Dodaj do ulubionych

Amerykanie wielcy przyjaciele Bin Ladena

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:32
swego czasu, podobnie jak samego Hussajna (tego od Iraku), Pinocheta,
Noriegi... i wielu innych terrorystów, faszystów czy dyktatorów

wytłumaczcie nam to Polonusi jak to jest - w końcu weszliście już
wystarczająco dobrze w porąbaną logikę społeczeństwa amerykańskiego, by móc w
jakiś sposób to wytłumaczyć....
Obserwuj wątek
    • Gość: jot-23 Wrecz przeciwnie, gdzy jest to zelazna logika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:38
      postepowania. Odpowiedz jest prosta: chodzi o pieniadze. A na czym robi sie
      pieniadze, moj ty ciekawski? Pieniadze robi sie na sprzedazy Broni (Bronia
      nawet nie musi byc pelnoletnia i lepiej zeby nie byla...), na sprzedazy
      narkotykow lub tez atrakcyjnych dup. To ostatnie nie jest tak dochodowe jak
      pierwsze dwa. Jak masz jeszcze jakies pytania to prosze bardzo nie krepuj sie,
      ty sqrwysynu!
      • Gość: ty sqrwysynu! faktycznie masz rację chodzi o brudne pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:41
        jak zwykle usa, nie o eksportowanie demokracji jak to wmawiają co bardziej
        głupim amerykanom

tak mam pytanie, podpisałeś się ' ty sqrwysynu!' to twoje nazwisko czy imię?
        • Gość: jot-23 Nie znasz historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:59
          albowiem wiedzialbys ze pecunia non olet a smrod bierze sie z brudu, czyli ze
          zaden pieniadz nie jest na tyle brudny zeby go nie wziac, nawet cal po rubla
          przykleknal. Co do pytania o moje imie i nazwisko to jestem Hans Kloss, po
          ksywie 'Janiek' albo j-23 dla przyjaciol. Czy ty chcesz byc moim przyjacielem?
          • Gość: hans ty świnio no ja akurat znam i wiem że usa zrobi wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:05
            jak to było w przeszłości, poprze nawet największych zbrodniarzy, byle tylko na
            tym skorzystać - przynajmniej teoretycznie, bo jak przykład Ibn Ladena mówi nam,
            jest to dosyć głupowata i krótkowzroczna polityka
    • Gość: jot23 Re: Amerykanie wielcy przyjaciele Bin Ladena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:21
      zawsze tak było, tylko naiwniaki wierzą w 'powołanie' usa do niesienia pomocy i
      demokracji
    • Gość: jason_bourne Re: Amerykanie wielcy przyjaciele Bin Ladena IP: 67.98.93.* 31.03.05, 16:27
      Gość portalu: usa democracy napisał(a):

> swego czasu, podobnie jak samego Hussajna (tego od Iraku), Pinocheta,
      > Noriegi... i wielu innych terrorystów, faszystów czy dyktatorów
      >
      > wytłumaczcie nam to Polonusi jak to jest - w końcu weszliście już
      > wystarczająco dobrze w porąbaną logikę społeczeństwa amerykańskiego, by móc w
      > jakiś sposób to wytłumaczyć....

nastepny ktory nie dostal wizy... urodzaj na glupkow z Polski ostatnio tutaj,
      co to wszyscy chca z Polski wyjechac? a kto bedzie komunistom i roznego rodzaju
      smieciom z samoobrony czy innym PeDalom takim jak kwach czy wladzio dupe
      calowal i na nich placil? a siedziec w Polsce i nie marudzic komuna nadal wam
      robi wode z mozgu, ale do prostej roboty sie nadajesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka