Dodaj do ulubionych

Pulkownik Kuklinski !!!!

IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.03.02, 03:51
Wrocilem ze spotkania z plk Kuklinskim - daje serie spotkan w USA z okazji
wydania ksiazki " Reduta" - ciekawa postac ,wielki czlowiek, bohater,ktoremu
zlikwidowano rodzine. Czy Kuklinski jest dla was bohaterem ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Biala Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.sympatico.ca 18.03.02, 03:59
      Gość portalu: boss napisał(a):

> Wrocilem ze spotkania z plk Kuklinskim - daje serie spotkan w USA z okazji
      > wydania ksiazki " Reduta" - ciekawa postac ,wielki czlowiek, bohater,ktoremu
      > zlikwidowano rodzine. Czy Kuklinski jest dla was bohaterem ???

Czy bedzie w Detroit?
    • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 04:00
      Czy chodzi o tego pulkownika SB?
      • Gość: boss Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.03.02, 04:07
        Na razie byl w NYC w consulacie polskim, a gdzie bedzie dalej nie wiem ???
        bardzo interesujaca postac !!! ciekawe szczegoly - mowi !!! czlowiek
        bohater !!!
      • Gość: ........ Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.sympatico.ca 18.03.02, 04:09
        Juz tak pewnie pozostanie, dla jednych zdrajca, dla drugich
        bohater.
        • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 04:13
          Co on takiego zrobil?
          • Gość: Biala Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.sympatico.ca 18.03.02, 04:17
            Gość portalu: Zenek napisał(a):

> Co on takiego zrobil?

Udajesz Greka czy Bruna?
            • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 04:21
              Nikogo kurwa nie udaje. Jakis film o nim juz nakrecili, zeby sie cos o nim
              dowiedziec?
              • Gość: boss Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.03.02, 04:32
                Kup sobie ksiazke "Reduta" jest juz w ksiegarniach - i wszystko bedziesz
                wiedzial !!!
                • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 04:48
                  U nas nie ma kioskow ruchu. Jak on taki bohater, to dlaczego o nim w
                  szkolach nie ucza, co?
                • Gość: Kuba_O Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.ne.client2.attbi.com 18.03.02, 04:50
                  Postać budzaca duze kontrowersje. Z jednej strony będąc
                  oficerem-zawodowcem, powinien być lojalny, to jego
                  powinnosc, niezależnie od sytuacji. Z drugiej strony
                  dokonał czynu bohaterskiego. Na pewno bym go nie
                  potępiał.
                  Pozdr.
                  • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 04:53
                    Wciaz nie wiadomo co on takiego zrobil?
                  • Gość: boss Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.03.02, 04:55
                    Zaplacil duza cene za to ze pracowal dla Amerykanow - dlugie macki KGB
                    sprzatnely mu dwoje dzieci !!! Wiecej szczegolow na spotkaniach z Pulkownikiem
                    lub Ksiazce w polskich i polonijnych ksiegarniach !!!
                    • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 04:59
                      Ja tez pracuje dla Amerykanow i nikt moich dzieci sie nie czepia. Mam
                      nadzieje ze chociaz dobrze placili, tak jak mnie. W jakiej on branzy robil?
                      • Gość: boss Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 18.03.02, 05:03
                        Brak ci rozumu ??? Nie wiesz kto to plk. Kuklinski ??
                        • Gość: Zenek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.netcom.ca 18.03.02, 05:08
                          Czy chodzi o tego pulkownika SB? Czy Ty Boss tez pracujesz dla
                          amerykanow?
                    • Gość: Bolek Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:57
                      A znasz szczegóły? Gdzie te ciała? To jest bzdura totalna, tak jak jego
                      bohaterstwo!
    • Gość: m.TERESA Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.westln01.mi.comcast.net 18.03.02, 06:23
      BOSS, GDZIEZES TY BYWAL STARY BARANIE,

WYPADKI BYLY SFINGOWANE I JAK SIE OKAZUJE NIE WIADOMO PO CO.

JAKAS LODKA WYBUCHLA - HEHEHE

CZY TAK WYGLADA OJCIEC PO STRACIE DZIECI, TY STARY BARANIE?
      • Gość: boss Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 19.03.02, 02:19
        Teresa - ty stara idiotko ,wpierw zapoznaj sie z ksiazka a potem dyskutuj !!!
        Babcio analfabetow !!
    • belus77 Re: Pulkownik Kuklinski !!!! 19.03.02, 02:45
      To niesamowite Boss! Opowiedz troche o tym spotkaniu, jakie byly pytania,
      atmosfera, itp. Gdzie to bylo? Jestes szczesciarz! Gdzie jeszcze go bedzie
      mozna spotkac?!

• Gość: boss Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 19.03.02, 03:08
        Kuklinski Planuje byc w paru innych miejscach w Stanach- szczegolnie tam gdzie
        moze byc zoorganizowane spotkanie z Polonia. Mysli o powrocie do Polski.To
        czlowiek schorowany ale majacy nadal kondycje zolnierza. Publicznosc zadaje mu
        mnostwo pytan,ale nie na wszystkie moze jeszcze dzis odpowiedziec ze wzgledu
        na tajemnice. Nie mniej sa bardzo interesujace wypowiedzi jego z okresu pracy
        u boku Jaruzelskiego. Pozatym na sali wre od zacietej polemiki miedzy
        sluchaczami - bardzo interesujace. Warto byc i zobaczyc.
        • belus77 Re: Pulkownik Kuklinski !!!! 19.03.02, 03:18
          Na pewno! To ciekawe, ze wspomniales o Jaruzelskim, gdyz obecnie on
          (podobnie jak Rakowski) probuje grac tego co uratowal kraj przed
          najazdem Sowietow ...
          Gdzie sie mozna dowiedziec o harmonogramie jego wystepow? Konsulat,
          ambasada?
    • Gość: czeka Do bossa IP: *.proxy.aol.com 19.03.02, 03:28
      Boss , nie dyskutuj z kretynami.Jest tu paru na tym forum,nudza sie ,zamiast
      sprzatac biura siadaja za kompem i cos tam sobie klikaja.
      • Gość: Zenek Re: Do bossa IP: *.netcom.ca 19.03.02, 03:42
        Yeah right! When all was said and done, almost for sure more was said
        than done.
        Zabieram sie znowu do sprztania, te korytarze sa takie dlugie ...
        • Gość: boss RPulkownik IP: *.tnt31.ewr3.da.uu.net 19.03.02, 03:55
          Najpewniej dostac informacje w najblizszym konsulacie RP, pozatym sledzic
          radze prase polonijna tam sie duzo o tym pisze teraz. Kuklinskiego mi szkoda
          jako zwyczajnego czlowieka, to bardzo skromny czlowiek ktoremu zniszczono
          zdrowie poprzez taki a nie inny zbieg wydarzen w jego zyciu. To rowniez
          czlowiek ktory moze jeszcze duzo powiedziec,choc mocno jest w tej chwili
          ograniczony w swych wypowiedziaach ze zrozumialych wzgledow.Podziwiam jego
          skromnosc,pomimo dokonania tak wielkich czynow. Naprawde warto spotkac takiego
          czlowieka to duza lekcja nauki dla kazdego kto choc troche sledzi historie
          wspolczesnej Polski.
          • Gość: m.Teresa Boss, a omdlewales na tym spotkaniu? IP: *.westln01.mi.comcast.net 19.03.02, 05:31
            CHUJ CI W DUPE, TY STARY IDIOTO!

• Gość: WC Re: IP: *.sympatico.ca 19.03.02, 05:43
              Gość portalu: m.Teresa napisał(a):

> CHUJ CI W DUPE, TY STARY IDIOTO!
              >

TO NIEMOZLIWE, ZE ZIEMIA JESZCZE NOSI TAKIEGO WALA
              • Gość: m.Teresa WC=sympatico.ca IP: *.westln01.mi.comcast.net 19.03.02, 06:16
                Odwal sie, ty zboczony fetyszysto kibla.
          • Gość: pol Re: RPulkownik IP: 12.31.53.* 19.03.02, 05:46

> Najpewniej dostac informacje w najblizszym konsulacie RP, pozatym sledzic
            > radze prase polonijna tam sie duzo o tym pisze teraz. Kuklinskiego mi szkoda
            > jako zwyczajnego czlowieka, to bardzo skromny czlowiek ktoremu zniszczono
            > zdrowie poprzez taki a nie inny zbieg wydarzen w jego zyciu. To rowniez
            > czlowiek ktory moze jeszcze duzo powiedziec,choc mocno jest w tej chwili
            > ograniczony w swych wypowiedziaach ze zrozumialych wzgledow.Podziwiam jego
            > skromnosc,pomimo dokonania tak wielkich czynow. Naprawde warto spotkac takiego
            > czlowieka to duza lekcja nauki dla kazdego kto choc troche sledzi historie
            > wspolczesnej Polski.

pol Chcialbym od ciebie uslyszec dlaczego plk Kuklinski jest bohaterem ,bo
            doprawdy nic z twojego pisania nie rozumiem.Ijeszcze jedno pytanie.
            Czy twoim zdaniem Pawlowski(niegdys doskonaly szablista) jest takze bohaterem czy
            zdrajca?.

• Gość: boss Re: RPulkownik IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 20.03.02, 01:24
              Kup sobie ksiazke "Reduta" - przeczytaj ja a potem zadawaj pytania,ale
              najlepiej na spotkaniach z plk. Kuklinskim ,wtedy doznasz oswiecenia !!!
              • Gość: m.Teresa Jak sie masz Boss? Jak szanowne zdrowko? IP: *.westln01.mi.comcast.net 20.03.02, 03:31
                Ty baranie, jak sie jeszcze raz odezwiesz na tym watku to porzalujesz!
                (maluchna probenke miales juz poprzednio - to bylo nic!) UPRZEDZAM CIE DLA
                DOBRA WSZYSTKICH FORUMOWICZOW, zebys juz dal sprawie spokuj bo jak ci napisze,
                a trzeba ci wiedziec, ze obok moich wielu wad, mam jedna zalete: mam k. pamiec
                i jak sie odezwe to pozalujesz i bedzie ci wstyd, ze dales sie wciagnac do
                tarzania w blocie z taka k. jak ja.

Uprzedzam cie po raz ostatni NIE ZMUSZAJ MNIE ZYBYM DALA POKAZ MOICH
                PROFESJONALNYCH mozliwosci wyrazania moich frustracji, dobrze, kochaniutki?

PS WIEM, ze slowo sie pisze 'pozalujesz' ale dalam ci moment satysfakcji.
                Uprzedzam - jestem strasznie porabana k. i mam nadzieje, ze nie bedziesz mnie
                dalej prowokowal... Przychodze tu sobie odpoczac a nie denerwowac sie, twoimi
                extraordynaryjnymi perelkami jak twoje. Zostaw forumowiczow w spokoju. Wiesz to
                wiesz, twoja sprawa i raz+ juz to powiedziales. Nikt nie jest gluchy. Nie
                czepiaj ludzi jak chcesz byc bossem.
                • Gość: m.Teresa I jeszcze jedno boss-sie IP: *.westln01.mi.comcast.net 20.03.02, 03:39
                  Przestan robic za Antka na tym forum i odwal sie od studenta. Caluje cie prosto
                  w usta.
                  • Gość: boss do psychicznie chorej IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 20.03.02, 04:06
                    Nikt cie tu nie zapraszal do dyskusji. A jak masz cos z glowa czlowieku to
                    idz do darmowych lekarzy co dzialaja przy kazdej organizacji
                    charytatywnej ,moze dadza ci jakies tabletki za darmo, wspolczuje choroby !!
                    • Gość: Zenek Plk. Kuklinski IP: *.netcom.ca 20.03.02, 04:23
                      To smutne, ze ktos taki jak plk. Kuklinski zostal wmieszany w pyskuwki tak
                      niskiego lotu ... wstydzcie sie "emigranci"
                    • drapieznik boss-sie, jak ci leci? 20.03.02, 05:59
                      Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
                      Twoje swetry filcowały sie pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się
                      w dżunglę z okolicy wzgorka Wenery, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a
                      Twojej Szefowej skończyły się bezpowrotnie podpaski.
                      A od psycholi lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z Pawilonu B.

Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
                      niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz na ....).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku. Razem z tym transwestyta netcom.com
                      • Gość: boss do "drapnietego " w mozg drapieznika IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 20.03.02, 06:18
                        Nareszcie pokazales swoj wiejski styl chamstwa "inteligenciku" w butach
                        gumowych,bawidamku salonowy w kaloszach dziurawych. Nie zamierzam z toba
                        prowadzic zadnych dyskusji tylko nareszcie wiem kto stoi za tymi glupkowatymi
                        postami To tyle glupi pegeerowski ryju !!!
                        Szkoda jak napisal Zenek ze temat o plk. Kuklinskim zamienil sie przez
                        nadetych balonow w rzygowiny.
    • Gość: Realista Re: Pulkownik Kuklinski !!!! IP: *.il.us.prserv.net 20.03.02, 19:07

> Wrocilem ze spotkania z plk Kuklinskim - daje serie spotkan w USA z okazji
      > wydania ksiazki " Reduta" - ciekawa postac ,wielki czlowiek, bohater,ktoremu
      > zlikwidowano rodzine. Czy Kuklinski jest dla was bohaterem ???

*** Kilka miesiecy temu rowniez bylem na spotkaniu z Panem Kuklinskim. Byl tam
      tez Ryszard Szaniawski- "ostatni wiezien polityczny PRL"- autor tejze ksiazki o
      Kuklinskim.
      Najwieksze wrazenie wywarla na mnie skromnosc Pana Kuklinskiego.
      To wszystko czego ten czlowiek doswiadczyl, na prawde, nie zycze nikomu z nas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka