Dodaj do ulubionych

Klinken- widzialem ciebie w Walmart

24.03.02, 04:43
Klinken widzialem ciebie dzisiaj w Walmart jak przymierzales kurtke z PCV.
Widze chlopie, ze podazasz za moda. A "adidasy" tek kupiles ? Mam nadzieje, ze
dzieki temu zaoszczedziles pare dolcow i teraz bedziesz mial pieniazki na
oplacenie dostepu do internetu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kliken Re: Klinken- widzialem ciebie w Walmart IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.02, 04:50
      Myslalem ze ci juz przeszlo? Zal mi ciebie.So sad....
    • Gość: YYZ Re: Klinken- widzialem ciebie w Walmart IP: *.netcom.ca 24.03.02, 05:20
      No to by znaczylo, ze Ty Portugalczyk tez tam byles. Sam czy z Kryskom?

PS. Zima powoli przechodzi, poczekaj z tym zakupem swojej jesionki.
      Pojedziesz do Kraju to se kupisz ladna na targu we czwartek. Tam maja
      dobry towar i tanio, bo zawsze mozna sie potargowac.
      • Gość: Gosc Portugalczyk - widzialem ciebie w Walmart IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.02, 07:21
        Gość portalu: YYZ napisał(a):

> No to by znaczylo, ze Ty Portugalczyk tez tam byles. Sam czy z Kryskom?
        >
        > PS. Zima powoli przechodzi, poczekaj z tym zakupem swojej jesionki.
        > Pojedziesz do Kraju to se kupisz ladna na targu we czwartek. Tam maja
        > dobry towar i tanio, bo zawsze mozna sie potargowac.

Portugalu,
        Widzialem jak oddawales jesionke w Walmart, bo uslyszales ze przyszla wiosna.
        Kryske natomiast widzieli u Honest Ed's jak wydawala forse jak pijany marynarz.
        Sluchy chodza, ze obiles jej morde bo wydala cale $20 a do pierwszego jeszcze
        caly tydzien.
        • Gość: selma napiszcie co to!!!! IP: *.ppp.get2net.dk 24.03.02, 10:31
          opiszcie mi co to jest wal mart ,mieszkam w Dani, a tu takich cudow nie
          ma.chetnie sie dowiem czy to supermarket czy co??podejrzewam ze to cos w
          rodzaju naszej Bilki ,a tutaj w Dani w Bilce 60 proc Dunow kupuje bo to
          przeciez bogaty kraj,hihi.
          • Gość: senior Re: napiszcie co to!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.03.02, 11:19
            wal-mart to miejsce gdzie mozna kupic
            viagre,ubranie,mydlo,powidlo,radio,piwo,owoce,tv,narzedzia,poduszki,wolowine,kos
            iarke,kwiaty,drzewa,zywnosc
            w zasadzie to duzo i nic
            po stosunkowo przystepnych cenach
            ludzie w niedziele po kosciele spotykaja sie w tym sklepie
            walmart to jest dystrybutor azjatyckiej tandety
            lecz i wszystkie inne"lepsze"sklepy sa tez azjatyckie
            20 lat temy zobaczywszy na tutejszych pamiatkach napis made in china bylem
            zdziwiony.teraz juz nie jestem,
            WJEZDZAJAC DO POLSKI MOWIE -wojek z Chin przyjechal rozdajac azjatyckie
            pamiatki krewnym
            • Gość: Wariat My tu gadu-gadu a Portugal dalej jesionki nie ma! IP: *.netcom.ca 24.03.02, 15:46
              • Gość: selma kup se beret w bilce IP: *.ppp.get2net.dk 24.03.02, 23:26
                kiedys kupilam kurtke w eleganckim damskim sklepie ,przychodze do domu a tam
                przy podszewce pisze made in china ,a w sklepach typu bilka czesto sa ciuchy
                szyte w Polsce . przecietny dun chodzi w ciuchach z bilki, bo tlumaczy ze tutaj
                jest kultura -kup i wyrzuc -wiec oplaca sie kupowac czesto i tanio i szybko
                wyrzucac.
                • Gość: YYZ Ksenofobie kupuj chinskie! IP: *.netcom.ca 25.03.02, 00:02
                  OK Selma, ta Bilka to nie jest przypadkiem austriacka Billa?
                  Obecny prominent RP (poprzednio prominent PRL) pan Wiatr, twierdzi ze
                  "sprowadzil" Bille do Kraju. Serwis jak to w Polsce, towar niezly.
                  Inne firmy, ktore z nimi konkuruja to niemieckie Hypernova i Real (to nie
                  jest Real Madryt, o nie!) oraz Nomi, francuskie Geant, L'Eclerc ... obecna
                  Polska to jest taka dziwna hipernowa, nie?
                  Wal Mart jednak to zupelnie cos innego. Polityka cenowa pomieszana z
                  agresja Jankesow. Jeszcze o nich w Kraju uslyszysz!
                  • jot-23 Re: Ksenofobie kupuj chinskie! 25.03.02, 00:19
                    Gość portalu: YYZ napisał(a):

> OK Selma, ta Bilka to nie jest przypadkiem austriacka Billa?
                    > Obecny prominent RP (poprzednio prominent PRL) pan Wiatr, twierdzi ze
                    > "sprowadzil" Bille do Kraju. Serwis jak to w Polsce, towar niezly.
                    > Inne firmy, ktore z nimi konkuruja to niemieckie Hypernova i Real (to nie
                    > jest Real Madryt, o nie!) oraz Nomi, francuskie Geant, L'Eclerc ... obecna
                    > Polska to jest taka dziwna hipernowa, nie?
                    > Wal Mart jednak to zupelnie cos innego. Polityka cenowa pomieszana z
                    > agresja Jankesow. Jeszcze o nich w Kraju uslyszysz!

5-ciu Waltonow w pierwszej 10-tce tych naj! Ja to sie ciesze ze wykonczyli K-
                    Mart , zeby jeszcze sie tylko zabrali za dupe SEARS.
                    • Gość: ........ Re: Ksenofobie kupuj chinskie! IP: *.sympatico.ca 25.03.02, 04:00
                      Tez cos dodam. Kupowanie owocow i warzyw bylo i wciaz
                      pozostaje moja czesciowa tradycja ( coz, emigracyjna) - kupowania u
                      Chinczyka. Moja zona juz od dawna mi mowi ze oni oszukuja, ja
                      jednak w to nie zupelnie chcialem wierzyc, chociaz dopatrywalem
                      sie niektorych potwierdzen jej slow. Ostatnio po kupieniu
                      czosnku, to tak chyba dla koncowego przykladu ( on byl
                      sprowadzony z Chin) zobaczylem zielone porosla na nim gdy go
                      rozpakowalem ( byly trzy glowki razem). Terminu waznosci doszukal
                      sie moj syn gdy zainteresowal sie metka na ktorej termin
                      waznosci byl zaklejony cienka, biala tasma ( doszukiwanie sie
                      waznosci czy gwarancji nie jest w mojej krwi; syn widocznie
                      rozwaza i widzi niektore sprawy inaczej. Rozumiem niedopatrzenie
                      sklepu gdy chodzi o gwarancje. Zaklejenie gwarancji wiaze mi
                      sie z oszustwem!!! Tak wiec czosnek chinski byl
                      przterminowany o pol roku dokladnie o czym wiedziec nie moglem
                      gdyz zakleili to dla swoich klientow tasma nieprzejrzysta - tak,
                      tu w KANADZIE!). Wygladal ten czosnek bardzo zachecajaco, inaczej
                      bym go nie kupil, to sie rozumie ( widocznie chinczycy potrafia
                      w nim ukryc te zielone "wiosenne" porosty).Chinczycy oszukuja.
                      Wiem o tym, nie tylko po tym "znikomym" i mimochodnym
                      zdarzeniu. Wyrzucilem oczywiscie wszystko kupione do smieci (chodzi
                      o ten czosnek). To nie jest tylko jedyny przypadek kiedy
                      sie oszukalem na chinskim towarze i nie tylko ( oszukalem sie
                      oczywiscie tez na kanadyjskim). To przeciez "Kanadyjczycy"
                      przywoza nam tutaj towar "dobry". Czyzbym sie mylil? Kto, i
                      jak dlugo bedzie nas oszukiwal?. CWANIACY????? Komu zalezy na
                      oszukiwaniu czy " okradaniu" nas?A moze...... kto jest tak odwazny
                      zeby sie przed ta "podaza" obronic? Dzisiaj nie ma
                      robotnika! Dzisiaj nie ma towaru! Dzisiaj nikt nie jest soba!!! (
                      pomijam wspanialych). Dzisiaj tanczyc nie umieja, gdyz melodie
                      sa obce. Wtorowac? To kazdy potrafi. Dzisiaj graja sami
                      sobie!!!!! Pozdrawiam
                      • Gość: Kliken Re: Ksenofobie kupuj chinskie! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.02, 04:47
                        GET HELP
                      • Gość: ........ Re: Ksenofobie kupuj chinskie! IP: *.sympatico.ca 25.03.02, 05:28
                        You're not immuned from the rest of vast majority of this
                        huge countru, Kliken. Mnie stac jest sie przyznac ze w
                        Kanadzie kupuje chinskie rzeczy i niczego w nich nie widze
                        zlego ( niektore oczywiscie ida na zlom od razu, ale to jest
                        taka codziennosc z ktora sie tutaj licze i ktora wiekszosc z
                        nas chyba zna). A ty nosisz juz od dawna ( moze wlasnie to
                        jest ten Twoj problem ze dopiero doswiadczasz) gowno w
                        spodniach i dalej chcesz sie pokazac ze smrodu z nich nie ma.
                        Nie te czasy Kliken! Nosy wszyscy maja! Maja i wachaja!
                        Przyjemnych zakupow w Londynie zycze. Problem z biletem.......
                        kasa........ ?to nie jest moj problem dorazny. Powodzenia w
                        Kanadzie. Wiem ze radzisz wspaniale??????. Oczywiscie Ci tego nie
                        zazdroszcze, wrecz odwrotnia - gratuluje!!!!!!!! Szczyc sie Kanada!!!
                        Czy Kanada sie szczyci Toba? Powiedz cos o tym. Nie mow mi
                        prosze ( nie porownuj) o Mongolii gdyz ten temat mnie jeszcze
                        bardziej nie dotyczy.
                        • Gość: . ........ GET HELP !!! IP: 12.162.4.* 25.03.02, 05:40
                          Gość portalu: ........ napisał(a):

> You're not immuned from the rest of vast majority of this
                          > huge countru, Kliken. Mnie stac jest sie przyznac ze w
                          > Kanadzie kupuje chinskie rzeczy i niczego w nich nie widze
                          > zlego ( niektore oczywiscie ida na zlom od razu, ale to jest
                          > taka codziennosc z ktora sie tutaj licze i ktora wiekszosc z
                          > nas chyba zna). A ty nosisz juz od dawna ( moze wlasnie to
                          > jest ten Twoj problem ze dopiero doswiadczasz) gowno w
                          > spodniach i dalej chcesz sie pokazac ze smrodu z nich nie ma.
                          > Nie te czasy Kliken! Nosy wszyscy maja! Maja i wachaja!
                          > Przyjemnych zakupow w Londynie zycze. Problem z biletem.......
                          > kasa........ ?to nie jest moj problem dorazny. Powodzenia w
                          > Kanadzie. Wiem ze radzisz wspaniale??????. Oczywiscie Ci tego nie
                          >
                          > zazdroszcze, wrecz odwrotnia - gratuluje!!!!!!!! Szczyc sie Kanada!!!
                          > Czy Kanada sie szczyci Toba? Powiedz cos o tym. Nie mow mi
                          > prosze ( nie porownuj) o Mongolii gdyz ten temat mnie jeszcze
                          >
                          > bardziej nie dotyczy.

• Gość: ........ Re: .GET HELP !!! IP: *.sympatico.ca 25.03.02, 06:04
                            Wlasnie siegnij po porady gdy nie stac ciebie geby choc
                            troche stenicznie otworzyc.
    • drapieznik Portugalczyk 26.03.02, 16:12
      gwoli scislosci:

PCV to w jezyku angielskim znaczy Positive Crancase Ventilation
      PVC to jest ten fajny material o ktorym myslisz.

Chyba nie kupujesz w Walmarcie. Zapraszam. Obok mnie buduja wlasnie takiego
      giganta. W ciagu miesiaca, w zimie, zryli ziemie i podciagneli pod dach. Jezeli
      nie zauwazyles, to Walmarty przyszly tez do Niemiec i ludzie sobie bardzo
      chwala.

Ostatnie kurtki z PVC widzialem w Tesco w Polsce w zeszlym roku. Ciebie tam
      wtedy nie bylo.
      • jot-23 Re: Portugalczyk 26.03.02, 16:14
        drapieznik napisał(a):

> gwoli scislosci:
        >
        > PCV to w jezyku angielskim znaczy Positive Crancase Ventilation
        > PVC to jest ten fajny material o ktorym myslisz.
        >
        > Chyba nie kupujesz w Walmarcie. Zapraszam. Obok mnie buduja wlasnie takiego
        > giganta. W ciagu miesiaca, w zimie, zryli ziemie i podciagneli pod dach. Jezeli
        >
        > nie zauwazyles, to Walmarty przyszly tez do Niemiec i ludzie sobie bardzo
        > chwala.
        >
        > Ostatnie kurtki z PVC widzialem w Tesco w Polsce w zeszlym roku. Ciebie tam
        > wtedy nie bylo.

jakie to sa te "kurtki z PVC" cos jak nasze PARMALATY? smile))
        • Gość: YYZ Kurtki Parmalatki IP: *.netcom.ca 26.03.02, 16:26
          To ja nie wiedzialem, ze Ty jetses Makaron! Te "Wasze" Parmalatki to byla
          darmowa reklama dla wloskiej firmy nabialowej z Parmy (Parma - latte).
          Frajerzy w Kraju i NRD-owku nawet za to niezle placili ...
        • drapieznik Re: Portugalczyk 26.03.02, 16:38
          Mogl miec na mysli ten dawny polski 'skay'. Chodzilo mu chyba o to, ze to cos
          zlego kupowac w Wally World. Ja np. bardzo lubie tam kupowac bo jak cos nie tak
          to jeszce chociaz mozna oddac i dostac z powrotem pieniadze. Sears daje teraz
          karte magnetyczna z suma zwrotu. Mozesz sobie za to cos innego kupic co jest ci
          rownie niepotrzebne...

Wyglada na to, ze Portugalczyk to nieglupi facet ale nie posiadl jeszcze sztuki
          zycia w USA. Dobrze, ze przychodzi na to Forum to poczyta. Np teraz juz wie, ze
          kupowanie w sklepie dolarowym i w Wall Marcie jest tez dla ludzi i nic nikowmu
          za to nie jest.

A jak czytal moje posty to wie, ze samochody tez mozna inaczej...

Z medycyna podobnie.

Wczoraj przede mna polecial nowiutki Ford SUV na czarnym lodzie. Po
          przekoziolkowaniu samochod byl 2 czy 3 stopy wysoki. Ludzie chyba w srodku ale
          jacys tacy plascy. Nigdy nie widzialem samochodu, zeby tak sie splaszczyl po
          dachowaniu. Nawet Maluch taki nie byl, czego jestem zywym dowodem. Ludzie, cos
          z tymi Fordami nie tak... Fix Or Repair Daily

Portugalczyk, a byles juz w zieleniaku kupic warzywka czy tez kupujesz tylko
          sterylne marchewki z supermarktu? Przychodz, bracie, podszkolimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka