Dodaj do ulubionych

Don i Karelia, czy to juz oficjalne?

27.05.02, 23:49
Podobniez Don sprzedal wszystkie spiwory i rusza w podroz swego zycia.
Po tylu latach na emigracji to jak rewolucja ... just one look, that's what it
took ... theend!
Obserwuj wątek
    • Gość: Renka Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 07:59
      Czy ciagle masz nadzieje,ze Don wroci? ON JUZ NIE WROCI,nie spelnil zadania NJ-
      450/02qwer
      • papierz Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM 28.05.02, 14:48
        Don wyjechal z Polski troche pochopnie. Mysle, ze taka podroz do Szwecji
        moglaby mu nawet dobrze zrobic. Mam tu na mysli oczywiscie uroki Karelii
        • Gość: theend Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM IP: *.nas.onetel.net.uk 28.05.02, 14:56
          papierz napisał(a):

> Don wyjechal z Polski troche pochopnie. Mysle, ze taka podroz do Szwecji
          > moglaby mu nawet dobrze zrobic. Mam tu na mysli oczywiscie uroki Karelii

papa jestes moim idolem..a teraz ..wiesz co..prawda??
          • Gość: Renka Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 15:28
            Theend, nie chodz za papa, bo pomysle, ze jestes Donem, ha
            • papierz Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM 28.05.02, 15:37
              Karelia ukrywa Dona przed dluznikami ... tak sie to musialo zakonczyc ...
              drogie limuzyny, Harley, czarne skorzane ubranka (wybijane stalowymi
              guzami), obcisle krotkie spodenki ... kto za to placil?
              • Gość: Renka Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 15:42
                No, tak, przynaleznosc kosztuje. W jego wieku, przeciez musial do klubu
                nalezec, no nie?
                • papierz Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM 28.05.02, 15:49
                  No w tym wlasnie byl problem ... podanie mu odrzucali za bledy ... az
                  trudno uwierzyc, ze z tak blahego powodu ... nawet te obcisle krotkie
                  spodenki z czarnej skorki nic nie pomogly
            • Gość: theend Re: Don zostal zastapiony ...kims LEPSZYM IP: *.nas.onetel.net.uk 28.05.02, 15:54
              Gość portalu: Renka napisał(a):

> Theend, nie chodz za papa, bo pomysle, ze jestes Donem, ha

kurwa renia nie wkurwiaj mnie..ja za nikim nie latam jak sliniacy sie
              nastolatek..ktos inny tak..a papa to na czesc "tato"..tylko tyle..
              mi podpierdalacze wisza..lapie tylko niepotrzebne paranoje i wy to samo..czy o to
              wam chodzi i mam sie pozegnac???
              no albo zrobmy wojne czasami ..zaczadujmy a reszte spedzmy na mysleniu..ja jestem
              teraz wykonczony i sie czuje jak po czacie..i po co to nawet jezeli poslalem
              kilkanascie wysmienitow tekstow..nie robcie ze mnie maniaka..kto im na to nie
              pozwoli..prosze
              • Gość: Renka Re: theend IP: *.home.cgocable.net 28.05.02, 16:17
                Trzesiesz sie theenbd, Don tez sie trzasl.
                • boczek33 oni sie wala 28.05.02, 23:00
                  oni juz sie tam wala - a wy tu szpekulujecie gdzie sa i co robia,jak chlop
                  ostygnie w tym zimnym klimacie to wroci do swej baby i bydzie po wszystkim a
                  te babsko ze Szwecyji bydzie dalej polowac na forsiatego z forum.
                  • bruno55 Re: oni sie wala 28.05.02, 23:20
                    Boczek33, zazdrosc przrez ciebie przemawia. Zwal
                    kapucyna i ci to przejdzie
                    • Gość: Artur a slyszala siasiadka?....olaboga! IP: 62.246.100.* 28.05.02, 23:46
                      bruno55 napisał(a):

> Boczek33, zazdrosc przrez ciebie przemawia. Zwal
                      > kapucyna i ci to przejdzie

Piepszycie jak stare, wiejskie baby, po mszy przed kosciolem.
                      • oborowy Re: a slyszala siasiadka?....olaboga! 29.05.02, 04:25

A jednak to prawda ! W takim razie skladam serdeczne zyczenia z okazji
                        ujawnienia tego virtualnego zwiazku.Tych dwoje w glorii i chwale legendy
                        forumowej,przy koncu swego ciezkiego zycia spotkali sie,by razem przechodzic
                        przez forumowe burze i nawalnice.zyjcie spokojnie i korzystajcie z przywileju
                        zasluzonego odpoczynku-czesc waszej pamieci.
                        • papierz Re: a slyszala siasiadka?....olaboga! 29.05.02, 14:37
                          Niech Wam Viagry nigdy nie zabraknie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka