Gość: Mister IP: *.dialup.zonnet.nl 31.05.02, 23:17 Zrobilem nowy temat - bo na "obyczajach holenderskich" zrobil sie taki bajzel,ze nie mozna sie polapac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 01.06.02, 08:21 Het gaat... ver van ideaal (hey, al die Hollanders komen hier wonen voor een goede reden), maar het gaat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.02, 08:34 Gość portalu: Doki napisał(a): > Het gaat... ver van ideaal (hey, al die Hollanders komen hier wonen voor een > goede reden), maar het gaat... nastepny co chujami rzuca, nie umiesz juz w zadnym kulturanym jezyku nic powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: maz-Holender IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 11:06 jak masz meza-Holendra to niezbyt Ci wesolo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: maz-Holender IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:49 Gość portalu: Mister napisał(a): > jak masz meza-Holendra to niezbyt Ci wesolo... Dlaczego? Czy Holendrzy są do kitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: maz-Holender IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 10:02 Przede wszystkim sa nudni.Poza tym-nudni,nudni oraz nudni.Oprocz tego nudni.To jest oczywiscie subiektywna opinia.Odpowiadajac na twoje pytanie-Holendrzy sa do kitu poniewaz sanudni),nie maja fantazji,poczucia humoru,sa sztywni. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: maz-Holender nudny oraz skapy 03.06.02, 10:50 Holendrzy sa beznadziejni nudni i straszliwie skapi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: maz-Holender nudny oraz skapy IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 11:00 nie chcialam sie zaglebiac w szczegoly,ale ich brak fantazji znajduje odzwierciedlenie w stosunku do wszystkiego,m.in.kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.speed.planet.nl 01.06.02, 09:49 No <mIster,bravo!Wstaje rano,i co widze,ze ,kiedy ja balowalam,ty zaprowadziles porzadek na holenderskiej grzadce.Bardzo milo i rozsadnie.Teraz ze spokojna glowa moge przystapic do sniadania.Pogoda tez niczego sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysz75 Re: Holandia - Nederland - goed of slecht 01.06.02, 10:24 Slyszalem kawal o Holendrach: jada ludzie autobusem na wycieczke. Nagle autobus wpada w poslizg i stacza sie do jeziora. Wszyscy (oprocz Holendrow) probuja sie wydostac z autobusu i wyplynac na powierznie. Holendrzy jednak zostaja na swoich miejscach. W koncu zaplacili za bilety. pzdr z Tilburga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrer Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 11:04 witam Droga Sasiadke z IJsselstein ! nareszcie sie wyspalem.Trzeba pomyslec o sniadaniu' Ladnie na buiten (dworzu czy tez polu) pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.speed.planet.nl 01.06.02, 11:06 dzin dybry,ja juz zjadlam,a teraz na kon,na kon,towarzyszu moj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: allo,allo IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 11:08 tez lubisz "allo,allo" ? zajrzalas na wprost ? tam lepiej sie gada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: allo,allo IP: *.speed.planet.nl 01.06.02, 18:05 Po trzykroc nie-allo,allo nigdy nie widzialam(ale wiem ,ze dzin dybry to stamtad)bo nie jestem zbyt telewizyjna.Na Wprost nie wiem jak sie gada,bo nie zajrzalam-mam rozterki nie wiem czy to do konca lojalnie etc.JAk tam ogrodek? Czy moze w tak pieknych okolicznosciach przyrody zarzuciles zajecia gospodarskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: allo,allo IP: *.dyn.optonline.net 01.06.02, 18:14 Gość portalu: kicius napisał(a): > Po trzykroc nie-allo,allo nigdy nie widzialam(ale wiem ,ze dzin dybry to > stamtad)bo nie jestem zbyt telewizyjna.Na Wprost nie wiem jak sie gada,bo nie > zajrzalam-mam rozterki nie wiem czy to do konca lojalnie etc.JAk tam ogrodek? > Czy moze w tak pieknych okolicznosciach przyrody zarzuciles zajecia > gospodarskie ? > no i oczywiscie powiedz mister czy po ogoleniu cipy, latwiej ci bylo znalezc sponsora na polinezje! w tym szalenstwie jest metoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: allo,allo IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 20:41 ?????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: ogrodek IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 20:40 wsadzlem 6 pelargonii.Kupilem na Overvechcie - 10 eurosow,ale nie chcialo mi sie jechac do tuincentrum.Zajrze jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: allo,allo i Wprost IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 21:03 koniecznie zajrzyj - za tydzien mamy zjazd forum w Utrechcie.Moze sie tez zalapiesz ? Przyjada fajni ludzie (2 dziewczyny z NL,Paryz i PL) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Sympozjum IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 21:17 zajrzj tez na www.nowiccy.pl - to zjazdowa site forum )autor,Procent, tez bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: allo,allo i Wprost IP: *.speed.planet.nl 02.06.02, 11:39 Chyba sie szybciej na Blues Festival zalapie,tylko musze troche pocwiczyc...BYc moze ja mam z forami tak jak z knajpami-chodze tylko do jednej. Znow jest przepiekna pogoda-nieslychane,jade polezec w Lepelenburgu,powodzenia w ogrodku!-nie forsuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasz Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dialup.zonnet.nl 02.06.02, 03:40 ile u was kosztuje i gdzie sie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dialup.zonnet.nl 02.06.02, 09:47 w koffieshop - pewno niedrogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dialup.zonnet.nl 02.06.02, 11:28 cos z dziesiec zlotych za porcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dialup.zonnet.nl 02.06.02, 19:53 a gdzie szkac takiego Koffieshopu ? Sa w kazdym miescie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Holandia - Nederland - goed of slecht IP: *.dialup.zonnet.nl 02.06.02, 21:42 Kica - moze wpadniesz na Sympozjum wprost miste@poczta.wprost.pl Odpowiedz Link Zgłoś