e.n.o.l.a 22.03.02, 09:51 Hej! Ciekawa jestem, czy austriaccy polonisci siedza na necie? Chcialabym nawiazac jakies fajne nowe kontakty... Pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Austria - jakas Polonia na necie? 22.03.02, 10:04 sa , sa poczekaj az sie odezwa. Niekrotzy Austriacy permanentni, a niektorzy kilkudniowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Austria - jakas Polonia na necie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.03.02, 12:10 hejjjjjjjjj tu kilkudniowy austriak juz od jutra napisz gdzie jestes.. ja bede w Gornej AT... miasto RIED ....... papapa bastard Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - jakas Polonia na necie? 22.03.02, 12:39 Gość portalu: student napisał(a): > hejjjjjjjjj tu kilkudniowy austriak He he, dobre, kilkudniowy Austriaku Mieszkam w Styrii, wiec troche daleko od gornej Austrii........ Pozdrowionka, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - jakas Polonia na necie? 25.03.02, 15:25 zero Polonii austriackiej? straszne......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Austria - jakas Polonia na necie? IP: *.utaonline.at 25.03.02, 19:22 hej hej ....pozdrawiam z Ried bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Austria - jakas Polonia na necie? IP: *.dialup.optusnet.com.au 26.03.02, 11:33 Jesli jest jakas polonia na necie to chcialbym ta droga pozdrowic Wande z Caffe P.Pan na Karlsgasse 16,bylismy,jedlismy wspaniale pierogi w bardzo milej atmosferze.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Austria - Hallo? IP: 213.225.62.* 26.03.02, 15:28 "Wielka" Autrijaczka melduje sie z Wiednia czesc co slychac........... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Austria - Hallo? 26.03.02, 19:34 czesc , jestem w wiedniu i przez icq poznalam juz sporo ludzikow. jest nas tu calkiem sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susi Re: Austria - Hallo? IP: *.TELE.NET 26.03.02, 22:35 Pozdrowienia z DORNBIRN (VOL) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Austria - Hallo? IP: *.utaonline.at 27.03.02, 00:53 no a co z gorna AT???? sam tu siedze ???????? UWAGA !!!!!! na JORDAN z Krakowa... im kola od autobusow odpadaja ))) sam takim jechalem... bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Austria - Hallo? IP: 213.225.62.* 27.03.02, 08:14 Nie martw sie moze sie ktos znajdzie z gornej AT ))))))))))))) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - Hallo? 27.03.02, 20:14 Gość portalu: susi napisał(a): > Pozdrowienia z DORNBIRN (VOL) Tak daleko........ Nie jest Ci zimno w Alpach? Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - Hallo? 27.03.02, 20:25 liloom napisał(a): > czesc , jestem w wiedniu i przez icq poznalam juz sporo ludzikow. > jest nas tu calkiem sporo Hej liloom! Macie jakis kanal, gdzie sie spotykacie, czy po prostu jedziecie na numerach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.lecte Re: Austria - Hallo? IP: *.net.uta.at 27.03.02, 23:21 e.n.o.l.a napisał(a): > liloom napisał(a): > > > czesc , jestem w wiedniu i przez icq poznalam juz sporo ludzikow. > > jest nas tu calkiem sporo > > Hej liloom! Macie jakis kanal, gdzie sie spotykacie, czy po prostu jedziecie na > > numerach? aha, a ja myslalem, ze liloom zawsze w ircu urzeduje! Odpowiedz Link Zgłoś
zazah re dr.lecter 28.03.02, 19:40 chyba cie na innym watku pomylilam z kolega, a to ty znasz liloom? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hej lecter... 28.03.02, 19:54 liloom wcale nie urzeduje ZAWSZE w ircu co to za plotki rozsiewasz Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - Hallo? 27.03.02, 20:20 No tak, jak znam zycie, to wiekszosc z Was siedzi w Wiedniu A ja na poludniowym wschodzie... Ktos ze Steiermarku? Wiem, nie powinnam krecic nosem, hihi, ale chcialoby sie poznac kogos o rzut kamieniem (nie zeby mu szyby powybijac). Czy sa miedzy Wami dziewczyny zaobraczkowane z nie-Polakami, albo jeszcze lepiej posiadajace dzieci? A tak swoja droga to troszeczke zazdroszcze wiedenkom/czykom, na pewno macie fajne kontakty z mnostwem Polakow i dostep do biblioteki... Pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Austria - Hallo? IP: *.15.vie.surfer.at 27.03.02, 20:39 Narobie ci "smaka" w Wiedniu na prawde jest super)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - Hallo? 28.03.02, 18:36 Gość portalu: Asia napisał(a): > Narobie ci "smaka" w Wiedniu na prawde jest super)))) He he, mieszkalam w Wiedniu ponad rok i to mi wystarczy na jakis czas. Nie zamienilabym mojego miasteczka na Wieden, ale przydaloby sie kino..... Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - jakas Polonia na necie? 27.03.02, 20:12 Gość portalu: student napisał(a): > hej hej ....pozdrawiam z Ried > > bastard He he, wiem, ze jestes w Ried. Ferie? Pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Austria - jakas Polonia na necie? 27.03.02, 08:18 a jednak sie dorwal w nocy do compa, co nalog to nalog, nawet nie warto walczyc Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - jakas Polonia na necie? 27.03.02, 21:16 A tak w ogole, czy polska ambasada w Wiedniu ma jakas strone internetowa? Bo dodzwonic sie tam, to mozna sie wsciec... Odpowiedz Link Zgłoś
zazah ambasada polska 27.03.02, 23:39 niestety adresu nie moge teraz znalezc, ale ma, mialam taki sam problem. informacje w sieci sa bardzo dobre - szczegolowe, ale zalezy czego szukasz. poszukaj przez szukarke, sorry w tej chwili nie moge inaczej pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student nuuuda IP: 62.218.91.* 28.03.02, 10:24 DLACYEGO austriacka wies to TAKIE NUUUDNE MIEJSCE ????? @@@@@@@@@@@ tu nie ma nic a nic do roboty... od siedzenia czlowiek jest znudzony pozdrawiam z tej dziury bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: nuuuda IP: 213.225.62.* 28.03.02, 11:20 Nie siedz w domku tyko smigaj na spacerek)))))))) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: nuuuda 28.03.02, 18:33 Gość portalu: student napisał(a): > DLACYEGO austriacka wies to TAKIE NUUUDNE MIEJSCE ????? Hmm, przypuszczam, ze austriacka wies jest tak samo nudna jak w kazdym innym panstwie... Nie macie tam zadnych knajpek gospodarskich? Moja "wies" jest miastem jakby powiatowym, ma 5.000 mieszkancow, ale kina nie uswiadczysz..... Za to mamy cztery "wloskie" pizzerie, hehe, nie wiem, z czego one zyja Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: nuuuda 28.03.02, 18:40 Gość portalu: student napisał(a): > DLACYEGO austriacka wies to TAKIE NUUUDNE MIEJSCE ????? > > @@@@@@@@@@@ tu nie ma nic a nic do roboty... od siedzenia czlowiek jest > znudzony > > > pozdrawiam z tej dziury > > > bastard remizy tam nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: ambasada polska 28.03.02, 18:29 zazah napisał(a): > niestety adresu nie moge teraz znalezc, ale ma, mialam taki sam problem. > informacje w sieci sa bardzo dobre - szczegolowe, ale zalezy czego szukasz. > poszukaj przez szukarke, sorry w tej chwili nie moge inaczej pomoc. Szukalam przez wyszukiwarke astronaut.at, zero wyniku... Gdybys kiedys natrafila na ten adres, prosze, mailnij go do mnie, dobrze? Pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
zazah Re: ambasada polska do enoli 28.03.02, 19:46 www.polonia.org/austria.htm na stronce jest tez link do ambasady Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: ambasada polska do enoli 28.03.02, 20:08 zazah napisał(a): > <a href="http://www.polonia.org/austria.htm"target="_blank">www.polonia.org/aus > tria.htm</a> > na stronce jest tez link do ambasady Buziaki za adresik, juz bylam troche podlamana Odpowiedz Link Zgłoś
zazah wyszukiwarki (enola) 28.03.02, 19:47 enola, najlepsza wyszukiwarka to bezsprzecznie google Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: wyszukiwarki (enola) 28.03.02, 20:09 zazah napisał(a): > enola, najlepsza wyszukiwarka to bezsprzecznie google hehe, tez jej uzywamy, ale maz zasugerowal mi tutejsza, juz nie bede go sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
liloom jednak google 28.03.02, 20:12 ja nie lubie austriackich))) rozne juz probowalam i wracam zawsze do google. gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ambasada........... IP: *.15.vie.surfer.at 28.03.02, 20:28 www.brh-gov-pl.or.at/WEHAT/Wehpl_at.htm A-1130 Wien, Hietzinger Hauptstr 42c Tel: +43 (1)87015...-0 ))))))) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom asiu kochana IP: 192.168.100.* 29.03.02, 11:57 dzieki, ale wlasnie o to chodzi, ze tam sie trudno dodzwonic, pracuja tylko do 12-tej, a sporo informacji nt. papierow na przyklad masz na ich stronie, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: jednak google 28.03.02, 20:45 liloom napisał(a): > tzn gdzie w steiermarku? W Fürstenfeldzie, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom enola i reszta: wesolych swiat IP: 192.168.100.* 29.03.02, 11:55 me w wiedniu, ale ja duzo jezdze, nie boje sie odleglosci jade wlasnie dzis do polski, wiec papa i wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: enola i reszta: wesolych swiat 02.04.02, 18:51 Gość portalu: liloom napisał(a): > me w wiedniu, ale ja duzo jezdze, nie boje sie odleglosci > jade wlasnie dzis do polski, wiec papa i wesolych swiat Jak wrocisz, moglabys sie podzielic wiadomoscia, jak i gdzie na necie pogadac z Polakami siedzacymi w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: enola i reszta: wesolych swiat IP: 192.168.100.* 03.04.02, 12:29 icq Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a do liloom 03.04.02, 13:25 Gość portalu: liloom napisał(a): > icq Ok, to juz wiem, ale przez wyszukiwarke? jakie kryteria? albo jakas konferencja? zdradz cos blizszego, prosze.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelJD Austria - Szukam Wojtka Kozona IP: *.eburwd2.vic.optusnet.com.au 30.03.02, 23:15 Gingor! odezwij sie! caly Jozefow, pol Falenicy i Otwocka Cie szuka (nie mowiac o Aninie Pozdrowienia z Melbourne Pawel P.S.: odwiedz www.SekretyNegocjacji.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: Austria - Szukam ... IP: 192.168.100.* 03.04.02, 12:48 mnie tez ludzie szukaja, szczegolnie jak chca u mnie przenocowac - mam z tym malo smieszne doswiadczenia. moze dlatego facet sie nie odzywa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Austria - Szukam ... 06.04.02, 15:39 Przepraszam,ale niewiedzac o tym watku -uruchomilem podobny. radca Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Austria - Szukam ... 16.04.02, 01:23 Nie szkodzi I tak nie powiedzialabym, ze odnioslam sukces, moze Tobie sie lepiej powiedzie. Pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś