luj-w-ogrodzie 01.07.02, 04:07 bo sie szarogesi na forum i sobie z nia nie mozna poradzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:11 Pewnie hehehehehe....ze byle luj sobie nie poradzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie 01.07.02, 04:15 o, dorobilam sie wlasnego watku! dzieki, luju One and Only Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
student_ Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie 01.07.02, 04:18 dorobisz sie wiecej niz jeden jak bedziesz ludzi czepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:22 O!!!!!!!! Luj ,zamienil sie z ch....na lby ,przepraszam glowy, i zmienil logowanie na Student_ hehehehehe Cos ci luju cienko zaczyna to wychodzic hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
student_ Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie 01.07.02, 04:25 a tobie to przeszkadza? Dlaczego sie wyrazasz? ADMIN!! Zdejmij tego faceta bo KLNIE PRZY DZIECIACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:27 student_ napisał(a): > a tobie to przeszkadza? Dlaczego sie wyrazasz? ADMIN!! Zdejmij tego faceta bo > KLNIE PRZY DZIECIACH Wlasnie !!!!!!! Ciagle zapominam ze mam do czynienia z siusiumajtkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz 01.07.02, 04:27 maz )) Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:31 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > maz )) > > Luiza-w-Ogrodzie No dobra !!!!! Juz nie bede !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz 01.07.02, 04:31 alez badz... Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:33 sie wyrazal..... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz 01.07.02, 04:34 Na tym watku wyrazanie tak sie nie rzuca w ocy jak porownac ze slownictwem autora. Usmieszki Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz IP: *.arach.net.au 01.07.02, 04:39 Wiesz przeciez ze tacy jak on czuja sie dopiero dobrze jak wytazaja sie w g..... Typowa mentalnosc malolatow. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie 01.07.02, 04:29 student_ napisał(a): > dorobisz sie wiecej niz jeden jak bedziesz ludzi czepiac. Cala przyjemnosc po mojej stronie - dawaj te nowe watki, w moim wieku czlowiek cieszy sie ze moze na siebie zwrocic uwage w jakikolwiek sposob LOL Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia Do Luizy-w-Ogrodzie 02.07.02, 06:10 Luizo-w Ogrodzie , wiesz , ze zadalas mi bolesny cios;- ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-siusia-w-ogrodzie hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi 02.07.02, 06:53 Gość portalu: maz napisał(a): > Pewnie hehehehehe....ze byle luj sobie nie poradzi.... hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi IP: *.arach.net.au 02.07.02, 07:22 luiza-siusia-w-ogrodzie napisał(a): > Gość portalu: maz napisał(a): > > > Pewnie hehehehehe....ze byle luj sobie nie poradzi.... > > hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi A zboczony "luj" ma radoche jak podglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi IP: *.arach.net.au 02.07.02, 07:39 A co to ma do tematu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: admin doj..j Luizie-w-Ogrodzie - do maz IP: *.arach.net.au 02.07.02, 07:49 Czy nie myslisz ze ci cos na umysl padlo ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: tchorz 02.07.02, 08:09 a sam nie warzysz sie podpisac imieniem i nazwiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie nie zasmiecac watku 02.07.02, 10:44 Ledwie sie dorobilam wlasnego watku, juz ktos przychodzi i go zasmieca!! Mialo byc o tym, zeby admin d..j Luize w Ogrodzie, prosze trzymac sie tematu! Luiza Brewerer(w Ogrodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
lowczy Re: nie zasmiecac watku 02.07.02, 15:49 nie takie znow zasmiecanie. Nie wiedzialem ze tylu polskich politykow ma podwojne nazwiska. Oba mi sie podobaja (wam NIE?), dlaczego wiec nie chwala sie nimi? Panie koma, to byl niezle znalezisko. Srul Jabanizer-Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: nie zasmiecac watku 02.07.02, 15:52 lowczy napisał(a): > nie takie znow zasmiecanie. Nie wiedzialem ze tylu polskich politykow ma > podwojne nazwiska. Oba mi sie podobaja (wam NIE?), dlaczego wiec nie chwala sie > > nimi? Panie koma, to byl niezle znalezisko. > > Srul Jabanizer-Kowalski widze ze sie znasz, jak przetlumaczysz, bardzo popularne, sadzac po liscie nazwisko Rotenschwanz? Odpowiedz Link Zgłoś
lowczy Dobry jestes j-23 02.07.02, 16:25 malo nie zdechlem ze smiechu. Bolek Bierut, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Dobry jestes j-23 02.07.02, 16:28 lowczy napisał(a): > malo nie zdechlem ze smiechu. Bolek Bierut, nie? no wlasnie, nazwac sie Zlota Gora albo Wodnik to nawet ladnie...ale zeby od razu Zgnily Ch..j? to musza byc ci slynni self-hating jews! Odpowiedz Link Zgłoś
lowczy Re: Dobry jestes j-23 02.07.02, 16:29 dopiero teraz do mnie dotarlo z tym panem Zgnilym. Jestes czlowiekiem wielu plaszczyzn i wymiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
lowczy J-23, to jest lepiej niz myslalem!!! 02.07.02, 16:28 Rotenschwanz to rodowe nazwisko i Bieruta i Frasynika!!! O curva. Ale sie porobilo. Gdzie ja zylem? Odpowiedz Link Zgłoś