Gość: eddy IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.06.02, 17:35 Jak w temacie - byle nie przez Wielką Brytanie - chyba , że inaczej się nie da !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: _________________jak najtaniej dojechac do Dublina IP: *.fastres.net 05.06.02, 17:49 Gość portalu: eddy napisał(a): > Jak w temacie - byle nie przez Wielką Brytanie - chyba , że inaczej się nie > da !! >Na wrotkach. >Moi kumple jechali saniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddy Re: _________________jak najtaniej dojechac do Dublina IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.06.02, 22:13 Spodziewałem się tego typu odpowiedzi - poczekamy - zobaczymy!! Tańsza jest jeszcze teleportacja!! Coś jak w StarTrek-u. Nie musisz inwestować we wrotki lub w sanie. Albo mistrz JODA przeniesie mnnie siłą mocy JEDI. Zna ktos kontakt do niego?? Powinien mieć chyba e-mail ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dojarz Eddy, odszczeknales sie tacie a ja tego nie lubie 05.06.02, 23:26 Najlepiej poszukaj roboty w Zeto. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 proponuje 06.06.02, 11:15 Gość portalu: eddy napisał(a): > Jak w temacie - byle nie przez Wielką Brytanie - chyba , że inaczej się nie > da !! kupic kolejowy bilet wohenende (www.db.de) i dokulac sie przez niemcy do lotniska hahn pod frankfurtem nad menem (cena ok. 27€. z hahn liniami litniczymi ryanair (www.ryanair.com/) do shanon w irlandii (cena przelotu 59€ i no i stamtad do dublina. taniej sie chyba nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddy Re: proponuje IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.06.02, 19:17 Bardzo - mi pomogłeś Mike - DZIĘKI - powiedz mi tylko jeszcze czy potem gdybym (takie przypuszczenie) chciał sie dostać na teren Anglii - to czy jest też taki kłopot jak w DOVER (od tamtej strony może łatwiej)???? Pytam już tak poza tematem. Gdybym nie znalazł szkoły językowej w Irlandii - to wtedy spadam do Anglii. Chodzi mi o to, żeby ominąć te procedury z załatwianiem wizy studenckiej. Chce dojechać do Irlandii - szukam szkoły która mi odpowiada - zaostaje !! - jak nie ma takiej szkoły to spadam!! W każdym razie DZIĘKI WIELKIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
candygirl Re: proponuje 07.06.02, 15:33 mozna taniej jezeli wyczai sie odpowiedni moment z ryanair.czasami maja kosmiczne obnizki i wtedy mozna kupic bilet nawet za 9 euro, ale raczej nie w lipcu i sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddy Re: proponuje IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.06.02, 23:25 To spoko !!!!!! Ja wybieram się we wrześniu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady kajakiem ok, albo 07.06.02, 23:45 np. autobusem do belgii ( 50-100 euro za podroz) + ryanair z brukselki (tak naprawde charleroi ale autobusy chodza tez z brukselki) do dublina (30-90Eur w dwie strony) Odpowiedz Link Zgłoś