Gość: Przyjaciel IP: 142.94.86.* 20.10.04, 05:44 Bogdan Koral-Konikowski ukradl osobie z ktora sie przyjaznie osiem tysiecy dolarow kanadyjskich. Ciekaw jestem, kogo jeszcze ten przestepca skrzywdzil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpia_spuscizna Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 05:46 szczegoly o tym koniokradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.wcb.ab.ca 22.11.04, 20:57 Nic na ten temat nie wiem i nie slyszalam A wiec nie moge nic o tym napisac, Odpowiedz Link Zgłoś
malpia_spuscizna Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 06:42 www.epl.ca/EPLTheSourceArticle.cfm?article=V9-1/Portrait www.portraitsocietyofcanada.com/b_konikowski.html rembrandt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 20.10.04, 15:19 Moim zdaniem nie ma co tutaj przytaczac "osiagniec" Konikowskiego na niwie KOPIOWANIA zdjec, czy tez obrazow. Dyskutujemy bowiem o nieuczciwosci tego czlowieka, prawda? A tak przy okazji, to on nie jest artysta, to po prostu KOPISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.abhsia.telus.net 20.10.04, 06:52 Podaj detale, bo znam goscia i jakos wcale nie jestem zaskoczona........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.cwshs.com 20.10.04, 15:54 a w jaki sposob ukradl? z kieszeni tej osobie wyjal? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 16:08 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > a w jaki sposob ukradl? > z kieszeni tej osobie wyjal? hehe wy tam w kanadzie macie problemy jak nie konikowski to jakis ciul co jezdzi samochodem , SAMOCHODEM, po calej europie, bo lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.cwshs.com 20.10.04, 16:21 ja tam zadnych problemow nie mam ale tak sie zastanawiam jak ten konik ukradl te 8 klockow w kieszeni nikt normalny takiej kasy na co dzien nie nosi czeku ukrasc nie mogl no wiec jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 16:27 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > ja tam zadnych problemow nie mam > ale tak sie zastanawiam jak ten konik > ukradl te 8 klockow > w kieszeni nikt normalny takiej kasy na co dzien nie nosi > czeku ukrasc nie mogl > no wiec jak? moze Packowski wie? (wtf is packowski anyway?) Odpowiedz Link Zgłoś
vvadera3 Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 17:13 jak nikt nic nie mowi to pewnie nie ukradla tak to o czlowieku nie mozna mowic bo mozna krzywde jemu zrobic. Pokojowa wadera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 20.10.04, 17:29 Dostal czek "in blanko" od ufajacej mu osoby i sobie wpisal wlasnie taka sume. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
vvadera3 Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 17:32 a po co mu ta osoba dala ten czek in blanco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 20.10.04, 18:14 Spytaj najlepiej Konikowskiego?. Mam Ci podac jego telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 20.10.04, 18:17 Znam niestety Konikowskiego, pomogl mi troche przy samochodzie a ja mu przy malowaniu portretow ... Konikos ma zero wyksztalcenia, na dluzsza mete nie da rady z nim sie kolegowac, bo jest zakompleksiony, arogancki oraz ma obsesje robienia ludzi w konia, na kazda sume i prawie na kazdym kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ter Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.abhsia.telus.net 20.10.04, 19:29 Skoro znany jest, z tego ze pozycza i nie oddaje to kto o zdrowych zmyslach dalby mu czek in blanko? A w ogole to trudno uwierzyc, ze tak to bylo. Bardziej prawdopodobne, ze komus zalezy aby Konikowskiego obsmarowac. Odpowiedz Link Zgłoś
malpia_spuscizna Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 19:31 wlasnie. Ciagle jakies pomowiecia. A ja ten numer telefonu to chetnie wezme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TELUS Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 20.10.04, 19:53 Jest w ksiazce telefonicznej pod KONIKOWSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 20.10.04, 19:56 Bogus jest przede wszystkim znany z tego ze oszukiwal kogo sie dalo jeszcze bedac wlascicielem KGB. Zobacz sobie kronike sadowa z Edmonton. Slawe zyskal, gdy z dwoch van'ow zrobil (zespawal) jeden. Na moja intewencje wywalili go wowczas z BBB. Odpowiedz Link Zgłoś
malpia_spuscizna Re: KONIKOWSKI okrada 20.10.04, 22:28 a potem go przyjeli go do KGB czy nadal sie walesa... Odpowiedz Link Zgłoś
cmok_wawe1ski Mirko aka cmok_wawelski 20.10.04, 22:40 czego chuju tu szukasz? w dupe jebany linkowcu wypierdalaj do polek kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Mirko aka cmok_wawelski IP: *.abhsia.telus.net 21.10.04, 03:19 O numerach "konia" to mozna by dlugo pisac a ze ma kompleksy tooooooo fakt. Zreszta, jedyne osoby co my moga ufac to "nowi" Znajac jego motto "ze nie wazne czy mowia dobrze czy zle, wazne ze mowia" wcale bym sie nie zdziwila gdyby sie okazalo ze jest on rowniez autorem niktorych powyzszych wypowiedzi......... Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: KONIKOWSKI okrada 21.10.04, 06:02 panie kochany, co pan sie wyglupia. Nie ma pan co robic na forum, w domu czy zona pana opuscila? Wyciaga pan na forum jakies paszkwile ze sie az ludzie dziwia gdzie sens gdzie logika. Jak pan ma jakies dowody to niech pan to zglosi a nie osmiesza sie tutaj. Jezeli panu jakies pieniadze z mojego powodu brakuja to prosze sie po nie do mnie zglosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.abhsia.telus.net 21.10.04, 08:30 Przyjemnie jest miec racje, prawda ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 21.10.04, 19:06 Bogusiu, znasz zapewnie telefon i adres osoby, ktorej ukradles te pieniadze (przypominam, bylo to w roku 1997 a o ile wiem ona nie zmienila ani numeru telefonu ani adresu). Oddaj je zatem jak najszybciej. Nie zapomniej tylko doliczyc procenty do tej sumy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 mnie tam ten konik to kolo konia lata IP: *.cwshs.com 21.10.04, 12:55 a jesli ktos jest na tyle glupi by dawac czeki in blanco to zasluguje na to by go w balona robic za glupote sie placi a konik nic nie ukradl tylko dostal czek od jakiegos przyglupa, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodak Re: Ciagnie wilka do lasu IP: 142.94.86.* 21.10.04, 15:45 Durniowi odpowiem tylko tyle: Osoba ktora dala czek umowila sie z Konikowskim, ale on niestety bezczelnie zlamal te dzentelmenska umowe. Konikowski po wyjsciu z wiezienia w Peace River, zreszta z poreczenia za niego grupy osob (wowczas jego przyjaciol) zakpil sobie z wielu osob z tego grona. Wykiwal po prostu szereg z nich, w tym rowniez (na spora sume) znanego w Edmonton propagatora kultury polskiej Zbyszka Kubiczka (ale to juz osobna smutna histora, tez niestety pelna lajdackich popisow pana K.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodak Re: Ciagnie wilka do lasu IP: 142.94.86.* 21.10.04, 15:47 Zeby nie bylo nieporozumien, durniem nazwalem osobe podpisujaca sie VIP. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Ciagnie wilka do lasu 21.10.04, 15:56 Duren to ty jestes rodaku i nie obrazaj ludzi na forum. Najpierw usilujesz szargac mnie a teraz szargasz innych. Jak ci cos brakuje to zglos na policje o kradziez!!! A tu przestan z siebie robic polglowka a jak juz musisz to zaloz sobie forum dla fantazjujacych. Domyslam sie juz kim jestes ten sam styl... Nie rob drugiemu co tobie nie mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ciagnie wilka do lasu IP: *.cwshs.com 21.10.04, 15:58 sami durnie jestescie i do tego naiwni jak sie takiemu frajerowi wykiwac daliscie p.s. dzentelmeni to zostali w Anglii a wy tam w tych kowbojskich kapeluszach to sie farmerami mozecie nazywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKowboj Re: Ciagnie wilka do lasu IP: 142.94.86.* 21.10.04, 18:52 Ty arogancki typie. Jestem pewien, ze jestes blizej krowiego lajna niz my. To da sie wyczuc. Twoje niegrzeczne wypowiedzi to wlasnie potwierdzaja. Wprost cuchna nienawiscia oraz zawiscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ciagnie wilka do lasu IP: *.cwshs.com 21.10.04, 18:57 wez ty se nasraj do tego kapelusza i na ten durny leb go zaloz wqurwiacie sie bo jak dzieciaki w hooya daliscie sie zrobic a teraz na forum plakac przyszliscie od tej jazdy na kuniach to wam mozgi wytrzeslo i dlatego w balona dajecie sie robic czek in blanko komus dac, hehehehehe poknijta sie mlotkami w te puste baniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: Ciagnie wilka do lasu IP: 142.94.86.* 21.10.04, 21:07 Ty jestes taki VIP jak z koziej doopy traba! Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Ciagnie wilka do lasu 21.10.04, 22:28 czego sie spodziewac po turasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ciagnie wilka do lasu IP: 142.94.86.* 21.10.04, 23:00 Typie, podszywajacy sie za Konikowskiego: Jesli masz zamiar zadac jakies pytanie to uzywaj pytajnika (?) Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski no to ile mam ci dac tych pieniedzy 21.10.04, 23:25 zebys zamknal swoja paszcze bo szkoda mi ludzi zeby cie szumowino musili czytac? Ile chcesz, polglowku, na leczenie o dobrego psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: no to ile mam ci dac tych pieniedzy IP: *.nyc.rr.com 21.10.04, 23:34 hehe, najsmieszniejszy do tej pory jest ten bukiet piszacy o "dzentelmenskiej umowie" jednoczesnie anonimowo przysrywajac p. Konikowskiemu z za wegla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Re: no to ile mam ci dac tych pieniedzy IP: 142.94.86.* 22.10.04, 16:43 Powtarzam: Bogusiu, znasz dobrze adres osoby, ktorej ukradles te pieniadze (przypominam, bylo to w roku 1997 a ona nie zmienila ani numeru telefonu ani adresu). Oddaj je zatem jak najszybciej. Nie zapomniej tylko doliczyc przyzwoite (conajmniej 5%) procenty skladane do tej sumy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: no to ile mam ci dac tych pieniedzy IP: *.cwshs.com 22.10.04, 16:49 to ty po tylu latach buraku o pieniadze sie upominasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: no to ile mam ci dac tych pieniedzy 22.10.04, 17:02 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > to ty po tylu latach buraku > o pieniadze sie upominasz? gdyby szybciej uzbieral na komputer z butelek znalezionch w koszach na smieci, to by sie upomnial wczesniej....ale ciezka konkurencja (bruno) pokzyzowala plany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: no to ile mam ci dac tych pieniedzy IP: *.cwshs.com 22.10.04, 17:10 przeciez do biblioteki ten, hehehe, "dzentelmen" od siedmiu bolesci, z brunonem mogl pojsc Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: no to ile mam ci dac tych pieniedzy 22.10.04, 17:12 brunon nie jednego takiego leszcza juz pogonil swoja dziadowska laga ze "swojego" rewiru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Re: Ile masz oddac tych pieniedzy IP: 142.94.86.* 22.10.04, 17:03 Buraki to ja przerabiam na zwykle cukier. Natomiast o pieniadze nie ja sie upominam, tylko osoba, ktorej je zabrales. Badz mezczyzna a nie kratura i je jak najwczesniej oddaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Ile masz oddac tych pieniedzy IP: *.cwshs.com 22.10.04, 17:09 to teraz i ja zabralem? hehehe pewnie zaraz u wszystkich forumowiczow o pieniadze sie upomiac bedziesz idz z tym znajomym na smietnisko puszki zbierac to i kasy troche zarobisz brunon teraz w Toronto, wiec i konkurencji nie ma p.s. przeciez ten czek znajomy mu dal wiec nikt nikomu nic nie zabieral durnoty, hehehe, czek in blanco dawac, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kra Re: Policja i Konikowski IP: 142.94.86.* 22.10.04, 23:14 Policja juz kilka razy odwiedzala Konikowskiego. Siedzial nawet w wiezieniu (jako reprezentant Polonii?) Natomiast o pieniadze nie ja sie upominam, tylko osoba, ktorej je zabral. Badz mezczyzna Konikowski a nie KREATURA i je jak najwczesniej oddaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymes Re: Policja i Konikowski IP: *.abhsia.telus.net 23.10.04, 06:22 Co to za jeden ten konikowski, znany jakis ? aktor czy co. Moze ktos wyjasnic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Policja i Konikowski IP: *.abhsia.telus.net 23.10.04, 09:07 Nadmienie, ze pare lat temu ten pan debiutowal w TV@18hr w dzienniku lokalnym.Czyzbym pominela jego dalszy rozwoj kariery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kra Re: Policja i Konikowski IP: 142.94.86.* 23.10.04, 21:03 Robi kariere w polonijnym radiu w Edmonton prosze Pani. Ma taki GLOS, ze podobno niektore panie popuszczaja z rozkoszy w majtki. Ta intonacja i te koncowki: a (a z haczykiem, e -tez z haczykiem). No i wybor wiadomosci. Bije na leb wszystkie polskojezyczne brukowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Dlaczego akurat przeciw Konikowskiemu? IP: 142.94.86.* 23.10.04, 23:02 23-go pazdziernika 2004 Drodzy i Mili Panstwo, BOGDAN KONIKOWSKI 0F 8011-75 STREET, EDMONTON, AB, COUNT: ON OR ABOUT THE 25TH DAY OF JULY, 2004, AT OR NEAR EDMONTON, ALBERTA, DID UNLAWFULLY ASSAULT WLODZIMIERZ STANNY, CONTRARY TO SECTION 266 OF THE CRIMINAL CODE OF CANADA. DOREEN POON PHILLIPS, JUSTICE OF THE PEACE Moja malzonka i ja planujemy na jutro serie krotkich demonstracji przed Kosciolem Rozanca Swietego w Edmonton pod haslami 'ZADAMY ROWNOUPRAWNIENIA' i 'ZADAMY SPRAWIEDLIWOSCI'. Bedzie rowniez kolportowana ulotka z tekstem "Bogdan Konikowski do wiezienia. Zarzad Towarzystwa Polsko- Kanadyjskiego do dymisji. Nowe wybory z uwzglednieniem znaczenia polskich kobiet w zyciu naszej spolecznosci.". Wlodzimierz Stanny CC: O. Roman Majek (Proboszcz), Kosciol Rozanca Swietego, Edmonton, Alberta Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Dlaczego akurat przeciw Konikowskiemu? 25.10.04, 05:45 Herr Majak to chyba cos majaczy bo normalnie ten -e-pistogram to nie wyglada. Planuje byc na tej demonstracji ze swoimi ludzmi i rozdawac ulotki o bardzo bogatej przeszlosci Mjaczacego pana. Pan Majaczacy to lepie zrobi jak sie zajmie taca i goleniem polglowkow w Edmonton. Bankier i jemu podobne inne nicki, skladam niniejszym propozycje: wylizcie mi chooja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: Dlaczego akurat przeciw Konikowskiemu? IP: 142.94.86.* 25.10.04, 15:43 Czytam odpowiedz Konikowskiego i nie moge uwierzyc czy to ten sam czlowiek czy moze jego sobowtor. Przeciez Konikowski grzecznie sluzy ksiedzu proboszczowi. Po okresie sluzby i u ks. Kowala teraz pomaga jego nastepcy w parafii Rozanca Sw. w Edmonton. Ponadto prowadzi audycje radiowa - koscielna a jakze. Ja widze go raczej z aureola na glowie niz z rogami i wystajacym z sutanny ogonem. To mi sie skojarzylo z udawaniem przez Bogusia biskupa. Za takiego sie przebral kilka lat temu podczas hucznej zabawy przebierancow. Jak policja przyjechala zeby ich uciszac to funkcjonariusz zdebial widzac we wlasnej osobie BISKUPA Konikowskiego. abujego przebraniemz Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Dlaczego akurat przeciw Konikowskiemu? 25.10.04, 16:38 widze drogi znajomy ze my sie znamy. ja pdoalem swoje nazwisko, podaj swoje i zaraz napisze o tobie pare pikantnych szczegolow. Zaczynasz grzebac w moim zyciu za duzo i to zaczyna byc niezdrowe. Wiele osob zadaje mi pytania ktorych przedtem nie slyszalem. Zdajesz sobie sprawe czym to sie dla ciebie skonczy jak dojde do tego kim jestes? Odwal sie czlowieku ode mnie i mojego zycia, anonimowy polglowku. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Z kim trzyma Konikowski IP: 142.94.86.* 25.10.04, 18:22 www.wirtualnapolonia.com/canada/opinie.asp?opinia=26221 Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski ales pan panie Zatroskany palnal o parapet! 25.10.04, 18:27 Toz przeciez kazdy wie ze ja Kowala olewam cieplym moczem! Wiadomo watykan kaze budowac to sie buduje a obrywki od kontraktow leca na tace (czesciowo). Jezyk w tym artykule jest szokujacy. Moze pan odac jakies dalsze ciekawsze rewelacje? Czekam z utesknieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Moze moczem ? IP: 142.94.86.* 25.10.04, 18:35 Czy ks. Majka tez olewasz tym pachnacym, cieplutkim moczem? Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski czytac nie umiesz Debilu z Edmonton? 25.10.04, 19:18 Ty masz cos powaznego z glowa. Odzial intensywnej psychiatrii polecam ci raczej niz internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Re: czytac nie umiesz Debilu z Edmonton? IP: 142.94.86.* 25.10.04, 19:23 Poskarz sie ks. Majkowi. A moze sie przy okazji wyspowiadasz? Robisz to czasami? Zwlaszcza przed przyjmowaniem na oczach wszystkich wiernych (jak i niedowiarkow) Komunii Sw.? Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski jestes smieszny 25.10.04, 20:03 co ja robie to ciebie gowno obchodzi . czy i komu sie spowiadam to tez ta sama kategoria pytan. boli ci e ze sie ludzi spowiadaja? wyraznie boli cie to, przyzna sie, boli cie!!! To jest zabawne bo piszesz tak jakby spowiadanei samo w sobie bylo naganna rzecza. WIesz, ludzie spowiadaja sie z roznych powodow, cos jak ty sie spowiadasz tutaj na forum na moj temat. Wolno ci, masz prawo, ale jak sie dowiem kto ty jestes to...powiem ci czesc, hehehehe. Gość portalu: Parafianin napisał(a): > Poskarz sie ks. Majkowi. > A moze sie przy okazji wyspowiadasz? > Robisz to czasami? > Zwlaszcza przed przyjmowaniem na oczach wszystkich wiernych (jak i > niedowiarkow) Komunii Sw.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Osmiesza sam siebie IP: 142.94.86.* 25.10.04, 21:09 Potwierdza sie zatem to, ze pan K. to idi...ta. Przeciez on "gada" od rzeczy. Wypisuje po prostu bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski czym ty juz nie byles, ciapciusiu. 25.10.04, 21:34 Dajesz mi coraz wiecj powodow do identyfikacji. Juz prawie ze jestem pewien kim ty jeste i moge ci zaproponowac dziesiejsza bezsenna noc na poczatek. oczekuj mojego telefonu o drugiej w nocy. Nastepny bedzie o trzeciej i ostatni o czwartej. wiesz, ten 'logik' cie zdemaskowal, smierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajniak Re: Telefon w nocy ? IP: 142.94.86.* 25.10.04, 22:58 Zadzwon, tylko na to czekam. Policja zreszta tez. A w Peace River jeszcze chyba dziala wiezienie w ktorym siedziales. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski znowu nie umiesz czytac! 26.10.04, 01:35 Przciez jak ci powiedzialem to ci mowie. O drugiej w nocy masz telefon. Nie powiedzialem ze ode mnie, polglowku. Bedziesz mial telefon 2 ,3 i 4-tej. TChba nie wie wiesz czym zajmuje sie policja. Powiedza ci zebys sie skontaktowal z firma telefoniczna, hehehehe. A gdzie ja siedzialem i za co to ciebie niech glowa nie boli bo nie znasz swojej przyszlosci.No moze i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwazny czytacz Re: Nie santazuj IP: 142.94.86.* 26.10.04, 02:35 Cwiercglowku razy trzy! Ciagle jednak brakuje tej cwiartki prawda? To widac z bzdur jakie wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Nie santazuj 26.10.04, 04:12 czy ty lubisz sie napic? Zauwazylem u ciebie skojarzenia alkoholowe. To jest normalne zanim nie zaczniesz leczyc. Drzyj przed Panem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Konikowski Re: Nie santazuj IP: *.208-38-38-0.interbaun.com 26.10.04, 05:31 Drodzy Panstwo.Sledze Wasze rozmowy i dochodze do wniosku ,ze tak naprawde to niewiele macie do roboty.A moze by tak jakas ciekawa ksiazka.Pani Elzbieta dala mi 8 tys.dolarow liczac na to ,ze bedzie moja zona a przynajmniej kochanka.Przeliczyla sie z jednym i z drugim puszczajac pozniej plotke , ze jej ukradlem pieniadze.Czy chcecie bym wam jeszcze cos wyjasnil.Przestancie sie podszywac pod moje nazwisko w Waszych wypowiedziach na tym forum , a jesli juz macie taka potrzebe to robcie to z kultura. Bogdan Konikowski-Koral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re:Konikowski jednak kradnie IP: 142.94.86.* 26.10.04, 14:52 A wiec okazuje sie, ze ten pan K. nie tylko okrada ale rowniez klamie jak z nut. Wszechstronnie uzdolniony ten artysta-kopista. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski ktorej czesci nie rozumiesz? 26.10.04, 15:18 Drodzy Panstwo. Sledze Wasze rozmowy i dochodze do wniosku ,ze tak naprawde to niewiele macie do roboty.A moze by tak jakas ciekawa ksiazka.Pani Elzbieta dala mi 8 tys.dolarow liczac na to ,ze bedzie moja zona a przynajmniej kochanka.Przeliczyla sie z jednym i z drugim puszczajac pozniej plotke , ze jej ukradlem pieniadze.Czy chcecie bym wam jeszcze cos wyjasnil.Przestancie sie podszywac pod moje nazwisko w Waszych wypowiedziach na tym forum , a jesli juz macie taka potrzebe to robcie to z kultura. Bogdan Konikowski-Koral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: ktorej czesci nie rozumiesz? IP: 142.94.86.* 26.10.04, 17:36 K. nie rob nam wody z mozgu. Ukradles to oddaj. Kto uwierzy w te bajki: "dala mi 8 tysiecy, zebym sie z nia ozenil (zeby byc moja kochanka)" I ile wiem kochanki biora forse i gruba od facetow a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re:Konikowski jednak kradnie IP: *.208-38-38-0.interbaun.com 26.10.04, 17:34 Odczepcie sie od facia.Kiedy mieszkalem w edmonton ta sama panienka dala mi 20 kawalkow tylko zeby mogla byc ze mna.Jak sie ma tyle lat co ona to 20 kawalkow i tak niewiele za walenie.Dziwie sie ze konikowski dostal tylko 8 , moze juz byla cienka. Lesio z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re:Konikowski jednak kradnie IP: 142.94.86.* 26.10.04, 17:40 Odezwal sie kolejny oszust. Uwaza sie za meska kurtyzane (wysoko sie ceni). Dlaczego ten tchorz boi sie wrocic do Edmonton i ukrywa sie w Polsce? Czyzby wyrok za oszustwo, jaki na nim ciazy byl tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re:Konikowski jednak kradnie IP: *.abhsia.telus.net 26.10.04, 21:27 Czy ktos mi moze wyjasnic, o co tutaj chodzi ??? Ktos komus dal pieniadze na cos, ten ktos nie wyprodukowal tego cos i nie chce oddac kasy, tak ??? No to jak towar nie zmienil wlasciciela, to i kasa nie powinna, prawda ??? Przeciez to logiczne, no to o co jest cala sprawa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Re:Konikowski jednak kradnie IP: 142.94.86.* 26.10.04, 23:06 Nic z tych rzeczy. To co sie stalo, to zwykle oszustwa. Dwaj rodacy zalatwili pania E. Lajdacy! To naprawde wstyd okradac swoich wspolziomkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? DUET: Konikowski i Lesio IP: 142.94.86.* 26.10.04, 21:44 Lesio ci odpowie. On ma jeszcze dosc dobra pamiec. Jest przeciez duzo mlodszy od pani E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tin tin Re: DUET: Konikowski i Lesio IP: *.abhsia.telus.net 27.10.04, 00:57 Panowie ( lub Panie ) nie mozna by konkretniej ? Ja nie z tej parafi wiec nie znam detali, a wyszla z tego niezla soap-opera. Ten Lesio to tak jakby z Chmielewskiej, tak ? No i piszecie, mlodszy, starszy, o jaki rocznik tu chodzi. Emerytalny, licealny czy tak po srodku. I ta panie E. Jezeli jest starsza od Koniorkowskiego to o ile, no bo jak on ma trzydziesci a ona siedemdziesiat to cena nie wydaje sie byc wygorowana. Natomiast jest jest odwrotnie to ja na jego miejscu zgodzil bym sie za darmo........ Odpowiedz Link Zgłoś
vivaldi.usa Re: DUET: Konikowski i Lesio 27.10.04, 00:58 czy ta pani E. to dajewska? A jezeli tak to ile bieze? Jak 7000 za numerek to za dozo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: DUET: Konikowski i Lesio IP: 142.94.86.* 27.10.04, 01:03 Ty pird... uzurpatorze! Tobie na pewno nie da, gwarantuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: DUET: Konikowski i Lesio IP: 142.94.86.* 27.10.04, 01:06 Jak jestes taki chojrak to idz prosto do burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski muzyk, ty masz dobry wzrok? 27.10.04, 05:05 Nie zauwazyles ze stukasz ciagle z IP 142?? Jestes jakis ulomny ze nie wiesz jak sie to zmienia? o, tu prosze masz www.anonymizer.com Odpowiedz Link Zgłoś
darazetes9898 Re: Policja i Konikowski 01.05.17, 03:13 nie da sie nic wpisac tutaj na KONIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.10.04, 06:11 Wiecie Panstwo! Z jednej strony jest przykro, ze na takim forum obrabiacie faceta bo przeciez kazdy ma cos za uszami,konikowski nie jest bez winy no bo znany jest z roznych tkzw. numerow ale dajcie spokoj juz tym wywodom. Jest tylko dziwne, ze prowadzi on program koscielny w Edmontonie i czy ksiadz wie o tym co piszecie a szczegolnie jak on wam odpowiada, takich slow nie uzywa w programie koscielnym....z Bogiem radiosluchacze !! Kazdy odpowie przed Bogiem za krzywdy wyrzadzone bliznim. Ale moim zdaniem powinien sobie odpuscic program koscielny a moze i "Polskie Radio".Coz z tego ...ze ma glos jak jego przeszlosc dyskwalifikuje i Ludzie niechetnie to widza...Panie Konikowski wez pan sobie to do serca. Nie chce panu ublizac jak inni ale powinien pan z calej tej dyskusji wyciagnac wnioski i na przyszlosc zachowywac sie przykladnie jak przystalo na czytajacego ewngelie w programie koscielnym i byc redaktorem w "Polskim Radiu". Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: KONIKOWSKI okrada 28.10.04, 07:15 z ciebie katolik to taki katolik jak z koziej d. puderniczka. namawiasz mnie do zrezygnowania z dobrego koryta? Mnie? Sam zrezygnuj - ze mnie. A ksiedzem sobie machy nie wycieraj bo z nim wszystko ugrane i ty mozesz mi tez wylizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirtuoz Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.10.04, 15:28 Facio ci dobrze radzi a ty w dalszym ciagu zachowujesz sie jak ham z pod ciemnej gwiazdy, brzydze sie ciebie jestes hoojem i zamknij sie ty gnoju na zawsze oszukales wiele osob nawet swoja poprzedniczke w programie koscielnym p. Kozakiewicz. Jestes bez serca poprostu jak zwierze nie dziwie sie ludziom, ze cie obrabiaja tylko co na to twoja zona powie jaiego ma meza sku..syna, ty dziadu pie..ny zamknij paszcze bo ci naszcze a ksiedzu wszystko powiem gdy w niedziele go zobacze i wiadomosc podam na cala kanade jaki to z ciebie OSZUST!! Zrobiles w "konia" konikowski p.Kubiczka, sprzedawales spirytus po cichu z przemytu w KGB calymi skrzynkami, silniki tak naprawiales , ze do dzisiaj ludzie to pamietaja z ciebie fachowiec jak z koziej dupy traba a na dodatek morderca z pistoletem ktory chcial zabic byla zone, bylem na sprawie i tego sie nie wyprzesz mozecie sobie podac reke z podobnym typem w edmontonie niejakim zalewskim jeszcze ci malo to napisza ci moi koledzy wiecej o twoich przygodach i tak masz juz coraz mniej przyjaciol za to twoje hamskie traktowanie ludzi. Napie..les farmazonow w radiostacji na Makowskiego, ze nawet nie pozwolili Mu sie pozegnac z radiosluchaczami czy to jest w porzadku? Powinna cie p.Walter sprawdzic i leczyc psychicznie. Facet ma racje, ze taki gnoj jak ty powinien sam zrezygnowac z radia zeby nie wku..ac ludzi ktorzy cie dobrze znaja tyle panie konikowski splamiony w Edmonton. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski do Pana Wirtuoza 28.10.04, 15:52 a moze bysmy zawarli pokoj? Co mam zrobic zeby byl pan zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australijczyk Re: do Pana Wirtuoza IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.10.04, 17:00 U nas w Brisbane tez podobne sa problemy ale to co czytam o jakims Konikowskim ktory rzekomo prowadzi Radio koscielne odrazu kuria biskupia by Go odwolala i odsunela od prowadzenia slowa Bozego. Co tam sie dzieje w tym Waszym Edmontonie? Przecierz to idzie na caly swiat jaka ta Wasza Polonia, wstyd o tym pisac!!Przypadkowo otworzylem ta strone i twierdze, ze jezeli macie takich polonusow jak ten Konikowski to napewno cos u Was zle sie dzieje!! A co na to Wasz Kongres Polonii Kanadyjskiej? Nasz Kongres zalatwil by to krotko-- wyeliminowal by takiego Konikowskiego calkowicie ze srodowiska polonijnego!! Wezcie sobie Rodacy to do serca! Wasz przyjaciel zza wielkiej wody-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Re: do Pana Australijczyka IP: 142.94.86.* 28.10.04, 17:45 Konikowski nie rzekomo prowadzi to radio koscielne, tylko na pewno! Procz tego rowniez co niedziele prowadzi swoja audycje radiowa. A to wszystko dzieki poreczeniu jakiego udzielil mu kilka lat temu Kongres Polonii Kanadyjskiej- Okreg prowincji Alberta (wowczas prezesem byl Jaroslaw Nowinka). Nie mogl bowiem bez tego poreczenia prowadzic tych audycji z tego prostego powodu, ze byl kilka razy karany (oszustwa, itp.), tak ze nawet wyladowal w koncu w wiezieniu - najpowazniejsze wykroczenie; grozenie pistoletem drugiej zonie (teraz ma juz trzecia). Nie zgadzam sie z tym, ze wstyd o tym pisac. Wstyd gdy ukrywa sie przed ludzmi brudy i chowa sie je pod dywanem. Wczesniej czy pozniej zaczna cuchnac. Trzeba je zatem jak najpredzej dokladnie stamtad wymiesc. Do tego chyba najbardziej nadaje sie Kongres. Prezesem na szczescie nie jest juz Nowinka, ktory najwyrazniej zaniedbal swoje obowiazki nie sprawdzajac nalezycie przeszlosci Konikowskiego i dal mu rekomendacje. Ciekawe na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski dziekuje za potwierdzenie 28.10.04, 17:54 ze prowadze audycje koscielne, a wiec nie wszyscy sa doglebnie zlosliwi jak en palant z IP 142. Tu macie link o mnie i moich osiagniec: www.wcr.ab.ca/news/2002/0304/polishpainter030402.shtml Moi antagonisci nie maja ze man zadnych szans i ponawiam propozycje wylizania mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Re: dziekuje za potwierdzenie IP: 142.94.86.