wampirka11 05.11.04, 07:45 hejka, chcialabym nawiazac kontak z ludzmi z Polski, ktorzy mieszkaja w Sydney... chetnych do nawiazania kontaktu prosze o zostawienie mi wiadomosci.. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Re: Sydney 05.11.04, 08:00 Troche nas tu jest. Ale o co konkretnie Tobie chodzi? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzor Re: Sydney IP: 202.147.117.* 05.11.04, 09:44 Luizo! Nie jestes czlowiekiem, o czym kazdy na tym forum wie, a zawodowa oszustka i mitomanka. Jeszcze pare takich postow, a zostaniesz zabanowana! Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Sydney 05.11.04, 11:25 Ona szuka kogos kto sie nazywa "Hejka". Sprawdzilem slownik, nie ma takiego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa larson, ty sie chyba starzejesz. 05.11.04, 13:59 Pi.. zajechalo i od razu sie z kata wynurzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludz Re: Sydney IP: 202.147.117.* 05.11.04, 09:42 W Sydney nie ma ludzi z Polski, a tylko zdegenerowani australijczycy polskiego pochodzenia... Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: Sydney 06.11.04, 00:22 nie zgadzam sie z toba co napisales.. poniewaz ja jestem w Sydney od 2 miesiecy wiec nie moge byz zdegenerwanym ustralijczykiem pochodzenie polskiego wiec tu sie troche pomyliles... Gość portalu: Ludz napisał(a): > W Sydney nie ma ludzi z Polski, a tylko zdegenerowani australijczycy polskiego > pochodzenia... Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: Sydney 06.11.04, 00:26 a tak wogole dziekiza poparcie jednej osoby.. przynajmniej jedna osoba mnie zrozumiala.. a jesli chodzi o reszte to nie bylo mile to co napisaliscie.. chyba wam ten klimat troche zaszkodzil... chcialam tak poprostu nawiazac kontakt z ludzmi zeby moc czasem gdzies wyjsc wieczorkiem itp... a wlasnie nie wiem skad australijczycy twierdz ze polacy sa mili jesli polak polakowi jest nie mily to jacy musza byc dla innych ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
jazroc Wspolczuje ci 05.11.04, 16:42 Jak widzisz w Australii nie ma normalnych ludzi. Zadalas grzeczne pytanie, grzecznie sie przywitalas i otrzymalas dwie glupie odpowiedzi. Luizo, ludzie czesto chca po prostu z kims sobie pogadac, wypic kawe etc. Musisz sie nauczyc ze nie kazda znajomosc to biznes. Larson, jesli AU ci tak bardzo nie odpowiada to po co tam siedzisz? Musisz miec bardzo nieciekawe zycie sadzac po postach i to jeszcze w kraju i wsrod ludzi ktorych nie cierpisz. zrob cos ze soba bo sie staczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Wspolczuje ci 07.11.04, 03:27 > Larson, jesli AU ci tak bardzo nie odpowiada to po co tam siedzisz? Musisz miec > bardzo nieciekawe zycie sadzac po postach i to jeszcze w kraju i wsrod ludzi > ktorych nie cierpisz. zrob cos ze soba bo sie staczasz. Zakladam ze istnieja ludzie kompletnie pozbawieni poczucia humoru, dlatego dodalem na koniec poprzedniego postu powszechnie rozumiany znaczek "". Jak widac przecenilem cie i w tym zakresie. A z Australii (ktora wg mnie jest totalnie przereklamowana, ale mowic ze jej 'nie cierpie' to gruba przesada) spadam juz wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: Wspolczuje ci 07.11.04, 06:08 a kiedy uciekasz z Australii?? i czemu uwazasz ze jest przereklamowana??? a tak wogole dzieki za to ze poparles mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Wspolczuje ci 07.11.04, 06:22 wampirka11 napisała: > a kiedy uciekasz z Australii?? mam nadzieje ze w ciagu 2 - 3 miesiecy. > i czemu uwazasz ze jest przereklamowana??? to temat na dluga rozmowe, i na pewno nie na tym forum, gdzie raczej trudno sie przebic przez stada trolli i psycholi. W kazdym razie po przyjezdzie tutaj dalem sobie 2 lata na wyrobienie sobie opinii, ktore to dwa lata uplynely pare miesiecy temu i od tamtej pory ostro sie zabralem za pakowanie i zalatwianie transferu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: Wspolczuje ci 07.11.04, 11:22 Ciebie larson czyta sie jak opowiadania Crocodill-Dundee! Ale ty jestes cool! cos specjalnego! Dwa lata dales sobie czasu na rozpracowanie rzadu australijskiego. wooow! I cooo? rzad australijski wyrobil sobie o tobie opinie i postanowil ci dac obywatestwo chonorowo!? Dla takiego larsona wymyslono cos specjalnego, bo on dal Australii cale 2 lata na zastanowienie sie!!! A pozniej powiedzial, OK ludzie, zastanowilem sie...zostaje u was..i dano larsonowim obywatelstwo. I Australia zostala dzieki larsonowi uratowana! No bo larson z forum Polonia to takie cudo chodzace, ze hoho! P.S. Wiesz, kazdy, kto zyje na emigracji ma swoja historie, durny kutasie. A ty sie masz za jakiegos prominenta? hahahaha I kto tu jest psycholem? Duzo jeszcze musisz w zyciu zobaczyc larsonku glupi, oj duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Sydney 05.11.04, 16:52 hehe "smietanka" udzielila odpowiedzi, la putana grande i lard-on, do kompletu brakuje jeszcze "sweet" ospul i nasz forumowy Dr. Phil, Piekny Pawelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydneyczyk Re: Sydney IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.11.04, 02:39 Prosze bardzo. Wiek:50, Wzrost:187, Hobby:restauracje i balangi. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: Sydney 06.11.04, 09:08 co ja mam na to powiedziec.. kazdy lubi to co lubi inie mozna tego zmienic.. nie ma sie na to wplywu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydneyczyk czy to znaczy marzenko, ze IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.11.04, 09:24 nie reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydneyczyk Re: czy to znaczy marzenko, ze IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 02:33 a tobie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydneyczyk Re: czy to znaczy marzenko, ze IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.11.04, 03:48 chodzi mi o to, ze wampiry przyciagaja ) Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: czy to znaczy marzenko, ze 07.11.04, 06:06 dobrze wiedziec ze wampiry przyciagaja tylko jeszcze nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydneyczyk Re: A ludz z Kalgoorlie moze byc? Tez Australia! IP: *.nsw.bigpond.net.au 06.11.04, 10:58 przyjezdzaj do Sydney i nie pier... Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: A ludz z Kalgoorlie moze byc? Tez Australia! 07.11.04, 06:41 Wampirka napisala; hejka, chcialabym nawiazac kontak z ludzmi z Polski, ktorzy mieszkaja w Sydney... chetnych do nawiazania kontaktu prosze o zostawienie mi wiadomosci.. Marzena Prosze Cie uprzejmie. Zapraszam na BBQ. Wrzuc do skrzynki wiadomosc. Kan Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Wampirka, co porabiasz w Sydney? 07.11.04, 22:09 Przyjechalas na dluzej? Teraz zblizaja sie letnie wakacje - planujesz cos? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: Wampirka, co porabiasz w Sydney? 10.11.04, 05:51 jak dla mnie to ja przyjechalam na dlugo... jak narazie nie mam planow letnich wakacji.. a sie okaze czy cos bede robic... a ty masz cos zaplanowane???? luiza-w-ogrodzie napisała: > Przyjechalas na dluzej? > Teraz zblizaja sie letnie wakacje - planujesz cos? > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie > > ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((( > º> > .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´&mac > r;`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydnejczyk cos krecisz, marzenko IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.11.04, 06:56 taka odpowiedz ("jak dla mnie to ja przyjechalam na dlugo...") to na antypodach nie jest odpowiedz fair dinkum Odpowiedz Link Zgłoś
wampirka11 Re: cos krecisz, marzenko 13.11.04, 01:09 przyjechalam na 7 miesiecy.. na tyle dostalam wize.. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Witam w Sydney, ale... 10.11.04, 14:00 Sadze ze niezbyt dobrze sie przedstawilas i moze, dlatego "powitanie" nie bylo najlepsze. Szukasz kontaktu ale moze choc w skrocie podala jakies informacje o sobie. Oprocz tego jest kilka miejsc w Sydney gdzie mozesz spotkac Polakow jak Ashfield czy Bankstown. Dodatkowo mozesz napisac na skrzynki osob piszacych tutaj gdyz chyba wiesz ze stali ludzie maja skrzynki pocztowe w Gazecie. Tak wiec dobrej zabawy i nasluchuj co sie dzieje tutaj to i moze znajdziesz bratnia dusze. Dobrym przegladem beda projekcje filmu Vinci 27/28 listopada. Dobrego pobytu i dobrego humoru zycze. Odpowiedz Link Zgłoś