Gość: stonka Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 13.04.02, 21:53 Propozycja dla EURO: jestem pod wrazeniem Twojej dosc surowej wypowiedzi na temat Polakow w USA. Mieszkam w Kalifornii od kilkunastu miesiecy. W Silicon Valley (pomimo recesji) jest wciaz wielkie zapotrzebowanie na utalentowanych i niezwykle inteligentnych mlodych ludzi, do ktorych z pewnoscia sie zaliczasz. Wielu Polakow zrobilo tu juz mniejsza lub wieksza kariere, ale to za malo. Nikt tu nie rozmawia o "dupie itd", bo rzeczywiscie szkoda czasu i pieniedzy. Moja propozycja dla Ciebie: pomoge zalatwic Ci wszystkie formalnosci zwiazane z przylotem do San Jose, pomoge Ci "zaczac nowe zycie", bedziesz mial prace i fajne mieszkanko. Przylec tu i przekonaj sie, ze nie masz pojecia o USA. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.proxy.aol.com 13.04.02, 22:09 ladny tekst, ale po co? przejelas sie? Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ 14.04.02, 02:47 Gość portalu: jr napisał(a): > ladny tekst, ale po co? > przejelas sie? amen.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 14.04.02, 07:57 Gość portalu: jr napisał(a): > ladny tekst, ale po co? > przejelas sie? nie, nie przejelam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kreaton Re: Do Stonki 14.04.02, 08:24 Czesc Stonka. Bylas tu i nie odpisalas. Moj post jest zabek nizej. Czemu boisz sie odpisac? Ja Cie nie wyzywalem, nie bluzgalem, a ten co wyzywal dostal oferte pomocy! I to jakiej!!! Nie do wiary!!! Czy to jest sprawiedliwe? Popatrz, on nawet Tobie nie podziekuje!! Ja czekam na Twoja odpowiedz. Nie zawiedz mnie. Kreaton. Odpowiedz Link Zgłoś
kreaton Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ 14.04.02, 04:28 Gość portalu: stonka napisał(a): > Propozycja dla EURO: > Mieszkam w Kalifornii od kilkunastu miesiecy. W Silicon Valley (pomimo recesji) > jest wciaz wielkie zapotrzebowanie na utalentowanych i niezwykle inteligentnych > mlodych ludzi, JA jestem niezwykle utalentowany, wyjatkowo inteligentny i mlody. Mam tez inne zalety. Np. jestem wyjatkowo skromny. I ambitny. Jestem tez specjalista. I bardzo podoba mi sie Twoja wyciagnieta dlon. > Moja propozycja dla Ciebie: > pomoge zalatwic Ci wszystkie formalnosci zwiazane z przylotem do San Jose, > pomoge Ci "zaczac nowe zycie", bedziesz mial prace i fajne mieszkanko. Przylec > tu i przekonaj sie, ze nie masz pojecia o USA. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Czy Twoja propozycja zostanie rozszerzona rowniez o MNIE??????? Napisz do mnie, STONKA, co slychac w Kalifornii? Po co pomagac EURO >> ktore w sumie Cie obraza? Moze ja moge Cie czyms pozytywnym zaskoczyc? I na pewno nie bede pisal bzdur, ktorych powyzej pelno. I jeszcze jedno. Jestem normalny i do Ciebie przyjade. Czy jezeli napisze, ze w przyszla sobote, to uwierzysz???? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz! kreaton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stonka Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 15.04.02, 01:18 kreaton napisał(a): > Gość portalu: stonka napisał(a): > > Propozycja dla EURO: > > Mieszkam w Kalifornii od kilkunastu miesiecy. W Silicon Valley (pomimo rec > esji) > > jest wciaz wielkie zapotrzebowanie na utalentowanych i niezwykle inteligen > tnych > > mlodych ludzi, > > JA jestem niezwykle utalentowany, wyjatkowo inteligentny i mlody. > Mam tez inne zalety. Np. jestem wyjatkowo skromny. I ambitny. > Jestem tez specjalista. I bardzo podoba mi sie Twoja wyciagnieta dlon. > > > Moja propozycja dla Ciebie: > > pomoge zalatwic Ci wszystkie formalnosci zwiazane z przylotem do San Jose, > > > pomoge Ci "zaczac nowe zycie", bedziesz mial prace i fajne mieszkanko. Prz > ylec > > tu i przekonaj sie, ze nie masz pojecia o USA. Pozdrawiam Cie bardzo serde > cznie. > > Czy Twoja propozycja zostanie rozszerzona rowniez o MNIE??????? > Napisz do mnie, STONKA, co slychac w Kalifornii? > Po co pomagac EURO >> ktore w sumie Cie obraza? > > Moze ja moge Cie czyms pozytywnym zaskoczyc? > I na pewno nie bede pisal bzdur, ktorych powyzej pelno. > I jeszcze jedno. > Jestem normalny i do Ciebie przyjade. > Czy jezeli napisze, ze w przyszla sobote, to uwierzysz???? > > Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz! > kreaton Czesc, nie odpisalam, bo jakos nie moglam sie polapac w tym, co sie dzieje na forum. Nie bywam tu czesto. Zostaw mi swoj e-address na the_stonka@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kreaton Re: Do Stonki 17.04.02, 07:19 Mail sie odbil. 'Adresat nieznany', podaj inny lub pisz prosze na adres w naglowku postu. Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Przeciez ten ERO to ten sam glab co Rado 14.04.02, 03:54 czy inny ciec IANA (IANA-BBLK-RESERVED) Internet Assigned Numbers Authority 4676 Admiralty Way, Suite 330 Marina del Rey, CA 90292-6695 US Netname: IANA-BBLK-RESERVED Netblock: 172.16.0.0 - 172.31.255.255 Coordinator: Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (IANA-ARIN) res- ip@iana.org (310) 823-9358 Domain System inverse mapping provided by: BLACKHOLE-1.IANA.ORG 192.0.32.18 BLACKHOLE-2.IANA.ORG 192.0.32.19 These blocks are reserved for special purposes. Please see RFC 1918 for additional information. Record last updated on 12-Oct-2001. Database last updated on 12-Apr-2002 19:59:01 EDT. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Przeciez ten ERO to ten sam glab co Rado 14.04.02, 04:33 drapieznik napisał(a): > czy inny ciec > > IANA (IANA-BBLK-RESERVED) > Internet Assigned Numbers Authority > 4676 Admiralty Way, Suite 330 > Marina del Rey, CA 90292-6695 > US > > Netname: IANA-BBLK-RESERVED > Netblock: 172.16.0.0 - 172.31.255.255 > > Coordinator: > Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (IANA-ARIN) res- > ip@iana.org > (310) 823-9358 > > Domain System inverse mapping provided by: > > BLACKHOLE-1.IANA.ORG 192.0.32.18 > BLACKHOLE-2.IANA.ORG 192.0.32.19 > > These blocks are reserved for special purposes. > Please see RFC 1918 for additional information. > > Record last updated on 12-Oct-2001. > Database last updated on 12-Apr-2002 19:59:01 EDT. nie sugeruj sie tym )) ten range, tak jak i zaczynajace sie na 128.x.x.x 10.costam.costam sa zarezerwowane dla "private networks" czyli wewnetrznych lanow, czyli... nie moga byc registered jako normalne adresy na internecie. co to znaczy, ze delikwent w jakis sposob maskuje swoj prawdziwy IP, najprawdopodobniej za pomoca jakiegos anonymizera. w kazdym badz razie, w praktyce, podobienstwo , a nawet identyczny ip nie mowi ci wiecej o oryginatorze postu wiecej niz jakby przyszedl od *.netcom.ca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: Przeciez ten ERO to ten sam glab co Rado IP: *.dyn.optonline.net 14.04.02, 04:47 mmm Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Przeciez ten ERO to ten sam glab co Rado 14.04.02, 05:05 masz racje, ale dochodzi jeszcze prawdopodobienstwo zdarzenia, jezeli widzisz ten sam adres w krotkim okresie czasu. Mozliwe ale malo prawdopodobne. Ilu ludzi na forum widzilas do tej pory z tym samym IPP? To juz jest ktorys raz, wszyscy kretyni, i metoda postepowania ta sama. Za duzo tych przypadkow. Ale technicznie, masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zUSA Re: Do Euro IP: *.lsan03.pacbell.net 14.04.02, 04:06 Po prostu rece mi opadaja jak czytam ten Twoj obrazliwy belkot. Ja nie wiem skad Ty sie wziales? Gdzies sie uchowal arogancie jeden? Byc moze sa wsrod nas, emigrantow, czarne owce, ktore usprawiedliwiaja podobne opinie ale jezeli JA Ciebie kiedys spotkam, to obiecuje Tobie solennie, ze lanie Ci spuszcze. Osobiscie. Zadko kogo tak nazywam, ale Ciebie uwazam za debila. Pozdrowienia dla innych. NiewazneKto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Do Euro/zUSA IP: *.we.client2.attbi.com 17.04.02, 23:04 Gość portalu: zUSA napisał(a): > Po prostu rece mi opadaja jak czytam ten Twoj obrazliwy belkot. > Ja nie wiem skad Ty sie wziales? > Gdzies sie uchowal arogancie jeden? > Byc moze sa wsrod nas, emigrantow, czarne owce, ktore usprawiedliwiaja podobne > opinie ale jezeli JA Ciebie kiedys spotkam, to obiecuje Tobie solennie, ze > lanie Ci spuszcze. > > Osobiscie. > > Zadko kogo tak nazywam, ale Ciebie uwazam za debila. > > Pozdrowienia dla innych. > > NiewazneKto Wspaniale, ale pamietaj, ze on tu nie przyjedzie ( nie moze, nie potrafi?)i dlatego taki agresywny wiec z lania nici a zaplacila bym pieniadze aby zobaczyc. Pozdrawiam z L.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Do Euro/zUSA IP: *.we.client2.attbi.com 17.04.02, 23:18 Gość portalu: zUSA napisał(a): > Po prostu rece mi opadaja jak czytam ten Twoj obrazliwy belkot. > Ja nie wiem skad Ty sie wziales? > Gdzies sie uchowal arogancie jeden? > Byc moze sa wsrod nas, emigrantow, czarne owce, ktore usprawiedliwiaja podobne > opinie ale jezeli JA Ciebie kiedys spotkam, to obiecuje Tobie solennie, ze > lanie Ci spuszcze. > > Osobiscie. > > Zadko kogo tak nazywam, ale Ciebie uwazam za debila. > > Pozdrowienia dla innych. > > NiewazneKto Wspaniale, ale pamietaj, ze on tu nie przyjedzie ( nie moze, nie potrafi?)i dlatego taki agresywny wiec z lania nici a zaplacila bym pieniadze aby zobaczyc. Pozdrawiam z L.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.rasserver.net 15.04.02, 00:03 Gość portalu: EURO napisał(a): EURO,ty w dziecinstwie,chyba byles w betoniarce kolysany. Jestes bardzo inteligentny. > .....nie umiecie dyskutowac inteligentnie na zaden temat. Brak wam wiedzy na > ciekawe i inteligentne tematy.Powielacie tylko na tym forum > banaly,stereotypy ,pustoslowia,plebejska mentalnosc itp. Z tego co tu > przeczytalem na tym forum,Polonia z Ameryki jawi sie jako prymitywne stado > garkotlukow umiejace tylko gadac o : dupie,robocie,jedzeniu,kto co sobie kupil > albo zjadl,gdzie sie mozna fajnie w USA zalac itp. Inteligencji i > inteligentnych wypowiedzi i tematow nie porusza ta spolecznosc ,co tylko > potwierdza fakt ze Polania z USA to prolet z PGR-u od widel i gnoju co ruszyl > do Hameryki za chlebem..... i tylko o rzeczach przyziemnych potrafi > roztrzasac.....i z tad pewnie te kawaly w USA o > Polakach..... > > Pol-matoly z USA : ZASMIECACIE TYLKO SWOJA OBECNOSCIA TO FORUM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: 209.208.248.* 17.04.02, 22:17 Biedny buraku, chce ci przekazac ze mi cie szkoda, szkoda, bo zyje w USA od 10 lat, mam swietna prace w sercu Manhattanu na SoHo w zawodzie wyuczonym na polskim Uniwersytecie (dwoch fakultetach - taki ze mnie burak) zarzadzam pracownikami (wyobraz sobie ze oni sa Amerykanami a ja - polski burak!) i jest mi tu po prostu bardzo dobrze! I takie buraki jak ty, buraczku cieniutki, nigdy tego nie zrozumieja! Coz poradzic, jak sie jest taka cholerna lamaga zyciowa i zolc zalewa jak rodacy do czegos w zyciu dochodza- i to zagranica (a trudniej tu jest niz w ojczyznie, trudniej, buraczku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: *.we.client2.attbi.com 17.04.02, 23:18 Gość portalu: filomena napisał(a): > Biedny buraku, chce ci przekazac ze mi cie szkoda, szkoda, bo zyje w USA od 10 > lat, mam swietna prace w sercu Manhattanu na SoHo w zawodzie wyuczonym na > polskim Uniwersytecie (dwoch fakultetach - taki ze mnie burak) zarzadzam > pracownikami (wyobraz sobie ze oni sa Amerykanami a ja - polski burak!) i jest > mi tu po prostu bardzo dobrze! I takie buraki jak ty, buraczku cieniutki, nigdy > > tego nie zrozumieja! Coz poradzic, jak sie jest taka cholerna lamaga zyciowa i > zolc zalewa jak rodacy do czegos w zyciu dochodza- i to zagranica (a trudniej > tu jest niz w ojczyznie, trudniej, buraczku). Filomen, wspaniale ale niestety, mysle, ze "burak "nie pojmie !!! Za zielony i to nie tylko z zazdrosci. Pozdrawiam z L.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: 193.120.126.* 18.04.02, 15:46 Gość portalu: kluba1 napisał(a): > Gość portalu: filomena napisał(a): > > > Biedny buraku, chce ci przekazac ze mi cie szkoda, szkoda, bo zyje w USA o > d 10 > > lat, mam swietna prace w sercu Manhattanu na SoHo w zawodzie wyuczonym na > > polskim Uniwersytecie (dwoch fakultetach - taki ze mnie burak) zarzadzam > > pracownikami (wyobraz sobie ze oni sa Amerykanami a ja - polski burak!) i > jest > > mi tu po prostu bardzo dobrze! I takie buraki jak ty, buraczku cieniutki, > nigdy > > > > tego nie zrozumieja! Coz poradzic, jak sie jest taka cholerna lamaga zycio > wa i > > zolc zalewa jak rodacy do czegos w zyciu dochodza- i to zagranica (a trudn > iej > > tu jest niz w ojczyznie, trudniej, buraczku). > Filomen, wspaniale ale niestety, mysle, ze "burak "nie pojmie !!! Za zielony i > > to nie tylko z zazdrosci. Pozdrawiam z L.A. > OTO WSPANIALA DYSKUSJA POLAKA Z POLAKIEM. PO PROSTU ZAL DUPE SCISKA. JAK BYSCIE MOGLI TO PEWNIE POZAZYNALIBYSCIE SIE NAWZAJEM. NAJSMIESZNIEJSZE ZE GLOWNIE OPLUWAJA SIE LUDZIE Z AMERYKI, TO WIDAC JAK BARDZO CHCA KOMUS UDOWODNIC ZE SA LEPSI OD TYCH CO W KRAJU OD TYCH CO W EUROPIE OD TYCH CO W KANADZIE OD TYCH CO W USA NA BUDOWACH OD TYCH CO W USA SPRZATAJA PIORA DUPY DAJA. KAZY JEDEN LEPSZY OD DRUGIEGO. A CZYM WYZEJ WLAZISZ TYM BARDZIEJ DUPE WIDAC. PO PROSTU JAK JESTES NAPRAWDE FAJNYM GOSCIEM W AMERYCE Z FAT SALARY TO NIE UDOWADNIAJ NIKOMU NA TYM FORUM ZE TAK JEST, ZACHOWAJ TO DLA SIEBIE BO I TAK WIELU CI NIE UWIEZY BO TEGO NIE DA SIE ZWERYFIKOWAC. POKAZ NAPRAWDE ZE JESTES NA POZIOMIE I NIKT CI NIE KAZE UDOWADNIAC ZE JEST INACZEJ. POZDROWIENIA Z EUROPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: *.cpool2.quickclic.net 18.04.02, 16:05 Zeby niewiewm co robili to sloma zawsze zbuta wyjdzie,do poloni kanadyjskiej im tak daleko, jak z usa do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: 209.208.248.* 18.04.02, 19:14 Gość portalu: Karlik napisał(a): > Zeby niewiewm co robili to sloma zawsze zbuta wyjdzie,do poloni kanadyjskiej im > > tak daleko, jak z usa do polski. Do: BB i Karlik Ludzie, skad wy sie wciaz bierzecie w tej Polsce??? Karlik - czy ty znasz kogokolwiek z polnii kanadyjskiej i polonii amerykanskiej? - odpowiem za ciebie - nikogo. A ja znam karliczku, znam dokladnie. A do BB - zobacz jak do mnie rodak z LA odpisal. Zra sie ze sobo - I TO WSZEDZIE NA SWIECIE - tylko typy dokladnie takie jak tyyyyy! Dziekuje z pozdrowienia z Europy ale mam je na codzien z innych zrodel - rozmawiam z prawdziwymi Europejczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: 193.120.126.* 19.04.02, 10:49 Gość portalu: Filomena napisał(a): > Gość portalu: Karlik napisał(a): > > > Zeby niewiewm co robili to sloma zawsze zbuta wyjdzie,do poloni kanadyjski > ej im > > > > tak daleko, jak z usa do polski. > > Do: BB i Karlik > > Ludzie, skad wy sie wciaz bierzecie w tej Polsce??? Karlik - czy ty znasz > kogokolwiek z polnii kanadyjskiej i polonii amerykanskiej? - odpowiem za ciebie > - > nikogo. A ja znam karliczku, znam dokladnie. A do BB - zobacz jak do mnie rodak > z > LA odpisal. Zra sie ze sobo - I TO WSZEDZIE NA SWIECIE - tylko typy dokladnie > takie jak tyyyyy! Dziekuje z pozdrowienia z Europy ale mam je na codzien z inny > ch > zrodel - rozmawiam z prawdziwymi Europejczykami. FILOMENIE!!!! A teraz wytlumacz mi glupiemu europejczykowi (wcale nie mieszkam w Polsce; stad moja obecnosc na tym Forum )) dlaczego nazywasz mnie typem, czy napisalem cos co moglo cie urazic? Prosze o jasna odpowiedz bo nie kojarze. BB pozdrawia polonie amerykanska z USA Canady Meksyku Brazylii itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: 209.208.248.* 18.04.02, 21:54 Gość portalu: Karlik napisał(a): > Zeby niewiewm co robili to sloma zawsze zbuta wyjdzie,do poloni kanadyjskiej im > > tak daleko, jak z usa do polski. Karlik, mysle ze jednak znasz polonie kanadyjska. Ale czy sie ze mna zgadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: BRAK WAM WIEDZY../do Filomena IP: *.cpool2.quickclic.net 19.04.02, 00:02 Droga Filomeno,znam i to bardzo dobrze naszych w Canada bo tu mieszkam,kociaku slodki,ale mam wrazenie po tych postach ze obracam sie w kregu innych ludzi,bo np;nieznam ludzi na zasilku,nielegalnie tu pracujacych itp.A musze zaznaczyc ze mam do czynienia i z krajowcami i znaszymi imigrantami.Ale wiesz co rybeczko,takiego chamstwa wsrod Poloni USA tutaj nie spotkalem.Bylem w Detroit tydzien czasu,i mialem okazje poznac ta Polonie,i wiesz co sloneczko,trzeba uwazac bo cie swoj obskubie,to raz,siedza tam po 10 a moze iwiecej lat na lewo,mieszkaja byle jak(to forma bardzo lagodna,uzyta ze wzgledu na Ciebie) Kobiety ktore poznalem to wiekszosc mezatki i matki,mezowie w Polsce jak i dzieci,zachowanie tych pan jest bardzo swobodne (to tez okreslam lagodnie),i maja jedna wspolna ceche.Otoz kazda twierdzila ze maz to byl lajdak,pijak,bil i pil,niekturzy moze ale zeby wszyscy?,niechce mi sie wto wierzyc.Niejedna zwiazala sie juz z innym chlopem i mieszka znim lata,bez papierow,niekture to maja nawet z tych zwiazkow nowe dzieci,oprocz tych w polsce,i okraju slyszec nie chca.Mezczyzni to samo,tam zona i dzieci,tu kochanka i dziecko tez.I wiesz mi sloneczko, ze zjawisko to nie jest wcale takie male.Zalosne to ale prawdziwe.A wspominajac Europejczykow,nie zapominaj ze z tamtad wyszly do tej pory najbardziej okrutne wojny i konflikty,chociazby ostatni w Jugoslawi rozgrywajacy sie na oczach calej Europy,i nikt z tych"Europejczykow"palcem nie kiwnal,Tak,tak to bylo i znowu gdyby nie USA ciaglo by sie to bez konca.To tyle cukiereczku,zycze zdrowia,no i zebys zawsze piekna byla.No to pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.rasserver.net 19.04.02, 14:25 Gość portalu: filomena napisał(a): Typowe amerykanskie malzenstwa. > Biedny buraku, chce ci przekazac ze mi cie szkoda, szkoda, bo zyje w USA od 10 > lat, mam swietna prace w sercu Manhattanu na SoHo w zawodzie wyuczonym na > polskim Uniwersytecie (dwoch fakultetach - taki ze mnie burak) zarzadzam > pracownikami (wyobraz sobie ze oni sa Amerykanami a ja - polski burak!) i jest > mi tu po prostu bardzo dobrze! I takie buraki jak ty, buraczku cieniutki, nigdy > > tego nie zrozumieja! Coz poradzic, jak sie jest taka cholerna lamaga zyciowa i > zolc zalewa jak rodacy do czegos w zyciu dochodza- i to zagranica (a trudniej > tu jest niz w ojczyznie, trudniej, buraczku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: *.rasserver.net 19.04.02, 14:27 Typowe amerykanskie malzenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filomena Re: BRAK WAM WIEDZY BURAKI z USA,ale to typowe........ IP: 209.208.248.* 22.04.02, 20:59 ON, a o co chodzi z tym "typowe amerykanskie malzenstwa" - do czego to sie tyczy? Odpowiedz Link Zgłoś