* 28.10.04, 18:07 Konikowski, przeliczyles sie! Tym razem zamiast lizac dobiora ci sie do du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: do Pana Australijczyka IP: *.cwshs.com 28.10.04, 17:54 Gość portalu: Kalgaryjczyk napisał(a): > Ciekawe na jakiej podstawie? co ty taki nie dzisiejszy? na podstawie $$$ i dalej uwazam, ze glupie dupki jestescie ze w konia daliscie sie mu zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski wlasnie! 28.10.04, 18:07 wciskala mi baba czek i mowi, blaga, wez prosze! Kocham cie, wez prosze, przyda ci sie. No to wzialem i wypelnilem tak jak zreszta chiala a potem kwik maszkarona ze ukradlem! Nic nie ukradlem, babsztyl sam mi te forse wciskal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Nie jestem naiwny IP: 142.94.86.* 28.10.04, 18:10 Kto w te klamliwa wersje Konikowskiego uwierzy? Tylko jacys naiwni prostacy jego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Nie jestem naiwny IP: *.cwshs.com 28.10.04, 18:19 wiesz co? w Toronto tez cyrki odchodza w kongresie, credit union, i w kosciolach (nie wszystkich) i wyobraz sobie, ze mam to gdzies po prostu tam nie chodze kasy im nie daje, wiec nie moja kase rozkradaja a oni niech sie tam zra miedzy soba ile chca Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Nie jestem naiwny 28.10.04, 18:25 a afera w Markham? To byl cyrk, wiec to co o mnie opowiadaja niezyczliwi to mi tylko pomaga. Kto uwicznil wielu politykow? JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Niedzwiedzia przysluga obojetnych jak VIP IP: 142.94.86.* 28.10.04, 18:45 To, ze ty masz to gdzies (w domysle w du...) to bardzo zle. Za oczyszczenie z brudow powinni sie solidarnie zabrac wszyscy. To, ze ciebie te nieuczciwe kreatury nie oszukaly dzisiaj, wcale nie znaczy, ze tego nie zrobia przy najblizszej okazji. Moze nawet juz jutro? Trzeba ich po prostu jak najwczesniej bezwzglednie DEMASKOWAC tego rodzaju spoleczne chwasty odsuwajac je od koryta, z ktorego przy kazdej okazji cos probuja ukrasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Niedzwiedzia przysluga obojetnych jak VIP IP: *.cwshs.com 28.10.04, 18:48 nie dokladaj do tego koryta to sami wygina jak nie bedzie o co sie zrec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Re: Niedzwiedzia przysluga obojetnych jak VIP IP: 142.94.86.* 28.10.04, 20:00 Niezwykle naiwne rozumowanie. O to wlasnie chodzi, zeby Polonia miala "pelne koryta". Pelne pieniedzy, ktorymi madrze bedzie gospodarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: Niedzwiedzia przysluga obojetnych jak VIP IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.10.04, 20:49 Panowie jeszcze jedna sprawa kiedy wyszedl z wiezienia "bogobojny" swiety ale niecudowny koral ( a jaki to koral--koral to szlachetny kamien )pozyczal od ludzi pieniadze i oddawal dlug w takiej postaci, ze tam gdzie pracowal np. u P. Bubaka podczas Jego nieobecnosci wymienial czyli kradl zarowki sodowe (po 80$ szt.) i wymienial dluznikom po cichu zeby wlasciciel nie wiedzial.A gdy pomagal u P.Kubiczka w "SYRENIE" to serwowal dluznikom wodke za darmo, wlasciciel sie zorietowal i wywalil go na zbity pysk Pan Bubak tez zreszta. Takiego czlowieka ma nasza Polonia i jeszcze tamtego roku chcieli go wybrac na "czlowieka roku". Wstyd, ze nasze polonijne spoleczenstwo popiera tego OSZUSTA a w dodatku KONGRES POLONII z jego prezeska szanowana w polonii p.Fryga. Czas sie wziasc za tego HAMA i ukrocic jego zapedy . Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski prorok 28.10.04, 21:24 wstyd to ja mam przykryty koloratka a slowo cham pisze sie przez 'ch', osle glupi! Nie chciales nosic do szkoly teczki teraz musisz nosic bedzki, hehehehe. Co do zarowke sodowych (ca swietne do uprawy marychy wiec moze powiesz ze oddawalem im poprzez udzialy w plonach?) czy serwowanie dodatkowe wodki to sa jakies dziecinnne pomowienia. Rozmwaiwalem dzisiaj z ksiedzem i jemu te pierdoly tu na forum nie przeszkadzaja bo to sa anonimy ale jakbys mial jakies rewelki to zloz doniesienie do budki telefonicznej i moze to mounties kiedys rozpatrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Podly oszust Konikowski IP: 142.94.86.* 23.11.04, 07:31 Konikowski jak widac nie zamierza nawet udawac, ze sie zmienil. Jaki podly byl taki pozostanie. I do tego jeszcze odszczekuje jak kundel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Re: Podly oszust Konikowski IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.03.05, 02:03 Panie Marku !! Napisalam odpowiedz dla Pana pod tytulem " Konikowski a Polskie radio" niech Pan tam kliknie, pozdrawiam, a moze inni jeszcze cos napisza na ten temat,...zapraszam!! Temida..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Czy Majek wie z kim pije? IP: 142.94.86.* 04.12.04, 14:12 Ksiadz Majek wczesniej czy pozniej pozna sie na tym Konikowskim. Oby jak najwczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Konikowski Re: Niedzwiedzia przysluga obojetnych jak VIP IP: *.208-38-38-0.interbaun.com 29.10.04, 04:58 Zajelo mi to niewiele czasu by dojsc do tego kto sieje najwieksza zawieruche na tym forum .Trzeba bylo skorzystac z dobrej rady i ukryc swoj IP 142.94.86 Panie BOGDANIE WASAZNIK piekarz z COSTCO.Co cie tak czlowieku boli we mnie ,ze masz tyle nienawisci.Ty ,ktory niemalze kazdej niedzieli do kosciola chodzisz masz czelnosc zarzucac mi tyle swinstw wyssanych z palca.Nie wystarczylo Ci , ze 12 lat lemu usuneli mnie z BBB dzieki twoim rodzinnym koneksjom i nagle sobie o mnie znowu przypomniales.Ja nie wstydze sie podpisac moim wlasnym nazwiskiem pod tym co pisze i odpierac falszywe zarzuty.Czegoz mi zazdroscicie,ze stalem sie porzadnym czlowiekiem.To ,ze bylem w wiezieniu to Bogu dziekuje ze mnie tam poslal i wyprowadzil mnie na dobra droge i Jemu jestem wdzieczny .Obejrzyjcie sobie wszyscy jeszcze raz Pasje Chrystusa -Mela Gibsona , moze odnajdziecie tam siebie.Bogdan Konikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Konikowski nie przestal krasc IP: *.ed.shawcable.net 09.11.04, 03:48 Nie udawaj ze stales sie porzadnym czlowiekiem. Bogdanie Konikowski ukradles pieniadze PO POWROCIE Z WIEZIENIA! Pobyt w wiezieniu nic cie nie nauczyl, byl zmarnowanym czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
rdeer Re: wlasnie! 18.11.04, 02:55 koral_konikowski napisał: > wciskala mi baba czek i mowi, blaga, wez prosze! Kocham cie, wez prosze, przyda > > ci sie. No to wzialem i wypelnilem tak jak zreszta chiala a potem kwik > maszkarona ze ukradlem! Nic nie ukradlem, babsztyl sam mi te forse wciskal! >Gdzie ta baba sie teraz podziewa?Przyslij ja do nas, chetnie skorzystam z jej dobrodziejstwa.Nie wiedzialam, ze w Edmonton az tak dobrzy ludzie mieszkaja. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_grochowski zostawcie Konikowskiego w spokoju 29.10.04, 00:45 Wiele podrozowalem po swiecie wychowuja swoje dzieci bez zony i wiele widzialema le takich swarow jak na forum Polonia jeszcze niegdzie nie spotkalismy. Bardzo panstwa prosze o zostawienie tej sprawy w rekach boga i pozostawic je czasowi. Pan Konkowski prosil mnie abym tutaj uciszyl nastroje co niniejszym z checia czynie. Zyjcie z bogiem Antoni Grochowski Tel.1-403-277-2222 E-mail kalgary@canada.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Re: Zostawimy go w spokoju pod warunkiem... IP: 142.94.86.* 29.10.04, 01:45 Zostawimy go chetnie w spokoju, ale pod jednym warunkiem, ze przestanie oszukiwac ludzi. A najlepiej, zeby wreszcie oddal przywlaszczona sume i przeprosil osobe, ktora skrzywdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia Konikowski wygrywa, gratulacje!!! IP: 216.209.27.* 29.10.04, 02:49 Drogi przyjacielu. Od kiedy zaczales wyciagac Konikowskiemu brudy i mieszac w to nazwiska ludzi z Polonii, stoisz na pozycji przegranej. Jedynie mozesz uratowac swoj honor poprzez ujawnienie sie i postawienie Konikowskiemu konkretnych faktow przed organami sprawiedliwosci.Forum nie jest po to, aby jakis tchorz probowal wygrac dla siebie sympatie. Miej cywilna odwage i wyjdz na "ring". Nie byc kura i nie mysl, ze wygrasz to Forum atakujac od tylu. Ludzie znaja Konikowskiego i wiedza kim byl, ale o to nie dbaja. Ludzie dbaja jakim on jest teraz. Kazdy robil bledy, on, ja i ty tez, ale na tych bledach wiele nauczylismy sie. Prawda? Jesli bedziesz mial racje, jestem po twojej stronie, wiec o co sie martwisz. Zalatw te sprawe jak chlop z jajami a nie popisuj sie na tym Internetowym Forum jak chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Damski bokser Konikowski IP: 142.94.86.* 29.10.04, 17:41 Konikowski probuje nas przekonac, ze sie zmienil. Chetnie w to uwierze, choc jestem sceptykiem. Ale pod warunkiem; ze wreszcie przyzna, ze postapil jak zlodziej kasujac ten czek na 8 tys. dol. (sam o tym zreszta napisal). I ze odda te pieniadze pani, ktora skrzywdzil. Konikowski skoncz te zabawe-pyskowke i pokaz wreszcie ze jestes mezczyzna. Nie zachowuj sie jak damski bokser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Konikowski Re: Damski bokser Konikowski IP: *.208-38-38-0.interbaun.com 29.10.04, 22:58 Przepraszam Cie najmocniej lecz kim Ty jestes bym ja przed Toba mial sie kajac,nie dosc ze Jestes "Anonim"to jeszcze masz wymagania i stawiasz warunki.Nigdy nie powiedzialem ,ze ukradlem te pieniadze lecz ,ze je dostalem .Wiec nie wmawiaj mi. Tej zabawy "pyskowki" nie ja rozpoczelem.Porozmawiaj z tym co ja zaczal.Powiedzialem co mialem do powiedzenia i teraz sie wylaczam z tej waszej zabawy.Jesli sie znowu jakis pojawi pod moim nazwiskiem to napewno nie ja nim bede. Dobrej zabawy.Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Konikowski nadal kradnie IP: *.ed.shawcable.net 09.11.04, 03:52 Gość: Swiadek 09.11.2004 03:48 + odpowiedz Nie udawaj Konikowski ze stales sie porzadnym czlowiekiem. Ukradles pieniadze PO POWROCIE Z WIEZIENIA! Pobyt w wiezieniu nic cie nie nauczyl, byl zmarnowanym czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re: Konikowski nadal kradnie 09.11.04, 04:20 i jeszcze jedno, uwazam ze przekraczacie granice zabawy i zaczyna sie to robic niebezpieczne. pamietajcie ze moge zazadac od Gazety wasze dane i nastepnie scigac was z powodztwa cywilnego. To nei sa zarty, ja to naprawde zrobie. Mam stan przedzawalowy i niewiele obecnie brakuje zebym dostal zawal serce. Czy naprawde chcecie tego? Z Milosierdziem Boskim, Bogdan Konikowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyt Re: Konikowski nadal kradnie IP: *.abhsia.telus.net 09.11.04, 06:29 AHA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Re: Konikowski nadal kradnie IP: 142.94.13.* 09.11.04, 21:55 Bron Boze wcale nie chcemy bys sie rozchorowal. Chcemy tylko abys ODDAL PIENIADZE! To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski wiesz chamie jeden powtarzasz sie jak peknieta 09.11.04, 23:00 guma polglowka na zabawie w remizie. Co mam oddac? Komu? Moze tobie, szmaciarzu? Odwal sie ode mnie, dobrze, ty cholerny rzezniku. Widac rzniecie miesa siadlo ci na twoj plaski ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Konikowski kradnie i szaleje IP: *.ed.shawcable.net 11.11.04, 02:10 Pysk i do tego nie wyparzony to masz raczej TY! Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Konikowski bedzie szalal w dzien dziekczynienia. 11.11.04, 08:33 A ty Lopserdaku to sie wez i palnij o cos twardego najlepiej o kant swojego plaskiego ryja. Zobaczysz ze zarzniesz jutro nozem. Specjalnie przyjde w poludnie do sklepu obejrzec jak lazisz dookola z zakrwawionym bandazem. Poza tym, czy powiedizales swojemu szefowi o swojej chorobie? Watpie, wiec uwazaj bo za takie rzeczy to sie sie leci z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiezien Re: Konikowski bedzie szalal IP: 142.94.86.* 16.11.04, 00:47 A wiec "Konik" znow sie narkotyzuje. Ciekaw jestem kiedy powedruje do wiezienia. W Peace River ciagle na niego czekaja przyjaciele z poprzedniej odsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibek Re: Konikowski bedzie szalal IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.11.04, 07:33 Panowie prosze was dajcie juz spokoj temu Konikowskiemu ktorego znam bo juz koledzy z USA i Polski dzwonia do mnie i mnie sie pytaja co tam u was w Edmontonie sie dzieje? Przeciez Gazeta Wyborcza czytana jest na calym swiecie i robicie wstyd naszej Polonii.Zostawcie juz tego czlowieka w spokoju,bo przeciez naprawde moze sie rozchorowac!!Jest mi bardzo Go zal!!Glowa do gory P. Koralu!! Wierze w to ze odda On pieniadze tej kobiecie i innym ktorym jest cos winien,tylko dajcie mu spokojnie zyc, pracowac i tworzyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: Konikowski bedzie szalal IP: 142.94.86.* 17.11.04, 04:12 To naprawde wstyd, ze wsrod Polonii nadal grasuje taki jegomosc, artysta KOPISTA (Konikowski). Ja rowniez wierze ze to sie niebawem zmieni i w koncu odda On pieniadze tej kobiecie i innym ktorych zrobil w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Bibek, dziekuje ci ale to nie do konca jest tak 17.11.04, 06:10 mnie tn psychol spod IP 142 to naprade nie przeszkadza. Najprawdopodobniej w ciagu krotkiego czasu zostanie pokarany przez Boga ale co mnie to obchodzi, moze juz sie to stalo- ja nie chce o tym wiedziec. Jasiu Owsik, kopista to ja jestem i kazdy o tym wie bo zeby byc artysta to trzeba byc dobrym koista i mowiac o mnie ze jestem kopista bardzo mi pochelbiasz, dziekuje. Oprocz tego tworze rozne inne rzeczy ale mam nadzieje ze nadal bede jak najwiecej kopiowal dziela wielkich artystow bo przesto czlowiek sie wzbogaca. A pieniedzy to nie mam zamiaru teraz zwracxac nikomu. Przedtem zanim zaczela sie ta rozroba myslalem o tyma le teraz, skoro to i tak juz jest publiczna sprawa to mam ten caly problem gleboko w dupie!! Mozecie mnie wszyscy ugryzc pod ogon i wylizac tam drobne co nieco. CHWWDD! Gość portalu: Jan Osik napisał(a): > To naprawde wstyd, ze wsrod Polonii nadal grasuje taki jegomosc, artysta > KOPISTA (Konikowski). > Ja rowniez wierze ze to sie niebawem zmieni > i w koncu > odda On pieniadze tej kobiecie > i innym ktorych zrobil w konia. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten od ks. Majka Konikowski ma ogon ? IP: 142.94.86.* 17.11.04, 20:23 A pieniedzy to nie mam zamiaru teraz zwracac nikomu. Przedtem zanim zaczela sie ta rozroba myslalem o tym ale teraz, skoro to i tak juz jest publiczna sprawa to mam ten caly problem gleboko w dupie! Mozecie mnie wszyscy ugryzc pod ogon i wylizac tam drobne co nieco. CHWWDD! - to slowa bliskiego wspolpracownika ksiedza proboszcza. Sadze, ze ks. Majek wyciagnie z tego wreszcie jakies konkretne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Sadze, Majek spod ciemnej gwiazdy IP 142 17.11.04, 21:19 ze sie wreszcie rozwalisz na najblizszej przyczepie TIRa i bede mogl spokojnie odpmowic paciorek za twoja dusze. Napisz jeszcze cos fajnego bo to co piszesz nawet nie zasluguje na nazwanie cie kretynem wiec tego oczywiscie nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_wasaznik Ano, odeszlem od rzezni na moment 18.11.04, 07:54 i sie zastanowilem. Masz pan panie Bogdanie racje! Trza sie pogodzic. I ja wyciagam pierwszy reke do ciebie Bogdanie, z milosierdziem Chrystusa na czole. Co ty na to? Cchesz sie pogodzic? Swieta ida, obaj jestemy Polacy pora sie ugodzic. Do wojta chyba nie pojdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Madre przyslowie IP: 142.94.86.* 18.11.04, 18:01 "Jeśli cię ktoś raz oszukał(np. KONIKOWSKI), powinien się (KONIKOWSKI) wstydzić, jeśli ta sama osoba oszukała cię drugi raz, ty się powinieneś wstydzić" - mówi roztropne przysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_wasaznik czyli tak jak napisalem ale teraz to sie wstydze 18.11.04, 19:57 za to co nayypisywalem o Bogusiu, my sie tera juz zaczeli godzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Re:Ja sie nie wstydze IP: 142.94.86.* 18.11.04, 23:09 Ciekawe za ile ta ZGODA z Konikowskim? Za pol litra, czy wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalgaryjczyk Konikowski, przepadles? IP: 142.94.86.* 17.01.05, 03:23 Konikowski co TY NA TO? Odezwij sie wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytacz Re: Czego ten Konikowski nie spieprzyl? IP: 142.94.86.* 17.01.05, 18:58 Po polsku to nie za bardzo umiesz sie wyslawiac (swoja droga, ciekawe w jakim jezyku to radio prowadzisz?) Czego sie czepiasz sie pisze. A jesli chodzi o zawracanie to powinienes napisac: dlaczego glowe mi zawracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: KONIKOWSKI okrada IP: *.hs.telusplanet.net 27.02.05, 05:13 Witam To jest moje 5 groszy. Przeczytalem sporo waszych wypowiedzi. Niektore madre , niektore nie. Ja poznalem Bogdana jeszcze w latach 80-tych. Bylismy razem na party u naszych wspolnych znajomych. Zwrocilem na niego uwage, poniewaz wypowiadal sie bardzo glosno. I bylo widac ze za wszelka cene chce dominowac w tym towarzystwie. Wiele jest takich ludzi i ja osobiscie nie mam z tym problemu. Bogdan jednak robil to w bardzo nieladny sposob - ponizajac innych. Tego samego wieczoru ( 3 godz. pozniej po kilku drinkach ) wyzywal swoja zone przy wszystkich i gdyby nie interwencja gospodarza to by ja pobil. 5 min. pozniej, ponownie byl uroczy jakby sie nic nie stalo. Kiedy wyszli - wszyscy zaczeli o nim mowic. Wtedy dowiedzialem sie kto to jest ten czlowiek : dwa wyroki sadowe za wlamania , jeden za pobicie kogos , ktos inny dal mi rade " nigdy u niego nie naprawiaj samochodu". Ja zapytalem gospodarza dlaczego zaprosil takiego czlowieka ?. Odpowiedzial mi ze myslal ze niektorzy ludzie sa zlosliwi i przesadzaja w tych opiniach o Bogdanie. Po tym wieczorze zmienil zdanie. Wkrotce po tym wydarzeniu nazwisko Konikowski slyszalem czesto wsrod poloni w Edmonton. Az jest przykro ze jeden czlowiek moze zrobic tyle zlego. Najpierw zabrali mu dozywotnio licencje na "naprawe" samochodow ( wszyscy znaja te nieslawne szczegoly ) , potem ogladalismy jego twarz w dzienniku telewizyjnym ( wygladal gorzej niz Saddam Hussein po wyciagnieciu z nory ) kiedy chcial zabic swoja zone , potem nastepny dlugi proces sadowy i wiezienie. Do tego jeszcze mozna dodac glupie wulgarne rzeczy w Syrenie : jak okradanie wlasciciela , ublizanie ludziom , bojki na parkingu , opowiadanie klamstw o innych ( to jest jego obsesja ) i wiele, wiele innych rzeczy o ktorych Zbyszek do dzisiaj nie wie. O tym ze nie mozna mu pozyczyc pieniedzy wie juz prawie cala polonia w Edmonton. Ja osobiscie znam 2 osoby od ktorych Konikowski " pozyczyl " Sa jednak rzeczy ktore robi dobrze. Bogdan Konikowski jest bardzo dobrym aktorem i ma duza zdolnosc oglupiania ludzi. Czesto ludzi powszechnie szanowanych wsrod poloni . Dlaczego P. Zalewski wzial jego pod swoje skrzydlo ? - nikt nie wie. Dlaczego P. Sawicki i P. Beres wspolpracuja z nim ? Bogdan ma duzo energi i teraz stal sie artysta oraz prowadzi program radiowy. Oglupia i oszukuje ludzi jak moze. Ciagle kopie dolki pod innymi , oczernia ludzi ktorych nawet nie zna. Az jest przykro ze w dalszym ciagu jest tyle naiwnych rodakow w Edmonton. Bogdan nie ma wstydu - przed swietami na uniwersytecie prosil swojego kolege aby przedstawil go jako "Most famous Polish artist in Edmonton" Ja pomyslalem sobie " Most famous Polish con artist " byloby bardziej trafne stwierdzenie. Bogdan takze zaraza innych malo inteligetnych ludzi swoim postepowaniem . N.P.teraz okradanie ludzi przy "naprawach" samochodow odziedziczyl jego uczen i dobry kolega Leszek z Japanese Auto Repair na 99 St.S Jak ktos powiedzial " Disco U Bodzia Trwa Nadal " Ktos inny stwierdzil " Jak sie tak ludzie daja to jest ich wina, to na to zasluguja " Moze to i prawda. Pozdrawiam wszystkich w Edmonton Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rada Re: KONIKOWSKI okrada IP: 142.94.86.* 06.03.05, 03:06 Ten zapis "piec groszy" to znakomita wypowiedz. Byloby dobrze, gdyby przeczytano ja w polonijnej audycji radiowej w Edmonton. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Marek, jestes czlowiekiem lubujacym sie w afereach 06.03.05, 07:12 jestes sensatem i maniakiem internetoym. Jestes osoba o niskim progu wrazliwosci spolecznej. Masz wiele nickow i piszesz jako wiele osob; to jest chore wiec martwie sie o ciebie. Moze cierpisz na brak bliskiej osoby? Szkoda, bo teraz nastala ladna pogoda w Edmonton i moze zaczalbys myslec o wiosnie? Z chrzescijanskim pozdrowieniem. Gość portalu: marek napisał(a): > > > Witam > > To jest moje 5 groszy. > > Przeczytalem sporo waszych wypowiedzi. > Niektore madre , niektore nie. > > Ja poznalem Bogdana jeszcze w latach 80-tych. > Bylismy razem na party u naszych wspolnych znajomych. > Zwrocilem na niego uwage, poniewaz wypowiadal sie bardzo glosno. > I bylo widac ze za wszelka cene chce dominowac w tym towarzystwie. > Wiele jest takich ludzi i ja osobiscie nie mam z tym problemu. > Bogdan jednak robil to w bardzo nieladny sposob - ponizajac innych. > > Tego samego wieczoru ( 3 godz. pozniej po kilku drinkach ) wyzywal swoja zone > przy wszystkich i gdyby nie interwencja gospodarza to by ja pobil. > 5 min. pozniej, ponownie byl uroczy jakby sie nic nie stalo. > Kiedy wyszli - wszyscy zaczeli o nim mowic. > > Wtedy dowiedzialem sie kto to jest ten czlowiek : dwa wyroki sadowe za > wlamania , jeden za pobicie kogos , ktos inny dal mi rade " nigdy u niego nie > naprawiaj samochodu". > Ja zapytalem gospodarza dlaczego zaprosil takiego czlowieka ?. > Odpowiedzial mi ze myslal ze niektorzy ludzie sa zlosliwi i przesadzaja w tych > opiniach o Bogdanie. > Po tym wieczorze zmienil zdanie. > > Wkrotce po tym wydarzeniu nazwisko Konikowski slyszalem czesto wsrod poloni w > Edmonton. > Az jest przykro ze jeden czlowiek moze zrobic tyle zlego. > > Najpierw zabrali mu dozywotnio licencje na "naprawe" samochodow ( wszyscy znaja > > te nieslawne szczegoly ) , potem ogladalismy jego twarz w dzienniku > telewizyjnym ( wygladal gorzej niz Saddam Hussein po wyciagnieciu z nory ) > kiedy chcial zabic swoja zone , potem nastepny dlugi proces sadowy i wiezienie. > > Do tego jeszcze mozna dodac glupie wulgarne rzeczy w Syrenie : jak okradanie > wlasciciela , ublizanie ludziom , bojki na parkingu , opowiadanie klamstw o > innych ( to jest jego obsesja ) i wiele, wiele innych rzeczy o ktorych Zbyszek > > do dzisiaj nie wie. > > O tym ze nie mozna mu pozyczyc pieniedzy wie juz prawie cala polonia w Edmonton > . > Ja osobiscie znam 2 osoby od ktorych Konikowski " pozyczyl " > > Sa jednak rzeczy ktore robi dobrze. > Bogdan Konikowski jest bardzo dobrym aktorem i ma duza zdolnosc oglupiania > ludzi. > Czesto ludzi powszechnie szanowanych wsrod poloni . > > Dlaczego P. Zalewski wzial jego pod swoje skrzydlo ? - nikt nie wie. > Dlaczego P. Sawicki i P. Beres wspolpracuja z nim ? > > Bogdan ma duzo energi i teraz stal sie artysta oraz prowadzi program radiowy. > Oglupia i oszukuje ludzi jak moze. > Ciagle kopie dolki pod innymi , oczernia ludzi ktorych nawet nie zna. > Az jest przykro ze w dalszym ciagu jest tyle naiwnych rodakow w Edmonton. > Bogdan nie ma wstydu - przed swietami na uniwersytecie prosil swojego kolege > aby przedstawil go jako "Most famous Polish artist in Edmonton" > Ja pomyslalem sobie " Most famous Polish con artist " byloby bardziej trafne > stwierdzenie. > > Bogdan takze zaraza innych malo inteligetnych ludzi swoim postepowaniem . > N.P.teraz okradanie ludzi przy "naprawach" samochodow odziedziczyl jego uczen i > > dobry kolega Leszek z Japanese Auto Repair na 99 St.S > > Jak ktos powiedzial " Disco U Bodzia Trwa Nadal " > Ktos inny stwierdzil " Jak sie tak ludzie daja to jest ich wina, to na to > zasluguja " > > Moze to i prawda. > > Pozdrawiam wszystkich w Edmonton > > Marek > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Marek, jestes czlowiekiem lubujacym sie w afe IP: *.chem.ualberta.ca 15.03.05, 23:33 EWA Z CALGARY Brawa, wielkie brawa dla Marka.Wiele osob podziela twoje zdanie.Mieszkalam w Edmonton przez 12 lat, chodzilam czesto do Syreny i tam poznalam Konikowskiego. Okropny czlowiek, zawsze brudny i bylo od niego czuc.Caly czas plotkowal o innych, dla niego wszyscy byli bezndziejni, gorsi, glupsi,ciagle opowiadal brudy o innych.Moj maz i wielu naszych znajomych z Edmonton nie moze na niego patrzec. Ewa z zawsze cieplejszego Calgary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Marek, jestes czlowiekiem lubujacym sie w afe IP: *.hs.telusplanet.net 16.03.05, 02:02 Witam To jest moje 5 groszy nr. 2 W zeszlym tygodniu bylem w kilku polskich sklepach i biurze turystycznym w Edmonton. W kazdym miejscu przy wejsciu jest zdjecie Bogdana Konikowskiego. Mamy tylu slynnych polakow : papierza , ludzi nauki , artystow , pisarzy czy nawet nasze lokalne dziewczyny z Miss Polonia . W polskich placowkach nie ma zdjec zasluzonych rodakow - wszedzie jednak zobaczycie zdjecie najgorszego polaka w Edmonton Bogdana Konikowskiego. Pytanie do wszystkich w Edmonton Dlaczego wlasciciele polskich sklepow pozwalaja na to aby Konikowski wieszal swoje zdjecie u nich ??? Czy oni wiedza ze to jest twarz bandyty. Czy to znaczy ze oni popieraja taka dzialalnosc kryminalna i tego typu ludzi - ktorych my wszyscy polacy powinnismy sie wstydzic. Moze to trzeba powiedziec wlascicielom sklepow, otworzyc im oczy - albo im dac propozycje nie do odrzucenia : ZERWIJ TO ZDJECIE, JESLI NIE TO STRACISZ KLIENTOW. To powinni zrozumiec. Co o tym myslicie ? Pozdrawiam wszystkich w Edmonton Marek Odpowiedz Link Zgłoś
darazetes9898 Re: Marek, jestes czlowiekiem lubujacym sie w afe 01.05.17, 03:26 CUCHNAL ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: radio IP: 142.94.86.* 19.03.05, 16:37 Panie Marku ! Napisalam odpowiedz dla Pana pod tytulem " Konikowski a Polskie radio" niech Pan tam kliknie, pozdrawiam, a moze inni jeszcze cos napisza na ten temat,...zapraszam! Temida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slucham Polonijne audycje IP: 142.94.86.* 17.04.05, 02:04 To w Edmonton nic nie mowia w audycjach radiowych o wyczynach Konikowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Polonijne audycje IP: 142.94.86.* 21.04.05, 18:56 Oto co nadaje Konikowski i kogo promuje: ...Nasz Papież Jan Paweł II przyjaźnił się z moim wujkiem Ojcem Stanley Wachowich z Kościoła Różańca Świętego w Edmonton już w 60-tych latach jeszcze jak Papież Jan Paweł II był Kardynałem w Krakowie. Ojciec Stanley odwiedził kilkakrotnie przyszłego Papieża Karola Wojtyłę w Krakowie i zaprosił jego do Edmontonu. Papież odwiedził Edmonton i naszą rodzinę 3 razy a gdy Ojciec Stanley zmarł w '84 - Papież przyjechał tego roku do Edmonton z wizyta i poprosił aby zobaczyć kogoś z rodziny Wachowich. Mamy rodzinne zdjęcia z Papieżem. Uncle Allan Wachowich Chief Justice of the Court of Queen's Bench widział się 3 razy z naszym Papieżem, był w telewizji w zeszłym tygodniu i opowiadał tą historię o Papieżu i ta wartościowa informacja została opublikowana w gazetach i czasopismach. Ja napisałam dla Papieża 9 poematów po polsku i angielsku, były one opublikowane w gazetach i czasopismach w Edmonton, Kanadzie, Stanach Zjednoczonych i Australii. A tutaj jest załączony jeden z moich wierszy dla Papieża. Piękna to historia, prawda? Bright Blessings, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocena Joanna u Konikowskiego IP: 142.94.86.* 22.04.05, 18:22 Joanna pyta - Piękna to historia, prawda? Odpowiadam: Ja wcale tak tego nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
masliw Re: Joanna u Konikowskiego 14.05.05, 22:12 Co Konikowski moze nam nowego powiedziec ? Wiemy juz tak duzo : Lubi bic kobiety, opowiadac bzdury o innych, alkocholik, zboczeniec (w domu chodzi z zona nago przy dzieciach i wzajemnie maluja sie farbami a potem robia sobie zdjecia i pokazuja znajomym ) , lubi robic zamieszanie wsrod poloni, zlodziej, kryminalista, bez zadnego wyksztalcenia i zawodu , az jest trudno w to uwiezyc ze jedna osoba robi tyle zlego. Marek dobrze napisal - powinnismy sie wstydzic ze sa tacy polacy w Edmonton. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski nie badz taki wstydliwy 18.05.05, 14:58 poki co to MOJE obrazy wisza wszedzie dookola Edmonton a nie twoje, zgadza sie? Poki co to MOJE znazwisko jest SLAWNE a nie twoj NICK? Wiesz, mozesz mi naskoczyc, jak oczywiscie wysoko podskoczysz, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
masliw BOGDAN KONIKOWSKI - najglupszy polak w Edmonton 20.05.05, 10:44 Panie Bogdanie Konikowski - jestes bez watpienia najglupszym czlowiekiem jakiego spotkalem w moim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
darazetes9898 Re: Polonijne audycje 01.05.17, 03:29 15 LAT TEMU wpadlem do KGB ,, zalilem sie na samochod powiedzial ze to starter i trzeba wymienic , rzucil wysoka cene , powiedzialem ze sie zastanowie ,,, jezdzilem tym samochodem 3 lata jeszcze nigdy nie mialem problemu z ta czescia ,, na wyrwe chcial chyba ? wtedy 300 . Jeszcze dobra czesc by sprzedal za ? 100 . Odpowiedz Link Zgłoś