Gość: ds IP: GBLOND* / 194.203.201.* 14.05.02, 16:42 No i tu mozemy na nowo. Ja jak na razie bede siedzial cicho... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) IP: 213.38.76.* 14.05.02, 16:51 ja też będę siedział cicho... dobry dowcip mi się przypomniał, ale długi jest... może wkrótce będzie okazja go opowiedzieć ds, kiedy lecicie do PL? Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 14.05.02, 17:04 > ds, kiedy lecicie do PL? 30.05 chyba... - na pewno w ostatni czwartek maja. Tobie bedzie latwiej skojarzyc jak powiem, ze w Boze Cialo )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) IP: 213.38.76.* 14.05.02, 17:22 to miło, ze chcecie polecieć do Polski na tradycjne polskie uroczystości religijne... ds, jak zwykle mnie zaskakujesz... Xiv ps. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) IP: GBLOND* / 194.203.201.* 14.05.02, 17:34 > to miło, ze chcecie polecieć do Polski na tradycjne polskie uroczystości > religijne... ds, jak zwykle mnie zaskakujesz... Na szczescie przyjedziemy juz po procesji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) IP: 213.38.76.* 14.05.02, 17:39 > Na szczescie przyjedziemy juz po procesji... To raczej fatalnie - przytafi się Wam tylko sprzątanie ulic... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Na szczęście... IP: 213.38.76.* 14.05.02, 17:38 ... teksański akcent przypomina odgłosy inyków... www.acn.waw.pl/fotopub/chwila/vatican.jpg Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Na szczęście... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 14.05.02, 17:43 > <a href="http://www.acn.waw.pl/fotopub/chwila/vatican.jpg"target="_blank">www.a > cn.waw.pl/fotopub/chwila/vatican.jpg</a> Niezle - usmialem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Na szczęście... IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.05.02, 17:48 Ja ten obrazek widzialem z innym podpisem. Podpis pod zdieciem byl:'O shit! he is even dumber than I thought!' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: Na szczęście... IP: 213.38.76.* 14.05.02, 17:53 > Ja ten obrazek widzialem z innym podpisem. Podpis pod zdieciem byl:'O shit! he > is even dumber than I thought!' To czemu nie podesłałeś? Byśmy się razem pośmiali... I znowu w pracy nuuuda... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Na szczęście... IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.05.02, 18:05 Nie wyslalem bo myslalem ze kazdy to zna. A teraz powaznie: kiedy nastepne spotkanie w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Spotkanie IP: 213.38.76.* 14.05.02, 18:13 chyba nie zapowiada sie szybko - ma byc gril u Esther, ale kiedy? Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) 14.05.02, 21:56 Panowie sobie prywatny watek zalozyli? hehehe Ja juz wysiadam przy tym czytaniu.. nie nadazam za wami Trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie (nr 8) IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.05.02, 22:00 Ja Cie rozumiem, czytanie po godzinach, to juz nie to... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:00 ale mysle, ze jestescie na tym forum najbardziej kompetentni. pytanie czy macie namiary na jakies budzetowe (czyt: umiarkowane cenowo, czyste bez extrasow) hoteliki w okolicach Londynu? sajty? telefony jakis punkt startowy? do tej pory bywalem firmowo wiec ceny mnie drapaly ale teraz szykuje sie na turystyke weekendowa. pzr Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:02 hotel? kolo mnie na zadupiu w Stratford jest taki za £60 na dobe... a w miescie to nie mam pojecia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:15 chcesz powiedziec, ze 60GPB za noc/os to tanio? kurde ja mowie o hotelach turystycznych -> tanich, czystych na weekend. BTW prawie w centrum Paryza nocowalem w 2 osobowym (z zona ;o) za 75Eur/noc (~50GPB). czyz by byla za taka roznica w cenie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.05.02, 22:09 zasadnicze pytanie - ile chcesz wydac i jak chcesz mieszkac? zaraz kolo Kings Cross jest schronisko mlodziezowe (ostatnio bylo za 12/noc) z drugiej strony slyszalem, ze za 25 funtow mozna miec dwuosobowy B&B w rejonie Victorii; jesli chcesz cos na ostatnia chwile, to na Victorii jest posrednik, ktory zawsze cos znajdzie btw, mieszkajac w Londynie, nie za bardzo korzystamy z hoteli Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:13 Xiv - co ty gadasz(piszesz) ze my w Londynie z hoteli nie korzystamy? A gdzie ja mieszkalam przez 7 miesiecy jak nie w hotelu..heheheeh B&B w Hackney za ponad £400 na tydzien.... No ale ... ja mialam powod.... hehehehe Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:20 > ja mieszkalam przez 7 miesiecy jak nie w hotelu..heheheeh B&B w Hackney za niech zgadne szlifujac dialekt ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:27 hahaha no way m8 byly inne powody, ale sie udalo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:30 cieszy mnie to niezmiernie (ze sie udalo a nie ze miaszkalas w hakneju . BTW co robisz zawodowo? zajmujesz sie technika czy nic z tych rzeczy? pytam sie z ciekawosci bo ja sie kiedys zajmowalem komputerami (czytaj bylem madry ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.05.02, 22:35 to czym sie rteraz zajmujesz? (tak, sie tylko pytam, jakbym chcial zglupiec ) ) Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 23:03 rzondzem jako konzultant/menazer techniczny/koordynator projektow. a ja kurwa zawsze chcialem byc albo inzynierem (duzo umie malo placa) albo prezesem (malo umie duzo placa). a tu kefa... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 22:42 paw_dady napisał(a): > cieszy mnie to niezmiernie (ze sie udalo a nie ze > miaszkalas w hakneju . cos ty.. w Hackney bylo fajnie - akurat tam latem wyladowalam, z tylu Victoria Park - nawet mnie i corke kiedys wiewiorki tam napadly te tree reats heheeh chodzilysmy karmic a jednego dnia nas napadly w kilka i niezle pogryzly, nie moglysmy ich odgonic... a pozniej do lekarza czy wiewiory wsciekle nie byly.. ale lekarz tak na nas dziwnie patrzl jakby mowil "wiewiory angielskie, wy z Polski - kto tu jest wsciekly?" hehehe > > BTW co robisz zawodowo? zajmujesz sie technika czy nic > z tych rzeczy? pytam sie z ciekawosci bo ja sie kiedys > zajmowalem komputerami (czytaj bylem madry ;o) zadna technika, bron Boze yukkkkkkkkkkkkkk szukam nowej pracy bo odkad mi szef w obecnej pracy Internet odlaczyl to mi sie tam przestalo podobac phewwwwwwwwwwww i tak juz 6ty tydzien tam jestem to chyba dlugo, no nie? czas na zmiane Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 23:05 emigrantka napisał(a): > lekarz tak na nas dziwnie patrzl jakby mowil "wiewiory angielskie, wy z Polski > kto tu jest wsciekly?" hehehe a lekarz typowy z kaszmiru? nie mowie o swetrze? > zadna technika, bron Boze yukkkkkkkkkkkkkk szukam nowej pracy bo odkad mi szef w obecnej pracy Internet odlaczyl to mi sie tam przestalo podobac phewwwwwwwwww > ww i tak juz 6ty tydzien tam jestem to chyba dlugo, no nie? > coooo co szesc tygodni nowa praca? tempo kontraktow w uk jest azbojcze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 14.05.02, 23:10 paw_dady napisał(a): > emigrantka napisał(a): > > lekarz tak na nas dziwnie patrzl jakby mowil "wiewiory > angielskie, wy z Polski > > kto tu jest wsciekly?" hehehe > > > a lekarz typowy z kaszmiru? nie mowie o swetrze? no pewnie - a widziales tu innych lekarzy? no chyba ze veterynarz ale to juz powazny zawod moj kot ma swietna opieke medyczna i to bez kolejek, czekania itd > > > > zadna technika, bron Boze yukkkkkkkkkkkkkk szukam > nowej pracy bo odkad mi szef w obecnej pracy Internet > odlaczyl to mi sie tam przestalo podobac phewwwwwwwwww > > ww i tak juz 6ty tydzien tam jestem to chyba dlugo, no > nie? > > > > coooo co szesc tygodni nowa praca? tempo kontraktow w uk > jest azbojcze ;o) cos ty.. kontrakt to mam na 6 miesiecy ale moj szef muppet chcial SIEBIE zabezpieczyc i nic mi na pismie nie dal... a ja mam interview w przyszlym tygodniu.. ta sama praca a kasa razy 2 hehehe a ja nie mam pisemnego kontraktu.. o jejku.. co ja zrobie? chyba ta obecna prace z dnia na dzien zostawie.. hmmmm az sie martwie ze ta nowa dostane.. hehehe a dalekoooooooooooooo od domu... z 20 minut (na piechotke).. to i £12 tygodniowo zaoszczedze z obecnych dojazdow.. ale co ja z tymi pieniedzmi zrobie? ach - breadband by pokrylo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic 15.05.02, 23:05 > > a lekarz typowy z kaszmiru? nie mowie o swetrze? > no pewnie - a widziales tu innych lekarzy? pewnie, ze tak widzialem jeszcze z bangalore i hiszpanii ;o) jak mieszkalem w Monachium kiedys widzialem w sterna z duuuuzym artykulem '3ci swiat'. bylo o uslugach medycznych w uk. ciekawe dlaczego ? > > > zadna technika, bron Boze yukkkkkkkkkkkkkk szukam > > nowej pracy bo odkad mi szef w obecnej pracy Internet bo watkujesz zamiest pomnazac GDP ;o) > cos ty.. kontrakt to mam na 6 miesiecy ale moj szef muppet chcial SIEBIE > zabezpieczyc i nic mi na pismie nie dal... znaczy menagement company & wyspy kanalowe? oj nieladnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.05.02, 22:34 > Xiv - co ty gadasz(piszesz) ze my w Londynie z hoteli nie korzystamy? Korzystamy ianczej, tak jak moje trzy kumpele mieszkajace w jedynce przez pol roku - wychodzilo im chyba 30 funtow tygodniowo na glowe... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady do XIV 14.05.02, 22:19 > drugiej strony slyszalem, ze za 25 funtow mozna miec dwuosobowy B&B w rejonie Victorii; jesli chcesz cos na ostatnia chwile, to na Victorii jest posrednik, ktory zawsze cos znajdzie > sorry za lamerstwo ale co to Victoria mowisz o stacji ? (z Londynu znam glownie lotnisko->taksi->firma (przewaznie m3-m4->taksi->lotnisko czasem byl hotel gdzie gdzie dawalem adres taskiazowi wiec jestem zielony jak puszcza amazonki ;o) jesli tak to wpierw musze sprawdzic gdzie przyjezdza eurostar > btw, mieszkajac w Londynie, nie za bardzo korzystamy z hoteli ciekawe dlaczego ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: do XIV IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.05.02, 22:32 > sorry za lamerstwo ale co to Victoria mowisz o stacji ? to ja przepraszam za niewyrzistosc - Victoria Station to jest stacja kolei > jesli tak to wpierw musze sprawdzic gdzie przyjezdza eurostar wlasnie tam a kiedy chcesz przyjechac do Londynu? Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: do XIV 14.05.02, 23:09 Gość portalu: Xiv napisał(a): > > jesli tak to wpierw musze sprawdzic gdzie przyjezdza eurostar > wlasnie tam > > a kiedy chcesz przyjechac do Londynu? w czerwcu/lipcu na 1 maks 2 weekendy (zadnych dni roboczych, jadem eurostarem lub ryanair do stansted). bo zone musze dokulturalnic metropolia swiatowa, gdzie populacja mowi RP (a przynajmniej w Polsce tak mowia ;o) BTW czy timing gra jakas szczegolna role w Londynie? czy tez chcesz sie spotkac przy 'pint of a propper bier' ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: do paw daddy IP: .1R2D* / *.webport.bt.net 14.05.02, 23:30 Nie znasz Victorii, a znasz Hackney?... I korekta do Eurostara - przyjezdza na dworzec Waterloo nie Victoria. Ale kolo Victorii istotnie mozna znalezc niedrogie B&B. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Do Miry 14.05.02, 23:34 a juz myslalam ze cie porwali indianie...heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Do EMIGRANTKI IP: .1R2D* / *.webport.bt.net 14.05.02, 23:54 Moze nie byloby to takie najgorsze. Przynajmniej cos ciekawego by sie dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Do Miry 14.05.02, 23:56 a co ? nudzi ci sie? cos ty? hehehe acha - wysiadla mi komorka.. i to zalkiem na smierc... mam nowa i nowy numer ale stracilam wszystkie numery ze starej - auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wysylam ci moj nowy na @poczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Do EMIGRANTKI IP: .1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 00:05 hehe, mam zajec az nadto, ale ochota gdzies sie zapodziala. znikam, bo otoczenie domaga sie telefonu (egoisci...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: do paw daddy IP: 213.38.76.* 15.05.02, 10:47 chyba rzeczywiscie Waterloo... Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: do paw daddy 15.05.02, 22:55 Gość portalu: Xiv napisał(a): > chyba rzeczywiscie Waterloo... > > Xiv aaaa a ja myslalem, ze przyjezdza na Paddington. wiesz ta stacja od misia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady od paw dady do miry 15.05.02, 23:07 > Nie znasz Victorii, jedynie Beckham ;o) > a znasz Hackney?... jedynie jako gware londynska ... > I korekta do Eurostara - przyjezdza na dworzec Waterloo nie Victoria. Ale kolo Victorii istotnie mozna znalezc > niedrogie B&B. Pozdrawiam dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: do XIV IP: 213.38.76.* 15.05.02, 10:51 > w czerwcu/lipcu na 1 maks 2 weekendy (zadnych dni > roboczych, jadem eurostarem lub ryanair do stansted). bo > zone musze dokulturalnic metropolia swiatowa, gdzie > populacja mowi RP (a przynajmniej w Polsce tak mowia ;o) w Londynie to trochę ciężko z tym RP, nawet już BBC sobie odpuściła... > BTW czy timing gra jakas szczegolna role w Londynie? czy > tez chcesz sie spotkac przy 'pint of a propper bier' ? jasne, że się chce spotkać; putam się bo moja daleka znajoma pracuje w hotelu - zapytam się ją o szczegóły i wolne pokoje (ma być dwójka czy coś większego? i czy ma być z łazienką?) Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: do XIV 15.05.02, 22:59 Gość portalu: Xiv napisał(a): > jasne, że się chce spotkać; chetnie sie spotkam, wyslij mejla na moj (paw_dady nie myl z paw_daddy bo to jakas botulina umyslowa . to chetnie wyjawie szczegoly. >putam się bo moja daleka znajoma pracuje w hotelu - zapytam się ją o szczegóły i wolne pokoje (ma być dwójka czy coś większego? i czy ma być z łazienką?) > he he z lazienka ale to tylko ze wzgledu na zone ;o) wiesz oczywiscie zawsze jest problem z urzedasami imigracynjymi z kaszmiru. zawsze moga biednego Polaczka cofnac na granicy ... ale tylko do 2004 ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: hotel w londynie: wiem wiem, ze off-topic IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 16.05.02, 12:55 Cedar Guest House, 30 Hugh Street, London SW1V 1RP, tel +44 207 828 2625 Penn Court Hotel, 54-56 Cromwell Road, London SW7 5DA, tel +44 207 584 3499, mozna mowic po polsku, prosic Magde Acton Hill Guest House, 311 Uxbridge Road, London W3, tel +44 208 992 2553, mozna mowic po polsku. Park Lodge Guest Hotel, 335 Uxbridge Road, London W3 9RA, tel/fax +44 208 992 7874, polski hotel, mozna mowic po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka nie prubowac... koszmar... 15.05.02, 01:11 jesussssssssssssssssssssssss - z watku IQ iq.pi.net/bbc/iqtest/iq.htm nigdy wiecej... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka nie probowac 15.05.02, 01:15 qurka fodna - jezyctwo mi sie na obczyznie zapomnialo... czy to bylo slownictwo? hehehe dobranocka - wy sobie bedziecie z pracy stukac a mnie sie bedzie nudzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Dzien dobry IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 10:40 Fajnie, ze sroda. Jeszcze tylko jutro i pol piatku (spadam po lunchu). Ufff..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esther Re: Dzien dobry IP: *.datamonitor.com 15.05.02, 10:58 A dziendobry dziendobry! Ja przezywam problemy natury 'kolej', bo nie mam pociagu do pracy. Po prostu nie jezdzi. Dzisiaj podwiozla mnie szefowa, ale jutro znow zabieram stos papierow do domu. Dali mi wiecej abym na pewno pracowala.. Co za zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Dzien dobry IP: warspite.ch.u* 15.05.02, 11:02 A ja sie bede dzisiaj obijac) a juz w piatek bede sie opalac na poludniu oczywiscie w ramach podrozy sluzbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Dzien dobry IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 11:12 > A ja sie bede dzisiaj obijac) a juz w piatek bede sie opalac na poludniu > oczywiscie w ramach podrozy sluzbowych. Ja bede sie opalac w sobote. I moze tez troche w niedziele. Jak dobrze pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Dzien dobry IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 11:13 Tez dzien dobry wszystkim. Fatalnie spalam, nie mam humoru i uwazam, ze to dopiero a nie juz, sroda. Jeszcze caaaaaly czwartek i caaaaaly piatek. Ds, zazdroszcze optymizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Dzien dobry IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 11:18 > Ds, > zazdroszcze optymizmu... Co mam nie byc optymista. Do slubu jeszcze tylko dwa tygodnie. Wszystko co chcielismy zalatwione (w poprzedni weekend kupilem w koncu buty . Miesiac miodowy "zabookowany". W pracy mam w koncu co robic czyli sie tak strasznie nie nudze. Tylko sie cieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Dzien dobry IP: warspite.ch.u* 15.05.02, 11:22 Gratulacje! A miesiac miodowy na obczyznie czy tez wizyta w ojczyznie, ze sie tak wscibsko zapytam. Podobno w naszej stolycy upaly srodziemnomorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Dzien dobry IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 11:23 A pamietasz jak sam przyznales pare dni temu, ze Ci sie slub snil? i ze to pewnie pierwsze objawy stresu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelsk Re: do Miry IP: 192.223.158.* 15.05.02, 11:25 Jak sie czuje twoj znajomy, oktorym rozmawialysmy u Mags, czy nadal w szpitalu? izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: do Izabelski IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 11:29 Czesc Iza, dzieki za pamiec. Jest juz w domu, bo w szpitalu nabawilby sie chyba rozstroju nerwowego zanim by go ktos obejrzal. Zalatwilysmy mu w koncu ang. pryw. neurol. (Zyd wiec pewnie bedzie dobry), no i teraz czeka na wyniki badan. ale zyje, tylko marudzi bardzo (jak to chlop) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Dzien dobry IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 11:27 Re: Stres Jakos sie nie stresuje. Ale przyznam ze mam mala treme - czy wszystko wyjdzie jak zaplanowalismy. Jednak to byla troche "organizacja na odleglosc" Re: Honeymoon We Wroclawiu zostajemy tydzien po slubie - to bedzie taki maly relaks. Potem mamy jeszcze pare weekendow ktore mozna wliczyc do h-m. A prawdziwy miesiac miodowy mamy w pazdzierniku (ponad dwa tygodnie). Dosc zdecydowanie na obczyznie. I jak na razie koniec osobistych wynurzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Dzien dobry IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 11:33 DS, my nie wyciagamy cie na zwierzenia, a co do stresu to pogadamy za 10 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Dzien dobry IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 11:35 Ds, co do stresu to pogadamy za 10 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Dzien dobry IP: 5.1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 11:36 albo sie nie chce wysylac, albo sie wysyla dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Dzien dobry IP: warspite.ch.u* 15.05.02, 11:54 W ramach odstresowywania,... dostalam zabawny obrazek mailem, ale nie wiem jak moglabym go wrzucic na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Dzien dobry IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 11:59 > W ramach odstresowywania,... dostalam zabawny obrazek mailem, ale nie wiem jak > moglabym go wrzucic na forum? Na forum sie nie da. Ale moze wrzucic na jakas strone www i wyslac na forum link... Tyle, ze to juz troche roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Dzien dobry IP: .1R2D* / *.webport.bt.net 15.05.02, 12:23 trzeba troche poworkowac. to tymczasem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_26 Re: Dzien dobry 15.05.02, 12:25 No to w miedzyczasie gdy e bedzie przeprowadzal www zdjeciowe manipulacje ode mnie tekst.. Not such a clever little lawyer afterall! A true story... A Charlotte, NC, lawyer purchased a box of very rare and expensive cigars, then insured them against fire among other things. Within a month having smoked his entire stockpile of these great cigars and without yet having made even his first premium payment on the policy, the lawyer filed a claim against the insurance company. In his claim, the lawyer stated the cigars were lost "in a series of small fires." The insurance company refused to pay, citing the obvious reason: that the man had consumed the cigars in the normal fashion. The lawyer sued....and won! In delivering the ruling the judge agreed with the insurance company that the claim was frivolous. The Judge stated nevertheless, that the lawyer held a policy from the company in which it had warranted that the cigars were insurable and also guaranteed that it would insure them against fire, without defining what is considered to be unacceptable fire," and was obligated to pay the claim. Rather than endure a lengthy and costly appeal process, the insurance company accepted the ruling and paid $15,000.00 to the lawyer for his loss of the rare cigars lost in the "fires." NOW FOR THE BEST PART... After the lawyer cashed the check, the insurance company had him arrested on 24 counts of ARSON!!!! With his own insurance claim and testimony from the previous case being used against him, the lawyer was convicted of intentionally burning his insured property and was sentenced to 24 months in jail and a $24,000.00 fine. This is a true story and was the 1st place winner in the recent Criminal Lawyers Award Contest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Oh Man!!! IP: *.moodys.com / *.moodys.com 15.05.02, 12:48 Ludziska! Opanujcie sie. Nie bylo mnie tu przez dwa i pol dnia a tu juz taki dlugi nowy watek! Warszawa jest ciepla, w poniedzailek i wczoraj byla upalna. Bristol zdziadzial, paczki u Bliklego zmalaly i za jakies 2 godziny zbieramy sie na lotnisko. No ale przynajmniej najadlam sie do syta prawdziwego polskiego jedzenia... Aha! Musze sie wam pochwalic, ze od niedzieli mam PADI certificate i moge nurkowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Oh Man!!! IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 12:54 > Aha! Musze sie wam pochwalic, ze od niedzieli mam PADI certificate i moge > nurkowac.... Gratulacje!!! To teraz chyba czas jechac w tropiki? Bo nurkowanie w UK........ raczej chyba nie jest przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelsk Re: Oh Man!!! IP: 192.223.158.* 15.05.02, 13:15 Nurkowanietutaj w uk jest niebezpieczne ale ponoc fascynujace. Oh, te wraki z wojen lezace na dnie kanalu... izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Udalo sie IP: warspite.ch.u* 15.05.02, 14:07 Jezu kolczasty, ale sie naszukalam strony na ktora mozna wpakowac ten obrazek, teraz to juz nie wiem nawet czy warto bylo. A mialam sie lenic caly dzien.Tak czy owak: cynosurex.granax.com/cgi-bin/syp/show_pic.perl?pic=ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Udalo sie IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 14:40 Fajne. Poza tym przestalas byc anonimowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Udalo sie IP: warspite.ch.u* 15.05.02, 14:44 Inaczej nie moglam sie zalogowac) I cala tajnosc szlag trafil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Nie przejmuj sie... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 15.05.02, 14:47 ... nie wydamy Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Udalo sie IP: 57.66.12.* 15.05.02, 14:48 B. fajne, a to znacie: www.mtv.co.uk/mtv.co.uk/en/dynamo/common_files/flash/dancing_queen/dancin g_queen.swf no to do...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Dobry dzien.... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.05.02, 22:48 ... to to raczej nie byl - przyszedl taki jeden z support, bo sie jakas machina wywalala - zobaczyl, ze mamy messenagery i misia (=MS IE) i wzial nas odcial od swiata!!! po prostu a**h*** - jutro zaczynam robic awanture Xiv ps. Mags - wlasnie pisze covering letter do moodys, po porstu mam dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv zdjęcie na lepsze jutro... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.05.02, 22:49 www.fotografia-przyrodnicza.art.pl/poczekalnia/zdjecie.php? autor=29&zdjecie=4 Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: zdjęcie na lepsze jutro... 15.05.02, 23:02 Warning: getimagesize: Unable to open '29/.jpg' for reading. in /mnt/hdg1/u_free/fp/public_html/poczekalnia/zdjecie.php on line 105 [[0] ] tak ma wygladac lepsze jutro? to dzis sie chyba upije ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv Re: zdjęcie na lepsze jutro... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 15.05.02, 23:12 link sie zlamal... trzeba sie nameczyc z notepadem... (( nie potrafie zrobic tego lepiej - a jutro musi byc lepsze Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: zdjęcie na lepsze jutro... 15.05.02, 23:40 - a jutro musi byc lepsze i tak trzymac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: zdjęcie na lepsze jutro... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 16.05.02, 09:56 Pewnie, ze jutro (dzisaj) jest lepsze. Swieci sloneczko, air conditioning dziala, dali croissants w biurze a jutro kaza jechac do Portsmouth na spotkanie z klientem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Witam... IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 10:25 ... w nowym dniu. Sloneczko swieci. Ludzie sie raduja. Weekend niedaleko. Tylko sie cieczyc. Do Xiva: O rekomendacje zapomnialem sie zapytac... Sorry. Ale zaraz zadzwonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds do Xiv'a IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 10:33 Zadzwonilem w sprawie banku - nie robi zadnej roznicy czy Cie zarekomenduje czy nie. Powiedzieli tez, ze mozesz wypelnic aplikacje przez telefon. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Witam IP: *.moodys.com / *.moodys.com 16.05.02, 10:58 Czy Wy tez macie dzis jaks awersje do pracy? Mi sie absolutnie nie chce nic robic a musze napisac sprawozdanie z naszych spotkan z PGNiG i przygotowac rating summary etc etc. Ughhhhhhh. Najchetniej bym sie polozyla gdzies w sloneczku i drzemala. Gdzies, ktos sie pytal o ubezpieczenie na samochod. Chyba to byl watek o kupowaniu mieszkan w Londynie. Ja mam samochod ubezpieczony w Insure Direct - nalezy to do Lloyds TSB i na prawde jest o wiele taniej niz w Norwich Union - kiedys tam ubezpieczalam samochod. Roznica jest ponad £150. Co prawda ja mam tutejsze prawo jazdy od 12 lat i jestem kobieta. A dla kobiet ubezpieczenie jest tansze!!! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Witam IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 11:07 > Gdzies, ktos sie pytal o ubezpieczenie na samochod. Chyba to byl watek o > kupowaniu mieszkan w Londynie. Ja mam samochod ubezpieczony w Insure Direct - > nalezy to do Lloyds TSB i na prawde jest o wiele taniej niz w Norwich Union - > kiedys tam ubezpieczalam samochod. Roznica jest ponad £150. Co prawda ja > mam > tutejsze prawo jazdy od 12 lat i jestem kobieta. A dla kobiet ubezpieczenie > jest tansze!!! Ha! Mysle, ze to zalezy od wielu czynnikow. Mi sie kiedys zdarzylo nawet dzwonic do tej samej firmy dwa razy, podac te same dane i dostac calkowicie inna "quote". Ja w Norwich Union Direct place niewiele wiecej niz £150 ale to jednak wies (choc dokladnie nie pamietam ile - renewal chyba w sierpniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Witam IP: *.moodys.com / *.moodys.com 16.05.02, 11:42 A masz third party czy fully comprehensive? Cena ubezpieczenia zalezy tez od wieku kierowcy,od jak dawna jezdzi, jaki ma no claim bonus, wieku samochodu, rozmiaru silnika, gdzie jest parkowany w czasie nocy...itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Witam IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 12:41 > A masz third party czy fully comprehensive? Third-party, fire and theft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Witam IP: *.moodys.com / *.moodys.com 16.05.02, 13:02 > Third-party, fire and theft Short and sweet.... A gdzie sie inni dzis podziewaja? Wczoraj tak wszyscy dyskutowali, a dzisiaj towarzystwo nam wymarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Witam IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 13:10 > > Third-party, fire and theft > > Short and sweet.... . Szczerze mowiac nie mam za duzo wyboru jezeli chodzi o ubezpieczeciela (polskie prawo jazdy). Tak wiec nie wiem dokladnie jakie sa teraz stawki. > A gdzie sie inni dzis podziewaja? Wczoraj tak wszyscy dyskutowali, a dzisiaj > towarzystwo nam wymarlo. Xiv pisal, ze go odcieli. Reszta chyba spi. Ja mam troche roboty (w koncu!). Tak wiec jest spokoj. Po drugie wyglada, ze nikt nie "zapodal" jeszcze zadnego kontrowersyjnego tematu zeby rozpalic watek... Mi na razie inwencja sie skonczyla. Chociaz... Mags - czy wiesz moze jak szuka sie inwestora (cos jak venture capitalist ale nie oczekujacy az takich strasznych zyskow, przynamniej nie od razu)? Mam znajomych w Polsce, swietna firma, z przyszloscia - wyrobili sobie marke. Szukaja inwestora strategicznego. Jakbym mial pieniadze sam bym ich doinwestowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Witam IP: warspite.ch.u* 16.05.02, 13:43 wcale nie umarlam choc bylam bliska zejscia na meetingu, ktory trwal od rana do teraz. Dochodze do wniosku, ze w tym kraju jednak lubia meetingi jak niegdzie indziej, choc moze sie myle. Tak czy owak odwlok mi prawie odpadl, a teraz musze przygotowac sie do jutrzejszego wyjazdu. Nie cierpie pakowania walizek, brrr. Brak pomyslu na kontowersyjny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Witam IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 13:49 > Brak pomyslu na kontowersyjny temat. Ja juz mam - proponuje zeby Cie przechrzcic z "e" na "eve" albo "ewa". Mamy tu taka tradycje - Mags tez zostala przechrzczona "na sile" (z "M"). To jak? Bo jednak jednoliterowy nick to jakos tak... dziwnie. Dwie to powinno byc MINIMUM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Witam IP: warspite.ch.u* 16.05.02, 13:51 To moze Ee, chociaz moze brzmi troche kontrowersyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Witam IP: *.moodys.com / *.moodys.com 16.05.02, 14:24 To Ee tez nadal brzmi tak troche bezosobowo. Moje M zostalo okreslone jako bezplciowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Witam IP: warspite.ch.u* 16.05.02, 15:00 Bezplciowe!? znaczy chcemy byc poprawni politycznie? e(wa) to skolei zbyt bliskie rzeczywistosci, chyba zarazilam sie idea tajnosci lansowana przez moja prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Witam IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 16:22 > e(wa) to skolei zbyt bliskie rzeczywistosci, chyba zarazilam sie idea tajnosci To moze "wew"? Albo (zeby nie bylo "meskie") "wewa" ? Moze jeszcze cos wymysle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Witam IP: warspite.ch.u* 16.05.02, 16:26 Straszne dzieki za wysilek intelektualny... a moze takie bardziej zakodowane jak e1441 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza ds - ja w sprawie kodow pocztowych IP: 57.66.12.* 16.05.02, 16:38 umiescilam swoja prosbe goraca na innym watku, ktory odszedl w zapomnienie; niniejszym ja ponawiam - czy mozesz mi przeslac blizsze info na temat post codes??? bylabym niezmiernie wdzieczna - pyza_uk@poczta.gazeta.pl; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: Wyslalem. IP: *.moodys.com / *.moodys.com 16.05.02, 17:06 Ja tez chce. Wyslij i do mnie, to sie moze dowiem czegos o moich okolicach - a i tak wiem, ze sa nie ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelsk Re: Wyslalem. IP: 192.223.140.* 16.05.02, 18:28 A zmeczona jestem, a zaraz idziemy ogladac Star Wars (team wyprawa), seans o 22, bede w domu ok. 1 w nocy, a dzieciaki budza sie o 5.45. Chyba jutro sie rozlece na kawalki. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Wyslalem. IP: GBLOND* / 194.203.201.* 16.05.02, 18:31 > Ja tez chce. Wyslij i do mnie, to sie moze dowiem czegos o moich okolicach - a Sorry - wysle jutro, dzisiaj juz musze spadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv jak to dobrze... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 16.05.02, 23:47 ... chmurką być! Niebem... p ł y n ą ć j a k w o p o d z i e.... mała chmurka na dzień dobry taką piosnkę śpiewa codzień: ja to dobrze chmurką być.... 1. zostałem odcięty (od netu w pracy) 2. banki angielskie są wkurzające (jutro zobaczę czy HSBC do nich nazleży) 3. w robocie jak zwykle nic do roboty 4. nawet weekend zapowiad się przechlapany i jak tu się nie cieszyć, że życie jest piękne? Xiv (nocny marek z przymusu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Milego weekendu IP: GBLOND* / 194.203.201.* 17.05.02, 12:34 I nie rozrabiajcie za duzo. Do "napisania" w poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiv PO WEEKENDZIE! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 21:40 ludzie, co się dzieje? mnie odcięli, ale widzę, że wszystkim już para uszła... ja myślałem, że dziś nie uda mi się 'przebić' przez wątek, a tutaj - pustka!!! trudno - na nowy tydzień - nowe zdjęcie: NIE OTWIERAC W PRACY - MOZE BYC UZNANE ZA NIESMACZNE! www.photo.net/photodb/photo?photo_id=755480&size=lg jednoczesnie ogalaszam konkurs na tytul moj jest: "a nie chciałaś mi wierzyć!" Xiv Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: PO WEEKENDZIE! 21.05.02, 22:19 Gość portalu: Xiv napisał(a): > ludzie, > > co się dzieje? mnie odcięli, ciesz sie bo slyszalem, ze w UK sledza oficjalnie inet i mozan za to wyleciec z pracy ;o) > myślałem, że dziś nie uda mi się 'przebić' przez wątek, a tutaj - pustka!!! > wlasnie ja wypelniam ... > jednoczesnie ogalaszam konkurs na tytul moj jest: > "a nie chciałaś mi wierzyć!" 'zemsta nietoperza' ? a moze 'czekajac na batwoman' hi hi Odpowiedz Link Zgłoś