Dodaj do ulubionych

Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie!

27.05.02, 17:27
Obserwuj wątek
    • Gość: Swierszc Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: 212.160.155.* 27.05.02, 17:56
      mamy wspolne, np. kliknij w misia.
      • Gość: KRISSJ Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 13:23
        PROSZE : WWW.VIRTUAL.OF.PL
    • roseanne a prosze bardzo 27.05.02, 17:57
      asperger.republika.pl
      • Gość: Renka Re: a prosze bardzo IP: *.home.cgocable.net 27.05.02, 19:49
        www.polishrestaurant.com
        • Gość: krzys Re: a prosze bardzo IP: *.chcg3.il.corecomm.net 29.05.02, 04:04
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> <a href="http://www.polishrestaurant.com"target="_blank">www.polishrestaurant.c
          > om</a>

A CZY ABY TA STRONA JEST KOSHER?
          • Gość: Renka Re: a prosze bardzo IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 05:02
            TAK.Jest KOSHER.
      • Gość: Aka Re: a prosze bardzo IP: *.015-83-73746f28.cust.bredbandsbolaget.se 27.05.02, 21:35
        Piekna strona!
        • Gość: annabl Re: a prosze bardzo IP: *.bwk.tue.nl 27.05.02, 22:03

> Piekna strona!

• Gość: JESUS Re: a prosze bardzo IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.02, 23:49
            www.jesusdressup.com
      • _bruno5 Re: a prosze bardzo 28.05.02, 18:28
        roseanne napisał(a):

> <a href="http://asperger.republika.pl"target="_blank">asperger.republika.pl</a>

Roseanne, obejzalem i poczytalem twoja strone i odnislem
        wrazenie ,ze choroba ,zespoł Aspergera ,jest choroba
        dziedziczna i TWOJA MAMA o tym nie wiedziala .To musi
        byc strasznie przykre dla ciebie .
    • papierz Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! 27.05.02, 23:54
      Pokazywalem jak bylem maly (koniec - theend) ... jutro znowu deszcz!
      • Gość: sharky Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: 5.2.1R1D* / *.stoked.dialup.pol.co.uk 28.05.02, 00:55
        www.sweetrelease.com
    • Gość: Jurek Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 28.05.02, 01:41
      mywebpages.comcast.net/cjpok/
      • Gość: narval do Jurka IP: *.abo.wanadoo.fr 28.05.02, 14:48
        Gość portalu: Jurek napisał(a):

> <a href="http://mywebpages.comcast.net/cjpok/"target="_blank">mywebpages.comcas
        > t.net/cjpok/</a>
        ================================================================================

Jurek, zdjecia rodzinne malo widoczne, ruszaja sie jak na karuzeli, 'ktostam'
        za puzllem - jest, ale nieosiagalnysmile)
        Ale ta RYBKA jest extra!!! Tanczy w rytm poruszajacej sie myszysmile
        Niebywaly ten gifssmile) postaraj sie o inne, ale w podobnym stylusmile)
        Pozdrawiam

• Gość: Renka Re: Jurek IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 15:33
        Ten trick to znany, a co poza zdjeciami, ktore sie nie powiekszaja? Tylko
        uciekaja?
        • Gość: westland Re: Jurek IP: *.westln01.mi.comcast.net 28.05.02, 18:32
          Genialna strona. Juz ci to raz pisalem. Dawno temu o tych zdjeciach z Detroit.

Wykonanie SUPER!!!!
          • Gość: Jurek Re: Westland IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 29.05.02, 00:14
            Dzieki. Mimo ze nie jestem web developer, po godzinach zajmuje sie tym dziwnym
            przedmiotem. Wkrotce: dodatek o forum Polonia. I hope you're enjoying the
            Michigan weather. Pojutrze wyjezdzam to Port Austin na krotkie wakacje.

Gość portalu: westland napisał(a):

> Genialna strona. Juz ci to raz pisalem. Dawno temu o tych zdjeciach z Detroit.
            >
            > Wykonanie SUPER!!!!

• Gość: Renka Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 00:52
        Te tricki to sciagnales z flashkit.com? hehehehe Szczegolnie rybka.Ale fajna
        strona. Dobra, podoba mi sie. Dobry jestes.
        • Gość: Jurek Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 29.05.02, 02:38
          Tak masz racje, rybka jest kopia. Tak samo jak strona glowna.

> Te tricki to sciagnales z flashkit.com? hehehehe Szczegolnie rybka.Ale fajna
          > strona. Dobra, podoba mi sie. Dobry jestes.

• Gość: Renka Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 04:38
            Ja pokazuje, to co autor posta ZROBIL WLASNORECZNIE i MOZGOWO, a nie ulubione
            kawalki.Tu chyba takie strony mialy byc, no nie? Na necie jest tysiace
            profesjonalnych stron, chodzi o to by pokazac, CO SIE SAMEMU ZROBILO. Dlatego,
            doceniam twoja strone. Jest cool.
            • Gość: Jurek Re: Jurek , znalazlam wiecej IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 29.05.02, 04:47
              Ot cos jak w restauracji. Niby bardzo szczegolne i wyjatkowe a jednak ktos juz to
              przedtem podobnie przygotowal.
              Moja kolej na zrecenzowanie kulinarnych walorow.

> Ja pokazuje, to co autor posta ZROBIL WLASNORECZNIE i MOZGOWO, a nie ulubione
              > kawalki.Tu chyba takie strony mialy byc, no nie? Na necie jest tysiace
              > profesjonalnych stron, chodzi o to by pokazac, CO SIE SAMEMU ZROBILO. Dlatego,
              > doceniam twoja strone. Jest cool.

• Gość: Maciek Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.polyu.edu.hk / 158.132.12.* 28.05.02, 02:39
      Hong Kong i nie tylko

www.HongKong.prv.pl
      • Gość: Renka Re: Macau -super ! IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 05:42
        Piekna strona Macka z Hong-Kongu. Extra zdjecia.I instrukcje co i jak. Do tego
        laduje sie bardzo szybko. Slyszalam poprzednio, ze niektorzy mieli problemy. U
        mnie nie ma problemow z ladowaniem.
        • Gość: Maciek Re: Macau -super ! IP: *.polyu.edu.hk / 158.132.12.* 28.05.02, 08:30

> Piekna strona Macka z Hong-Kongu. Extra zdjecia.I instrukcje co i jak. Do tego
          > laduje sie bardzo szybko. Slyszalam poprzednio, ze niektorzy mieli problemy. U
          > mnie nie ma problemow z ladowaniem.

dzieki za pochwaly. strona jest na polskim bezplatnym serwerze i rzeczywiscie
          laduje sie wolno gdy w Polsce jest dzien (ludzie siedza przy komputerach), w nocy
          czasu polskiego wszystko laduje sie migiem.
    • Gość: Kuba Re: Macie wlasne strony internetowe? Pokazcie! IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 17:29
      www.mediahead.com
      Lubie muzyke,komponuje. Razem z Willem zrobilismy strone muzyczna (loops)dla
      webdeveloperow.
      • Gość: Kuba Re: portfolio online IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 00:59
        www.jakubkoter.com
        Co myslicie o mojej wizytowce? Robie tez CD-business cards.
        • Gość: CW Re: portfolio online IP: *.sympatico.ca 29.05.02, 01:08
          Gość portalu: Kuba napisał(a):

> <a href="http://www.jakubkoter.com"target="_blank">www.jakubkoter.com</a>
          > Co myslicie o mojej wizytowce? Robie tez CD-business cards.

Renka, daj se bobu
          • Gość: kicius Re: portfolio online IP: *.speed.planet.nl 29.05.02, 09:38
            bardzo fajne,pozdr.
    • viva_us Viva_us. Status? 29.05.02, 02:54
      Nuda. Nic sie nie dzieje. Nic. Pustka.
      Krajanie! Nie macie nic do pokazania?

Proponuje:
      www.fido.se/flash/broadband/index.html

dlia poddierzenia razgawora.
      • Gość: Renka Re: Viva_us. Status? IP: *.home.cgocable.net 29.05.02, 04:34
        To maja byc websites zrobione przez autorow tych postow!!!
      • Gość: Homb Re: Viva_us. Status? IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 10:46
        Poprawna graficznie aczkolwiek samo ujecie tematu malo odkrywcze. Swiftowy
        morfing prostopadloscianu w prostokat tez juz troche oklepany....
      • Gość: sikstiin Re: Viva_us. Status? Łeeee! IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 10:58
        Po pierwsze chciałem zgodzić się z przedmówcą, oklepane swiftowe przejścia.
        Poza tym dlaczego wszystkie prostokąty okazują się w rzeczywistości
        napompowanymi obracającymi się pudłami? Rozumiem że fajny efekt, ale co to ma
        do rzeczy. Przerost formy nad treścią...
        Przykro mi że twórcy internetowi nadal wykazują się niedojżałością i bawią się
        flashem jak niemowlę flamastrami sad
        • Gość: sharky Re: Viva_us. Status? Łeeee! IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 11:04
          Fajne strony chlopaki, ale nic mnie bardziej nie wnerwia niz gdy szukajac
          potrzebnej informacji na www, musze przechodzic przez niekonczace sie animacje
          i starac sie zrozumiec jakies odkrywcze rozwiazania menu.
          Zasada jest ze jesli strona nie zaladuje sie przez pare sekund, to wiekszosc
          odwiedzajacych zrezygnuje juz na wstepie.
          Flash jest naprawde OK i powinien byc promowany ale w tej chwili polaczenia sa
          ciagle za wolne, ludzie maja za wolne komputery etc.
      • Gość: Sentence Re: Viva_us. Status? IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:11
        W dzisiejszych czasach robienie płaskiej strony, która udaje 3D jest co
        najmniej śmieszne. Widać że autor nie ma pojęcia o tym co obecnie jest "na
        topie". Rzeczywiście taka sytuacja jest smutna i obawiam się że nie da się nic
        zmienić.
        Strona jest do bani i tyle.
        • siusiu Re: Viva_us. Status? 29.05.02, 15:21
          Hahahahahaha!
          I kto to pisze? Siusiarz z polskiej czolowki Web Development. Hahahahahahaha!
          Idz pod: www.mondo.com.pl sporo sie mozesz od kolegi z Warszawy nauczyc.

Gość portalu: Sentence napisał(a):

> W dzisiejszych czasach robienie płaskiej strony, która udaje 3D jest co
          > najmniej śmieszne. Widać że autor nie ma pojęcia o tym co obecnie jest "na
          > topie". Rzeczywiście taka sytuacja jest smutna i obawiam się że nie da się nic
          > zmienić.
          > Strona jest do bani i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka