SWIATA!!!!!!!!!!!! IP: 57.67.18.* 16.03.02, 20:02 FRÜH-KÖLSCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: NAJLEPSZE PIWA SWIATA!!!!!!!!!!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.03.02, 21:37 Ökocim z beczki,Warsteiner z butelki,bosmanskie z beczki,piwa z malych lokalnych browarow w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Najlepsze piwo to ... IP: *.proxy.aol.com 16.03.02, 22:03 ...w upalne popoludnie ,z beczki w piwnym ogrodku,w cieniu drzewa z widokiem na , powiedzmy Alpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Najlepsze piwo to ... IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 16.03.02, 22:11 Tylko canadyjski MOLSON GOLD i amerykanski Budweisser Light - King of beer !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hystero Re: Najlepsze piwo to ... IP: 212.195.17.* 16.03.02, 23:39 pelforth brune ewentualnie Leffe. Zwlaszcza w taka jak ta "celtycka" Nuit de St Patrick. Zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Najlepsze piwo to ... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.03.02, 23:44 CHIMEY - butelka panie z korkiem jak od szampana, dosyc ciemne z gesta piana - moj uwielbia, ja wole brooklyn lager ) i ...corone albo xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Cooooorrrrrrrrrrrrona! IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 16.03.02, 23:51 Gość portalu: aniutek napisał(a): > CHIMEY - butelka panie z korkiem jak od szampana, dosyc ciemne z > gesta piana - moj uwielbia, ja wole brooklyn lager ) i ...corone albo xx Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Najciezszy grzech to nie pic dobrego piwa! 16.03.02, 23:58 Warsteiner -die Koenigin unten den Bieren Bitburger - Bitte ein bit! Krombacher - eine Perle der Natur Zloty Bazant - no comments Radegast - no comments Smadni Mnich - Najciezszy grzech to nie pic dobrego piwa! brow_arek napisał(a): > Lista najlepszych piw w odroznieniu do postu NAJGORSZE PIWA SWIATA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horasNJ OBIAD : 1 DANIE - ZUPA CHMIELOWA... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 17.03.02, 00:06 najlepsze - Heineken - Beck's - Molson Ice - Moosehead najgorsze: - coors light (siki) - bud (tez siki) A poza tym w upalny dzien to nawet schlodzone tzw. "siki" smakuja pozdrowienia dla zwolennikow ZUPY CHMIELOWEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: OBIAD : 1 DANIE - ZUPA CHMIELOWA... 17.03.02, 00:19 I heineken tez siki Gość portalu: horasNJ napisał(a): > najlepsze > - Heineken > - Beck's > - Molson Ice > - Moosehead > najgorsze: > - coors light (siki) > - bud (tez siki) > > A poza tym w upalny dzien to nawet schlodzone tzw. "siki" smakuja > pozdrowienia dla zwolennikow ZUPY CHMIELOWEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morsa Najlepsze piwo? IP: *.telia.com 17.03.02, 00:53 Belgijskie Chimay i rozne takie ciemne, np. Guiness A takze wlasnego wyrobu..(pssssst) - naprawde dobre! Sk??????l! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a co powiesz na berliner kindl? 18.03.02, 23:15 jestem smakoszem "niszowym" bo to akurat mi smakuje najbardziej. bittburger tez moze byc. pzr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: NAJLEPSZE PIWA SWIATA!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.03.02, 02:26 Molson Canadian Labatt Blue Coors Light Miller Lite Budweiser Anheuser Bush Siki Veroniki Lite Warka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rich Re: NAJLEPSZE PIWA SWIATA!!!!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 17.03.02, 02:46 Kozel Velke Popowice rulez!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Nie wrzucaj Warki do jednego worka z... 17.03.02, 03:09 softdrinkami. Warka Strong to naprawde dobre piwo. Gość portalu: Smakosz napisał(a): > Molson Canadian > Labatt Blue > Coors Light > Miller Lite > Budweiser > Anheuser Bush > Siki Veroniki Lite > Warka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b14 Re: Nie wrzucaj Warki do jednego worka z... IP: *.libre.retevision.es 18.03.02, 00:48 1. BUDWEISER (Budwar) oryginalny czeski! Pisze tu o piwach jasnych. 2. Paulaner 3. Spaten 4. Zagloba (Okocim) 5. Krakus (Zywiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicked Re: top 4!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 14:34 top 4!!! 1- Youngs Special 2- Hobgoblin 3- Newcastle Brown Ale 4- Double Chockolade Youngs`a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pywko IP: *.home.cgocable.net 20.03.02, 07:07 No, ja zawsze Heinekena lubie, ale wczoraj wypilam Budweiser Light 4% tylko, ale bylo wspaniale ! Aktualnie popijam (do szpinaku) Labatt Wildcat Light , gorsze zdecydowanie. Nie wiem, ale z tym pywkiem to jest tak, ze zalezy od pogody raz lubie mocniejsze i tresciwe, a raz lzejsze i cienkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Polecam "PIAST" IP: *.247.138.182.Dial1.SanJose1.Level3.net 21.03.02, 03:07 Przypadkowo trafilem na polski "PIAST", smakowalo jak zadne inne, myslalem ze to chwilowa zmiana w smaku, ale niestety nie. To piwo powinno smakowac kazdemu(ale nie koniecznie), jednak w mojej ocenie , jest #1...... Odpowiedz Link Zgłoś