Dodaj do ulubionych

Zawody mezczyzn inne niz kontraktor.

IP: *.kolbuszowa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 19:58
Witam, pierwszy raz sie wypowiadam na tym forum i od razu prosba.
Pisze prace na temat obecnej emigracji zarobkowej wsrod Polakow. prosze o
pomoc, mianowicie:
Potrzebuje jakosciowej statystyki o zawody Polakow (mezczyzn!) pracujacych w
USA i nie zajmuja sie typowymi (dla naszego Narodu) zawodami. Szukam artystow,
urzednikow, policjantow i innych. Anonimowo, interesuje mnie wiek i czym osoba
sie zajmuje. Nie chodzi mi o uczestnikow forum, moga to byc znajomi.
Statystyka jest jakosciowa, dotyczy tego forum.

pozdrawiam
Mikolaj Gonet
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Zawody mezczyzn inne niz kontraktor. 01.07.02, 20:06
      Gość portalu: Mikolaj napisał(a):

> Witam, pierwszy raz sie wypowiadam na tym forum

Mikolaju, czy to ty pisales 5 minut wczesniej o poszukiwaniu amerykanow z
      kolbuszowej? jesli tak to taki wstep bardzo nadwyreza twoja wiarygodnosc. Jesli
      nie to jest to kosmicznej skali wrecz zbieg okolicznosci! pierwsze dwa wpisy z
      kolbuszowej w przeciagu 5 minut, z puli 90 tysiecy!!!
      • lowczy j-23 01.07.02, 20:52
        jestes niemozliwy z ta Kolbuszowa.
        • jot-23 Re: j-23 01.07.02, 20:57
          lowczy napisał(a):

> jestes niemozliwy z ta Kolbuszowa.

na stronie miasta wyczytalem ze wlasnie sie skonczyl publiczny przetarg na 5
          (slownie piec) komputerow wraz z oprogramowaniem, dla rady miasta. to by moglo
          tlumaczyc nagly zalew postow z tej zacnej okolicy.
          • lowczy Re: j-23 01.07.02, 20:59
            hahahahahahahahahahhahahahh hahahahahahhaha hahahahahhahahahaha

To ten Mikolaj ma juz jeden zawod do statystyki: specjalista od przywalenia
            przez internet.
            • damen Re: j-23 02.07.02, 12:09
              W Kolbuszowej bylem, zeby porozmawiac z bardzo ciekawym czlowiekiem, a rozmowa z
              nim jest mi potrzebna do doktoratu. Teraz szukam innych ludzi z tego miasta.

Twoje poczucie humoru jest ponizej poziomu podlogi w mojej piwnicu, a piwnice mam
              gleboka.

z miloscia
              Mikolaj

lowczy napisał(a):

> hahahahahahahahahahhahahahh hahahahahahhaha hahahahahhahahahaha
              >
              > To ten Mikolaj ma juz jeden zawod do statystyki: specjalista od przywalenia
              > przez internet.

• luiza-w-ogrodzie Re: Zawody mezczyzn inne niz kontraktor. 02.07.02, 13:29
      Bozeeee, nastepny.
      Mikolaju, jak stattystyka moze byc jakosciowa, no JAK?
      Forum to zadne zrodlo dla szanujacego sie autora artykulow czy nawet nie
      szanujacego sie autora miernej magisterki.

Poczytaj fachowe opracowania, np na temat Polonii australijskiej moze pomoze
      Tobie National Library www.nla.gov.au/oz/stats.html
      albo Australian Bureau of Statistics www.abs.gov.au/
      a na skale swiatowa rzuc okiem na linki w Website
      www.census.gov/main/www/stat_int.html

Pozrowienia
      Luiza-w-Ogrodzie
      • lowczy Miala baba Mikolajka 02.07.02, 14:37
        pociagala go za jajka,
        raz za jedno, raz za dlugie,
        ale czesciej za to dlugie.

Oczywiscie z miloscia do Mikolajka.
        • lowczy Re: Miala baba Mikolajka 02.07.02, 14:39
          oczywiscie najpier ciagnel go xa to 'drugie' ale chyba bys to sam wykombinowal
          Mikolajku w tej qresco glebokiej piwnicy.
      • damen Re: Zawody mezczyzn inne niz kontraktor. 02.07.02, 16:16
        Te opracowania znam, nie interesuja mnie, bo nic nie mowia na tematy ktore ja
        opracowuje.
        Statystyka jakosciowa? Jest taka, zapewniam. Nawet na tym forum smile
        Prace mam juz gotowa, teraz tylko rodzynki.

pozdrawiam
        Mikolaj

luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> Bozeeee, nastepny.
        > Mikolaju, jak stattystyka moze byc jakosciowa, no JAK?
        > Forum to zadne zrodlo dla szanujacego sie autora artykulow czy nawet nie
        > szanujacego sie autora miernej magisterki.
        >
        > Poczytaj fachowe opracowania, np na temat Polonii australijskiej moze pomoze
        > Tobie National Library <a href="www.nla.gov.au/oz/stats.html"target="_bl
        > ank">www.nla.gov.au/oz/stats.html</a>
        > albo Australian Bureau of Statistics <a href="www.abs.gov.au/"target="_b
        > lank">www.abs.gov.au/</a>
        > a na skale swiatowa rzuc okiem na linki w Website
        > <a href="http://www.census.gov/main/www/stat_int.html"target="_blank">www.censu
        > s.gov/main/www/stat_int.html</a>
        >
        > Pozrowienia
        > Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: sylwia Re: unra jego w gajowego z Kolbuszową IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 14:55

Masz Krzaklewskiego z Kolbuszowej, napisz o jego zawodach, hehehe.
      • damen Re: unra jego w gajowego z Kolbuszową 02.07.02, 16:14
        Wiem. Krzaka juz mam.

Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Masz Krzaklewskiego z Kolbuszowej, napisz o jego zawodach, hehehe.

• lowczy Re: unra jego w gajowego z Kolbuszową 02.07.02, 16:19
          No i masz J-23. Wiesz, Damski Mikolaj, ty jestes psychol.
          • jot-23 Re: unra jego w gajowego z Kolbuszową 02.07.02, 16:21
            lowczy napisał(a):

> No i masz J-23. Wiesz, Damski Mikolaj, ty jestes psychol.

spokojnie, Krzaklewski, z punktu widzenia kolbuszowianow, to jest de facto
            emigracja zarobkowa.
            • matacz .....KON + TRAKTOR.... 02.07.02, 18:20
              • Gość: Mirko Re: .....KON + TRAKTOR.... IP: 65.206.44.* 02.07.02, 19:01
                A co jak traktor ma jednego konia, koń nie ma ani kawałka traktora a kontraktor
                nie ma ani konia ani traktora tylko rower, bo prawko zabrali za gorzałkę?

Ja mam paru znajomych. Jeden jest kontraktor (prawko zabrane więc pracownik
                powozi), drugi jest kontraktor (prawko jeszcze niezabrane, choć za kołnierz
                chłop nie wylewa) a reszta programisty i dobrze im się dzieje, choć jednego
                właśnie niestety wylali na pysk, więc już nie tak dobrze. Tak więc w/g
                statystyki MOICH znajomych to Polacy nie za bardzo kontraktory.
                No i Renka ma knajpę a nie auto z drabinami, więc masz już dwa przypadki
                odbiegające od reguły, która tym samym robi się do dupy.
                Przepisuj pracę!
                • Gość: Artur Re: .....KON + TRAKTOR.... IP: 62.246.102.* 02.07.02, 19:12
                  Gość portalu: Mirko napisał(a):

> A co jak traktor ma jednego konia, koń nie ma ani kawałka traktora a kontraktor
                  >
                  > nie ma ani konia ani traktora tylko rower, bo prawko zabrali za gorzałkę?
                  >
                  > Ja mam paru znajomych. Jeden jest kontraktor (prawko zabrane więc pracownik
                  > powozi), drugi jest kontraktor (prawko jeszcze niezabrane, choć za kołnierz
                  > chłop nie wylewa) a reszta programisty i dobrze im się dzieje, choć jednego
                  > właśnie niestety wylali na pysk, więc już nie tak dobrze. Tak więc w/g
                  > statystyki MOICH znajomych to Polacy nie za bardzo kontraktory.
                  > No i Renka ma knajpę a nie auto z drabinami, więc masz już dwa przypadki
                  > odbiegające od reguły, która tym samym robi się do dupy.
                  > Przepisuj pracę!
                  ................
                  jest tez masa innych, przedstawiciele prawie wszystkich zawodow.
                • Gość: grzegorz Re: .....KON + TRAKTOR.... IP: *.fiu.edu 02.07.02, 22:46
                  czesc Mirko,
                  to jak idziemy na to pifko?

pozdro
                  • bulldog3 Re: .....KON + TRAKTOR.... 03.07.02, 01:48
                    Spiesze wyjasnic ze slowo KON+ Traktor, ma polskie wytlumaczenie wsrod
                    polonii, bo u polskiego contratora najemny robotnik musi zapierdalac za pieciu
                    i ze zdwojona sila czyli jak = kon+ Traktor, to cala tajemnica tego slowa.
                    Mozesz Mikolaj dopisac to jako rewelacje do twej pracy magisterskiej. A z ta
                    Kolbuszowa to daj sobie dupie siana !! i nie wypytuj sie glupkowato na Forum
                    bo w tej nedznej miescinie [Polska B] co drugi dom ma kogos kto wyjechal do
                    Ameryki za chlebem [z powodu biedy i zacofania mikroregionu] Wszyscy co w USA
                    zasuwaja wlasnie u polskich kon+traktorow to wiekszosc mieszkancy
                    Kolbuszowej,latwo ich rozpoznac , glupie przepite pyski charakterystyczny brak
                    uzebienia, oraz sobotnio niedzielne libacje alkoholowe.
                    • Gość: Artur najwiesze miasto w Polsce IP: 62.246.100.* 03.07.02, 10:07
                      bulldog3 napisał(a):

> Spiesze wyjasnic ze slowo KON+ Traktor, ma polskie wytlumaczenie wsrod
                      > polonii, bo u polskiego contratora najemny robotnik musi zapierdalac za pieciu
                      > i ze zdwojona sila czyli jak = kon+ Traktor, to cala tajemnica tego slowa.
                      > Mozesz Mikolaj dopisac to jako rewelacje do twej pracy magisterskiej. A z ta
                      > Kolbuszowa to daj sobie dupie siana !! i nie wypytuj sie glupkowato na Forum
                      > bo w tej nedznej miescinie [Polska B] co drugi dom ma kogos kto wyjechal do
                      > Ameryki za chlebem [z powodu biedy i zacofania mikroregionu] Wszyscy co w USA
                      > zasuwaja wlasnie u polskich kon+traktorow to wiekszosc mieszkancy
                      > Kolbuszowej,latwo ich rozpoznac , glupie przepite pyski charakterystyczny brak
                      > uzebienia, oraz sobotnio niedzielne libacje alkoholowe.
                      .........
                      no to tej Kolbuszowej mieszka 50% (albo i wiecej) mieszkancow Polski! nie
                      wiedzialem, ze to taka wielka metropolia.

• Gość: PawelD a co to jest kontraktor (zawod)? IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 03.07.02, 12:47
      u nas w AU contractor to ktos na kontrakcie - moze byc budowlaniec, albo
      programista komputerowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka