filsul 07.11.04, 21:21 za 2 m-ce wyjezdzam z mezem i dziecmi na 2 lata do Kairu. Czy sa moze jakies polskie mamy, z ktorymi moglabym sie spotykac? Moje corki maja 1,4 i 3 lata. Balbina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalina Re: SZUKAM MAM W KAIRZE 07.11.04, 23:46 Hej, to nie jest w zasadzie odpowiedz na Twoje pytanie... Sama mam rodzicow w Kairze Poza tym mam kolezenke, niestety, bezdzietna. A mozna spytac, w jakim celu sie wybieracie?? dalina Odpowiedz Link Zgłoś
filsul Re: SZUKAM MAM W KAIRZE 08.11.04, 21:06 jedziemy tam, bo moj maz bedzie szefem egipskiego oddzialu firmy, w ktorej pracuje. To taki 2 letni kontrakt. Wczesniej bylismy na takim w RPA. A co robia tam Twoi rodzice? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalina Re: SZUKAM MAM W KAIRZE 08.11.04, 21:35 Hej, pracuja. A zwlaszcza tato. Poza tym znamy troche Polakow tam, bo mama pomieszkuje tam od 70 roku (z dlugimi przerwami, no ale ladnych kilka lat tam jest . W kazdym razie, gdybys miala jakies pytania, to sluze pomoca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
filsul Re: SZUKAM MAM W KAIRZE 09.11.04, 17:41 jestesmy na etapie szukania lokum i wybralismy 2 dzielnice: Zamalek lub Maadi. Czytalam, ze Maadi jest lepsze dla rodzin z dziecmi. A masz moze rozeznania jesli chodzi i przedszkola. Mam na mysli angielskie w tych okolicach. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś