donk 09.10.04, 17:36 Nogi ci smierdzom brudasie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Ertes! 09.10.04, 18:33 O dziekuje. Zaraz umyje. W miedzyczasie pozdrowienia z pieknego Paryza! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ertes! 09.10.04, 19:37 Idz siem ruchac z Arabami w tym pienknym Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Nie doceniasz Ertesa! 10.10.04, 00:08 On tam podrywa ex-polskie dziewczyny / kobiety!! Poczytaj na Polonia 2. )) SP Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ertes! 10.10.04, 10:20 hehehe, starypierodlo, to wez zapakuj sobie tego mlodegopierdole w torebke i wypierdalajcie obydwoje na P2. Panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola E tam, zaraz 'wypierdlajacie'! 10.10.04, 16:30 A mnie sie tu podoba; z niezasluzona uwaga i poswiecajac duzo cennego czasu (ukradzionego majstrowi na dachu) lubie czytac Twoje przyglupawe wpisy. Glownie dla tego ze jak je czytam to wydaje mi sie ze sam jestem madry i kulturalny )) SP Odpowiedz Link Zgłoś
donk Jaki pan, taki kram. 10.10.04, 16:42 Dopasowuje sie do niveau tego forum. Tylko zakompleksieni musza tu pokazywac, swoja watpliwa elokwencje lub tzw. inteligencje. Dlaczego? A to dlatego, ze w zyciu prywatnym sa bylymi mgr. z polski, ktorzy zostali na emigracji zdegradowani do roli sprzataczek, kelnerek, roboli na tasmie i innych portierow. Ja sram na to serdecznie moje ty zlotko. Sam stwierdzasz, ze ci siem wydaje, i TYLKO WYDAJE ze jestes mondry. Daj mi spokoj z tymi waszymi banialukami o inteligencji, bo mnie tylko pusty smiech bierze. Prowincjonalne-szpagatowe sztywniactwo jestescie. Elita to wy nie jestescie. A Anarchia jest poprostu pienkna. HAHAHA! Wale was caly czas w banie, a wy sie bulwersujecie... ....moje drogie ciecie! hehehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Do ertesa. 10.10.04, 16:46 Cwaniaczku! zoncia cie siem rucha po kontach. Masz kase na rozwod? hehehe, juz niedlugo skoczy siem laba w paryzewie. Jak wielu innym. I rura ci zmienknie. buuuaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś