IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 23.06.02, 03:34
Czy gdy sie jest (jak ja) grubym i brzydkim, mozna liczyc na powodzenie u
kobiet. Mam wielki brzuch jak plecak z przodu pod moim T-shirt'em w paski,
chodze w pantoflach zamszowych do spodni dresowych, poteznie spocony w metrze
gdy jest goraco, nie mam kasy, lysieje, mowie z akcentem tak okropnym ze
wszystko musze powtarzc dwa czy trzy razy. Mam maly problem z upajaniem sie
napojami wyskokowymi. Parowka w sredniej formie, na wiagre kasy brak ; jestem
slepy jak kret ; mimo to lubie kobiety w stylu Laetitia Casta itp. NO I CO MAM
TERAZ ZROBIC ? Dziekuje za rady w stylu "tasuj potwora, poleruj Chinczyka itp",
sam na to wpadlem. Jestem w impasie. H-E-L-P
Obserwuj wątek
    • zrobmilaske Artur, wiesz co? 23.06.02, 03:45
      • pinkink Re: Czego tu szukasz? 23.06.02, 06:00

Nie, przy takich beznadziejnych warunkach nie mozesz liczyc na najmniejsze
        powodzenie.Czy nie zauwazyles, ze to jest miejsce TYLKO dla mlodych, pieknych i
        bardzo bogatych?
        No!
    • Gość: Artur Re: Czy... ? IP: 62.246.100.* 23.06.02, 03:46
      Gość portalu: Artur napisał(a):

> Czy gdy sie jest (jak ja) grubym i brzydkim, mozna liczyc na powodzenie u
      > kobiet. Mam wielki brzuch jak plecak z przodu pod moim T-shirt'em w paski,
      > chodze w pantoflach zamszowych do spodni dresowych, poteznie spocony w metrze
      > gdy jest goraco, nie mam kasy, lysieje, mowie z akcentem tak okropnym ze
      > wszystko musze powtarzc dwa czy trzy razy. Mam maly problem z upajaniem sie
      > napojami wyskokowymi. Parowka w sredniej formie, na wiagre kasy brak ; jestem
      > slepy jak kret ; mimo to lubie kobiety w stylu Laetitia Casta itp. NO I CO MAM
      > TERAZ ZROBIC ? Dziekuje za rady w stylu "tasuj potwora, poleruj Chinczyka itp",
      >
      > sam na to wpadlem. Jestem w impasie. H-E-L-P
      .........................
      Ale jaja!
      najweselsze, ze wiem kto sie tak stara. Pech cooo?

• Gość: Artur Re: Czy... ? IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 23.06.02, 03:55
        Ukradlem dzis beepera, ale nie dzwoni. Chyba zrobie zobie tatuaz
        wielowymiarowy, zlozylem o prace w TV, walnalem sobie Bacardi, puscilem Celine
        Dion "Titanic" na hi-fi i wale cale pudelko buprenorfiny. Tak zakoncze moja
        egzystencje na tym nedznym swiecie bez stosunkow moczowo-plciowych
    • brunotszypiatki Re: Czy... ? 23.06.02, 05:00

>mimo to lubie kobiety w stylu Laetitia Casta itp. NO I CO MAM
      > TERAZ ZROBIC ?

Gratuluje wyboru. Wy, europejscy polonisci, zawsze nas
      (polnocnoamerykanskich polonistow) bijecie na leb swoim
      wyrafinowanym gustem. My walimy kapucyna do Lopez,
      przy "titancu" nie staje.
      • jajecznica1 Re: Czy... ? mam pale ??? 23.06.02, 05:40
        nie przejmuj sie takich jak ty jest wiecej ,sprobuj sie owalic na starych
        babach maja doswiadczenie, i nie brakuje ich u nas na Forum ,idz
        sladem "studenta' zobacz jakie juz korzysci [oprocz walenia] ciagnie z tego !!
        • Gość: marcee Re: jajecznica))))))))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 11:14
          no wlasnie student wie jak sie w zyciu ustawic robiac dobrze starym
          babom)))))))

tylko pytanie czy artur ma tyle latek co studencik????
          • Gość: Artur Marcee IP: 62.246.101.* 23.06.02, 11:25
            Gość portalu: marcee napisał(a):

> no wlasnie student wie jak sie w zyciu ustawic robiac dobrze starym
            > babom)))))))
            >
            > tylko pytanie czy artur ma tyle latek co studencik????
            ................Odpowiedz na twoje pytanie znajdziesz w watku Twarze Forum

• Gość: Artur No i mamy schize, dwoch Arturow IP: 62.246.100.* 23.06.02, 10:49

Biedaczki! milej Zabawy
      • Gość: marcee Re: artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 10:55
        no najgozrej z tym poceniem sie, to faktycznie antyafrodyzjak

moze dieta niskokaloryczna 1000 kcal ci pomoze? Zdaje sie ze Drapieznik
        eksperymentowal w tym kierunku...
        • Gość: Artur Re: artur IP: 62.246.100.* 23.06.02, 11:00

> no najgozrej z tym poceniem sie, to faktycznie antyafrodyzjak
          >
          > moze dieta niskokaloryczna 1000 kcal ci pomoze? Zdaje sie ze Drapieznik
          > eksperymentowal w tym kierunku...
          he he,
          i juz go nie ma.

• Gość: marcee Re: artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 11:12
            bo widozcnie podlapal jakas laske albo inny towar i wali (no co wy tak mowicie
            na to) albo sie mizdrzy w realu))))
            biezr przyklad z faceta , rower, pomidory duszone z kaszka (zamiast piwa i
            smazonego miesa) i laski beda bardziej ulegle, jak sie wysilisz bardziej to cos
            ustzrelisz
            • Gość: Artur ....popatrz popatrz... IP: 62.246.107.* 23.06.02, 11:16

> bo widozcnie podlapal jakas laske albo inny towar i wali (no co wy tak mowicie
              > na to) albo sie mizdrzy w realu))))
              > biezr przyklad z faceta , rower, pomidory duszone z kaszka (zamiast piwa i
              > smazonego miesa) i laski beda bardziej ulegle, jak sie wysilisz bardziej to cos
              >
              > ustzrelisz
              ........................
              A czy ty sie sama starasz?

• Gość: marcee Re:)))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 11:22
                bardzo !!!!!!!!!!!!
                • Gość: Artur A tam... IP: 62.246.101.* 23.06.02, 11:30

> bardzo !!!!!!!!!!!!

To co robisz tutaj na tym forum? Starasz sie? to powodzenia.
                  • Gość: marcee Re: A tam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 12:03
                    malo tych fotek, i nie ma tych osob ktore chcialabym zobaczyc ...
                    • Gość: Artur ... Achaaaa... IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:24

> malo tych fotek, i nie ma tych osob ktore chcialabym zobaczyc ...

• Gość: Artur a wiesz dlaczego? IP: 62.246.100.* 23.06.02, 13:40

> malo tych fotek, i nie ma tych osob ktore chcialabym zobaczyc ...

.............. bo 99,9 % tego forum to:
                      tchorze, cieniasy, wiesniaki, schizofrenicy i wogole do dupy
                      • Gość: marcee Re: a wiesz dlaczego? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:04
                        moze nie zycza sobie ujawniac swego wizerunku i tyle
                        a ty od razu z argumentacja typu metallica
                        • Gość: Artur A jak!... IP: 62.246.100.* 24.06.02, 01:10

> moze nie zycza sobie ujawniac swego wizerunku i tyle
                          > a ty od razu z argumentacja typu metallica

............
                          jesli juz... to z gruber rury! Bo taka jest poprostu prawda... no po duuuuzej
                          czesci
                          • Gość: marcee Re: A jak!... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:12
                            no twoja cielesnosc jest oki doki
                            • Gość: Artur .................................................. IP: 62.246.100.* 24.06.02, 01:16

> no twoja cielesnosc jest oki doki

..................................................................................
                              • Gość: marcee Re: co to za kropki? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:43
                                no mniam, mniam
                                zero podbrodkow, brzucha, lysiny....mniam
                                • Gość: Artur Kropki IP: 62.246.100.* 24.06.02, 01:48
    • dundee_girl Re: Czy... ? 23.06.02, 12:13
      Drogi Arturze, na pewno znajdzie sie ktos kto Cie pokoch takiego jakim jestes!
      W miedzyczasie pisz pamietnik i zamiast muzyki z Titanica poslucha "all by
      myslef", tez Ceski Dion :-p
      • Gość: Artur Re: nooo..... IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:22
        dundee_girl napisał(a):

> Drogi Arturze, na pewno znajdzie sie ktos kto Cie pokoch takiego jakim jestes!
        > W miedzyczasie pisz pamietnik i zamiast muzyki z Titanica poslucha "all by
        > myslef", tez Ceski Dion :-p

..................
        ...a najlepiej posluchac "Motorhaed"
      • karelia Re: Czy... ? 23.06.02, 12:24
        szanowny Arturze , nie przejmuj sie . Poszukaj sobie taka piosneczke , ktora
        sie nazywa Tiger( April Stivens)posluchaj , pomedytuj, doprowadz sie do stanu
        uzywalnosci( kapiel, masaz, kosmetyczka, fryzjer , lekki lunch..) i na pewno
        znajdziesz amatorke na swe meskie wdzieki. A jak zapadnie zmrok to nie wiedzac
        kiedy sam przeistoczysz sie w owego Tiger z piosenki April Stivens.
        Nie popadaj w kompleksy, sa gorsze sytuacje wink)))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Artur ...albo... IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:27
          karelia napisał(a):

> szanowny Arturze , nie przejmuj sie . Poszukaj sobie taka piosneczke , ktora
          > sie nazywa Tiger( April Stivens)posluchaj , pomedytuj, doprowadz sie do stanu
          > uzywalnosci( kapiel, masaz, kosmetyczka, fryzjer , lekki lunch..) i na pewno
          > znajdziesz amatorke na swe meskie wdzieki. A jak zapadnie zmrok to nie wiedzac
          > kiedy sam przeistoczysz sie w owego Tiger z piosenki April Stivens.
          > Nie popadaj w kompleksy, sa gorsze sytuacje wink)))))))))))))))))))))))))))))))

........................
          ...wole Metallica "Master of Puppets". Polecam
        • dundee_girl Re: Czy... ? 23.06.02, 12:27
          Albo Black Sabbathsmile)

A tak wogole to wnetrze czlowieka jest wazne a nie nieobciete pazury u nog, czy
          dziurawe zebybig_grin
          • Gość: Artur Re: Czy... ? he he IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:31
            dundee_girl napisał(a):

> Albo Black Sabbathsmile)
            >
            > A tak wogole to wnetrze czlowieka jest wazne a nie nieobciete pazury u nog, czy
            >
            > dziurawe zebybig_grin
            .......
            Sabbath moze byc tez, ale z Ozzi'em lub James Dio

• Gość: marcee Re: Czy... ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 12:28
          Kareli nie wysilaj sie, Arturek to kawalarz, on chudy facet o chlopiecej
          sylwetce , zero brzucha)))))))
          • Gość: hehe Re: Czy... ? IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.02, 12:31

> Kareli nie wysilaj sie, Arturek to kawalarz, on chudy facet o chlopiecej
            > sylwetce , zero brzucha)))))))

zazdrosna sie zrobila, coooo?

Artur tak trzymac!
          • Gość: Artur Marcee kocham cie! IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:34

> Kareli nie wysilaj sie, Arturek to kawalarz, on chudy facet o chlopiecej
            > sylwetce , zero brzucha)))))))
            ...............
            Masz racje, mam ubaw niedzielny smile

• karelia Re: Czy... ? 23.06.02, 12:36
            dziekuje Ci marcee bardzo. To, ze Arturek jajcarz pelna geba to ja wiem. Tylko
            troszke dziwi mnie fakt, ze rzeczony Arturek zamiast nam poopowiadac o zyciu
            zoologicznym w Cann czy innym Hollylodz znizyl sie i zajmuje turpistycznym
            wygladem wyimaginowanego polskiego faceta. Czyzby sam znajdowal ie na rowni
            pochylej i staczal do wygladu wyzej opisywanego? Jakies klopoty? N aklopoty
            najlepsze jest Phorum, opisz sie i opisz jewink)) a my ci pomozemy tak wespol
            wzespol, Arturrooo
            • Gość: Artur Yeaaaaaaaaah !!!!!! IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:38
              karelia napisał(a):

> dziekuje Ci marcee bardzo. To, ze Arturek jajcarz pelna geba to ja wiem. Tylko
              > troszke dziwi mnie fakt, ze rzeczony Arturek zamiast nam poopowiadac o zyciu
              > zoologicznym w Cann czy innym Hollylodz znizyl sie i zajmuje turpistycznym
              > wygladem wyimaginowanego polskiego faceta. Czyzby sam znajdowal ie na rowni
              > pochylej i staczal do wygladu wyzej opisywanego? Jakies klopoty? N aklopoty
              > najlepsze jest Phorum, opisz sie i opisz jewink)) a my ci pomozemy tak wespol
              > wzespol, Arturrooo

• Gość: marcee Re: Yeaaaaaaaaah !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 12:43
                on rechocze sluchajac jakiegos okropnego matalu ....a my z Karelia rady od
                serca dajemy jak oszolomic Laeticia Casta a jemu sie pewnie taka babka wcale
                nie podoba na dodatek))))

• karelia Re: Yeaaaaaaaaah !!!!!! 23.06.02, 12:46
                  jemu to najlepiej by przypasowala ta Anaisee Skunks , czy jak tam ta potfffora
                  sie nazywa. Jego biznis, jak lubi , niech je. Co nam do jego garow, jak
                  kuchnia nie nasza.
                • Gość: Artur akurat leci POD-Satellite........ IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:46

> on rechocze sluchajac jakiegos okropnego matalu ....a my z Karelia rady od
                  > serca dajemy jak oszolomic Laeticia Casta a jemu sie pewnie taka babka wcale
                  > nie podoba na dodatek))))
                  >

........Polecam
                • Gość: zakochan Re: Yeaaaaaaaaah !!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.02, 12:46

bo my kochamy KARELIE!!! taka jest cala prawda! i juz!
                  • Gość: Artur tak trzymac... IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:47
                    Gość portalu: zakochan napisał(a):

>
                    > bo my kochamy KARELIE!!! taka jest cala prawda! i juz!

• Gość: zakochan P.O.D - Youth Of the Nation .... we are IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.02, 12:49
                      • Gość: Artur ...Yes.... IP: 62.246.104.* 23.06.02, 12:50
                        Gość portalu: zakochan napisał(a):

• karelia Re: Czy... ? 23.06.02, 12:57
      yeah, yeah, yeah du kan lita på mig....
      co sie mnieej wiecej tlumaczy: tak, tak , tak mozesz na mnie polegac...
      a spiewa to facet , dziwne , prawda? Inna rzecz , z eco innego spiewa aco
      innego mowi, najczesciej. Ale nie generalizujmy...
    • Gość: Artur Re: Czy... ? IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 24.06.02, 00:52
      Pojawily sie na tym forum posty posadzajace mnie o robienie sobie jajec na
      patelni ; otoz NIE, nawet nie jestem juz na "rowni pochylej" - ona zczela sie
      dla mnie bodajze pod koniec lat osiemdziesiatych. Wygladalem wtedy jak Leo di
      Carpaccio, sluchalem Beasty Boys, wymachiwalem potworem i swiat stal przede mna
      otworem. Nie uwierzyliscie mojemu nieszczesciu - TRUDNO, niewdziecznicy, za
      kare ZAPUSZCZAM WASY !
      P.S. Dzis rano wychodze przed blok (dresy Sergio Tacchini, buty Mephisto
      brazowe, koszulka falszywy Lakost (zolw zamiast krokodyla), kapelusz typu "bob"
      podwiniety nad czolem, z napisem "olimpiada w Moskwie 1980" oraz z Miszka,
      holenderskie cygaro w zebach, potrojny podbrodek (spocony), puszka Heinekena 50
      cl owinieta w szary papier kraft, okulary przeciwsloneczne LUSTRZANE skladane),
      a tu mi idzie w moim kierunku Letycja. Wyglada jak z teledysku R'n'B. Spodnie
      obcisle, bardzo niskie w talii, buty szpiczaste, kawalek kotonu, jako niby
      koszulka, napieta do granic wytrzymalosci. Podchodze, grzecznie, nie drapiac
      serwisu-trzy-sztuki, zapraszam ja na brunch do wykwintnej amerykanskiej
      restauracji, gdzie serwuja dania z drobiu wymyslone przez pewnego pulkownika z
      Kentucky. Wyzwala mnie od ARBUZOW i MOKRYCH SCIERW. Czy to dlatego ze nie
      poszdlem do fryzjera tylko sam sie orznalem ? Czy w moim look'u jest cos nie
      tak ?
      • Gość: Artur dobre, dobre... IP: 62.246.100.* 24.06.02, 00:57

> Pojawily sie na tym forum posty posadzajace mnie o robienie sobie jajec na
        > patelni ; otoz NIE, nawet nie jestem juz na "rowni pochylej" - ona zczela sie
        > dla mnie bodajze pod koniec lat osiemdziesiatych. Wygladalem wtedy jak Leo di
        > Carpaccio, sluchalem Beasty Boys, wymachiwalem potworem i swiat stal przede mna
        >
        > otworem. Nie uwierzyliscie mojemu nieszczesciu - TRUDNO, niewdziecznicy, za
        > kare ZAPUSZCZAM WASY !
        > P.S. Dzis rano wychodze przed blok (dresy Sergio Tacchini, buty Mephisto
        > brazowe, koszulka falszywy Lakost (zolw zamiast krokodyla), kapelusz typu "bob"
        >
        > podwiniety nad czolem, z napisem "olimpiada w Moskwie 1980" oraz z Miszka,
        > holenderskie cygaro w zebach, potrojny podbrodek (spocony), puszka Heinekena 50
        >
        > cl owinieta w szary papier kraft, okulary przeciwsloneczne LUSTRZANE skladane),
        >
        > a tu mi idzie w moim kierunku Letycja. Wyglada jak z teledysku R'n'B. Spodnie
        > obcisle, bardzo niskie w talii, buty szpiczaste, kawalek kotonu, jako niby
        > koszulka, napieta do granic wytrzymalosci. Podchodze, grzecznie, nie drapiac
        > serwisu-trzy-sztuki, zapraszam ja na brunch do wykwintnej amerykanskiej
        > restauracji, gdzie serwuja dania z drobiu wymyslone przez pewnego pulkownika z
        > Kentucky. Wyzwala mnie od ARBUZOW i MOKRYCH SCIERW. Czy to dlatego ze nie
        > poszdlem do fryzjera tylko sam sie orznalem ? Czy w moim look'u jest cos nie
        > tak ?

......................
        ...calkiem niezle, bo schizofreniczne
        • Gość: dorota Garcon, lobotomia dla wszystkich! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:04
          Schizofrenia ostatnio w modzie na forze. A pod schizofrenię najlepsza mała
          lobotomia.
          I "bucket for Monsieur" dla obżartucha.
          • Gość: Abdullah Re: Garcon, lobotomia dla wszystkich! IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 24.06.02, 01:08
            Saha, hoya. taha zbahn khelp ek khlamm
            saha'r'bi bismillah !
            • Gość: Artur Re: Garcon, lobotomia dla wszystkich! IP: 62.246.100.* 24.06.02, 01:12
              Gość portalu: Abdullah napisał(a):

> Saha, hoya. taha zbahn khelp ek khlamm
              > saha'r'bi bismillah !

masz racje, cofam wszystko
              • Gość: Abdullah Re: Garcon, lobotomia dla wszystkich! IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 24.06.02, 01:16
                Ja tez cofam (inspektora Kojaka w golfie z rozowej skory) : RAZ COFAM I RAZ DO
                PRZODU.
                (Oczywiscie w rekawicy kuchennej wypelnionej cieplym ryzem lub makaronem, albo
                w swince morskiej szczelnie owinietej tasma klejaca zeby nie pekla)
                • Gość: Artur ON MOWI !!! IP: 62.246.100.* 24.06.02, 01:47
                  Gość portalu: Abdullah napisał(a):

> Ja tez cofam (inspektora Kojaka w golfie z rozowej skory) : RAZ COFAM I RAZ DO
                  > PRZODU.
                  > (Oczywiscie w rekawicy kuchennej wypelnionej cieplym ryzem lub makaronem, albo
                  > w swince morskiej szczelnie owinietej tasma klejaca zeby nie pekla)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka