Dodaj do ulubionych

Chcecie krytykowac?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:20
Chcecie krytykowac?

Prosze bardzo.

Konkretne osoby , stanowiska , firmy.

Ale waaraa mi od Polski bo zajebie

Any qustions?
Obserwuj wątek
    • gadupa Re: Chcecie krytykowac? 12.12.04, 00:26
      Ja tez zajebie!
      • Gość: braveheart Re: Chcecie krytykowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:33
        Lest we forget how fragile we are...
    • soup_nazi Re: Chcecie krytykowac? 12.12.04, 00:31
      Gość portalu: braveheart napisał(a):

> Chcecie krytykowac?
      >
      > Prosze bardzo.
      >
      > Konkretne osoby , stanowiska , firmy.
      >
      > Ale waaraa mi od Polski bo zajebie
      >
      > Any qustions?

Ja mam jeden "qustion", a wlasciwie dwa "qustionsy": cos za jeden, smieciu, i
      kiego ch..a brzeczysz?
      • Gość: braveheart Re: Chcecie krytykowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:35
        Splyn gnido bo i tak nie zrozumiesz
        • soup_nazi Sluchajciem, no, bravefart 12.12.04, 00:40
          Gość portalu: braveheart napisał(a):

> Splyn gnido bo i tak nie zrozumiesz

No zgadza siem, nie rozumiem kiego choooya brzeczysz, hehehe?
          • Gość: braveheard Re: Sluchajciem, no, bravefart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:48
            Brzeczyszykiewicz jestem , did You heard about takim gosciu ?
            • Gość: gen mylycyi Re: Sluchajciem, no, bravefart IP: *.48-203-24.mc.videotron.ca 12.12.04, 01:14
              tak trzymac tow.i jebac emigrantow za kare i za zywota i za to ze was maja w
              dupie i leja na was lobem zza oceanu
              jak was za molo podeslemy nowy pluton do pomocy przy zagluszarce
              tylko nie wpadac w panike i nie chowac mi sie w beczkach po sledziach
              bo sol jest niezdrowa i szkodzi na cisnienie i nie zapomijcie jutro na doksztalt
              do tow. kapelana i macie mu dac min po piataku na tace bo bale na plebani
              kosztuja i burgundy nie nsa tanie
              • Gość: braveheart Re: Sluchajciem, no, bravefart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:24
                A gdzie Ty sie dopatrzyl ebania yemigrantow zakompleksiony kapralu?
                Mniejta w dupie kapralu i leyta loobeem i przyciagnijta w ten
                sposob eszcze ynnych kaprali za acean i plutonowych i chorazych i inne
                barachlo , a nam zostawcie czysta ziemie.
                • gadupa Czysta ziemie pozostawic, szukasz idiotow? 12.12.04, 12:20
                  Znowu wam parchy cos pukladac?

Chooya do dupy, nie cieple kluseczki!

A co do tej `czystej ziemi`, to wy jom systematycznie, po staremu zapie..cie.
    • Gość: axx Re: Chcecie krytykowac? IP: 207.191.243.* 12.12.04, 02:20
      Polska jako niezalezne,niepodlegle panstwo juz nie istnieje. Jest tylko stanem . Jednym z wielu w Europie.
      To juz historia przyjacielu. Zawsze mozesz do Polski przyjechac i oczywiscie zajebac czy pojebac.
      • Gość: ja POCZYTAJ ZANIM KOMUŚ UBLIŻYSZ IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.12.04, 14:30
        CZYTAM WASZE WYPOWIEDZI I WSTYD MI ZA WAS JESTEŚCIE POLAKAMI TEGO NIEWOLNO WAM
        ZAPOMNIEĆ CZY W KRAJU CZY NA WYJEŻDZIE WIADOMO DUPY WAM ODŻYŁY I PANOSZYCIE
        SIE I KRYTYKUJECIE NAS POLAKÓW ŻE NIENACHAPALIŚMY SIE I NIEZWIALI Z KRAJU TAK
        JAK WY LEPIEJ INNY TEMAT WYMYŚCIE BO TEN JUŻ NUDNY BO JAK WYWALĄ WAS Z DO
        KRAJU ZPOWROTEM TO NIEZNAJDZIECIE SIE W NASZEJ BIEDZIE MORDA CI ZAMKNIE SIĘ
        SZYBKO ZOBACZYSZ?ŻYCIE W KRAJU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka