karelia 24.06.02, 01:16 Prezesie , wejdz na priv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornio Re: Baloo 24.06.02, 01:30 karelia napisał(a): > Prezesie , wejdz na priv Po pierwsze t Panie Prezesie ! i nie wejdz a uprzejmie prosze o umozliwienie mi z Panem Prezesem rozmowy na priv-ie.Potem nastepuja podziekowania za audiencje ! demokracja cholera ! Jeszcze troche i byle baba nawet ladna i sexowna ,bedzie po nocach wlamywac sie do Pana Prezesa w roznych celach ,a nawet wiadomych ! I prosze przez sekretarke na drugi raz.To juz nie klub a niepowiem co! Odpowiedz Link Zgłoś
papuas Re: Baloo 24.06.02, 01:31 wejdz na priv bo karelia zrobic nice blow job, ona lubiec ta robota ! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Baloo 24.06.02, 02:11 buzia w kubel , papuas, jak ty nie miec nic do gadania , to milczec, bo wsadze do kotla. corniszon, det var akut och jag var tvungen att prata med VD Baloo. Vi har demokrati och jag respekterar Baloo men kan klappa honom på ryggen också. P&K som vanligt Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Baloo 24.06.02, 02:15 karelia napisał(a): > buzia w kubel , papuas, jak ty nie miec nic do gadania , to milczec, bo wsadze > do kotla. > > corniszon, det var akut och jag var tvungen att prata med VD Baloo. Vi har > demokrati och jag respekterar Baloo men kan klappa honom på ryggen ocks&a > ring;. > P&K som vanligt a w jakim to jezyku? Odpowiedz Link Zgłoś
leena_k Cornio 24.06.02, 02:36 JAG vilja till avverka kärleken med du. Jag vill bringa vin och laxen. Behag skuren den hår time. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Cornio 24.06.02, 02:49 leena_k napisał(a): > JAG vilja till avverka kärleken med du. Jag vill bringa vin och laxen. Behag > skuren den hår time. hi hi ha ha avverka kan man skogen, behag skuren kan bli för liten. Odpowiedz Link Zgłoś
papuas Re: Cornio 24.06.02, 03:21 oo ?? ja umiec tez gadac w zagraniczna jezyka !!!, kllllam, barrum mosssse abri hrrabre mmmazihe abdulach alejkum , to byc moj rodzinna jezyk ja moge uczyc ten jezyka ladna blondina ona byc moja secretary. Odpowiedz Link Zgłoś