soup_nazi 08.11.04, 16:27 Bierze na gębę. Jeździ samochodem żony. Nagrywa rozmowy. Kupuje na raty. Idzie na strych z liną. Oto polski dłużnik serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2377953.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 zupa, ty chyba nie znasz zycia. 08.11.04, 17:27 To ci opowiem jak to wyglada od drugiej strony. Poznalem kiedys takiego starszego goscia. On nie posiadal NIC. Auto, oszczednosci, imobilia itd. Wszystko przepisal na zone i wzial z nia rozwod. Dlaczego? A to dlatego, ze ON otworzyl 28 domow towarowych. Facet wzial na SIEBIE 10 mln kredyt. Aby (w razie wpadki z biznesem) banki nie dobraly sie do dupy calej rodzinie. Teraz rozumiesz? I coorwa nie czytaj tyle gazet, bo one opisuja tylko pol prawdy. A jak jest naprawdem tego nawet my obydwoje nie wiemy...naglowki gazet...niestety zostaja, a idioci sie niezdrowo podniecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Klub Re: zupa, ty chyba nie znasz zycia. IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 17:41 O coorwa, artur cala prawda sie odezwal Odpowiedz Link Zgłoś
golfster powoli, panowie, najpierw kilka cytatow 08.11.04, 17:47 tak zebysmy mieli dobry dzien i czegos sie nauczyli: Jak ktoś w cętki się urodził, to w cętki umrze facet ktoremu chce sie kupe ma przesrane, hehhe Kiedyś w czasie egzekucji dłużnik przy ludziach zlał się w gacie - opowiada Flanelak - potem je zdjął, zrobił kupę i wytarzał się w tym. wytarzal sie za darmo, hehehehe Bo po mojemu ten mebel to podróba..... Powiedział, że nie mogę wyciągać kasy od Brzostka, a ja na to, że nawet jakbym nie mógł, to po mnie przyjdzie następny windykator, a on wszystkich nie zabije. Widziałem, jak we łbie kłębią mu się myśli. Sapał, marszczył czoło i wymyślił, żebym za-dzwonił do Brzostka i powiedział, że jestem po rozmowie i już nie będę go dręczył, a po dwóch tygodniach mogę zacząć znowu. Zrobiłem, jak chciał bandzior. - Fantastyczny układ! - cieszę się. - Bandzior wziął forsę za usługę, bo powiedział, że Skober, czyli ja, zlał się w gacie ze strachu. To było 13,5 tysiąca złotych. niezly pomysl. Bandyci są najskuteczniejsi w windykacji, bo wsadzą dłużnikowi lokówkę w odbyt albo przewiercą kolano wiertarką i nie wybrzydzają w przyjmowaniu zleceń. Biorą nawet odzyskiwanie pożyczek zawieranych na gębę i w cztery oczy. Bardzo często nie oddają klientowi odzyskanych pieniędzy, a jeszcze go szantażują, że wydał bandytom zlecenie. Zakładają na niego hurtownię, do której nabiorą towarów z odroczonym terminem płatności na równowartość długu, a potem to zabiorą. Jeśli dłużnik się opiera, za każdy dzień wahania ucinają mu ogrodniczym sekatorem jeden palec. ouch! A teraz walnijcie sie w piersi i pomyslcie jak dziala 'mortgage market"? Ano daje sie 'slupowi' pozyczke, odpala sie jakis grosz a reszte chowa do kasy. Wszyscy sa w tym umoczeni. Kraju nie potrzebuje chyba wymieniac, or do I? Wystarczy ssn and pulse is optional. Odpowiedz Link Zgłoś
golfster Re: hehe 08.11.04, 19:52 yeap, zapie.. przez staw bez miedzyladowania, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan a w Hameryce nie ma dłużników? IP: 217.11.142.* 08.11.04, 18:47 Ponoć zadłuzone jesteście jak jasna cholera. I nikt nie ma problemów ze spłatami? I jak tam banki egzekwuja swoje pieniądze? Wiercą dziurę w kolanie czy nasyłają wielkich czarnych murzynów? Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Ano chyba nie ma. 08.11.04, 18:59 Wogole to stanach to wszyscy maja taaaakie zayebiste zycie, ze siedza tylko na forum Polonia i dlubiom w nosie w przerwie przy liczeniu milionow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: a w Hameryce nie ma dłużników? IP: *.cwshs.com 08.11.04, 18:59 przeciez to murzynoe w hameryce sie bije, zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ciebie fiutami sie nie bije IP: *.cwshs.com 08.11.04, 19:19 ciebie fiutami sie bolcuje a bejsbolem w leb wali jak za malo pochylony jestes Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi uuuuuuu, wyczuwam delikatna irytacje 08.11.04, 19:26 czyzby twoj szef cycku mial dzis zly humor i nie dal do buzi? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re:Dominos pizza in canada hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:53 Doesn't it seem strange that here in Montreal you can dial a phone number, leave a predetermined code on a pager and have a variety of drugs delivered to your doorstep in less than an hour? Just like Domino's Pizza www.mcgilltribune.com/news/2002/10/29/Features/Bikers.Bill.C95.Drugs.And.Mom-308861.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re:Dominos pizza in canada hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:05 No i mafi tam nie ma www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/1074686744839_88/?hub=TopStories Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re:Dominos pizza in canada hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:19 Co za inteligentne twarze www.toronto-crimestoppers.com/taxi/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
koral_konikowski Re:Dominos pizza in canada hehe 09.11.04, 23:07 chcesz powiedziec ze w kanadzie bandytami sa czarni? Jestes rasista! Odpowiedz Link Zgłoś