Dodaj do ulubionych

Polski dluznik

08.11.04, 16:27
Bierze na gębę. Jeździ samochodem żony. Nagrywa rozmowy. Kupuje na raty. Idzie
na strych z liną. Oto polski dłużnik

serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2377953.html
Obserwuj wątek
    • artur666 zupa, ty chyba nie znasz zycia. 08.11.04, 17:27
      To ci opowiem jak to wyglada od drugiej strony.
      Poznalem kiedys takiego starszego goscia.
      On nie posiadal NIC. Auto, oszczednosci, imobilia itd. Wszystko przepisal na
      zone i wzial z nia rozwod.
      Dlaczego?
      A to dlatego, ze ON otworzyl 28 domow towarowych. Facet wzial na SIEBIE 10 mln
      kredyt. Aby (w razie wpadki z biznesem) banki nie dobraly sie do dupy calej
      rodzinie.
      Teraz rozumiesz? I coorwa nie czytaj tyle gazet, bo one opisuja tylko pol
      prawdy. A jak jest naprawdem tego nawet my obydwoje nie wiemy...naglowki
      gazet...niestety zostaja, a idioci sie niezdrowo podniecaja.
      • Gość: Fan Klub Re: zupa, ty chyba nie znasz zycia. IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 17:41
        O coorwa, artur cala prawda sie odezwal
        • golfster powoli, panowie, najpierw kilka cytatow 08.11.04, 17:47
          tak zebysmy mieli dobry dzien i czegos sie nauczyli:

Jak ktoś w cętki się urodził, to w cętki umrze

facet ktoremu chce sie kupe ma przesrane, hehhe

Kiedyś w czasie egzekucji dłużnik przy ludziach zlał się w gacie - opowiada
          Flanelak - potem je zdjął, zrobił kupę i wytarzał się w tym. wytarzal sie za
          darmo, hehehehe

Bo po mojemu ten mebel to podróba.....

Powiedział, że nie mogę wyciągać kasy od Brzostka, a ja na to, że nawet jakbym
          nie mógł, to po mnie przyjdzie następny windykator, a on wszystkich nie zabije.
          Widziałem, jak we łbie kłębią mu się myśli. Sapał, marszczył czoło i wymyślił,
          żebym za-dzwonił do Brzostka i powiedział, że jestem po rozmowie i już nie będę
          go dręczył, a po dwóch tygodniach mogę zacząć znowu. Zrobiłem, jak chciał
          bandzior.

- Fantastyczny układ! - cieszę się.

- Bandzior wziął forsę za usługę, bo powiedział, że Skober, czyli ja, zlał się
          w gacie ze strachu. To było 13,5 tysiąca złotych. niezly pomysl.

Bandyci są najskuteczniejsi w windykacji, bo wsadzą dłużnikowi lokówkę w odbyt
          albo przewiercą kolano wiertarką i nie wybrzydzają w przyjmowaniu zleceń. Biorą
          nawet odzyskiwanie pożyczek zawieranych na gębę i w cztery oczy. Bardzo często
          nie oddają klientowi odzyskanych pieniędzy, a jeszcze go szantażują, że wydał
          bandytom zlecenie.

Zakładają na niego hurtownię, do której nabiorą towarów z odroczonym terminem
          płatności na równowartość długu, a potem to zabiorą. Jeśli dłużnik się opiera,
          za każdy dzień wahania ucinają mu ogrodniczym sekatorem jeden palec. ouch!

A teraz walnijcie sie w piersi i pomyslcie jak dziala 'mortgage market"? Ano
          daje sie 'slupowi' pozyczke, odpala sie jakis grosz a reszte chowa do kasy.
          Wszyscy sa w tym umoczeni. Kraju nie potrzebuje chyba wymieniac, or do I?
          Wystarczy ssn and pulse is optional.
          • jot-23 hehe 08.11.04, 17:49
            golfster kulczyka?
            • golfster Re: hehe 08.11.04, 19:52
              yeap, zapie.. przez staw bez miedzyladowania, hehehehe
    • Gość: corgan a w Hameryce nie ma dłużników? IP: 217.11.142.* 08.11.04, 18:47
      Ponoć zadłuzone jesteście jak jasna cholera. I nikt nie ma problemów ze
      spłatami? I jak tam banki egzekwuja swoje pieniądze?

Wiercą dziurę w kolanie czy nasyłają wielkich czarnych murzynów? smile
      • gadupa Ano chyba nie ma. 08.11.04, 18:59
        Wogole to stanach to wszyscy maja taaaakie zayebiste zycie,
        ze siedza tylko na forum Polonia i dlubiom w nosie w przerwie przy liczeniu
        milionow.
      • Gość: VIP-1 Re: a w Hameryce nie ma dłużników? IP: *.cwshs.com 08.11.04, 18:59
        przeciez to murzynoe w hameryce sie bije, zapomniales?
        • doupa_nazi ciebie sie vipek bije 08.11.04, 19:12
          fiutami po mordzie, hehehe
          • Gość: VIP-1 ciebie fiutami sie nie bije IP: *.cwshs.com 08.11.04, 19:19
            ciebie fiutami sie bolcuje
            a bejsbolem w leb wali
            jak za malo pochylony jestes
            • doupa_nazi uuuuuuu, wyczuwam delikatna irytacje 08.11.04, 19:26
              czyzby twoj szef cycku mial dzis zly humor i nie dal do buzi? hehehe
    • Gość: amigo Re:Dominos pizza in canada hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:53
      Doesn't it seem strange that here in Montreal you can dial a phone number,
      leave a predetermined code on a pager and have a variety of drugs delivered to
      your doorstep in less than an hour? Just like Domino's Pizza

www.mcgilltribune.com/news/2002/10/29/Features/Bikers.Bill.C95.Drugs.And.Mom-308861.shtml
      • Gość: amigo Re:Dominos pizza in canada hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:05
        No i mafi tam nie ma

www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/1074686744839_88/?hub=TopStories
        • Gość: amigo Re:Dominos pizza in canada hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:19
          Co za inteligentne twarze

www.toronto-crimestoppers.com/taxi/index.html
          • koral_konikowski Re:Dominos pizza in canada hehe 09.11.04, 23:07
            chcesz powiedziec ze w kanadzie bandytami sa czarni? Jestes rasista!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka