Dodaj do ulubionych

_________________jak najtaniej dojechac do Dublina

IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.06.02, 17:35
Jak w temacie - byle nie przez Wielką Brytanie - chyba , że inaczej się nie
da !!
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: _________________jak najtaniej dojechac do Dublina IP: *.fastres.net 05.06.02, 17:49
      Gość portalu: eddy napisał(a):

> Jak w temacie - byle nie przez Wielką Brytanie - chyba , że inaczej się nie
      > da !!

>Na wrotkach.
      >Moi kumple jechali saniami.
      • Gość: eddy Re: _________________jak najtaniej dojechac do Dublina IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.06.02, 22:13
        Spodziewałem się tego typu odpowiedzi - poczekamy - zobaczymy!! Tańsza jest
        jeszcze teleportacja!! Coś jak w StarTrek-u. Nie musisz inwestować we wrotki
        lub w sanie. Albo mistrz JODA przeniesie mnnie siłą mocy JEDI. Zna ktos kontakt
        do niego?? Powinien mieć chyba e-mail ??
        • dojarz Eddy, odszczeknales sie tacie a ja tego nie lubie 05.06.02, 23:26
          Najlepiej poszukaj roboty w Zeto.
    • mike102 proponuje 06.06.02, 11:15
      Gość portalu: eddy napisał(a):

> Jak w temacie - byle nie przez Wielką Brytanie - chyba , że inaczej się nie
      > da !!

kupic kolejowy bilet wohenende (www.db.de) i dokulac sie przez niemcy do lotniska
      hahn pod frankfurtem nad menem (cena ok. 27€wink. z hahn liniami litniczymi ryanair
      (www.ryanair.com/) do shanon w irlandii (cena przelotu 59€wink i no i stamtad
      do dublina.
      taniej sie chyba nie da.
      • Gość: eddy Re: proponuje IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.06.02, 19:17
        Bardzo - mi pomogłeś Mike - DZIĘKI - powiedz mi tylko jeszcze czy potem gdybym
        (takie przypuszczenie) chciał sie dostać na teren Anglii - to czy jest też taki
        kłopot jak w DOVER (od tamtej strony może łatwiej)???? Pytam już tak poza
        tematem. Gdybym nie znalazł szkoły językowej w Irlandii - to wtedy spadam do
        Anglii. Chodzi mi o to, żeby ominąć te procedury z załatwianiem wizy
        studenckiej. Chce dojechać do Irlandii - szukam szkoły która mi odpowiada -
        zaostaje !! - jak nie ma takiej szkoły to spadam!! W każdym razie DZIĘKI
        WIELKIE !!!!!!
      • candygirl Re: proponuje 07.06.02, 15:33
        mozna taniej jezeli wyczai sie odpowiedni moment z ryanair.czasami maja
        kosmiczne obnizki i wtedy mozna kupic bilet nawet za 9 euro, ale raczej nie w
        lipcu i sierpniu
        • Gość: eddy Re: proponuje IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.06.02, 23:25
          To spoko !!!!!! Ja wybieram się we wrześniu !!!!
    • paw_dady kajakiem ok, albo 07.06.02, 23:45
      np. autobusem do belgii ( 50-100 euro za podroz) +
      ryanair z brukselki (tak naprawde charleroi ale autobusy
      chodza tez z brukselki) do dublina (30-90Eur w dwie strony)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka