czozznek 09.09.12, 19:39 i medale za dzielna prace dla ORMO hahahahahahahahhihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czoznek Re: Ja czoznek mam chory leb 09.09.12, 20:24 hotdog a pamiętasz co ci się przytrafiło z nickami zawsze_mondry gassarbaiter wsk (czy jakoś tak) kaszanka i paroma innymi. Jak będziesz robił marne podróbki i się podszywał to tego nicka też ci przejmę! Lepiej powiedz kiedy do Wrocławia po rent przyjeżdżas czubku hehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Ja czoznek mam chory leb 10.09.12, 03:57 kazdy wie o tym ze masz chory leb !.heeheheh nie musisz sie reklamowac ! hihihiihihhihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: Ja czoznek mam chory leb 10.09.12, 11:19 Po czynsz już byłeś hehehe, btw pożegnaj się z tym podrobionym nickiem a jak mnie fcurwisz mocniej to fucka też stracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: Ja czoznek mam chory leb 10.09.12, 12:48 ty niedobry, czy ja tez musze sie pozegnacz moim nickiem? Na wszelki wypadek juz sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Ja czoznek mam chory leb 10.09.12, 23:32 hehehhehhe czoZZZZnek ,nie strasz nie strasz bo sie zesrasz !!!,hahahaahhahahaahhaha,tak samo jak zrobiles wielka kupe pod drzwiami Amber goldu ze strachu jak pieniadze poszly sie yyyebac ,,uhuhuhhuhuhhuyhyyhyhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyh !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Ja czoZZZnek mam chory leb 11.09.12, 00:17 hyhyyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyhyyhyhhyyhyyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: Ja czoZZZnek mam chory leb 11.09.12, 00:19 yhyhyhyhyhyh mieszkanka we Wrocławiu Grabiszynku yhyhyhyhyhyhyhyh Ty dziadu hehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Ja czoZZZnek mam chory leb 11.09.12, 01:14 ehhehehehehehehehehehehhe !! poyyyebalo go calkiem z jakims grawiszynkiem ,ciec o niku centurion !!,,heehhehehehhheheehehehehheh Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: Ja czoZZZnek mam chory leb 11.09.12, 02:04 to sie musialo stac jak taki zaczyna od kupna traktora i dwoch PGR-ow, hihihi!!!!! To musi skonczyc na Powazkach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek co jest hotdog nie pamiętasz już 11.09.12, 13:46 coś tutaj wypisywał hehehehe, a o lodówce na święta pamiętasz hehehehe. Nauczyło cię dziadu życie pokory nie dla psa mieszkania we Wrocławiu dla psa mokry bejzment i noszenie tubajforów do końca życia za najniższą stawkę. Jesteś przegrany loser heheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: co jest CzoZZnek nie pamiętasz już 12.09.12, 03:48 jak podrabiales niki wszytskich po kolei na forum ?//////uhuuhhuhuhuhuhuhuhuuhuhhuhuhu jak chwaliles sie TAG-huyyerami w pozlacanych oprawkach ,tylko ze zlota farba zlazla po miesiacu bo twoj glupawy pysk ciagle sie poci ,,,,ihihhihihihihihihihihihihihiihihhi a gdzie sa PGRy ???? i pieczarkjarnie ?? huhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuuh ,,,,ahahhahahhahaha jak bedziesz tu za duzo podskakiwal to mozemy ci szybko zamknac konto czoZZZnkowe cieciu malopolski ! ,,hihihihihihihhihihihihihihihihihihihihhihihiihhiiiihihiihiihiihi Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: co jest CzoZZnek nie pamiętasz już 12.09.12, 10:51 zamknąć to ty się możesz w bejzmencie iw walić pustym łbem o mokrą ścianę dlaczego tylko 20k dlaczego po 30 latach ciężkiej roboty i noszenia tubajforów tylko 20k oh oh oh he he Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: co jest CzoZZnek nie pamiętasz już 13.09.12, 04:22 Panie Bogaty, a moze by tak pan skrzystal z prawa spania w nocy? Znowu czwarta rano a pan sie unosisz jak wiadro z cienkim betonem na pierwsze (!) pietro. Idz pan spac, a jutro pan zbierzesz znowu swoje, bo tak juz musi byc. Inaczej pan tu juz miec nie bedziesz, wszystkie niki masz kolego juz popalone, pora sie zwijac pod traktor bo szosta rano przychodzi szybko. No i te widly zebys nie zapomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super no, tak, czoznek okupuje forum 24/7 12.09.12, 04:20 zobaczysz, nie wyspisz sie trzecia w nocy a ty widlami stukasz w klawiature, acha, i nie zapomnij tych widel wziac ze soba o wschodzie slonca do pieczarkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: no, tak, czoznek okupuje forum 24/7 12.09.12, 23:19 yhyyhyhyhyhhyhyhyhyhyhhyyhhyhyhhyhyhyyhhyhyhyhyhyhyhyyhhy !! Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: no, tak, czoznek okupuje forum 24/7 12.09.12, 23:32 co się cieszysz? czynsz przyszedł możesz leżeć do góry brzuchem? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: no, tak, czoznek okupuje forum 24/7 13.09.12, 01:44 czoZZZnek siedzi tu dzien i noc bo pieniadze zezarl mu Finn royal i A,mber ,wiec zeby leczyc stress ,to wylewa zolc na forum ,,,,yhyhyhyhyyhhyhyhyhyhyhyhyyhhyhyhyhyhyhyhyh !! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: Ja czoznek mam chory leb 13.09.12, 15:24 i pewnie dlatego znikl z forum, najpierw proboal drzec sie, potem odgrzewal stare nicki, szamotal sie o czwartej rano, widac jakis niedopity chodzi spac a to sie musialo skonczyc jego brakiem na forum. Czy on jeszcze tu przyjdzie na skopanie i pod jakim nickiem? Do tego cham nie szanuje kobiet. Zatroskana Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Ja czoznek mam chory leb 13.09.12, 23:31 ahahhahahhahhahhahaha CzoZZZZZZZZnek dostal po jajach i siedzi cicho !!,heheheheehh Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: Ja czoznek mam chory leb 14.09.12, 04:31 kolejny dzien bez szalenca na forum, uff, jak tiu sie zrobilo milo )) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk245 Re: Ja czoznek mam chory leb 14.09.12, 08:11 Gratuluje Czozznek masz predyspozycje by byc dobrym polskim parlametarzysta zdecyduj sie kandydowac a Narod Cie wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
donk heheheheheheh 14.09.12, 20:10 Albo przywutcom Polonii heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u ja czoZZnek mam chory leb 18.09.12, 01:08 nieuleczalnie chory...heehehheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: ja czoZZnek mam chory leb 18.09.12, 01:35 he he he te jak tam twoja skleroza ? Żeby nie pamiętać o mieszkaniach w Grabiszynie i to dwóch! To musi być oznaka zdrowego łba. Ty a może ty jesteś całkiem normalny gość po studiach i z dobrej bogatej polskiej rodziny tylko o tym zapomniałeś i udajesz tutaj prymitywnego gołodupca z nawykami z czworaków? Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: ja czoZZnek mam chory leb 18.09.12, 02:59 ehheheheehehehhe popatrzcie !! czoZZznek nawet nadaje o pierwszej w nocy !! ,,,,sluzba ? czoZZnek ,sluzba ?? yhhyhyyhyhyhyhyhyhyhyhhyhyhyyhhyhyhyhyhhyhhyyhhhhyyh Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: ja czoZZnek mam chory leb 18.09.12, 04:23 czoznek zostaw wasatego w spokoju, idz juz spac!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: ja czoZZnek mam chory leb 19.09.12, 00:25 hhyhyyhyhyhyhhyhyyhhyhyhyyhhyyhhyhyhyhhhyhyhyhyhyyhyhyhyhyhyyhhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Ja czoznek mam chory leb 20.09.12, 09:19 .. nie ty jeden,niejestes sam napij sie siwuchy to ci ..przejdzie ! Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu. Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni... Odpowiedz Link Zgłoś