Dodaj do ulubionych

Autodepresja i autoterapia Renki

IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 30.06.02, 23:18
Ta pogoda, upaly,muzyka, no i wiecie..powoduje, ze mi sie mozg zlasowal
ostatnio.
Przepraszam wszystkich zainteresowanych, ktorzy mogli wyciagnac falszywe
wnioski z moich tekstow, pisanych w stanie niezbyt kontrolowanym.Odchodze,
kochani na jakis czas z tego smietnika. Przechodze na Prozac.Musze sie
wyluzowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota No masz, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 23:44
      teraz ta się ukisiła. Czy to jakiś instynkt stadny? Jak schizol, to kupą, jak
      balanga to wszyscy lecą, jak trójkącik to czwarty już się pcha na krzywy ryj, a
      jak deprecha to każden jeden już po Prozak. Piszesz, że lubisz kwiatki, a one
      na kompoście przecie, na gówienku. A jak masz za dużo pary pod pokrywką, to
      popuść trochę uszami.
      • jean_luc_cretien Re: No masz, 30.06.02, 23:49
        Gość portalu: dorota napisał(a):

> teraz ta się ukisiła. Czy to jakiś instynkt stadny? Jak schizol, to kupą, jak
        > balanga to wszyscy lecą, jak trójkącik to czwarty już się pcha na krzywy ryj, a
        >
        > jak deprecha to każden jeden już po Prozak. Piszesz, że lubisz kwiatki, a one
        > na kompoście przecie, na gówienku. A jak masz za dużo pary pod pokrywką, to
        > popuść trochę uszami.

O tak popusc - dobra rada . Popusc uwazajac zeby nie zasrac czegos istotnego.
        Powiaz sie w swoje sznurki i wyj do ksiezyca o laske! - moja rada
        • Gość: ........ Re: No masz, IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 01:09
          Ty tam prozaki zostaw w aptece. Wciagniej lepiej meza do
          lozka, to powinno Ci pomoc. Nie zapomnij tylko koldre zrzucic
          na podloge, a to chlop jeszcze Ci zaslabnie. No i nie zagrzewaj
          sie zbytnio gdyz i tak jest goraco.
      • Gość: bruno Re: No masz, IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 01:44
        dorot ty pedale smaruj dupe wazelina
    • Gość: bruno Re: Autodepresja i autoterapia Renki IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 01:42
      PIES cie stosunkowal Renka
      • Gość: tato Re: Autodepresja i autoterapia Renki IP: *.fastres.net 01.07.02, 01:58
        Gość portalu: bruno napisał(a):

> PIES cie stosunkowal Renka

.....Czy to byla kultura............................
        • Gość: ........ Re: Autodepresja i autoterapia Renki IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 02:01
          Oj, da wam Renka popalic za te psy. Przeciez dziewczyna ma
          meza, czyzby byl psiej natury?
    • Gość: Renka Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.07.02, 03:21
      ja zawsze pisalam nacpana ha ha, ale was zrobilam
      tylko chcialam rozleklamowac moja knajpe

ha ha

Gość portalu: Renka napisał(a):

> Ta pogoda, upaly,muzyka, no i wiecie..powoduje, ze mi
      sie mozg zlasowal
      > ostatnio.
      > Przepraszam wszystkich zainteresowanych, ktorzy mogli
      wyciagnac falszywe
      > wnioski z moich tekstow, pisanych w stanie niezbyt
      kontrolowanym.Odchodze,
      > kochani na jakis czas z tego smietnika. Przechodze na
      Prozac.Musze sie
      > wyluzowac.

• Gość: ........ Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 03:43
        Ty lepiej rozrzuc te reklamy po pobliskich chatach, inaczej
        bedziesz czekala na gosci (klientow raczej) co to maja ponad pol
        Kanady przejechac dlugie miesiace a moze i lata. Szkoda Renka
        ze ta Twoja gastronomia nie jest przemieszczalna, inaczej mowiac
        na zamowienie. Zrob moze cala siec tych swoich jadlodajni
        po calej Kanadzie i moj problem wtedy zniknie. Zeby Ciebie
        zachecic do tego obiecuje z gory byc stalym klientem, a
        pieniazki na sukces, wiesz ze bank tutaj daje.
        • Gość: Mirko Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.union01.nj.comcast.net 01.07.02, 05:01
          Wirtualna reklama, wirtualna knajpa, wirtualny kotlet.
          Nico tam nima ino cyfra 0 abo 1.
          • Gość: Renka Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 01.07.02, 05:08
            www.polishrestaurant.com
            • Gość: Mirko Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.union01.nj.comcast.net 01.07.02, 05:10
              ...OK. Kilka cyfr.
              A DZIE KOTLET?!
          • Gość: Mirko Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.union01.nj.comcast.net 01.07.02, 05:52
            Renka, jak myślisz, czy cyfra "0" jest rodz. żeńskiego a "1" męskiego?

• Gość: bruno Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 06:53
              nijakiego
              zero jest obojniakiem
              • Gość: ........ Re: Autodepresja i autoterapia i reklama Renki IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 07:55
                Szkoda ze jestesmy mocno rozsypani po tym swiecie. Wydaje sie
                ze u Renki byloby dobre miejsce na spotkanie dla niektorych
                chetnych. Niby to co zoladek potrzebuje Renka ma. Zeby dobrze
                trawil tez pewnie cos sie da zrobic, no azeby czuc sie
                naprawde dobrze i wszystko bylo tak jak ksiazka pisze - dwunozne
                w Winsdor sa wspaniale. Chyba warto sie wybrac.
                • Gość: Mirko Wodnisty kotlet + twarda kapusta, bo bosowa pisze? IP: 65.206.44.* 01.07.02, 15:18
                  Ja osobiście wolę miejscowego Czajniko-Malaja. Bliżej i szmaczniej. Nie mają
                  wyszynku więc pifko przynosi się samemu z mini monopolowego obok.
                  Jest obok Renki wyskokowy? No właśnie, tak myślałem.
                  • Gość: ........ Re: Wodnisty kotlet + twarda kapusta, bo bosowa pisze? IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 21:26
                    No i jakies dziwki by sie przydaly. Przeciez tam sie zamelinujemy
                    na dluzej.
                  • kare1ia Do Mirko 02.07.02, 06:08
                    Mirko , wiesz , ze zadales mi bolesny cioswink))))))))))
      • Gość: Renka Re: volny vel "Renka" IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 02.07.02, 06:33
        Znowu chcesz byc mna? Juz raz taki incydent mial miejsce.Pisz, prosze w swoim
        imieniu.
        • Gość: Renka Re: pierniczenie jak zwykle IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 04:10
          Mimo, ze nie ma mnie fizycznie na forum, to siem pytam, co ma piernik do
          wiatraka.W moim watku jakas lista przerobionych lisow(pardon, przefarbowanych).
          Ja siem polityka nigdy nie zajmowalam, tylko rozrywka.Jestem juz taka, jaka
          jestem,a zawsze mnie uwazaja za jakas grubsza rybe..hihi
          Get fun and relax, panowie szlachta.
          • Gość: Mirko Re: pierniczenie jak zwykle IP: *.union01.nj.comcast.net 03.07.02, 04:19
            Chciałas napisać: "have fun and relax",
            prawda?
            • Gość: tato Re: pierniczenie jak zwykle IP: *.fastres.net 03.07.02, 04:22
              Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Chciałas napisać: "have fun and relax",
              > prawda?

....a jak by napisala "hiv's fun and relax"?
              • Gość: Mirko Re: pierniczenie jak zwykle IP: *.union01.nj.comcast.net 03.07.02, 04:26
                To też byłoby źle.
                • Gość: TATO Re: pierniczenie jak zwykle IP: *.fastres.net 03.07.02, 04:28
                  Gość portalu: Mirko napisał(a):

> To też byłoby źle.

....a jak by dodala "MOTO FOKA"?
                  • Gość: Renka Re: get fun and relax, buddy IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 04:52
                    • Gość: ........ Re: get fun and relax, buddy IP: *.sympatico.ca 03.07.02, 06:42
                      Wyglada na to ze depresja juz Ci przeszla i po katach zaczynasz
                      nas tutaj rozstawiac. Co za baba z Ciebie!
                      • Gość: Renka Re: get fun and relax, buddy IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 07:32
                        Ja nikogo nie rozstawiam, wszystko w waszych glowach, kochani smile
                        • Gość: ........ Re: get fun and relax, buddy IP: *.sympatico.ca 04.07.02, 05:53
                          No to dobrze ze nie. Ja pewnie przed Toba to bym sie nawet nie
                          obronil. Sil by mi nie starczylo, a moze odwagi. Ty to pewnie
                          masz spokojnego meza. Wlasciwie chcialem powiedziec - poslusznego,
                          prawda?
                          • Gość: Renka Re: get fun and relax, buddy IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 04.07.02, 08:03
                            Tak naprawde, to moj maz zawsze robil (i robi)co chcial i ja tez. Kumasz,
                            sympatico?
                            Takie dwa porabane dziady, znajace sie juz ponad 30 lat!!!!!!!
                            Dwa podobne typy, urodzone w tym samym czasie i pod wplywem tych samych gwiazd.
                            Raz jednemu odbija, raz drugiemu.Jednak, kazdemu, szczerze zycze takiej
                            porabanej milosci.
                            Dla-tego warto budzic sie co rano smile)
                            • Gość: Bruno Renka trzymaj sie IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 04.07.02, 18:53
                              • Gość: Renka Re: Renka trzymaj sie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 05.07.02, 01:56
                                Ciezko mi Bruno, mam naprawde nielekko.Robie co robie, staram sie maksymalnie
                                luzowac, ale lekko nie jest.Dziekuje ci za zyczenia.
                                • Gość: Mirko Re: Renka ale jestes uparta oślica! IP: *.union01.nj.comcast.net 05.07.02, 02:16
                                  Zamiast poprawić się albo (niemożliwe, prawda?) podziękowac za poprawkę, Ty
                                  dalej swoje że zupa nie słona i klientowi się zdaje.

Ośli kotku weź stosowną książeczkę i popatrz: nie ma czegoś takiego jak "get
                                  fun".
                                  Więc, noch einmal bitte: "HAVE FUN and relax".
                                  • Gość: Renka Re: Renka ale jestes uparta oślica! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 05.07.02, 05:29
                                    Jak ci tak na tym zalezy to moze byc, mnie to zwisa.
                                    • Gość: Mirko Re: Renka ale jestes uparta oślica! IP: *.union01.nj.comcast.net 05.07.02, 13:56
                                      Może co być?
                                      "Have fun and relax" i/ale "get drunk"?
                                      Czy zwisa Ci poprawność Twoich angielskojęzycznych wypowiedzi?
                                      • Gość: dorota get fun IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 14:43
                                        tak jak "get laid" drogi Mirko. Renka zawsze jest dwuznaczna - przynajmniej
                                        dwu, czasem trzy.
                                        Jeśli jesteś fanem poprawności, to obawiam się, że trafiłeś na nieodpowiednie
                                        forum. Chyba, że lubisz nawracać.
                                        • Gość: Mirko Get laid IP: 65.206.44.* 05.07.02, 15:29
                                          Mila Doroto,
                                          "Get laid" to nie to to samo co "get drunk" choc czesto niestety w zwiazku. Tu
                                          z kolei najlatwiej i najprzyjemniej ("without usual remorse afterwards") ale to
                                          juz jak w tym lacinskim przyslowiu o gustach.
                                          A Renka, no coz - taki z niej naukowiec jak ta jej "kara co na konerze stoi".
                                          Dobrze, ze chociaz to jej chlopisko gotowac potrafi.
                                          • Gość: Renka Re: Mirko IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 05.07.02, 22:23
                                            Mirko, widze, ze jestes niezwykle okrutny w stosunku do mnie.W ostatnim czasie
                                            wydarzylo mi sie duzo spraw naladowanych negatywnymi emocjami. Zastanawiam sie,
                                            kto ma dobre zdolnosci telepatycznohipnotyzerskie.Ciezko mi oddychac, na takiej
                                            krotkiej smyczy musze chodzic.Ciesz sie.
                                            • princess_zelda Get Wszystko!.. 05.07.02, 22:31
                                              ..czyli spokoj..nic nikomu nie musisz udawadniac..
                                              spokoj..jestes jaki jestes..i kiedy chcesz na!Prawde! mozesz byc tylko lepszy..
                                              a jak sie smieja -to smiej sie na krzywo..tylko poco?..
                                              Jeb+Ka..czyli tzw KAru+katu+rzysci..chwala im zato..ale chwala przez £czyli l z
                                              kreska..czy tez chwala przez a z chaczykiem..pieprzyc ortografie + tak ich
                                              dopadniesz..nikt nie bedzie musial sie wyglupiac zeby zalatwic papiery na bledy
                                              (sic+k!)
                                              • princess_zelda Re: Get Wszystko!.. 05.07.02, 22:33
                                                princess_zelda napisał(a):

> ..czyli spokoj..nic nikomu nie musisz udawadniac..
                                                > spokoj..jestes jaki jestes..i kiedy chcesz na!Prawde! mozesz byc tylko lepszy..
                                                > a jak sie smieja -to smiej sie na krzywo..tylko poco?..
                                                > Jeb+Ka..czyli tzw KAru+katu+rzysci..chwala im zato..ale chwala przez £czy
                                                > li l z
                                                > kreska..czy tez chwala przez a z chaczykiem..pieprzyc ortografie + tak ich
                                                > dopadniesz..nikt nie bedzie musial sie wyglupiac zeby zalatwic papiery na bledy
                                                >
                                                > (sic+k!)

ktore popelniamy wszyscy..czy wiec wszyscy powinnismy miec papiery?..
                                                raczej trzy razy tak ++ moze ktos sie nie zgodzic..prosze..
                                            • Gość: Renka Re: i jeszcze dodam.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 05.07.02, 22:34
                                              ze moj piekny samochod zostal skasowany(peknieta porzednia os, kolo wylamane) w
                                              ostatnim miesiacu (wraz z moim orlem na szybie).Zatem, masz racje(a skad
                                              wiesz?), nie mam samochodu od paru tygodni, mysle ze w ciagu kilku dni cos
                                              kupie.
                                              Co mi nie przeszkadza, moge sobie cos ladnego przeciez wypozyczyc.Ale po co?
                                              Zeby buractwo sie zakisilo z zazdrosci ?
                                              • Gość: dorota przestańta się autodepresjnować i IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 22:48
                                                natychmiast mi powiedzcie co macie do dodania w temacie Szkot. Renka, i Ty,
                                                kochliwa królewno, czy Szkot wart czy nie wart?
                                                Ponadto, tu się dzieją gorsze rzeczy. Ma to do czynienia z grzybobraniem i
                                                stadami ogierów z przemytu, które Ruscy chowają po okolicznych lasach. Nie mogę
                                                opowiadać ze szczegółami, bo jest to temat jątrzący - także erotycznie.
                                              • Gość: Mirko Re: i jeszcze dodam.. IP: 65.206.44.* 05.07.02, 22:49
                                                Popatrz na to z pozytywnej strony: samochód - rzecz nietrwała.
                                                Pies go tańcował.
                                                A ptak orzeł na szybie mógł się skończyć ZNACZNIE gorzej niż się skończył,
                                                prawda? Nie chciałabyś n.p. jeść przez najbliższe parę miesięcy przez słomkę,
                                                co?
                                                Wcale nie chciałem Ci dopiec ani źle życzyć. To były tylko takie sobie
                                                gramatyczne prztyczki. Przepraszam - nie tylko po starej znajomości - jeśli
                                                odniosłaś wrażenie, że były poważniejsze niż były.
                                                To Ty życzyłaś wszystkim "fun" and "relax".
                                                Ja pożyczę więc samego - ale zdrowego - relax.
                                                "Get laid" właściwie też. "Get laid" jest to "medycyna" dobra na wszystko. W
                                                wypadku mojej kobiety to n.p. 100% skuteczności na ból głowy wszelkiego rodzaju.

Lepiej?
                                        • Gość: Renka Re: get fun and relax-wytlumaczenie dla Mirka IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 05.07.02, 22:44
                                          Oznacza to: ZDOBADZ, ZABAW sie i ZRELAKSUJ sie. Trzeba myslec abstrakcyjnie , a
                                          nie ksiazkowo smile
                                          • Gość: Mirko To tylko dostateczny na szelkach z lektoratu. IP: 65.206.44.* 05.07.02, 22:56
                                            Aleś się uwzięła! Aleś uparta!

Get drunk & get laid then as a result HAVE fun and stop being so stubborn about
                                            yourself - powiedziałby poeta rozpinając Ci biustonosz.

Dobrego łykendu winszuję. Ma być znacznie chłodniej i przyjemniej niż było.

Byłaś kiedy w ogrodach botanicznych w Toronto? Są tylko do 17-tej (w niedzielę
                                            do 16.)
                                            Poproś kogoś, żeby Cię zawiózł i zrelaksuj się!
                                            • Gość: Renka Re: Czy to bylo do mnie o tych ogrodach? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 06.07.02, 02:54
                                              Jezeli nawet tak, to :
                                              1.za daleko, ja bym umarla w tej podrozy do Toronto
                                              2.mam swoj piekny ogrod, wlasnie na niego patrze obojetnie
                                              3.kurde, pudlo za pudlem, juz mnie to wykancza
                                              4. na dzwiek slowa Toronto, robi mi sie strasznie stresujaco (dla mnie to
                                              betonowa dzungla z oparami smogu)
                                              5.zdecydowanie lubie nasz tu powiat Essex, gdzie bylam wczoraj, tonie w
                                              zielonosciach, swieze powietrze, czyste w miare plaze(wow), no i mozna sobie
                                              naprawde POJEZDZIC podziwiajac malownicze widoczki smile
                                              • Gość: Mirko Re: Czy to bylo do mnie o tych ogrodach? IP: *.union01.nj.comcast.net 06.07.02, 04:10
                                                Tak, to było do Ciebie Królowo Stresu...

Ciężko ci dogodzić... Nawet poeta zacięty na biustonoszu nie dałby rady pewnie.

"Można sobie pojeździć"? - owszem, ale nie w stresie powypadkowym ("PDSD"?) i
                                                jak sie ma czym a nie bryczkę z urwaną ośką i jednym starym koniem
                                                (mechanicznym, bez oleju).

Ja tam uważam, że do dobrych ogrodów botanicznych nigdy nie jest za daleko.
                                                Gdzieś tam chyba też w Windsor są jakieś ale nie wiem co warte.

Ja gdybym był zestresowaną laską to przygruchałbym jakiegoś żeglarza
                                                śródlądowego na koszyk prowiantu i wio do Toronto wodą a nie zatkaną co i rusz
                                                QEW...
                                                • Gość: Renka Re: rosliny maja sile magiczna IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 06.07.02, 16:46
                                                  No, teraz jestes Mirko..
                                                  Kurde, zrobilam sobie taki test na podstawowe desires(16), no i wyszlo mi, ze
                                                  podczas gdy innym wystarczy ich 5, 6 aby czuli sie jakos tam szczesliwi, to u
                                                  mnie kurde chyba wszystkie musza byc spelnione.No, ze tez jestem taki dziwolong
                                                  cholerny.Rozwaze pojscie w miejsca publiczne, gdzie jest mnostwo pieknych
                                                  roslin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka