Gość: Swierszc Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: 212.160.155.* 27.05.02, 17:56 mamy wspolne, np. kliknij w misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISSJ Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 13:23 PROSZE : WWW.VIRTUAL.OF.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: a prosze bardzo IP: *.home.cgocable.net 27.05.02, 19:49 www.polishrestaurant.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: a prosze bardzo IP: *.chcg3.il.corecomm.net 29.05.02, 04:04 Gość portalu: Renka napisał(a): > <a href="http://www.polishrestaurant.com"target="_blank">www.polishrestaurant.c > om</a> A CZY ABY TA STRONA JEST KOSHER? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: a prosze bardzo IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 05:02 TAK.Jest KOSHER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aka Re: a prosze bardzo IP: *.015-83-73746f28.cust.bredbandsbolaget.se 27.05.02, 21:35 Piekna strona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: a prosze bardzo IP: *.bwk.tue.nl 27.05.02, 22:03 > Piekna strona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JESUS Re: a prosze bardzo IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.02, 23:49 www.jesusdressup.com Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: a prosze bardzo 28.05.02, 18:28 roseanne napisał(a): > <a href="http://asperger.republika.pl"target="_blank">asperger.republika.pl</a> Roseanne, obejzalem i poczytalem twoja strone i odnislem wrazenie ,ze choroba ,zespoł Aspergera ,jest choroba dziedziczna i TWOJA MAMA o tym nie wiedziala .To musi byc strasznie przykre dla ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
papierz Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! 27.05.02, 23:54 Pokazywalem jak bylem maly (koniec - theend) ... jutro znowu deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: 5.2.1R1D* / *.stoked.dialup.pol.co.uk 28.05.02, 00:55 www.sweetrelease.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 28.05.02, 01:41 mywebpages.comcast.net/cjpok/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval do Jurka IP: *.abo.wanadoo.fr 28.05.02, 14:48 Gość portalu: Jurek napisał(a): > <a href="http://mywebpages.comcast.net/cjpok/"target="_blank">mywebpages.comcas > t.net/cjpok/</a> ================================================================================ Jurek, zdjecia rodzinne malo widoczne, ruszaja sie jak na karuzeli, 'ktostam' za puzllem - jest, ale nieosiagalny) Ale ta RYBKA jest extra!!! Tanczy w rytm poruszajacej sie myszy Niebywaly ten gifs) postaraj sie o inne, ale w podobnym stylu) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jurek IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 15:33 Ten trick to znany, a co poza zdjeciami, ktore sie nie powiekszaja? Tylko uciekaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westland Re: Jurek IP: *.westln01.mi.comcast.net 28.05.02, 18:32 Genialna strona. Juz ci to raz pisalem. Dawno temu o tych zdjeciach z Detroit. Wykonanie SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Westland IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 29.05.02, 00:14 Dzieki. Mimo ze nie jestem web developer, po godzinach zajmuje sie tym dziwnym przedmiotem. Wkrotce: dodatek o forum Polonia. I hope you're enjoying the Michigan weather. Pojutrze wyjezdzam to Port Austin na krotkie wakacje. Gość portalu: westland napisał(a): > Genialna strona. Juz ci to raz pisalem. Dawno temu o tych zdjeciach z Detroit. > > Wykonanie SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 00:52 Te tricki to sciagnales z flashkit.com? hehehehe Szczegolnie rybka.Ale fajna strona. Dobra, podoba mi sie. Dobry jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 29.05.02, 02:38 Tak masz racje, rybka jest kopia. Tak samo jak strona glowna. Gość portalu: Renka napisał(a): > Te tricki to sciagnales z flashkit.com? hehehehe Szczegolnie rybka.Ale fajna > strona. Dobra, podoba mi sie. Dobry jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 04:38 Ja pokazuje, to co autor posta ZROBIL WLASNORECZNIE i MOZGOWO, a nie ulubione kawalki.Tu chyba takie strony mialy byc, no nie? Na necie jest tysiace profesjonalnych stron, chodzi o to by pokazac, CO SIE SAMEMU ZROBILO. Dlatego, doceniam twoja strone. Jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 29.05.02, 04:47 Ot cos jak w restauracji. Niby bardzo szczegolne i wyjatkowe a jednak ktos juz to przedtem podobnie przygotowal. Moja kolej na zrecenzowanie kulinarnych walorow. Gość portalu: Renka napisał(a): > Ja pokazuje, to co autor posta ZROBIL WLASNORECZNIE i MOZGOWO, a nie ulubione > kawalki.Tu chyba takie strony mialy byc, no nie? Na necie jest tysiace > profesjonalnych stron, chodzi o to by pokazac, CO SIE SAMEMU ZROBILO. Dlatego, > doceniam twoja strone. Jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.polyu.edu.hk / 158.132.12.* 28.05.02, 02:39 Hong Kong i nie tylko www.HongKong.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Macau -super ! IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 05:42 Piekna strona Macka z Hong-Kongu. Extra zdjecia.I instrukcje co i jak. Do tego laduje sie bardzo szybko. Slyszalam poprzednio, ze niektorzy mieli problemy. U mnie nie ma problemow z ladowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Macau -super ! IP: *.polyu.edu.hk / 158.132.12.* 28.05.02, 08:30 Gość portalu: Renka napisał(a): > Piekna strona Macka z Hong-Kongu. Extra zdjecia.I instrukcje co i jak. Do tego > laduje sie bardzo szybko. Slyszalam poprzednio, ze niektorzy mieli problemy. U > mnie nie ma problemow z ladowaniem. dzieki za pochwaly. strona jest na polskim bezplatnym serwerze i rzeczywiscie laduje sie wolno gdy w Polsce jest dzien (ludzie siedza przy komputerach), w nocy czasu polskiego wszystko laduje sie migiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 17:29 www.mediahead.com Lubie muzyke,komponuje. Razem z Willem zrobilismy strone muzyczna (loops)dla webdeveloperow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: portfolio online IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 00:59 www.jakubkoter.com Co myslicie o mojej wizytowce? Robie tez CD-business cards. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Re: portfolio online IP: *.sympatico.ca 29.05.02, 01:08 Gość portalu: Kuba napisał(a): > <a href="http://www.jakubkoter.com"target="_blank">www.jakubkoter.com</a> > Co myslicie o mojej wizytowce? Robie tez CD-business cards. Renka, daj se bobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: portfolio online IP: *.speed.planet.nl 29.05.02, 09:38 bardzo fajne,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
viva_us Viva_us. Status? 29.05.02, 02:54 Nuda. Nic sie nie dzieje. Nic. Pustka. Krajanie! Nie macie nic do pokazania? Proponuje: www.fido.se/flash/broadband/index.html dlia poddierzenia razgawora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Viva_us. Status? IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 04:34 To maja byc websites zrobione przez autorow tych postow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homb Re: Viva_us. Status? IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 10:46 Poprawna graficznie aczkolwiek samo ujecie tematu malo odkrywcze. Swiftowy morfing prostopadloscianu w prostokat tez juz troche oklepany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikstiin Re: Viva_us. Status? Łeeee! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 10:58 Po pierwsze chciałem zgodzić się z przedmówcą, oklepane swiftowe przejścia. Poza tym dlaczego wszystkie prostokąty okazują się w rzeczywistości napompowanymi obracającymi się pudłami? Rozumiem że fajny efekt, ale co to ma do rzeczy. Przerost formy nad treścią... Przykro mi że twórcy internetowi nadal wykazują się niedojżałością i bawią się flashem jak niemowlę flamastrami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Viva_us. Status? Łeeee! IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 11:04 Fajne strony chlopaki, ale nic mnie bardziej nie wnerwia niz gdy szukajac potrzebnej informacji na www, musze przechodzic przez niekonczace sie animacje i starac sie zrozumiec jakies odkrywcze rozwiazania menu. Zasada jest ze jesli strona nie zaladuje sie przez pare sekund, to wiekszosc odwiedzajacych zrezygnuje juz na wstepie. Flash jest naprawde OK i powinien byc promowany ale w tej chwili polaczenia sa ciagle za wolne, ludzie maja za wolne komputery etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentence Re: Viva_us. Status? IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:11 W dzisiejszych czasach robienie płaskiej strony, która udaje 3D jest co najmniej śmieszne. Widać że autor nie ma pojęcia o tym co obecnie jest "na topie". Rzeczywiście taka sytuacja jest smutna i obawiam się że nie da się nic zmienić. Strona jest do bani i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
siusiu Re: Viva_us. Status? 29.05.02, 15:21 Hahahahahaha! I kto to pisze? Siusiarz z polskiej czolowki Web Development. Hahahahahahaha! Idz pod: www.mondo.com.pl sporo sie mozesz od kolegi z Warszawy nauczyc. Gość portalu: Sentence napisał(a): > W dzisiejszych czasach robienie płaskiej strony, która udaje 3D jest co > najmniej śmieszne. Widać że autor nie ma pojęcia o tym co obecnie jest "na > topie". Rzeczywiście taka sytuacja jest smutna i obawiam się że nie da się nic > zmienić. > Strona jest do bani i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś