Gość: renka IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 22.06.02, 05:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie 22.06.02, 05:19 raczej bezdennie glupio Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie 22.06.02, 05:21 stoly nakryte?kwiatki w wazonikach? sztucce przetarte ? szklanki wypolerowane ? No to po piwku i czekamy ) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
koniuszy Don, wiesz, ze Ruda wpadla?! 22.06.02, 05:27 muzeum.gazeta.pl/Ascii/Raporty/Reportaz10/065rap.html Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: Don, wiesz, ze Ruda wpadla?! 22.06.02, 05:34 Ha ha ha ,hyba ,ze w alkoholizm-wrocila z calonocnej fiesty nabuchana jak banka.spotkala jak twierdzi znajomych klientow od nas.I sie skonczylo tanczeniem flamenco na stole. Teraz wielkie chlanie na kazdej ulicy-San Juan.to jakby Noc swietego jana ,tylko u nas to trwa 4 noce. Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re:Uch 22.06.02, 05:40 zaraz wywine orla-ten kretyn w TV Polonia znowu pokazuje jak sie gotuje cos dla kierowcow TIR-ow .Biedni kierowcy.pewno robia stop co kilometr by leciec do sracza.ze to cholerstwo sie nie zatruje tym co gotuje.gada jak pijany . Odpowiedz Link Zgłoś
koniuszy Re:Uch 22.06.02, 06:06 kto jak kto, ale ty jestes autorytetem na temat gastronomii. Ta maka o ktorej mowiles nie daje mi spokoju... .ma facet pamiec. Zezarlem resztke kielbasy - jak ja doczekam do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re:Prosze dona o szczegoly IP: *.oc.oc.cox.net 22.06.02, 06:46 Prosze opowiedziec w kwiecisty sposob o daniu serwowanym w TV. Nie wszyscy maja dostep, a wielu chcialoby nakarmic blizniego czyms pozywnym, acz niekoniecznie zdrowym. No, to czekam na opowiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: mocne to bylo , drapiezne tez IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 22.06.02, 06:23 Mocne.Teraz ide wachac dziki bez i bac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: nudno ... / do Aniutka IP: *.we.client2.attbi.com 22.06.02, 06:43 aniutek napisał(a): > raczej bezdennie glupio Aniutek, moze sie nawet znamy- wychowalam sie na rogu Staroscinskiej i Rakowieckiej ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: nudno ... / do Aniutka 22.06.02, 18:01 Gość portalu: kluba1 napisał(a): > aniutek napisał(a): > > > raczej bezdennie glupio > > Aniutek, moze sie nawet znamy- wychowalam sie na rogu Staroscinskiej i > Rakowieckiej ))))) wspaniale miejsce na wychowanie : na rogu !pamietam jak mowiono:o to ta z rogu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: nudno ... / do Aniutka IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 18:27 Pamietam ten rog. Niezle towarzystwo. Mamusia kazala mi go omijac. Lepszy rog byl Pulawska/Rakowiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: nudno ... / do Aniutka IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 22.06.02, 20:25 Gość portalu: kluba1 napisał(a): > aniutek napisał(a): > > > raczej bezdennie glupio > > Aniutek, moze sie nawet znamy- wychowalam sie na rogu Staroscinskiej i > Rakowieckiej ))))) moze??? ja al wilanowska/ modzelewskiego/ al lotnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: nudno ... / do Aniutka IP: *.oc.oc.cox.net 17.08.02, 20:55 To w miare blisko. Ja do szkoly przy Woronicza i Pulawskiej. J Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: nudno ... / do Aniutka 17.08.02, 21:00 Gość portalu: Jankes napisał(a): > To w miare blisko. > Ja do szkoly przy Woronicza i Pulawskiej. > > J Jankes jaki ta Twoja buda miala numer? moja 146, zaprzyjazniona byla tez 142 kolo Bokserskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: nudno ... / do Aniutka IP: *.oc.oc.cox.net 17.08.02, 21:01 Podstawowka byla na Woli: 183 A na Woronicza liceum: 10 albo X. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: nudno ... / do Aniutka 17.08.02, 21:12 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Podstawowka byla na Woli: 183 > A na Woronicza liceum: 10 albo X. hmmm liceum to chyba krolowka? prawie na rogu Pulawskiej? ja chodzilam do 34 tzw Swierczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: nudno ... / do Aniutka IP: *.oc.oc.cox.net 17.08.02, 21:20 Zgadza sie: Krolowka. Ale Mokotowa nie znam. Tylko do szkoly tam chodzilem. Moje strony to Wola (PDT Wola). Odpowiedz Link Zgłoś
maczacz Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie 17.08.02, 20:38 Moze Cie niewiasto nikt na ruszt zbyt dlugo nie bral? Pomysl o tym i potem cos zrob ze soba, bo to kurwa nie zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: macacz IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 18.08.02, 05:27 A wymacales, macacz jakis DOBRY ruszt niedaleko ? Daj znac w razie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie IP: *.rrcnet.com 18.08.02, 19:00 ..........bardzo cicho........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza-w-ogrodzie Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie IP: *.au.ibm.com / 202.81.18.* 19.08.02, 04:20 Nudno, bo wakacje, a w dodatku ci forumowicze, ktorzy maja cos do powiedzenia gina w natloku bzdur wypisywanych przez nudzacych sie lub nacpanych malolatow. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie IP: 168.143.113.* 20.08.02, 16:31 ...........relaks i cisza............ Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: nudno jak diabli i cicho jak w grobie 20.08.02, 16:49 Gość portalu: tato napisał(a): > ...........relaks i cisza............ zamykamy oczy i przenosimy sie wirtualnie do Gminy Andrespol: słynny wiśniowogórski mikroklimat, duże zalesienie, cisza, malownicze krajobrazy oraz bliskość Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś