lakris Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! 16.12.04, 19:41 ja musze zostac sama w te swieta i sylwestra. moja mama mieszka kawal drogi z tad i bilet jest koszmarnie drogi i sama podroz przeraza mnie 3 samoloty!! ale jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego tylko ze szczerze to ja kasy nie mam... ( moj facet pojechal sobie do hiszpani a na sylwka leci do frankfurtu, fajnie mu ale ja cala moja kase wydalam wlasnie na to aby sie do niego przeprowadzic tj 700 km. on i tak juz mi bilety rozne kupowa rzebu do niego leciec wiec nie sadze ze nie chcial zebym z nim leciala. po prostu mi jest strasznie smutno samej i juz sie nie moge doczekac 3 stycznia kiedy pojade do niego na stale!!!! a wy tez macie podobnie smutno?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqd Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! IP: 199.185.26.* 18.12.04, 14:05 tequila i jeszcze raz tequila... Odpowiedz Link Zgłoś
latos_cebula_placila Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! 18.12.04, 16:27 a jak juz pojedziesz 3- stycznia to co sie zmieni? Bedziesz blizej kasy, nie? Bedziesz miala ciezkie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axxolotl Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 18.12.04, 22:02 Milutki ten Twoj facet skoro Cie tak sama zostawil na swieta/Sylwestra. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
lakris Re: SAMOTNI W SWIETA I SYLWESTRA!!!!! 19.12.04, 19:57 z faciem to nie tak tylko ze ja sie zdecydowalam tam nie jechac ze wzgledu na kase a znam go za krotko i nie chce zeby sobie zle pomyslal! no ale nastepnym razem pojedziemy razem!! Odpowiedz Link Zgłoś